öncelikle dualarınız ve destekleriniz için hepinize çok teşekür ediyorum 24 aralıkta cuma günü mesa olduk salı günü sonucu ancak söylediler.rabbime şükürler olsun canlı olguya rasladık ve dondurduk dediler bizden bir miktar dondurma ücreti aldılar.kaç adet olduğunu ısrarla sormamıza ragmen söylemediler.hastanemizin kurallarına aykırı söyleyemeyiz dediler,neyse şükürler olsun dedik bir taneyse bile razıyız çünkü benim hiç umudum yoktu...şimdi benim adet günümü bekleyeceğiz daha sonra benim tetkiklerim başlayacakmış bundan sonra hayırlısı inşanlah 5 yıllık evliyim ilk defa yüzüm güldü rabbime ne kadar şükretsem az çok umutsuz ve bitkimdim ve 5 yıldır bebeksiz yaşamaya,pervasızca söylenen sözlere zorda olsa alışmıştım.şimdi herşey yeniden başladı sanki yeniden doğdum.eşimi amaliyata hazırlamak onu o setyede görmek sonra yarı baygın amaliyattan çıkışı...bunlar çok zor şeylermiş bizim imtahanımız ne kadar zormuş oralarda bir başıma çok zorlandım çok duygulandım.oradaki diğer hastaları gördüm halimize şükretim ne bileyim çok zor günlerdi ama sonucu bize iyi geldi şimdi dondurulmuş bekliyorlar ölürlermi yaşarlar mı artık bilmiyorum bir aşamayı geçtikten sonra diğer aşamanın kaygısı sarıyor insanı.işte böyle canlarım oralarda çok şey düşündüm hem eşime hem sizlere çok dualar ettim sizlerde bizim için ettiniz hep hissettim ve o dualarla orada tek başıma ayakta durdum.canlarım imtahanımız çok zor eminim ki rabbim karşılığını hepimize verecektir.sonucu almak için tüp bebek merkezine gittik oradaki kader arkadaşlarıma tektek sarılmak istedim ama hepsi okadar bitkin üzgün ve yorgun görünüyorlardı ki acılarını yüreğimde hissetim ve bir süre onları izledim.bakıştık onlar beni ben onları anladım...rabbim bu yolda bize sabır güç ve kuvvet ver.
Durudenizderya...gelincik . :97::97::97:.....haberlerinizi bekliyoruz
bir yıldır git gel ilk defa sonuç aldık inşallah karşılıklı güzel haberler paylaşacagız sizlerdende güzel haberler alacagız Rabbimin hazinesinde bol sadece bizim sabrımızı deniyor imtahanımız devam ediyor
canım çok sevindim Allah bundan sonraki aşamalarda kolaylık versin artık emeklerinizin karşılığını alın. İzmirde hangi hastanede operasyon geçirdi eşin sizin azonun sebebi neydi.:94:
Durudenizderyacım çok sevindim canım,canlı sperm bulunup dondurulmuş ya çok şükür canım geriye kalan tedaviniz de su gibi akıp gider inşallah iyi düşün canım devamı da iyi olsun inşallah,Rabbim bize de tedavilerimizden güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.
öncelikle dualarınız ve destekleriniz için hepinize çok teşekür ediyorum 24 aralıkta cuma günü mesa olduk salı günü sonucu ancak söylediler.Rabbime şükürler olsun canlı olguya rasladık ve dondurduk dediler bizden bir miktar dondurma ücreti aldılar.kaç adet olduğunu ısrarla sormamıza ragmen söylemediler.hastanemizin kurallarına aykırı söyleyemeyiz dediler,neyse şükürler olsun dedik bir taneyse bile razıyız çünkü benim hiç umudum yoktu...şimdi benim adet günümü bekleyeceğiz daha sonra benim tetkiklerim başlayacakmış bundan sonra hayırlısı inşanlah 5 yıllık evliyim ilk defa yüzüm güldü rabbime ne kadar şükretsem az çok umutsuz ve bitkimdim ve 5 yıldır bebeksiz yaşamaya,pervasızca söylenen sözlere zorda olsa alışmıştım.şimdi herşey yeniden başladı sanki yeniden doğdum.eşimi amaliyata hazırlamak onu o setyede görmek sonra yarı baygın amaliyattan çıkışı...bunlar çok zor şeylermiş bizim imtahanımız ne kadar zormuş oralarda bir başıma çok zorlandım çok duygulandım.oradaki diğer hastaları gördüm halimize şükretim ne bileyim çok zor günlerdi ama sonucu bize iyi geldi şimdi dondurulmuş bekliyorlar ölürlermi yaşarlar mı artık bilmiyorum bir aşamayı geçtikten sonra diğer aşamanın kaygısı sarıyor insanı.işte böyle canlarım oralarda çok şey düşündüm hem eşime hem sizlere çok dualar ettim sizlerde bizim için ettiniz hep hissettim ve o dualarla orada tek başıma ayakta durdum.Canlarım imtahanımız çok zor eminim ki RABBİM KARŞILIĞINI HEPİMİZE VERECEKTİR.sonucu almak için tüp bebek merkezine gittik oradaki kader arkadaşlarıma tektek sarılmak istedim ama hepsi okadar bitkin üzgün ve yorgun görünüyorlardı ki acılarını yüreğimde hissetim ve bir süre onları izledim.bakıştık onlar beni ben onları anladım...RABBİM BU YOLDA BİZE SABIR GÜÇ VE KUVVET VER.
inşanlah canım inşanlah birbirimizin isimlerini bilmiyoruz ama acımız ortak buda aramızda bir köprü oldu dualarımda kendimle birlikte hepinizede tektek yer veriyorum.rabbim bizi bu dertten kazasız belasız kurtarsın diğer sıkıntılarımızıda alsın hayırlısıyla.zaten burada sizlerle dertleşemezsem çatlayacağım sizler bana iyi geliyorsunuz.
canım öncelikle gözünüz aydın olsun Rabbim diğer aşamaları da geçip sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dualarımız hepimiz için.
iyi akşamlar kızlar hiç fırsat bulamıyorum bu günlerde nasılsınızzz
canım ok sevindim inşallah tez zamanda diğr aşamalarıda bir bir geçersinizde bebişlerine kavuşursunöncelikle dualarınız ve destekleriniz için hepinize çok teşekür ediyorum 24 aralıkta cuma günü mesa olduk salı günü sonucu ancak söylediler.Rabbime şükürler olsun canlı olguya rasladık ve dondurduk dediler bizden bir miktar dondurma ücreti aldılar.kaç adet olduğunu ısrarla sormamıza ragmen söylemediler.hastanemizin kurallarına aykırı söyleyemeyiz dediler,neyse şükürler olsun dedik bir taneyse bile razıyız çünkü benim hiç umudum yoktu...şimdi benim adet günümü bekleyeceğiz daha sonra benim tetkiklerim başlayacakmış bundan sonra hayırlısı inşanlah 5 yıllık evliyim ilk defa yüzüm güldü rabbime ne kadar şükretsem az çok umutsuz ve bitkimdim ve 5 yıldır bebeksiz yaşamaya,pervasızca söylenen sözlere zorda olsa alışmıştım.şimdi herşey yeniden başladı sanki yeniden doğdum.eşimi amaliyata hazırlamak onu o setyede görmek sonra yarı baygın amaliyattan çıkışı...bunlar çok zor şeylermiş bizim imtahanımız ne kadar zormuş oralarda bir başıma çok zorlandım çok duygulandım.oradaki diğer hastaları gördüm halimize şükretim ne bileyim çok zor günlerdi ama sonucu bize iyi geldi şimdi dondurulmuş bekliyorlar ölürlermi yaşarlar mı artık bilmiyorum bir aşamayı geçtikten sonra diğer aşamanın kaygısı sarıyor insanı.işte böyle canlarım oralarda çok şey düşündüm hem eşime hem sizlere çok dualar ettim sizlerde bizim için ettiniz hep hissettim ve o dualarla orada tek başıma ayakta durdum.Canlarım imtahanımız çok zor eminim ki RABBİM KARŞILIĞINI HEPİMİZE VERECEKTİR.sonucu almak için tüp bebek merkezine gittik oradaki kader arkadaşlarıma tektek sarılmak istedim ama hepsi okadar bitkin üzgün ve yorgun görünüyorlardı ki acılarını yüreğimde hissetim ve bir süre onları izledim.bakıştık onlar beni ben onları anladım...RABBİM BU YOLDA BİZE SABIR GÜÇ VE KUVVET VER.
canım ok sevindim inşallah tez zamanda diğr aşamalarıda bir bir geçersinizde bebişlerine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?