Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aynen canim ev, is- is, ev ne isle mesgulsun haftasonlari baska sehir demissin de? insallah bir gun bu yorgunlugumuz tatli bir telasa doner

canım nasılsın .Emre beye sen soru sordunmu.banada mail geldi.ne çok sorucak sorum vardı hiçbiri aklıma gelmiyor.

yok canim sormadim ne soracagimi bilmiyorum ki :44: biz henuz tedavinin basinin da basindayiz bizimki inatci hala test yaptiricaz da bakalim hep biraz daha sabret deyip duruyor

ben eşimin yanında çalışıyorum eşimin işiyle ilgili şehir dışına çıkıyoruz.eşim teknik servis.bende Emre beye ne sorucamı bilemedim sperm testinde nadir spermiyogenez görülmüştü sorsammı bilemedim.umut ediyorum ya kötü diyecek diye korkuyorum.

Son düzenleme:

istersen sorulan sorulara ve cevaplananlara bak bide ayrintili sor yani test sonuclarini falan da yaz ki ustun koru bir cevap olmasin ayrintilara gore daha net cevap alabilirsin bence

Kızlar bayadır giremedim cok yogundum nasılsınız bakalım ben yokken neler oldu biraz özgecmiş bahsederseniz sevinirim

ZCU canım gormedım tesekkur ederım ıyım BELGIN NISSAN CANLAR ıyıym sukur calısyrm ıs ev devam edyr hayat.UMUTOLSUN HOSGELDIN nasılsın?eryasu da kayıplarda canım ya....

hadi gözünaydın kız evet melisela bende katılıyorum sana bugünlerde topik pek bi durgun

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.. dün tranferim yapıldı evde dinleniyorum şimdi..annem burda sağolsun yardımcı oluyor...geçmişi okuyamıyorum bi sorun var sanırım..

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.. dün tranferim yapıldı evde dinleniyorum şimdi..annem burda sağolsun yardımcı oluyor...geçmişi okuyamıyorum bi sorun var sanırım..

sorunsuz gectigine sevindim umarim guzel haberler de vermek nasip olur
bebegin simsiki tutunur sana

Son düzenleme:
bsxxxx nur sen aaa gelincik de gelmis selamlar
nasil gecti transferin canim:26:

evet canım geldim transferim biraz zor oldu bayağı uğraştılar öncekiler böyle olmamıştı. ama şükür ertlenmedi buna seviyorum embriyolarım 2 kaliteimiş ona üzülüyorum. nasipten ötesi yok hayırlısı bakalım...

canim hayrili olsun trasferin ins kavusursun bebegine allah yardimcin olsun

pek anlayamadim embriyolar 2 kaliteymis ne demek????
ay umarm yolunda gider de tutunur sana

Son düzenleme:
iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin tatlim?
sen yurtdisindaydin dimi oralar nasil soguk mu?

allah iyilik versin canim bende iyiyim sagol
evet canim yurt disindayim buralar genelde hep soguk canim, bugun de karli hava baya kar yagdi

hadi gözünaydın kız evet melisela bende katılıyorum sana bugünlerde topik pek bi durgun
evet yaa..inş bigün hepimiz çatır çatır konuşcaz, gülücez, eğlencez canım..

ayyy canım benim..darısı bize olur inş..aman dikkat et..güzel haberini bekliyoruz tatlışşşşşşşş..

allah iyilik versin canim bende iyiyim sagol
evet canim yurt disindayim buralar genelde hep soguk canim, bugun de karli hava baya kar yagdi

ay negusel buraya da yagsa kar offf ya cocuklumdaki kislari osledim ben tekrar cocuk olsam hicbir sikintim olmasaa
neyse ya daldim eskilere :26ff bende kafami dagitmak icin sirk gosterisine gidicem ne guzel dimi (tipki cocuklugumdaki gibi)

canım çok sevindim,kendine çok dikkat et.öyle ikinci kalitedir falan takılma Allah nasip ettiyse olur.çok istiyorum senin hamile olmanı bütün topik şenlenecek Allah hem seni hem bizleri güldürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…