Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız kızlar...iyi haftalar diliyorum herkeze .beni sorarsanız pek iyi değilim bi yorgunluk bi bitkinlik galiba bu yıl bizi fazla yordu.
hayırdır canım umarım önemli bişe yoktur dikkat et kendine
canım inşAllah hamilesindir bu yılı ve bu haftayı üç güzel haberle kapayalım.

sağol canım inşl

MELEK CIM ben 6 yıllık evlıyım ben coktan kabullendım rabbımden gelen her serdede hayrda da vardr bır hıkmet.ben cocuksuzluk konusunda cok takılmıyrm elbette vadr saatı gunu ..benım baska baska sıkıntılarım vardı ZCUUU onları sordu.yoksa yanlıs anlama.ben azoyu kabullendım sukurler olsun rabbıme saglıgım sıhhatım yerınde

sağol canım umarım topiğimizdeki bu güzel havalar esintiler katlanarak artsın herkes evladına kavuşsun
Bugün dr.a gittim kızlar hormon tahlillerim normal çıktı Allah'a şükür,bir sorun yok yani inşallah Rabbim eşime,hepimizin eşine şifalar versin ve bizim de güzel güzel evlatlarımız olsun inşallah.

tahlillerininde temiz çıkmasın açok sevindim gözün aydın canım dileğinede gözülden amin diyorum

açık açık söylim nefret ediyorum böye insanlardan sanki çocuk sahibi olmak kendi ellerinide gibi onu verende alacak olanda allah nasıl bir zihniyettirya hadi 2.çocuğu yapalım beraber çok saçmaya hadi deseki 2.çocuğu düşünüyoruz artık nasip kısmet insanlar çok cahilce konuşuyor çok

nasılsınız bacılar ben fena değilim işte idare ediyoruz demin komşuma indim 5dakikalıgına işim vardı ununda bebiş var daha 3 aylık nasıl özendim anlatamam çok tatlıydı uzun siredir bu kadar yakından bakmamıştım bir gülücüğü deldi geçti gene önceden olsa tedavideyiz olur inşallah diyordum artık drlar kapılarıda kapayınca kızlar böylesi daha bi başka koyuyor insana ama Rabbimden ümidim var inşallah bizimde olur

NURSENCIM canım allah razı olsun sukur rabbıme ıyı olmaya calsyrm.umarım sen de ıyısndr
NURSENCIM gozun aydın gecmıs olsun tekrar canım

canım sağol iyiyim ben de şükür.

çok haklısın canım insanlar böyle işte belki biz de farkında olmadan ya da düşünmeden yapıyoruzdur böyle şeyler,Allah affetsin...

tahlillerininde temiz çıkmasın açok sevindim gözün aydın canım dileğinede gözülden amin diyorum[/QUOTE]
sağol tatlımmmmm.

Canım Rabbimiz o kadar büyük ki....sakın ümidini kaybetme,bırak dr.lar kapıları kapatsın,ümit yok desin,bütün kainatı yoktan vareden Rabbimiz herşeye kadirdir,inşallah bunun da bir zamanı vardır canım,gönlünü ferah tut,Rabbim en yakın zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah.AMİİİİİİİNNN.

kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...

bugün benim doğum günümdü 28 yaşına giriyorum... bu kadarlık ömrümde aldığım en güzel hediye oldu... inşallah beni hiç bırakmaz... heyecandan ne yazacağımı bilemiyorum inanın... hiç beklemediğim bi sonuç olduğu için çok şaşkınım hala..

CANIIIIMMMMMM çok sevindim ya şükürler olsun güzel haberini duymak nasip oldu canım gözünüz aydın Rabbim kokusunu duymanızı da nasip etsin innnşşşşşallah.......

ÇOOOOOOOKKKKKK GÜZEL BİR HABER BU canım gerçekten şimdiye kadar aldığın en güzel hediye olduğuna adım gibi eminim canım Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

canim cok sevindimm gözün aydin allahtamamina erdirsin

dogum günün kutlu olsun alllahim herkse böyle bir hediye almayi nasip etsin hediyelerin en güzeli

Kızlar akşam rüyamda babam bana diyorduki kızım 11 günlük hamilesin ayy bende bir sevindim Bu haberi duyacakmışım inş bebeğin sıkı sıkı tutunur cnm seni hiçç bırakmasın sende onu:

Kızlar akşam rüyamda babam bana diyorduki kızım 11 günlük hamilesin ayy bende bir sevindim Bu haberi duyacakmışım inş bebeğin sıkı sıkı tutunur cnm seni hiçç bırakmasın sende onu:

canim insallah rüyan gercek olur

canim cok sevindim gozun aydin rabbim kucagina almayi nasip etsin aman dikkat et kendine canim darisida bizlere insallah

dogum gunun kutlu olsun canim seneye insallah bebisinle birlikte kutlarsin dogum gununu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…