nasılsınız kızlar...iyi haftalar diliyorum herkeze .beni sorarsanız pek iyi değilim bi yorgunluk bi bitkinlik galiba bu yıl bizi fazla yordu.
canım tedaviye hazırsınız sanırım peki ne zaman başlıyosunuz tarih bellimievet canim ben varim kimsecikler yok bu aksam
kızlar biz çocuğumuz olsun diye neler çekiyoruz, ALLAH aşkına şu açılan konunun saçmalığına bakın
sıkma canınııııı
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/409656-zor-durumdayim-gercekten.html
nasılsın canımmmiyi akşamlar kızlar nasılsınız çiçekciğim tedaviye başlıyormuşsunuz inşalllah bu sefer eşinde bol sperm çıkar canım
canımmm yavaş yavaş alıştın topiğimizeehani yumurtalar çok büyüyo da toplanmayınca kalıyo ya işte o çok büyük rahatsızlıklar veriyomuş yumurtalıkların fazla uyarılması demekmiş bulantı kusma karın ağrısı 1 gün içinde iki kilo alma gibi belirtileri var.
dualarım seninle 2011 ilk mutluluğunu seninle yaşarız inşallahhhhhhhhhhbakalım daha adet olmayı bekliyorum lucrin le başladık adetin ikinci günü gonal f e geçilecek daha çok var bize herhalde ocak ortası gibi olur eşim tese olacak bakalım hayırlısı
nasılsın canımmmGELINCIK canım sabahleyın de esıme senın test gununu konusyrdm ıcıme dogyr dedım olacak allahın ıznıyle dıye...herseyın hayırlısı ama sen sakın ıtınayı elden bırakma.dr bana bazen yerlesme kanaması yada lekesı gorulebılır demıstı.sen kendını yorma nete gırme cep tel den uzak dur sakın konusma,rabbıme sıgın .yarın ınsalalh yuksek bır deger gorursun arkadasım.
hayırlı akşamlar arkadaşlar... bugün çok kötüyüm akşam üstü pembemsi birazda koyu akıntım oldu devamı gelmedi ama heran gelecekmiş gibi hissediyorum. adet tarihime daha var ama benim hiç umudum kalmadı çok üzgünüm.. kaç gündür adet belirtisi yaşıyorum zaten... daha eşime bile söyleyemedim öyle büyük bir umutla bekliyorki sonucu yarın test yaptırmayı düşünüyorum salıyı bekleyemiyecem... Rabbim hayırlısını versin.....
zcu um nasilsin evet bu yil yorucu gecti benim icin de artik 2011 iyi gelir insallah hepimize
sende kendine dikkat et hasta olma
iyi akşamlar canlar
gelincik yarın tets yapacakmışsın inşl canım pozitifi görürsün değerin çok yüksek olur güzel haberlrini bekliyoruz
kızlar benimde bugün itibariyle adetim 2gün geçti bekliyorum bakalım test yapmaya cesartim yok henüz tırsıyorum:18: hakkımızda hayırlıysa inşl hamileyimdir dualarınızı esirgemeyin lütfen
BELGINIM SAOL TATLIM SUKURLER OLSUN IYIYIM sen de umarım ıyısndr.BU YILI INSALALH GUZEL HABERLERLE BITITRRRZ KIZLAR?ZCUUU nasılsın canım
kızlar iyi hafta başları umarım bu hafta cok güzel gecmiştir tabiki bebeksiz ne kadar güzel gecebilirki
canım sağolasın vakit ayırıp yazmışsın:)haklısın fazla takılmamam lazım.. ben asıl dopplere takıldım. sizdeki tedavi sürecinde ilk etapta ultrason kullanmış mıydı? birde sanırım tedavinin uzun süreceğini hissettim...hayırlısı Allahtan, inşaallah hepimize hayırlısıysa eğer buduyguyu tattırır Allahım...
AAAAAAMMMMMMİİİİİİİNNNNNMeraba kızlar nasılsınız hepimize hayırlı haftalar olsun inşallah topikten güzel haber kokuları geliyo sanki inşallah gelincik,blueavcı,durudenizderya...inşallah topikteki evlat sahibi olmak isteyen herkes güzel haberleri buradan verirler.ALLAHIM! NE OLUR BİZE EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLI,SAĞLIKLI,GÜZEL AHLAKLI EVLATLAR NASİP ET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sen şimdi hamile misin canım?evet nursen hayırlısı olsun rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin gelincik bendede öyle akıntılar oldu ama yinede gebelik devam etti ne olur kendini bırakma inşallah hamilesindir
ıyı aksamlar kızlar BIR HEVESLE ACTIM AMA DURUDENIZDERYA GELINCIK yok nerdesınız kızlarrrrrrrrrrrr,ZCU canım sıkıntılarımın sadece ustunu kabadım desem yalan olmaz canım...rabbıme sıgınyrm herseyden....
ıyı aksamlar kızlar BIR HEVESLE ACTIM AMA DURUDENIZDERYA GELINCIK yok nerdesınız kızlarrrrrrrrrrrr,ZCU canım sıkıntılarımın sadece ustunu kabadım desem yalan olmaz canım...rabbıme sıgınyrm herseyden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?