Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Internet fiyati sabit zaten 180 kusur dolar ustune sadece kargo parasi koyuyorlar 20=30 dolar
once ebay sitesine uye olman gerekiyor. sonra sitede arama yaparsin sonra kredi kartin ile odeme yapman gerekiyor.

bu kredi kartıyla ödeme beni ürkütüyor.inşAllah bir terslik olmaz .güvenilirmi,kredi kartı bilgilerinimi veriyorsun.

canim Allah yardimcin olsun dualarim senine

bu kredi kartıyla ödeme beni ürkütüyor.inşAllah bir terslik olmaz .güvenilirmi,kredi kartı bilgilerinimi veriyorsun.

ben de hicbirsey anlamamda esim aliyor,sanirim kredi karti bilgilerini istiyolar ve zaten ilaci almak istiyorum deyince basamaklari takip ediyosun yonlendiriyomus site seni,biz 2 kere aldik bu siteden sukur hicbir problem cikmadi

ben de hicbirsey anlamamda esim aliyor,sanirim kredi karti bilgilerini istiyolar ve zaten ilaci almak istiyorum deyince basamaklari takip ediyosun yonlendiriyomus site seni,biz 2 kere aldik bu siteden sukur hicbir problem cikmadi

site ingilizce yazıyor.ceviri oluyormu.yada ingilizce bilen birinden yardım almak lazım.her neyse bakıcaz bir çaresine.sağ ol canım.

bende sana hak veriyorum arkadaşım kesinlikle kimseye söylemeyeceksin önce üzülüyormuş gibi yapıyorlar ama sonra bize silah olarak kullanıyorlar.aslında karşılarında hem dertli hem güçlü insan görmek istemiyorlar.

canım merak etme hersey yolunda gıder ınsallah kendını rahatlat bıraz umarım 15 gun sonra hayırlı haberler verırsın yolun acık sonu bebekle bıter ınsallah

gelinçik inşanlah hayırlı müjdeli haberlerle dönersin senin için özel dua edeceğim 2011 de hamile olursun inşanlah a.e.ol

iyi akşamlar canlar nasılsınız gelincik yarın transferin oluyomuş herşey gönlünce olsun canım inşl güzel haberler alırsın bizleride burda sevindirirsin dört gözle bekliyoruz haberini

canlar dün misafirlikteydim ordada bi arkadaş dedik eşimin arkadaşının çocuğu olmuyordu kendiside doktora gitmiyordu eşinden diye düşünüp boşanmıştı ve sonra yine evlendi dedi ondanda başta olmamış doktora gitmiş bu sefer doktor demiş boşuna uğraşma senin çocuğun olmaz hiç spermin yok demiş ama şimdi eşi hamileymiş arkadaşlarda diyoduki valla spermmiş yumurtaymış boş allah vermek istedikten sonra herşey oluyor diyodu bizler için bir mucize daha inşl rabbim istemiştirde hepimizn bebişi olur hayırlısıyla

kızlar benim eşimde azospermli ama tese ve mikro teseyle sperm bulundu iki tüp bebek denemesi ve olmadı şuan proxed plus kullanmaya başladı eşim 3, günü bugün ve bi üroloji uzmanı sen azospermlisin sana bir faydası olmaz demiş çok moralim bozuldu eşi azolu olup sonuç alan varmı ben normal yoldan sperm çıkışı olucağına inanıyorum çünkü emre bey bize sorunun sperm hareket yavaşlılığı dedi bu vitaminle düzelip canlanacağına inanıyorum inanmak istiyorum çünkü artık çok kırılmaya başladım ve kırıyorumda canımı yakanı

BENCE OLUR bir suru kisi var tedaviyke cikis saglayan umitli olmak lazim,zaten biz olmaz gozuyle bakarsak Allah da vermez,umitli olmak lazzim

moralini bozma canım tek senin başında olan dert değil ,bak hepimizde Allah ol dedikten sonra olur.ümidimizi kesmeyelim.benimde zaman zaman karamsar olduğum oluyor sonra yine hayata sıkı sıkı tutunuyorum.bu bizim imtihanımız.

canım mesajını okur okumaz duamı gönderdim sana... inşallah hayırlısıyla güzel haberi vermen nasip olur... darısı da buradaki herkesin başına olur :)

Allah hepinizden razı olsun kızlar iyiki varsınız. hastaneden aradılar saat 12 de orda olacaz eşimi bekliyorum.garip duygular içerisindeyim Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah. görüşmek üzere...

herkese gunaydin Gelincik umarim operasyon sorunsuz bir bicimde gecer hayirli haberlerini bekliyoruz dualarim seninle

zcu, melisela nasilsiniz kizlar

canım kusura bakma dün görmemişim, okuldayımya doktora yaptığım yerdyim o yüzden hemen girip çıktım..şimdi bile daha geçmişi bitiremedim..inş herkes iyidir..bende iyi olmaya çalışıyorum çok şükür..

melisela canım proxeed plus kullanmaya başladınızmı. bizde alıcaz da kaç liradan aldınız.:26:
evet canım başladık çok şükür..hatta bu ayın 23ünde 1 ay dolacak ve pazartesi test yaptırcaz inş güzel haberlerle gelirim size..aslında 3 aydan sonra yaptırmak gerekiyormuş ama biz 1 aydır yaptırmadık genel duruma bakmak için..canım biz ankdan tanesini 110 liradan aldık..int ucuz ama denemedim açıkcası..bide onla uğraşamam diye..

canım bana bir arkadaş proxeedin yanında gingseng ve gingo bilibo mu yanlış yazdım sanırım..onu kullansanız yeter demişti, eşimde gingseng almış..

Allah hepinizden razı olsun kızlar iyiki varsınız. hastaneden aradılar saat 12 de orda olacaz eşimi bekliyorum.garip duygular içerisindeyim Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah. görüşmek üzere...
Canım herşey gönlünüzce olsun Rabbim yardımcınız olsun.Günaydın kızlar nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…