hayırdır canım umarım önemli bişe yoktur dikkat et kendinenasılsınız kızlar...iyi haftalar diliyorum herkeze .beni sorarsanız pek iyi değilim bi yorgunluk bi bitkinlik galiba bu yıl bizi fazla yordu.
canım inşAllah hamilesindir bu yılı ve bu haftayı üç güzel haberle kapayalım.
bak canım benimde moralim bozuluyor canımı sıkıyorum ama ne olur böyle yapmayalım mesela dün akşam 2 görümcem vardı küçüğü dedi öbürüne beraber 2, çocuğu yapalım sonra bana dedi sende hamile olursun falan ama biliyorum ki sadece kırılmıyım diye öyle dedi üzüldüm mü tabiki olmuycakmış gibi düşünüp kırılmayayım diye öyle demesine üzüldüm ama allah büyük herşey ondan yaradanım bigün bizide görüp bizde vericek amin.
sağol canım umarım topiğimizdeki bu güzel havalar esintiler katlanarak artsın herkes evladına kavuşsunMeraba kızlar nasılsınız hepimize hayırlı haftalar olsun inşallah topikten güzel haber kokuları geliyo sanki inşallah gelincik,blueavcı,durudenizderya...inşallah topikteki evlat sahibi olmak isteyen herkes güzel haberleri buradan verirler.ALLAHIM! NE OLUR BİZE EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLI,SAĞLIKLI,GÜZEL AHLAKLI EVLATLAR NASİP ET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bugün dr.a gittim kızlar hormon tahlillerim normal çıktı Allah'a şükür,bir sorun yok yani inşallah Rabbim eşime,hepimizin eşine şifalar versin ve bizim de güzel güzel evlatlarımız olsun inşallah.
bak canım benimde moralim bozuluyor canımı sıkıyorum ama ne olur böyle yapmayalım mesela dün akşam 2 görümcem vardı küçüğü dedi öbürüne beraber 2, çocuğu yapalım sonra bana dedi sende hamile olursun falan ama biliyorum ki sadece kırılmıyım diye öyle dedi üzüldüm mü tabiki olmuycakmış gibi düşünüp kırılmayayım diye öyle demesine üzüldüm ama allah büyük herşey ondan yaradanım bigün bizide görüp bizde vericek amin.
NURSENCIM canım allah razı olsun sukur rabbıme ıyı olmaya calsyrm.umarım sen de ıyısndr
NURSENCIM gozun aydın gecmıs olsun tekrar canım
çok haklısın canım insanlar böyle işte belki biz de farkında olmadan ya da düşünmeden yapıyoruzdur böyle şeyler,Allah affetsin...açık açık söylim nefret ediyorum böye insanlardan sanki çocuk sahibi olmak kendi ellerinide gibi onu verende alacak olanda allah nasıl bir zihniyettirya hadi 2.çocuğu yapalım beraber çok saçmaya hadi deseki 2.çocuğu düşünüyoruz artık nasip kısmet insanlar çok cahilce konuşuyor çok
nasılsınız bacılar ben fena değilim işte idare ediyoruz demin komşuma indim 5dakikalıgına işim vardı ununda bebiş var daha 3 aylık nasıl özendim anlatamam çok tatlıydı uzun siredir bu kadar yakından bakmamıştım bir gülücüğü deldi geçti gene önceden olsa tedavideyiz olur inşallah diyordum artık drlar kapılarıda kapayınca kızlar böylesi daha bi başka koyuyor insana ama Rabbimden ümidim var inşallah bizimde olur
kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...
bugün benim doğum günümdü 28 yaşına giriyorum... bu kadarlık ömrümde aldığım en güzel hediye oldu... inşallah beni hiç bırakmaz... heyecandan ne yazacağımı bilemiyorum inanın... hiç beklemediğim bi sonuç olduğu için çok şaşkınım hala..
kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...
bugün benim doğum günümdü 28 yaşına giriyorum... bu kadarlık ömrümde aldığım en güzel hediye oldu... inşallah beni hiç bırakmaz... heyecandan ne yazacağımı bilemiyorum inanın... hiç beklemediğim bi sonuç olduğu için çok şaşkınım hala..
kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...[ GÖZÜMÜZ AYDIN CNM TEYZE Mİ OLUCAZ YANİİ HADİ KIZLAR HALAYA TEBRİKLER GÜZEL HABERLER DAHADA OLUCAK
KÖTÜ DÜŞÜNMEK YOK
Kızlar akşam rüyamda babam bana diyorduki kızım 11 günlük hamilesin ayy bende bir sevindimBu haberi duyacakmışım inş bebeğin sıkı sıkı tutunur cnm seni hiçç bırakmasın sende onu:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?