Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar ,hepimize sağlıklı mutlu huzurlu umut dolu günler diliyorum.bu haftasonu çok yoruldum hala yorgunluğumu atamadım, kız kardeşim sözlendi ev içinde kutlama yaptık yakınlar eş dost tabi koşuşturma bana kaldı.akşam erkenden uyumuşum sabahta zor uyandım.yoruldum ama tatlı telaşlar bunlar.rabbim çoçuklarımız için koşuşturmayı nasip etsin bana bütün kaderdaşlarımada AMİN...:97:

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah.Duana yürekten amin diyorum canım.

Abdurrahman bin Avf ' tan nakledilen bir hadis-i şerifte Efendimiz(s.a.v) şöyle buyurmuştur:
"Bir kadın hamile kaldığında onun için gündüz oruçlu,gece namazlı,Rabbine gönülden teslim olmuş mücahit kimsenin sevap ve mükafatı gibi manen kazanç sağlayan bir durum hasıl olur.
Doğum ağrısı tuttuğunda hiç kimse onun ne kadar sevap ve mükafat kazandığını hakkıyla idrak edemez.
Çocuk doğunca bebeğe süt emziren anasına,her süt emzirişinde bir canlıyı ihya etmişçesine sevap verilir.
Çocuk büyüyüp memeden kesilme zamanı gelince vazifeli melek annenin her iki omzuna vurarak der ki: 'Hiç günahın kalmadı;pak oldun.Haydi işe günahsız olarak başla!' "

Rabbim bizlere nasip etsin böyle sevap ve mükafatları kazanmamızı ve annelik duygusunu tatmamızı...

...AMİN...

Kızlar nasılsınız ne var ne yok sizi takip edemiyorum bunun içinde cok üzülüyorum

canim yine huzunlenmissin her gun ayni duygulari yasiyoruz gercekden cok zor bizim icin allahim bu zorlu sinavdan tez zamanda hepimizi kurtarir insallah

ahh canim hergün ayni kendimi hic mutlu hissetmiyorum hep mutsuzum allahim bundan büyük dert vermesin ama cok zor cok korkuyorum hep böyle bir tarafim eksikmi kalacak diye
allahim bizi annelik duygusundan eslerimizi babalik duygusundan mahrum birakmasin kendimden cok esim icin üzülüyorum...sen nasilsin canim

Son düzenleme:
Abdurrahman bin Avf ' tan nakledilen bir hadis-i şerifte Efendimiz(s.a.v) şöyle buyurmuştur:
"Bir kadın hamile kaldığında onun için gündüz oruçlu,gece namazlı,Rabbine gönülden teslim olmuş mücahit kimsenin sevap ve mükafatı gibi manen kazanç sağlayan bir durum hasıl olur.
Doğum ağrısı tuttuğunda hiç kimse onun ne kadar sevap ve mükafat kazandığını hakkıyla idrak edemez.
Çocuk doğunca bebeğe süt emziren anasına,her süt emzirişinde bir canlıyı ihya etmişçesine sevap verilir.
Çocuk büyüyüp memeden kesilme zamanı gelince vazifeli melek annenin her iki omzuna vurarak der ki: 'Hiç günahın kalmadı;pak oldun.Haydi işe günahsız olarak başla!' "

Rabbim bizlere nasip etsin böyle sevap ve mükafatları kazanmamızı ve annelik duygusunu tatmamızı...

...AMİN...

amin canim amin

ahh canim hergün ayni kendimi hic mutlu hissetmiyorum hep mutsuzum alalhim bundan büyük dert vermesin ama cok zor cok korkuyorum hep böyle bir tarafim eksikmi kalacak diye
allahim bizi annelik duygusundan eslerimizi babalik duygusundan mahrum birakmasin kendimden cok esim icin üzülüyorum...sen nasilsin canim

birakma kendini arkadasim umutsuz olma hem bak sen iki kisi icin dayanikli olmalisin ikiniz de birbirinize destek olucaksiniz her batan gunun arkasindan mutlaka yeni bir gun dogar

...AMİN...

amin.. amin .. insallah burdaki herkes annelik duygusunu tadar

birakma kendini arkadasim umutsuz olma hem bak sen iki kisi icin dayanikli olmalisin ikiniz de birbirinize destek olucaksiniz her batan gunun arkasindan mutlaka yeni bir gun dogar

sagol canim umutluyum olacak ama bazen insan umutsuzluga kapiliyor korkular sariyor insani
allahim kimseye vermesin böyle bir dert cok zor
insallah hepimiz icin o gün gec olmadan dogar

Son düzenleme:
çiçekcim kendini strese sokma. stres bütün hormonları etkiliyor. allah sabır versin herkese. her işte bir hayır vardır. demekki daha vakti var. rabbim bu sabrın mükafatını verecektir inşallah. pozif olmaya çalış canım. allah kolaylık versin. hiç bir dert dermansız değildir. hakkımızda hayırlısı böyleymiş.allah beterinden korusun.

çiçekcim kendini strese sokma. stres bütün hormonları etkiliyor. allah sabır versin herkese. her işte bir hayır vardır. demekki daha vakti var. rabbim bu sabrın mükafatını verecektir inşallah. pozif olmaya çalış canım. allah kolaylık versin. hiç bir dert dermansız değildir. hakkımızda hayırlısı böyleymiş.allah beterinden korusun.

sagol canim amin allahim büyük dermaninida verecek insallah..

aminnn. sperm sayı ve hareket arttırıyormuş. bir çok kişi fayda görmüş. inşallah bizde sonuç alırız

Back
X