Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese gunaydin nasilsiniz:3: gelincik umarim transferin sorunsuz gecmistir canim...bu arada emre bakircioglu sitede sorulari yanitliyor bilginize

herkese gunaydin nasilsiniz:3: gelincik umarim transferin sorunsuz gecmistir canim...bu arada emre bakircioglu sitede sorulari yanitliyor bilginize

nissancım günaydıniyiyiz sen nasılsın bu sabah karla uyandık çok soğuk donuyoruz emre beye nasıl soru sorabiliriz nur efsan için bu konuda bilgi verebilirmisin canım

teşekkürler kızlar evet ben hep ümtliyim bir gün olucağına inanıyorum bakalım 3 ay sonra ne olucak şu iki ay bi geçseydi allahın izniyle olumlu sonuçlarıda yazıcam buraya :D

melekçiğim inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız benim eşimde tedaviden 3 ay sonra çıkışımız oldu sizin de olur sizin sorununuz neydi

gunaydın, hayırlı cumalar herkese!kızlar nasılsınız?GELINCIK canım cok mubarek bır gunde transferın oldu canım.ınsaaalh sonu da guzel olur.eryasu nerlerdesın gel konusalım canım kapanma ıcıne.

MELISELA IYIYIZ CANIM SUKUR sen de ıyısındr umarım.sana da hayırlı cumalar-----------------------------------

nasılsınız kızlarrrrr.....:16:hepimize hayırlı cumalar ne naman girsem burası boş neredesiniz yahu:44:ERYASU-ADAK canlarım neredesiniz bi gelin bi dökün içinizi biliyorum zor dönemlerden geçiyorsunuz her zaman beterin beteri vardır.Allah daha büyük acılar yaşatmasın unutmayın geçenin en karanlık olduğu saat sabaha en yakın olduğu zamandır.güneşin doğmasına az kaldı.:20:

MELISELA IYIYIZ CANIM SUKUR sen de ıyısındr umarım.sana da hayırlı cumalar-----------------------------------
iyim çok şükür canım, eşimde geldi, haftayada yanımda..anlayacağın mutluyumm :))) ama baya yoğundum, dün akşam evime geldim, seminer falan varya koşturuyom öle..

nasılsın canım bi bizmi kaldık.

evet kızlar yaa bi biz kalmışız..ya bizim topikte nedense kimse kimseyle konuşmuyor, yorum yapılmıyor, bende diğer topiklere takılmaya başladım valla..burası ilk göz ağrım ama nedense içli dışlı değiliz yaa.. mesela her akşam bizde böle 1 saat falan konuşsak, herkes katılsa ne süper olurdu..

Son düzenleme:
ZCU canım gormedım kusura bakama sukurler olsun ıyıyım sen de ıyısındr umarım hayat nasıl gecyr?MELISELA EVET canım fazla bır muhabbet olmuyr dedgn gıbı.herkes ıs gucle mesgulsanırım

ZCU canım gormedım kusura bakama sukurler olsun ıyıyım sen de ıyısındr umarım hayat nasıl gecyr?MELISELA EVET canım fazla bır muhabbet olmuyr dedgn gıbı.herkes ıs gucle mesgulsanırım

nasıl olsun işte ,evden işe, işten eve haftasonları iş gereği başka şehre anlıycan hep yorgunum.vücut yorgunlugu önemli değilde .esas gönül yorgunluğu zor.bizimde gönlümüz bu durumda hep yorgun.

nissancım günaydıniyiyiz sen nasılsın bu sabah karla uyandık çok soğuk donuyoruz emre beye nasıl soru sorabiliriz nur efsan için bu konuda bilgi verebilirmisin canım

iyiyim canim :3: kar mi dedin ay ne guzel nerelisin sen?
valla ben bu topige abone oldum haftalik mail geliyor ozet seklinde bide tup bebek konusuna abone olmustum bugun mail geldi emre bakircioglu sorularinizi yanitliyor diye ordan haberim oldu :61:soru soruyorsunuz yanitlamasini bekliyorsunuz sanirim ayri bir topik seklinde yapmislar gezerseniz tup bebek yada umut tup bebek topigini rastlarsiniz sanirim:26:

iyiyim canim :3: kar mi dedin ay ne guzel nerelisin sen?
valla ben bu topige abone oldum haftalik mail geliyor ozet seklinde bide tup bebek konusuna abone olmustum bugun mail geldi emre bakircioglu sorularinizi yanitliyor diye ordan haberim oldu :61:soru soruyorsunuz yanitlamasini bekliyorsunuz sanirim ayri bir topik seklinde yapmislar gezerseniz tup bebek yada umut tup bebek topigini rastlarsiniz sanirim:26:

canım nasılsın .Emre beye sen soru sordunmu.banada mail geldi.ne çok sorucak sorum vardı hiçbiri aklıma gelmiyor.:6:

Back
X