Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız kızlar...iyi haftalar diliyorum herkeze .beni sorarsanız pek iyi değilim bi yorgunluk bi bitkinlik galiba bu yıl bizi fazla yordu.

zcu um nasilsin evet bu yil yorucu gecti benim icin de artik 2011 iyi gelir insallah hepimize
sende kendine dikkat et hasta olma

selamlar herkese aman kızlar dıkkat edın hava degısımı cok kotu grıbım bende.DURUDENIZDERYA GELINCIK nerdesınızı aklım sızde ınsaaalhhhhhhhhhhhhhh haydı guzel haberler verın canlar

evet canim ben varim kimsecikler yok bu aksam
canım tedaviye hazırsınız sanırım peki ne zaman başlıyosunuz tarih bellimi

iyi akşamlar kızlar nasılsınız çiçekciğim tedaviye başlıyormuşsunuz inşalllah bu sefer eşinde bol sperm çıkar canım
nasılsın canımmm
canımmm yavaş yavaş alıştın topiğimizee
bakalım daha adet olmayı bekliyorum lucrin le başladık adetin ikinci günü gonal f e geçilecek daha çok var bize herhalde ocak ortası gibi olur eşim tese olacak bakalım hayırlısı
dualarım seninle 2011 ilk mutluluğunu seninle yaşarız inşallahhhhhhhhhh
nasılsın canımmm

canım arkadaşım korkma inşallah bu yılı senin güzel haberinle bitireceğizzzz

zcu um nasilsin evet bu yil yorucu gecti benim icin de artik 2011 iyi gelir insallah hepimize
sende kendine dikkat et hasta olma

Allah razı olsun canım iyi dileklerin için.yeniyıl hepimize gönül muradımızı versin.DURUDERYADENİZ VE GELİNCİK nerelerdesiniz canım çok merak ediyorum sizleri .hadi güzel haberler verin bize

canım inşAllah hamilesindir bu yılı ve bu haftayı üç güzel haberle kapayalım.

BELGINIM SAOL TATLIM SUKURLER OLSUN IYIYIM sen de umarım ıyısndr.BU YILI INSALALH GUZEL HABERLERLE BITITRRRZ KIZLAR?ZCUUU nasılsın canım

BELGINIM SAOL TATLIM SUKURLER OLSUN IYIYIM sen de umarım ıyısndr.BU YILI INSALALH GUZEL HABERLERLE BITITRRRZ KIZLAR?ZCUUU nasılsın canım

görmemişim canım kusura bakma .iyiyim arkadaşım ,sağolasın.sen nasılsın umarım sıkıntılarını atlattın.

Meraba kızlar nasılsınız hepimize hayırlı haftalar olsun inşallah topikten güzel haber kokuları geliyo sanki inşallah gelincik,blueavcı,durudenizderya...inşallah topikteki evlat sahibi olmak isteyen herkes güzel haberleri buradan verirler.ALLAHIM! NE OLUR BİZE EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLI,SAĞLIKLI,GÜZEL AHLAKLI EVLATLAR NASİP ET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kızlar iyi hafta başları umarım bu hafta cok güzel gecmiştir tabiki bebeksiz ne kadar güzel gecebilirki

Bugün dr.a gittim kızlar hormon tahlillerim normal çıktı Allah'a şükür,bir sorun yok yani inşallah Rabbim eşime,hepimizin eşine şifalar versin ve bizim de güzel güzel evlatlarımız olsun inşallah.

kızlar iyi hafta başları umarım bu hafta cok güzel gecmiştir tabiki bebeksiz ne kadar güzel gecebilirki

Meraba canım nasılsın haftasonum güzeldi ama dediğin gibi bebeksiz ne kadar güzel geçebilir ki (yine de herşeyde bir hayır var,daha anne olmaya zamanımız var demek ki)

evet nursen hayırlısı olsun rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin gelincik bendede öyle akıntılar oldu ama yinede gebelik devam etti ne olur kendini bırakma inşallah hamilesindir

canım eşimde ultrasyonla bakıldımı onumu kastediyorsun hayır bakılmadı elle muayene edildi zaten biz fakültede bütün işlemlerimizi yaptırmıştık doplerimzi ultrasyonları tahlilleri falan raporları almak için bunlar zaten şarttı. Ama bana ilk eşim muayene edildikten sonra benide ultrasyonda muayene etti doktorumuz sonra adetin 2, günü gelip tahlillerle başlıycağız dediler ve başlandı amin canım işallah allah hepimize tez zamanda güzel haberler verir sen içini ferah tut tedavi uzunda olsa kısada olsa hiç canını sıkma sen bebeiğine kavuşucağını düşün gerisi tez zamanda geçer haberlerinide alırız işallah :))

AAAAAAMMMMMMİİİİİİİNNNNN

ıyı aksamlar kızlar BIR HEVESLE ACTIM AMA DURUDENIZDERYA GELINCIK yok nerdesınız kızlarrrrrrrrrrrr,ZCU canım sıkıntılarımın sadece ustunu kabadım desem yalan olmaz canım...rabbıme sıgınyrm herseyden....

iyi akşamlar canım hoşgeldin,nasılsın diyorum ama moralin bozuk gibi :26:

bak canım benimde moralim bozuluyor canımı sıkıyorum ama ne olur böyle yapmayalım mesela dün akşam 2 görümcem vardı küçüğü dedi öbürüne beraber 2, çocuğu yapalım sonra bana dedi sende hamile olursun falan ama biliyorum ki sadece kırılmıyım diye öyle dedi üzüldüm mü tabiki olmuycakmış gibi düşünüp kırılmayayım diye öyle demesine üzüldüm ama allah büyük herşey ondan yaradanım bigün bizide görüp bizde vericek amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…