Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılızben biraz sevinçliyim
eşimin hormon değerlerinde düşme olmuş doğrusu beklemiyordum kaan hocadan allah razı olsun ilaçlar mı bitkisellermi bilmiyorum ama biraz olsun moralim düzeldi bir de topikte güzel haberler
![]()
gözün aydin canim cok sevindim insllah bundan sonrasida hep güzel olur
sympatik hoşgeldin canım eski arkadaslar hep dagıldık nerelere gittik bilmeme sen nasılsın neler yapıyosun kardelen canım bizdede sperm bulunuyo cok şükür ama gebelik düşükle sonuçlanıyor işte
eşimin hormon değerlerinde düşme olmuş doğrusu beklemiyordum kaan hocadan allah razı olsun ilaçlar mı bitkisellermi bilmiyorum ama biraz olsun moralim düzeldi bir de topikte güzel haberler
![]()
MELEK CIM ben 6 yıllık evlıyım ben coktan kabullendım rabbımden gelen her serdede hayrda da vardr bır hıkmet.ben cocuksuzluk konusunda cok takılmıyrm elbette vadr saatı gunu ..benım baska baska sıkıntılarım vardı ZCUUU onları sordu.yoksa yanlıs anlama.ben azoyu kabullendım sukurler olsun rabbıme saglıgım sıhhatım yerınde
açık açık söylim nefret ediyorum böye insanlardan sanki çocuk sahibi olmak kendi ellerinide gibi onu verende alacak olanda allah nasıl bir zihniyettirya hadi 2.çocuğu yapalım beraber çok saçmaya hadi deseki 2.çocuğu düşünüyoruz artık nasip kısmet insanlar çok cahilce konuşuyor çok
kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...
öncelikle herkese günaydın arkadaşlar.bizim için dua eden merak eden tüm arkadaşlara çok teşekürler biz hala izmirdeyiz nete girmem pek mümkün değil otel gibi biryerde kalıyoruz .24 aralıkta mesa mız oldu Rabbime şükür doktor operasyon başarılı dedi pazartesi tüpbebek merkezinden sonuç alabilirsiniz dedi dün gittik şimdi siz gidin biz sizi arayacağız dediler valla sabırsızlıkla onlardan gelecek telefonu bekliyoruz .eşiminede kaç tane dikiş atıldı onların işileşmesini bekliyoruz.hepinizin dualarını inannın ki hissettim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun burada sizlerle dertleşmeyi çok özlüyorum Allaha emanet olun büyük bir umutla sonucu bekliyoruz.
![]()
jklm sağol canım ben cevap beklerken bir yandan da araştırdım bişiyler çok sabırlı olmamız gerek bunu anladım inşallah dediğin gibi tüp bebeğe gereksinim duymadan hamile kalabilirim. Mevlam cümlemize yardım etsin çok zor bişeymiş Peygamber efendimizin(sav) ümmeti için hayırlı evlatlar yetiştirebilmeyi cümlemize nasip etsin inşallah
kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...
hayirli olsun cok ama cok sevindim insaalah cok yakinda hamileyim haberinide verirrsin bize ALLAHA EMANET OLöncelikle herkese günaydın arkadaşlar.bizim için dua eden merak eden tüm arkadaşlara çok teşekürler biz hala izmirdeyiz nete girmem pek mümkün değil otel gibi biryerde kalıyoruz .24 aralıkta mesa mız oldu Rabbime şükür doktor operasyon başarılı dedi pazartesi tüpbebek merkezinden sonuç alabilirsiniz dedi dün gittik şimdi siz gidin biz sizi arayacağız dediler valla sabırsızlıkla onlardan gelecek telefonu bekliyoruz .eşiminede kaç tane dikiş atıldı onların işileşmesini bekliyoruz.hepinizin dualarını inannın ki hissettim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun burada sizlerle dertleşmeyi çok özlüyorum Allaha emanet olun büyük bir umutla sonucu bekliyoruz.
![]()
sağol canım bende iyiym aslında iyiym demekte adetten olmuş bugün regl oldum biraz üzülmüştümde nasip kısmet işte sperm var yumurta var ama bebek yok demek vakti zamanı gelmemiş daha canım adetim gecikti ve düzensizleştiğini düşünüyorum doktora gitmeyi düşünüyorum işte inşl bişe çıkmaz
hadi canım gözünüz aydın inşallah daha iyi olur herşey...nasılızben biraz sevinçliyim
![]()
canımmm sağol güzel dileklerin için(bil mukabele)öyle denir ya hani.Korkulcak bişey yok canım merak etme.Herşey güzel olucak inşallah hepimiz için,güzel günler bize de gelecek ve Rabbim bizleri beterinden korusun.nur.sen canım allah senden razı olsun gönlünün muradını versin arkadaşım beni nasıl mutlu ettin anlatamam gecikmem kasım ve aralıkta oldu normalde benim 28 -29 gibi olur 2-3gün öne gelirdi şimdi hesapladım kasımdada aralıktada 33günde olmuşum adetimi o zaman korkulacak bişe yok demek oluyo dimi sağol canım
AAMİİİİİİİNNNN........jklm sağol canım ben cevap beklerken bir yandan da araştırdım bişiyler çok sabırlı olmamız gerek bunu anladım inşallah dediğin gibi tüp bebeğe gereksinim duymadan hamile kalabilirim. Mevlam cümlemize yardım etsin çok zor bişeymiş Peygamber efendimizin(sav) ümmeti için hayırlı evlatlar yetiştirebilmeyi cümlemize nasip etsin inşallah