Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese gunaydin nasilsinizgelincik umarim transferin sorunsuz gecmistir canim...bu arada emre bakircioglu sitede sorulari yanitliyor bilginize
teşekkürler kızlar evet ben hep ümtliyim bir gün olucağına inanıyorum bakalım 3 ay sonra ne olucak şu iki ay bi geçseydi allahın izniyle olumlu sonuçlarıda yazıcam buraya![]()
iyim çok şükür canım, eşimde geldi, haftayada yanımda..anlayacağın mutluyumm :))) ama baya yoğundum, dün akşam evime geldim, seminer falan varya koşturuyom öle..MELISELA IYIYIZ CANIM SUKUR sen de ıyısındr umarım.sana da hayırlı cumalar-----------------------------------
nasılsın canım bi bizmi kaldık.
cevap yok herhalde meşkulsün sonra görüşürüz çıkıyorum.![]()
canım banamı bişi sordun? göremedim de?
ZCU canım gormedım kusura bakama sukurler olsun ıyıyım sen de ıyısındr umarım hayat nasıl gecyr?MELISELA EVET canım fazla bır muhabbet olmuyr dedgn gıbı.herkes ıs gucle mesgulsanırım
nissancım günaydıniyiyiz sen nasılsın bu sabah karla uyandık çok soğuk donuyoruz emre beye nasıl soru sorabiliriz nur efsan için bu konuda bilgi verebilirmisin canım
nasılsınız kızlar ne var ne yok
iyiyim canimkar mi dedin ay ne guzel nerelisin sen?
valla ben bu topige abone oldum haftalik mail geliyor ozet seklinde bide tup bebek konusuna abone olmustum bugun mail geldi emre bakircioglu sorularinizi yanitliyor diye ordan haberim oldusoru soruyorsunuz yanitlamasini bekliyorsunuz sanirim ayri bir topik seklinde yapmislar gezerseniz tup bebek yada umut tup bebek topigini rastlarsiniz sanirim:26: