Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılız:3: ben biraz sevinçliyim:21: eşimin hormon değerlerinde düşme olmuş doğrusu beklemiyordum kaan hocadan allah razı olsun ilaçlar mı bitkisellermi bilmiyorum ama biraz olsun moralim düzeldi bir de topikte güzel haberler :21::21::21:

nasılız:3: ben biraz sevinçliyim:21: eşimin hormon değerlerinde düşme olmuş doğrusu beklemiyordum kaan hocadan allah razı olsun ilaçlar mı bitkisellermi bilmiyorum ama biraz olsun moralim düzeldi bir de topikte güzel haberler :21::21::21:

gözün aydin canim cok sevindim insllah bundan sonrasida hep güzel olur

sympatik hoşgeldin canım eski arkadaslar hep dagıldık nerelere gittik bilmeme sen nasılsın neler yapıyosun kardelen canım bizdede sperm bulunuyo cok şükür ama gebelik düşükle sonuçlanıyor işte

hosbuldum canim
evet valla tek tek gidiyor hamile kalan bizde insallah mutlu sonu bekliyoruz buralarda
gerci ben cok zamandir gelmiyorum ama yinede hala beklemedeyiz canim ben calisiyorum gunlerim cok yogun ,iste bikac ay oncesinde karar vermistik gidemedik
1. ayda gitcez insallah 2011 ugurlu gelir hepimiz icin
sen neyaptin ettin bakim yeniden baslicakmisin tedaviye

gozunuz aydin olsun insallah darisi bize
allahim guzel sonuclandirsin insallah

MELEK CIM ben 6 yıllık evlıyım ben coktan kabullendım rabbımden gelen her serdede hayrda da vardr bır hıkmet.ben cocuksuzluk konusunda cok takılmıyrm elbette vadr saatı gunu ..benım baska baska sıkıntılarım vardı ZCUUU onları sordu.yoksa yanlıs anlama.ben azoyu kabullendım sukurler olsun rabbıme saglıgım sıhhatım yerınde

hım ben bu konuda sanmıştım napalım canım olsun ya takma kafanı yişnede herkezin kendine göre sorunları var tabi ama ne yapalım takma desek bile takıyoruz hepimiz için en güzeli olsunn :))

açık açık söylim nefret ediyorum böye insanlardan sanki çocuk sahibi olmak kendi ellerinide gibi onu verende alacak olanda allah nasıl bir zihniyettirya hadi 2.çocuğu yapalım beraber çok saçmaya hadi deseki 2.çocuğu düşünüyoruz artık nasip kısmet insanlar çok cahilce konuşuyor çok

açıkcası ben de nefret ediyorum ve bunu söyleyen en yakının eşinin kardeşleri görümcem olunca insanın daha çok canı yanıyor ama onlar düüşüncesiz ve saygısızsa ne yapabilirim aslında benim bu hassasiyetimi bilkip yanımda konuşmamaları gerekirken ama işte kimseyi anlamıyorum ki zaten

kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...

şekerim gözün aydın allah kucağına alıp resimlerini buraya koymayı nasip etsin hihi çok merak ediyorum şimdiden nekadar tatlı ve zeki bir bebek olucak ve çok şanslı ki sizin gibi bir aileye sahip olucak çok sevindim canım benim
:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::64::64::64::64::64::64::64:

öncelikle herkese günaydın arkadaşlar.bizim için dua eden merak eden tüm arkadaşlara çok teşekürler biz hala izmirdeyiz nete girmem pek mümkün değil otel gibi biryerde kalıyoruz .24 aralıkta mesa mız oldu Rabbime şükür doktor operasyon başarılı dedi pazartesi tüpbebek merkezinden sonuç alabilirsiniz dedi dün gittik şimdi siz gidin biz sizi arayacağız dediler valla sabırsızlıkla onlardan gelecek telefonu bekliyoruz .eşiminede kaç tane dikiş atıldı onların işileşmesini bekliyoruz.hepinizin dualarını inannın ki hissettim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun burada sizlerle dertleşmeyi çok özlüyorum Allaha emanet olun büyük bir umutla sonucu bekliyoruz.

allahımıza şükür çok güzel haberler aldık işallah en kısa zamanda hamiş haberlerinide alırız canım

gözümüz aydın ya 2 gün giremedin çok güzel haberler aldım çok mutlu oldum işallah canlarım en kısa zamanda güzel haberlerinizin devamını bekliyoruzz :)):kkk::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:

nur.sen canım allah senden razı olsun gönlünün muradını versin arkadaşım beni nasıl mutlu ettin anlatamam gecikmem kasım ve aralıkta oldu normalde benim 28 -29 gibi olur 2-3gün öne gelirdi şimdi hesapladım kasımdada aralıktada 33günde olmuşum adetimi o zaman korkulacak bişe yok demek oluyo dimi sağol canım

arkadaşlar biz daha yeni öğrendik durumumuzu dün söylemiştim hatırlayanlar olabilir. üroloji doktorundan randevu aldık ilk adım olarak ama sonrasında neler olucak merak ediyorum.. hiç vakit kaybetmeden ne yapılması gerekiyosa yapmayı istiyorum tüp bebek için ne zaman başvurmalıyız benim için de yapılacak bir şey varmı offf çok başındayız herşeyi merak ediyorum ve hiç bişey de bilmiyorum ne olur yardım edin bişiler söyleyin bana

ıyı geceler kızlar,yenı gelen arkadaslar allah kurtarsn ınsaalah sabır sabır ıhsan eylesın.AKKURT CANIM once esının test ve gerekırse ultrason gereklı tetkıkler ıstenırkı esının azo sebebı bılınebılsın ona gore hareket edılecek cunku.sonra zaten sen kadın doguma yonledırılıp senın tetkıklerın yapılır canım.bunlar hemen ha deyınce olcaak seyler degıl canım.tup bebek e de oyle klay gırılmıyr once eger onerılırse esıne ılac tedavısı bu uzun surebılıyr snra tup bebek.ınsalalh tup bebek gerek kalmadan hamıle kalırsınız cıddı bır durum yoktr canım.saglıcakla kal

jklm sağol canım ben cevap beklerken bir yandan da araştırdım bişiyler çok sabırlı olmamız gerek bunu anladım inşallah dediğin gibi tüp bebeğe gereksinim duymadan hamile kalabilirim. Mevlam cümlemize yardım etsin çok zor bişeymiş Peygamber efendimizin(sav) ümmeti için hayırlı evlatlar yetiştirebilmeyi cümlemize nasip etsin inşallah

jklm sağol canım ben cevap beklerken bir yandan da araştırdım bişiyler çok sabırlı olmamız gerek bunu anladım inşallah dediğin gibi tüp bebeğe gereksinim duymadan hamile kalabilirim. Mevlam cümlemize yardım etsin çok zor bişeymiş Peygamber efendimizin(sav) ümmeti için hayırlı evlatlar yetiştirebilmeyi cümlemize nasip etsin inşallah

canım basarısız bır tup bebek deneyımı olan bırı olarak bu duaya yurekten AMINNNNNN AMINNNNNNNNN INSAALALAH dıyorum canım rabbım herkese her ıstedgını gonlundekını versın ınsaaalah .hayırlı geceler.yıne gel grselım dertleselım canım

kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...

canim cok sevindim super ya ,hayirli olsun insaalah hakkinizda:49:

öncelikle herkese günaydın arkadaşlar.bizim için dua eden merak eden tüm arkadaşlara çok teşekürler biz hala izmirdeyiz nete girmem pek mümkün değil otel gibi biryerde kalıyoruz .24 aralıkta mesa mız oldu Rabbime şükür doktor operasyon başarılı dedi pazartesi tüpbebek merkezinden sonuç alabilirsiniz dedi dün gittik şimdi siz gidin biz sizi arayacağız dediler valla sabırsızlıkla onlardan gelecek telefonu bekliyoruz .eşiminede kaç tane dikiş atıldı onların işileşmesini bekliyoruz.hepinizin dualarını inannın ki hissettim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun burada sizlerle dertleşmeyi çok özlüyorum Allaha emanet olun büyük bir umutla sonucu bekliyoruz.
hayirli olsun cok ama cok sevindim insaalah cok yakinda hamileyim haberinide verirrsin bize ALLAHA EMANET OL:32::32::32:

çok sevindim canım, bu daha başlangıç daha hücreler çıkacak ardındanda spermcikler.Allah kuçağınızı boş çevirmesin.:81:

sağol canım bende iyiym aslında iyiym demekte adetten olmuş bugün regl oldum biraz üzülmüştümde nasip kısmet işte sperm var yumurta var ama bebek yok demek vakti zamanı gelmemiş daha canım adetim gecikti ve düzensizleştiğini düşünüyorum doktora gitmeyi düşünüyorum işte inşl bişe çıkmaz

gelir canim zamani sabirli ol kalbini ferah tut. acikcasi benimde reglim gecikti bende korktum biliyorsan eger bende kist cikmisti ust uste bir ayda iki kez regl oldum bu sefer de gelmeyince odum koptu acaba.... baska biseymi olucak diye neyse ki bu sabah regl oldum rahatladim acikcasi. simdi de 3.gun gidicem kontrole insallah kurtulmusumdur...

hadi canım gözünüz aydın inşallah daha iyi olur herşey...

nur.sen canım allah senden razı olsun gönlünün muradını versin arkadaşım beni nasıl mutlu ettin anlatamam gecikmem kasım ve aralıkta oldu normalde benim 28 -29 gibi olur 2-3gün öne gelirdi şimdi hesapladım kasımdada aralıktada 33günde olmuşum adetimi o zaman korkulacak bişe yok demek oluyo dimi sağol canım
canımmm sağol güzel dileklerin için(bil mukabele)öyle denir ya hani.Korkulcak bişey yok canım merak etme.Herşey güzel olucak inşallah hepimiz için,güzel günler bize de gelecek ve Rabbim bizleri beterinden korusun.

AAMİİİİİİİNNNN........
Bu arada herkese merabalar nasılsınız topiğin sabırlı,güzel bayanları.Allahım! İyi ki burası var yoksa biz derdimizi kimlere anlatırdık!Bu derdimizin en büyük düşmanı stres ya biz de burada birbirimize içimizi döküp dertleşerek en büyük düşmanımızı defediyoruz hayatımızdan.Allah hepinizden razı olsun,tez zamanda bizi bu dertten kurtarsın inşallah.:81:

Back
X