Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
NİSSAN,ÇİÇEK,FUNDAAY,KADER,NURSEN,EBANA sağ olun kızlar iyi dilekleriniz için kardeşimin mutlu gününe bu kadar sevindim evladımız olsa ne kadar seviniriz tahmin bile edemiyorum.

Abdurrahman bin Avf ' tan nakledilen bir hadis-i şerifte Efendimiz(s.a.v) şöyle buyurmuştur:
"Bir kadın hamile kaldığında onun için gündüz oruçlu,gece namazlı,Rabbine gönülden teslim olmuş mücahit kimsenin sevap ve mükafatı gibi manen kazanç sağlayan bir durum hasıl olur.
Doğum ağrısı tuttuğunda hiç kimse onun ne kadar sevap ve mükafat kazandığını hakkıyla idrak edemez.
Çocuk doğunca bebeğe süt emziren anasına,her süt emzirişinde bir canlıyı ihya etmişçesine sevap verilir.
Çocuk büyüyüp memeden kesilme zamanı gelince vazifeli melek annenin her iki omzuna vurarak der ki: 'Hiç günahın kalmadı;pak oldun.Haydi işe günahsız olarak başla!' "

Rabbim bizlere nasip etsin böyle sevap ve mükafatları kazanmamızı ve annelik duygusunu tatmamızı...

...AMİN...
çok duygulandım canım. çoçuğu olup bunun kıymetini bilemiyende var.

:27:SLMM guzeller .ZCUUU CANIM hayırlı ugurlu ve huzurlu olsun ınsallah devamıda tatlım.EBANA o cok faydalıymıs umarım ıse yara guzelım sıfa olsun eeee kızlar ne var ne yok ERYASU CANSUYUM hıc gelmıynz kıslar arada slm verın yaaaaa:95::95::95:

ahh canim hergün ayni kendimi hic mutlu hissetmiyorum hep mutsuzum allahim bundan büyük dert vermesin ama cok zor cok korkuyorum hep böyle bir tarafim eksikmi kalacak diye
allahim bizi annelik duygusundan eslerimizi babalik duygusundan mahrum birakmasin kendimden cok esim icin üzülüyorum...sen nasilsin canim

canım seni anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz.içimiz kan ağlarken yüzümüz gülmek zorunda .doya doya ağlayıp rahatlıyamıyoruz.sadece eşimizle değil annemin babamın hatta her şeyimi paylaştığım kız kardeşimin yanında bile ne çoçuğum yok diye üzülüyorum ne de ağlıyorum.zaten bizi yoran şey güçlü görünmek.tabi birde ya hiç olmassa diye düşünmek dahada korkutuyor insanı.ne gelirse Allahtan geliyor bundada bir hayır vardır.Rabbimizin bizede bir mükafatı vardır, bunada şükür.

:27:SLMM guzeller .ZCUUU CANIM hayırlı ugurlu ve huzurlu olsun ınsallah devamıda tatlım.EBANA o cok faydalıymıs umarım ıse yara guzelım sıfa olsun eeee kızlar ne var ne yok ERYASU CANSUYUM hıc gelmıynz kıslar arada slm verın yaaaaa:95::95::95:

sağ olasın canım Allah razı olsun.:71:

Herkese Merhaba..
Henüz bir ay olmadı yazdıklarınızı okumaya başlayalı.3 yıldır evliyim ve artık bebeğimiz olsa güzel olur diye bir yola girdik.Yapılan testlerde prolaktinim yüksek çıktı biraz düşsün diye ilaç verdi doktor.Bu süreçte eşimin de spermiogramını istedi.Sonuç 0 sperm.Beni hastanenin tüp bebek merkezine yönlendirdi.Menide sperm olmamasını ömründe ilk kez duyan ben bir anda kendimi tüp bebek fiyatlarını dinlerken buldum.Üstelik ikinci kez spermiogram bile istemediler sadece ben acaba bir yanlışlık olabilir mi dedim diye tamam yapalım dedi.Ben tüp bebek ismini duyar duymaz ağlamaya başladım doktorun yanında ,tüp bebek merkezinde ise bana eşime operasyon yapılıp sperm bulunursa %30-35 hamile kalabilirsin dediklerinde de ağlıyordum.Esas darbeyi eve gelip internette bulduğum her şeyi okuduktan sonra aldım.Hiç çocuğum olmayabilirdi ve bu diğer seçenekten daha olasıydı.Birinci önceliğim bunu eşime nasıl söyleyeceğimdi.Onun mutsuz olması hayatta isteyeceğim en son şeymiş bunu da böyece öğrenmiş oldum.Kendi korkularımı ikinci plana attım o günden beri eşim moralini yüksek tutsun diye uğraşıyorum.Ama o evde olmadığı zamanlarda patlamalar yaşıyorum evet.Bir üroloğa gitmeden önce biraz kendimizi toplamaya ve kendimizi her türlü olasılığa ve sürece hazırlamaya çalışıyoruz.Burdaki herkese teşekkür ediyorum farkında değilsiniz ama bana çok yardımınız oldu.İkinci bir spermiogram yaptıracağız mart ayı gibi.Sonra da bir üroloğa.Eşimle birlikte sigarayı bıraktık,sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz,ve keçiboynuzu,arısütü havuçsuyu onların hepsine birden başladık.Umudumuzu yitirmeden ama en kötü ihtimalin asla çocuk sahibi olamamak olduğunu da arada aklımıza getirerek yaşamaya devam ediyoruz.Öyle ya diyorum kendi kendime,Allah daha büyük dert vermesin..Şimdi en azından umudumuz var.Bu süreçte tüm bunları hiç kimseyle paylaşamayacağım için buraya yazmaya karar verdim.Kendi kendime konuşuyordum..Şimdi en azından birileri okuyacak..Ve zor olan bir şey daha var şimdiden..Çocuk yok mu diye soranlara cevap vermek..Her seferinde ruhum daralıyor cevap verirken..Prolaktin diyorum geveliyorum bir şeyler..Ailelerimize de aynı şekilde yanıt veriyoruz...Ben bunun bizi eşimle birbirimize daha sıkı sarılmamız için bir fırsat olarak değerlendiriyorum..Çünkü onu ne kadar çok sevdiğimi bu olayla daha iyi anladım..Şİmdiden hepinizden Allah razı olsun,ve Allah gönlünüze göre versin ..

canım seni anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz.içimiz kan ağlarken yüzümüz gülmek zorunda .doya doya ağlayıp rahatlıyamıyoruz.sadece eşimizle değil annemin babamın hatta her şeyimi paylaştığım kız kardeşimin yanında bile ne çoçuğum yok diye üzülüyorum ne de ağlıyorum.zaten bizi yoran şey güçlü görünmek.tabi birde ya hiç olmassa diye düşünmek dahada korkutuyor insanı.ne gelirse Allahtan geliyor bundada bir hayır vardır.Rabbimizin bizede bir mükafatı vardır, bunada şükür.

evet canim hepimizin yasadigi seyler ayni korkularda ayni
doya doya yasayamiyorum hayati icim hep buruk
bunada sukur allahim dermansiz dert vermesin kimseye bizede dayanma gücü derdimize derman versin rabbim

Bir de yazmayı unuttum,bir çok mesajda ismi geçen Emre Bey hangi Emre Bey?Zira internette bu konuda uzman iki tane Emre Bey var.Bir de ben nereye kime gideceğimi bilmiyorum.Tavsiyelerinize ihtiyacım var.İstanbul'dayım.Şimdiden teşekkürler.

purpcarf aramıza hoş geldin ama keşke hiç gelmeseydim canım üzülme metanetli olmaya calış biz bu azoyla artık akraba olduk ilk zamanlar bizde senin gibi hissediyorduk ama sonralrda artık yavş yavaş alıştık sonra careler aramaya başladık allaha sığın bu emre bey dediğimiz emre bakırcı oğlu diğeride kaan aydos biz bu ikisinin ii bir doktor oldugunun kanatindeyiz sende araştır sakın yanlış bi doktor secmeyin yoksa sonunuz olur dikkatli ve uyanık olun kandırılmayın internetten aklına gelen herşeyi araştır üzülme eşinide üzme allah sabrınız bol versin

jklm nasılsın canım ne var neyok nasıl geciyo günlerin gelincikten bi haber varmı

Bir de yazmayı unuttum,bir çok mesajda ismi geçen Emre Bey hangi Emre Bey?Zira internette bu konuda uzman iki tane Emre Bey var.Bir de ben nereye kime gideceğimi bilmiyorum.Tavsiyelerinize ihtiyacım var.İstanbul'dayım.Şimdiden teşekkürler.

canim hosgeldin keske gelmemis olsaydin cok üzülüyorum biri aramiza katilinca
alllahim tez vakinde derdinize derman versin

canim emre bakircioglu istanbulda kaan aydos ankarada ikiiside cok iyi doktorlar burdaki herkes bunlardan birine gidiyor
biz kaan aydosa gidiyoruz

istanbuldaki bahçeci umut tüp bebekten üroloji ve androloji uzmanı dr emre bakırcıoğlu gülüm.azoosperm konusunda en ünlü isimler istanbuldan emre bakırcıoğlu ankaradan da prof.dr kaan aydos.bence hiç ümidiini kesme canım bizlerde senin gibi aynı sorunları hastalığı paylaşan insanlarız.istanbulda ikamet ettiğinize göre emre bakırcıoğlu kadıköyde umut tüp bebekte salı ve cumartesi günleri oluyor diğer günler ise fulya bahçeci kliniğinde oluyor emre bey.tavsiyem gülüm ilk iş olarak emre beyden randevu alıp görüşmenizi tavsiye ederim.muhakkak umutlu bir sonuç alacaksınız.

Hepinize teşekkür ederim ,inanın hiç tanımadığım insanlara böyle minnet duyacağım aklıma gelmezdi ,inşallah herkesin hayırlı haberlerini duyarız..

çok duygulandım canım. çoçuğu olup bunun kıymetini bilemiyende var.
çok doğru söylüyosun canım,doğururken daha sokağa atanlar var;Allah akıl fikir versin.
Herkese Merhaba..
Henüz bir ay olmadı yazdıklarınızı okumaya başlayalı.3 yıldır evliyim ve artık bebeğimiz olsa güzel olur diye bir yola girdik.Yapılan testlerde prolaktinim yüksek çıktı biraz düşsün diye ilaç verdi doktor.Bu süreçte eşimin de spermiogramını istedi.Sonuç 0 sperm.Beni hastanenin tüp bebek merkezine yönlendirdi.Menide sperm olmamasını ömründe ilk kez duyan ben bir anda kendimi tüp bebek fiyatlarını dinlerken buldum.Üstelik ikinci kez spermiogram bile istemediler sadece ben acaba bir yanlışlık olabilir mi dedim diye tamam yapalım dedi.Ben tüp bebek ismini duyar duymaz ağlamaya başladım doktorun yanında ,tüp bebek merkezinde ise bana eşime operasyon yapılıp sperm bulunursa %30-35 hamile kalabilirsin dediklerinde de ağlıyordum.Esas darbeyi eve gelip internette bulduğum her şeyi okuduktan sonra aldım.Hiç çocuğum olmayabilirdi ve bu diğer seçenekten daha olasıydı.Birinci önceliğim bunu eşime nasıl söyleyeceğimdi.Onun mutsuz olması hayatta isteyeceğim en son şeymiş bunu da böyece öğrenmiş oldum.Kendi korkularımı ikinci plana attım o günden beri eşim moralini yüksek tutsun diye uğraşıyorum.Ama o evde olmadığı zamanlarda patlamalar yaşıyorum evet.Bir üroloğa gitmeden önce biraz kendimizi toplamaya ve kendimizi her türlü olasılığa ve sürece hazırlamaya çalışıyoruz.Burdaki herkese teşekkür ediyorum farkında değilsiniz ama bana çok yardımınız oldu.İkinci bir spermiogram yaptıracağız mart ayı gibi.Sonra da bir üroloğa.Eşimle birlikte sigarayı bıraktık,sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz,ve keçiboynuzu,arısütü havuçsuyu onların hepsine birden başladık.Umudumuzu yitirmeden ama en kötü ihtimalin asla çocuk sahibi olamamak olduğunu da arada aklımıza getirerek yaşamaya devam ediyoruz.Öyle ya diyorum kendi kendime,Allah daha büyük dert vermesin..Şimdi en azından umudumuz var.Bu süreçte tüm bunları hiç kimseyle paylaşamayacağım için buraya yazmaya karar verdim.Kendi kendime konuşuyordum..Şimdi en azından birileri okuyacak..Ve zor olan bir şey daha var şimdiden..Çocuk yok mu diye soranlara cevap vermek..Her seferinde ruhum daralıyor cevap verirken..Prolaktin diyorum geveliyorum bir şeyler..Ailelerimize de aynı şekilde yanıt veriyoruz...Ben bunun bizi eşimle birbirimize daha sıkı sarılmamız için bir fırsat olarak değerlendiriyorum..Çünkü onu ne kadar çok sevdiğimi bu olayla daha iyi anladım..Şİmdiden hepinizden Allah razı olsun,ve Allah gönlünüze göre versin ..
canım inşallah en yakın zamanda bu dertten kurtulursunuz Allah şifalar versin ve sabır versin,beterinden korusun...

mrb kızlar..

yarın ilaç kullanımından sonra ilk defa spermiyogram yaptıracagız..muhtemelen bırsey yok ama yınede kısmet bıze dua edebılırsınız..cok memnun olurum..bu arada yazamıyorum cok fazla ama herkesi takıp edıyorum..

çiçek.. belgin..umudunu kaybetme..melisa..duruderya denız..ve adını sayamadıgım herrksler selamlar

mrb kızlar..

yarın ilaç kullanımından sonra ilk defa spermiyogram yaptıracagız..muhtemelen bırsey yok ama yınede kısmet bıze dua edebılırsınız..cok memnun olurum..bu arada yazamıyorum cok fazla ama herkesi takıp edıyorum..

çiçek.. belgin..umudunu kaybetme..melisa..duruderya denız..ve adını sayamadıgım herrksler selamlar

canim allah yardimciniz olsun insallah cikis olur ilaclarin faydasi olmustur

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz olurmu canim tedavin nasil gidiyor

sağol çiçekciğim bilmiyorum nasıl gidiyo olabilecek bütün aksilikler tek tek itina ile gelip buluyo ultrason günleri nöbet günleriyle çakışıyo işten izin almak problem oluyo bide şimdi aylardır beklediğimiz lojman çıktı tam tese zamanı taşınmak zorunda kalcaz bilmiyorum nolcak saatli bomba gibi geziyorum evde gerginim Allah yardım etsin sonumun nolcağı gibi bi belirsizlik zaten yeyip bitiriyo bi acayip oldum iyice

Back
X