Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin canım nasılsın

inşAllah canım.görüşürüz pazartesi iyi akşamlar.

canım hoşgeldin ama gitmişsin sanki..saol tatlış sanada hayırlı, huzurlu akşamlar..

Neyse benim kociş de gelir birazdanhadi ben kaçtım fıstıklar hepinize hayırlı akşamlar kocaman öptüm

Son düzenleme:
iyiyim canım sen nasılsın .tedavin nasıl gidiyor.
iyi canım kullanıyorum ilaçlarımı inşallah bir daha yükselmez
belgin nerelerdesin nasil gidiyor ilac tedavin umarim tez zamanda kurtulursun
iyiyim canım içiyorum ilaçları sen nasılsın canım
Kızlar bayadır giremedim cok yogundum nasılsınız bakalım ben yokken neler oldu biraz özgecmiş bahsederseniz sevinirim
hiçbişey yok canım aynı malesefff
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.. dün tranferim yapıldı evde dinleniyorum şimdi..annem burda sağolsun yardımcı oluyor...geçmişi okuyamıyorum bi sorun var sanırım..
canım gözün aydın allahım bu sefer güldürsün yüzünü allah yardımcın olsunnn
kızlar mrb ne zamndır giremiyorum...nasılsınızz bakalım? gelinciğin tranferi olmş.hayırlısı olsun..inşallah hamile haberini de alırz..var mı başka güzel haberle...geçmişi okuyamadımm da
hoşgeldin nerelerdesin nasılsın canımm

sağol canım seninde hayırlı uğurlu olsun amin canım..

TESEKKUR EDERIM NURSEN MELISELA CANLARIM sukur rabbıme ıyıyım.melısela cım grsrz yıne canım benım.KADER nasılsın canım hosgeldın?DURUDENIZDERYA SAOL Tatlım IYIIZ SUKULER OLSUN UMARIM SENDE IYISINDR

kızlar yarın aşure yapacağız ve dağıtacağız sizleride davet ediyorum gelin birlikte yiyelimmmm

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.. Dün tranferim yapıldı evde dinleniyorum şimdi..annem burda sağolsun yardımcı oluyor...geçmişi okuyamıyorum bi sorun var sanırım..

canım hayırlısı olsun insallah bebişin sana tutunur 2 hafta sınra yeni yışda yenir bir hayat yeni bir umutla başlarsın canım kendine ii bak dinlen bolbol

ohhhhhhhhhhh belgicim keşke yakın olsakta yesek yaa...benimde dünden beri canım istiyor ama kimse de getirmedi bende bilmiyorum yapmayı yaa(( size afiyet olsun şekerim, yerimize de yersin artık.

gunaydın kızlar!kımsecıkler ugramamıs,sızı sızı eslerle planlar mı gezmeler mı yapıldı?valla benım kı benı attı gıttı arkadaslarıyla bırlıkte .ben de evde sıkılıyrm.gelın acık konusalım guzeller.BELGIN CIM allah kabul etsın ınsalalh.dagıttıgın her kap asure sana bebek olarak gerı donsun ınsalalahhhhh

özel bi kür yapmıyorum canım.kaan bey keçiboynuzu tozu demişti onu yiyo eşim.birda rizeden bal bulduk doğal.sabahları onu veriyorum.proxeed ve endol kullanıyo bunların yanında.menagona da şubat gibi başlarız demiş kaan bey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…