arada f5 ee bas sayfa yenilenir o zaman..cok iyi biri kaan bey hayirli olsun tedaviniz insallah olumlu sonuc alirsiniz.. ne kadardir biliyorsunuz azoyu sebebi bellimi? ben yurdisindayim
canım 8 aylık evliydik..durmadan sorunu ben kendimde arıyordum devamlı kadın doğuma gidiyordum..bi sorun yok diyordu doktorlar..sonra eşimi ikna ettim büyük doğum hastanesine gittik gitmez olaydık keike o haberi hiç almamış olsaydık..çok dehşet verici bişey.inanamadım..3-4 kere daha yaptırtık sonuç aynı 7ay bitkisel macun kullandık yine bişey yok..şimdi kağan hocaya başladık tes.çok düşük..sizce hormanalmi acaba bizimki dr.bişey söylemedi..1 aylık ilaç verdi..onları kullanıyoruz ..bu dert çooook zor allah kimsenin başına vermesin..verdiklerinede devalar versin inşaallah...
amin amin...bilmiyorum canim.insallah ilacaklar sifa olur hangi ilaclari verdi kaan hoca
kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...
endol ve trental verdi canım ne alakası var ama bilmiyorum artık inş.şifa olur siz biraz daha ilerlediniz galiba ne kadar süredir gidiyorsunuz..siz..bitkisel kullandınızmı?
kaan hocaya güven canim o biliyor isini..biz mart ayindan beri tedavideyiz kaan beyde
kullandik canim keci boynuzu incir simdik nohut yapiyorum inslalah sifa olur hepsi
kaan hocaya güven canim o biliyor isini..biz mart ayindan beri tedavideyiz kaan beyde
kullandik canim keci boynuzu incir simdik nohut yapiyorum inslalah sifa olur hepsi
kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...
ayyyyy mart ayından berimiiiiiii ama çok uzun olmuş...siz hiç tese olmadınızmı...ben böyle uzun süre istemiyorum..sabredemiyorum artık çok üzüldüm bak şimdiii.kaç yıllık evlisin?
bende üzülüyorum ama napiyim canim hemen olacak bisey degilki bu...ocak ayinda tese oldu burda
3 yili gecti evleneli...insllah sizin tedaviniz kisa surer
lofff ya sabah sabahsinirlerim bozuldu..
eryasu sen nasilsin canim valla bi bakayim dedim ama hic bolyle bisey beklemiyordum acikcasi
bugün benim doğum günümdü 28 yaşına giriyorum... bu kadarlık ömrümde aldığım en güzel hediye oldu... inşallah beni hiç bırakmaz... heyecandan ne yazacağımı bilemiyorum inanın... hiç beklemediğim bi sonuç olduğu için çok şaşkınım hala..
ayyyyy mart ayından berimiiiiiii ama çok uzun olmuş...siz hiç tese olmadınızmı...ben böyle uzun süre istemiyorum..sabredemiyorum artık çok üzüldüm bak şimdiii.
gelincik canım gözün aydın daha doğrusu gözümüz aydın ne kadar mutlu oldum anlatamam.saat 01:15 ve ben o kadar yorgunum ki anlatamam.sırf seni merak ettiğim için bilgisarayın başına geçtim.ve böyle müjdeli bi haberle karşılaşacağımı inan ki hissediyodum arkadaşım.inşallah dokuz ay sonra kucağına almak nasip olur.ya okadar sevindim ki gözlerim doldu yaaaaaa.darısı inşaalah hepimizin başına.AMİNNNNNNNNNNN.kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?