- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Allah hepinizden razı olsun kızlar iyiki varsınız. hastaneden aradılar saat 12 de orda olacaz eşimi bekliyorum.garip duygular içerisindeyim Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah. görüşmek üzere...
hayırlı akşamlar kızlar... Kaç defadır yazıyorum çıkmıyor inşallah bu kez çıkar...
Yarın transferim var allah nasip ederse.. Karnımda biraz şişlik var o yüzden korkuyorum transferim ertelenirse diye ama doktorumla görüştüm korkmamamı söyledi. Bu aralar dualarınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar..
canım kusura bakma dün görmemişim, okuldayımya doktora yaptığım yerdyim o yüzden hemen girip çıktım..şimdi bile daha geçmişi bitiremedim..inş herkes iyidir..bende iyi olmaya çalışıyorum çok şükür..
bende iyi sayilirim calisip duruyoruz iste ayni tas ayni hamam misali
insallah test sonuclariniz biraz yuzunuzu guldurur hayirlisi olsun kendine iyi bak
Allah hepinizden razı olsun kızlar iyiki varsınız. hastaneden aradılar saat 12 de orda olacaz eşimi bekliyorum.garip duygular içerisindeyim Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah. görüşmek üzere...
Sanıyorum bugün de bana cevap verecek kimse yok ne diyeyim artık diyecek bir şeyim yok, iki gündür boşuna girip çıkıyorum bu topiğe,neyse...........
canım inşAllah bol bol canlı canlı spermcikleriniz çıkarda tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş olursun bizde teyze oluruz.canım kusura bakma dün görmemişim, okuldayımya doktora yaptığım yerdyim o yüzden hemen girip çıktım..şimdi bile daha geçmişi bitiremedim..inş herkes iyidir..bende iyi olmaya çalışıyorum çok şükür..
evet canım başladık çok şükür..hatta bu ayın 23ünde 1 ay dolacak ve pazartesi test yaptırcaz inş güzel haberlerle gelirim size..aslında 3 aydan sonra yaptırmak gerekiyormuş ama biz 1 aydır yaptırmadık genel duruma bakmak için..canım biz ankdan tanesini 110 liradan aldık..int ucuz ama denemedim açıkcası..bide onla uğraşamam diye..
canım bana bir arkadaş proxeedin yanında gingseng ve gingo bilibo mu yanlış yazdım sanırım..onu kullansanız yeter demişti, eşimde gingseng almış..
canım arkadaşım allahım yardımcın olsun dualarım seninle inşallah 12 gün sonra burada halaylar çekerizzzzhayırlı akşamlar kızlar... kaç defadır yazıyorum çıkmıyor inşallah bu kez çıkar...
yarın transferim var Allah nasip ederse.. karnımda biraz şişlik var o yüzden korkuyorum transferim ertelenirse diye ama doktorumla görüştüm korkmamamı söyledi. bu aralar dualarınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar..
Neden kimse selamımı almıyo
hayırlı akşamlar kızlar... kaç defadır yazıyorum çıkmıyor inşallah bu kez çıkar...
yarın transferim var Allah nasip ederse.. karnımda biraz şişlik var o yüzden korkuyorum transferim ertelenirse diye ama doktorumla görüştüm korkmamamı söyledi. bu aralar dualarınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar..
neden kimse selamımı almıyo
[ı]
allah yardimcin olsun. ınsallah transfer gerçeklesir.
2 hafta sonra mutlu haberini aliriz.[/ı]
Allah yardimcin olsun. Insallah transfer gerçeklesir.
2 hafta sonra mutlu haberini aliriz.
canım kusura bakma dün görmemişim, okuldayımya doktora yaptığım yerdyim o yüzden hemen girip çıktım..şimdi bile daha geçmişi bitiremedim..inş herkes iyidir..bende iyi olmaya çalışıyorum çok şükür..
bende iyi sayilirim calisip duruyoruz iste ayni tas ayni hamam misali
insallah test sonuclariniz biraz yuzunuzu guldurur hayirlisi olsun kendine iyi bak
saol tatlım inş pazartesi güzel haberle gelirim buraya..bir umut işte..sende kendine iyi bak canım, bigün inş hepimiz çok iyi olacaz..
Sanıyorum bugün de bana cevap verecek kimse yok ne diyeyim artık diyecek bir şeyim yok, iki gündür boşuna girip çıkıyorum bu topiğe,neyse...........
nursenim nie öle diyosun tatlım :)) kusura bakma buraya herkes bir moralsizlikle geliyor, herkeste biliyosun sıkıntı, bazen kimse kimsenin sorusuna cevap vermiyor, o yüzden kızma bize tamammı :))
canım inşAllah bol bol canlı canlı spermcikleriniz çıkarda tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş olursun bizde teyze oluruz.
ayyy canım benim keşke yaaa..valla rabbim hepimize nasip etsin inş..dua edin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?