öncelikle herkese günaydın arkadaşlar.bizim için dua eden merak eden tüm arkadaşlara çok teşekürler biz hala izmirdeyiz nete girmem pek mümkün değil otel gibi biryerde kalıyoruz .24 aralıkta mesa mız oldu Rabbime şükür doktor operasyon başarılı dedi pazartesi tüpbebek merkezinden sonuç alabilirsiniz dedi dün gittik şimdi siz gidin biz sizi arayacağız dediler valla sabırsızlıkla onlardan gelecek telefonu bekliyoruz .eşiminede kaç tane dikiş atıldı onların işileşmesini bekliyoruz.hepinizin dualarını inannın ki hissettim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun burada sizlerle dertleşmeyi çok özlüyorum Allaha emanet olun büyük bir umutla sonucu bekliyoruz.
canım gözünüz aydın çok sevindm inşl hamileliğinide duyarız ayrıca eşinede çok geçmiş olsunöncelikle herkese günaydın arkadaşlar.bizim için dua eden merak eden tüm arkadaşlara çok teşekürler biz hala izmirdeyiz nete girmem pek mümkün değil otel gibi biryerde kalıyoruz .24 aralıkta mesa mız oldu Rabbime şükür doktor operasyon başarılı dedi pazartesi tüpbebek merkezinden sonuç alabilirsiniz dedi dün gittik şimdi siz gidin biz sizi arayacağız dediler valla sabırsızlıkla onlardan gelecek telefonu bekliyoruz .eşiminede kaç tane dikiş atıldı onların işileşmesini bekliyoruz.hepinizin dualarını inannın ki hissettim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun burada sizlerle dertleşmeyi çok özlüyorum Allaha emanet olun büyük bir umutla sonucu bekliyoruz.
Gelincik tebrik ederim, ben foruma yeni katıldığım için süreçten bahsedersen sevinirim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bu arada melek teşekkür ederim yanıtlamışsın , Evet eşime ultrason çekmedi, Emre bey ondan bahsettim... Diğer arkadaşlar da en azından yorum yapsa çok sevinicemm, bi umut burası benim ve benim gibiler için,
öncelikle herkese günaydın arkadaşlar.bizim için dua eden merak eden tüm arkadaşlara çok teşekürler biz hala izmirdeyiz nete girmem pek mümkün değil otel gibi biryerde kalıyoruz .24 aralıkta mesa mız oldu Rabbime şükür doktor operasyon başarılı dedi pazartesi tüpbebek merkezinden sonuç alabilirsiniz dedi dün gittik şimdi siz gidin biz sizi arayacağız dediler valla sabırsızlıkla onlardan gelecek telefonu bekliyoruz .eşiminede kaç tane dikiş atıldı onların işileşmesini bekliyoruz.hepinizin dualarını inannın ki hissettim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun burada sizlerle dertleşmeyi çok özlüyorum Allaha emanet olun büyük bir umutla sonucu bekliyoruz.
canım tese yapıldımı?kaç yıllık evlisin..
selam kizlar aramiza yeni katilan kardelen, pare, fatfata nasilsiniz umarim yez zamanda kurtulursunuz ve bebeklerinize kavusursunuz...
Blueavci belgin adak leylak sizler nasilsiniz
allah kurtarsın arkadaşımm
hayırlısı olsun bacımm
arkadaşım biz ilk tedavimizi timur gürganda olmuştuk timur bey çok iyi bi dr fakat o kadın doğumcu bizim erkek kısırlığında iyi olan birine ihtiyacımız varrr
çok sevindim canım gözün aydınn
selam kizlar aramiza yeni katilan kardelen, pare, fatfata nasilsiniz umarim yez zamanda kurtulursunuz ve bebeklerinize kavusursunuz...
blueavci belgin adak leylak sizler nasilsiniz
Yeni gelen arkadaşlar sebeplerinizi bilemiyorum ama zorlu yola girdiniz allah güç ve sabır versin....bu yolda emin olun en çok ihtiyacınız olan şey sabır....ben artık çocuk istemekten önce allahtan sabır istiyorum....
kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...
Yeni gelen arkadaşlar sebeplerinizi bilemiyorum ama zorlu yola girdiniz allah güç ve sabır versin....bu yolda emin olun en çok ihtiyacınız olan şey sabır....ben artık çocuk istemekten önce allahtan sabır istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?