Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydınkızlar bır haberım var hanı kıst cıkmıstı ya bende 6 cm kadar test sonuclarına gore temız çıktı
korkulacak bısey yokmus...ama kontrol altında olucakmısım neyse kotu bısey çıkmadı ya![]()
ben izliyorum ve çok seviyorummmjklm sağol canım valla bır ooooohhh cekeyım çok urkmuştum ya kotu bışey cıkarsa dıye :18: neyse umarım zaman geldığınde kontrollerımde de sorun cıkmaz sen nasılsın? tv de ''oyle geçer zaman kı var'' kımse seyretmıyormu
Kızlar herkese günaydın eşim dün emre beye gitmişti kontrol için ve yapılan sperm testindeçıkan sonuç 5 milyon çıkış vaemıi 4 ayda sıfırda 5 milyonı bulduj rabbim herkesi bu dertten kurtarsın herkesin yüzünü güldürsün
ceylinsu canım çok sevindim inşAllah geriside gelir.siz kaç aydan beri ilaç kullanıyordunuz.emre bey ne dedi ilaçlara devammı yoksa tüp bebekmi birde ne kullandınız .sen çok umutluydun zaten gönlüne göre oldu rabbim bebiş haberlerinide verdirsinKızlar herkese günaydın eşim dün emre beye gitmişti kontrol için ve yapılan sperm testindeçıkan sonuç 5 milyon çıkış vaemıi 4 ayda sıfırda 5 milyonı bulduj rabbim herkesi bu dertten kurtarsın herkesin yüzünü güldürsün
kızlar bır haberım var hanı kıst cıkmıstı ya bende 6 cm kadar test sonuclarına gore temız çıktı
korkulacak bısey yokmus...ama kontrol altında olucakmısım neyse kotu bısey çıkmadı ya![]()
Kızlar herkese günaydın eşim dün emre beye gitmişti kontrol için ve yapılan sperm testindeçıkan sonuç 5 milyon çıkış vaemıi 4 ayda sıfırda 5 milyonı bulduj rabbim herkesi bu dertten kurtarsın herkesin yüzünü güldürsün
gözün aydın canım.kızlar bır haberım var hanı kıst cıkmıstı ya bende 6 cm kadar test sonuclarına gore temız çıktı
Kızlar hepinize teşekkür ederim belgin,jklm,sayes,zcu,mavi menekşe,nissan,blueavci,gelincik hepinizin allah yardımcısı olsun çok şükür ben bugünü gördüm sizlerde görürüsünüz sizlerin de umutlu haberlerini alırız buradan
Zcucum alıntı yapamıyorum eşim hipogonodizm di 4 aydır ilaç kullanıyoruz emre bey ilk 1 ay pergnyl 5000 verdi 5 günde bir kullandık daha sonra testesteron tahlili istedi yaptırıp kendisine bildirdik oda pregnyli hafta da 1 e çekti yanına fostimon 150 ekledi onuda haftada 3 kez yapıyoruz çok şükür biz geçen ay meraktan sperm testi yaptırddık dedik yoktur ama bir kere yaptıralım sonuç nadir canlı ve cansız sperm hücresi görüldü emre beye faks çektik emre bey hemen eşimle görüşüp 1 ay sonra merkeze gel burada yapakım testi demiş dün orafdaydı sonuç 5 ilyon 1 ay sonra tekrar çağırmış ilaçlara devam ve vitamin vermiş bir tane bakalım kısmet ne olacak
vitamin olarak ne verdi canım bizdede sperm hücresi görüldü bir ay sonra sperm çıkarmı acaba kür felan yabıyormuydun.biz ilaçlara başlıyalı üç ay olduZcucum alıntı yapamıyorum eşim hipogonodizm di 4 aydır ilaç kullanıyoruz emre bey ilk 1 ay pergnyl 5000 verdi 5 günde bir kullandık daha sonra testesteron tahlili istedi yaptırıp kendisine bildirdik oda pregnyli hafta da 1 e çekti yanına fostimon 150 ekledi onuda haftada 3 kez yapıyoruz çok şükür biz geçen ay meraktan sperm testi yaptırddık dedik yoktur ama bir kere yaptıralım sonuç nadir canlı ve cansız sperm hücresi görüldü emre beye faks çektik emre bey hemen eşimle görüşüp 1 ay sonra merkeze gel burada yapakım testi demiş dün orafdaydı sonuç 5 ilyon 1 ay sonra tekrar çağırmış ilaçlara devam ve vitamin vermiş bir tane bakalım kısmet ne olacak