Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah hepinizden razı olsun kızlar iyiki varsınız. hastaneden aradılar saat 12 de orda olacaz eşimi bekliyorum.garip duygular içerisindeyim Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah. görüşmek üzere...

hadi canım hakkınızda hayırlısı olsun..bugün mubarek günlerden biri..Rabbim inşAllah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılar..duam seninle inşAllah..güzel haberini bekliyoruz yakında :))

gelincik inşallah allah hayırlısını nasip etsin bebeğin sana sıksıkı tutunur da kucağına almak nasip olur

Allah hepinizden razı olsun kızlar iyiki varsınız. hastaneden aradılar saat 12 de orda olacaz eşimi bekliyorum.garip duygular içerisindeyim Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah. görüşmek üzere...

canim hakkinda hayirlisi olsun insallah bebegin siki siki tutunurda tez zamanda kucaginada alirsin canim dualarim seninle rabbim yardimcin olsun her seyi kolaylasdirsin

Sanıyorum bugün de bana cevap verecek kimse yok ne diyeyim artık diyecek bir şeyim yok, iki gündür boşuna girip çıkıyorum bu topiğe,neyse...........

Sanıyorum bugün de bana cevap verecek kimse yok ne diyeyim artık diyecek bir şeyim yok, iki gündür boşuna girip çıkıyorum bu topiğe,neyse...........

af edersin canım.topige girerken kafamız o kadar dolu ve sorunlu giriyoruzki kendi derdimizden kimseyi göremiyoruz.nur.sencim nasılsın sizin tedavi nasıl gidiyor.birşeyler yapıyormusunuz.:97:

canım Allah yardımcın olsun,yüzünüzü güldürsün.

canım inşAllah bol bol canlı canlı spermcikleriniz çıkarda tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş olursun bizde teyze oluruz.

canım arkadaşım allahım yardımcın olsun dualarım seninle inşallah 12 gün sonra burada halaylar çekerizzzz
Neden kimse selamımı almıyo

aleyküm selammm

Allah yardimcin olsun. Insallah transfer gerçeklesir.
2 hafta sonra mutlu haberini aliriz.

[ı]
allah yardimcin olsun. ınsallah transfer gerçeklesir.
2 hafta sonra mutlu haberini aliriz.
[/ı]

espoir merhaba nasılsın bbişin nasıl hamilelik nasıl gidiyor cinsiyetiniz blli oldumu hareketleri hissedebiliyormusun ayyy nasıl bişey dir o allahım rabbim bizlerede yaşatsın onun varlığını hissetmek hareketlerini hissetmek anlatsana biraz espoir lütfen

LAMLAY merhaba canım nasılsın.ben dış ülkedeyim demiştin hangi ülkedesin.sizin azospermin sebebi neydi.hormonların düşüklüğümü

GELiNCik transferin hayirli olsun insallah olumlu sonuc alirsin canim

teşekkürler kızlar evet ben hep ümtliyim bir gün olucağına inanıyorum bakalım 3 ay sonra ne olucak şu iki ay bi geçseydi allahın izniyle olumlu sonuçlarıda yazıcam buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…