hoşgeldin canım nasılsınkızlar herkese ıyı aksamlar ,MELISELA NURSEN BELGIN CICEK GELINCIK NISAAN LAMLAY BXXXXXX ZCU GAMZESEZER daha sayamadıgım topıgın dıger sultanları gecenız hayırlı huzurlu mutlu gecsın ınsalalh.GELINCIK canım ınsalalh mubarek gunlerın hurmetıne guzel sonuclar alırsın
kızlar herkese ıyı aksamlar ,MELISELA NURSEN BELGIN CICEK GELINCIK NISAAN LAMLAY BXXXXXX ZCU GAMZESEZER daha sayamadıgım topıgın dıger sultanları gecenız hayırlı huzurlu mutlu gecsın ınsalalh.GELINCIK canım ınsalalh mubarek gunlerın hurmetıne guzel sonuclar alırsın
kızlar herkese ıyı aksamlar ,MELISELA NURSEN BELGIN CICEK GELINCIK NISAAN LAMLAY BXXXXXX ZCU GAMZESEZER daha sayamadıgım topıgın dıger sultanları gecenız hayırlı huzurlu mutlu gecsın ınsalalh.GELINCIK canım ınsalalh mubarek gunlerın hurmetıne guzel sonuclar alırsın
LAMLAY merhaba canım nasılsın.ben dış ülkedeyim demiştin hangi ülkedesin.sizin azospermin sebebi neydi.hormonların düşüklüğümü[/QUOTE
]
merhaba zcu
hormon yuksekligi var bizde,taylanddayiz,burda 1.5 yil once tese olduk,sonuc negatifti,zaten buranin tipi cok geride turkiyye gore ne yazikki
iyi canım kullanıyorum ilaçlarımı inşallah bir daha yükselmeziyiyim canım sen nasılsın .tedavin nasıl gidiyor.
iyiyim canım içiyorum ilaçları sen nasılsın canımbelgin nerelerdesin nasil gidiyor ilac tedavin umarim tez zamanda kurtulursun
hiçbişey yok canım aynı malesefffKızlar bayadır giremedim cok yogundum nasılsınız bakalım ben yokken neler oldu biraz özgecmiş bahsederseniz sevinirim
canım gözün aydın allahım bu sefer güldürsün yüzünü allah yardımcın olsunnnhayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.. dün tranferim yapıldı evde dinleniyorum şimdi..annem burda sağolsun yardımcı oluyor...geçmişi okuyamıyorum bi sorun var sanırım..
hoşgeldin nerelerdesin nasılsın canımmkızlar mrb ne zamndır giremiyorum...nasılsınızz bakalım? gelinciğin tranferi olmş.hayırlısı olsun..inşallah hamile haberini de alırz..var mı başka güzel haberle...geçmişi okuyamadımm da
kızlar yarın aşure yapacağız ve dağıtacağız sizleride davet ediyorum gelin birlikte yiyelimmmm
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.. dün tranferim yapıldı evde dinleniyorum şimdi..annem burda sağolsun yardımcı oluyor...geçmişi okuyamıyorum bi sorun var sanırım..
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.. Dün tranferim yapıldı evde dinleniyorum şimdi..annem burda sağolsun yardımcı oluyor...geçmişi okuyamıyorum bi sorun var sanırım..
belgincim yakin olsak gelirdim canim tesekkür ederim
evet cani 2 olacak..bir olsun bitsin diyorum birde cok korkuyorum
evet canim biliyorum sizin durumu..insallah cikis olur canim tabikide onlarin yasadiklarida bizim yasadiklarimiz da cok zorr..bilmiyorum canim elimizden geleni yapiyoruz..kur falan yapiyormusun simdik esine..ben bir aydir nohut yapiyorum..insallah faydasi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?