Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
maşallah canım inşl kalp atışınıda duyarsınız herşey yolunda gider güzel haberler verirsin bize allah yardımcın olsun

mehtapsy canım inşl testte bu sefer 0değilde bir sayı görürsünüz hayırlı haberşler verirsin inşl bize

aramıza yeni arkadaş katılmış allah yardımcınız olsun canım inşl eşinde sperm bulunurda hamile kalıp kurtulursunuz bu dertten

nasilsin arkadasim uzun zamandir goremiyordum seni umarim hersey yolundair kendine iyi bak

slm canım benim eşimde azosperm aman dikkat et sen bizim düştüğümüz hataya düşme biz direk tüp bebek merkezine gittik ve sonuç 3 başarısız tüp bebek denemesi şu an urolojide tedavi görüyoruz araştır önce azosperm neyden kaynaklanıyor önce iyi bir uroloji dr bul önce tesede bakılsın ama tüp bebek merkezi değil ben şu an kaan aydosda tedavi görüyorum çok iyi bir dr ALLAH yardımcın olsun :58:

hosgeldin arkadasim umarim tez vakitte bu dertten kurtulursun sanirim bayagi geriden takip ediyorsun ilk sayfadan alinti yapmissin canim o yazi 2008e ait:).. birsey sorabilirmiyim 3 kez deneme yapmissiniz neden tutmadi bir bilgi verdiler mi?

merhaba kizlar nasilsiniz ben pek iyi degilim bugun adet oldumda her ayki problem yani:5:
adetim 5 gun kadar gecikmisti bende ne bileyim hayallere daldim hamileyimmiacaba diye
nerdeeee hayallerde ancak,insaalah sperm cikarda hayaller gercege donusur

hatta erken hamileleik belirtilerine girdim baktim,,, simdi kendime okadar kiziyorimki niye bu kadar kaptiriyosun diye.......

yeni gelen arkadaşlar olmuş, herkese selamlar ve hoşgeldiniz, Rabbim inş en kısa zamanda size burdan hamile ayrılmayı nasip eder..

mrb kızlar..

yarın ilaç kullanımından sonra ilk defa spermiyogram yaptıracagız..muhtemelen bırsey yok ama yınede kısmet bıze dua edebılırsınız..cok memnun olurum..bu arada yazamıyorum cok fazla ama herkesi takıp edıyorum..

çiçek.. belgin..umudunu kaybetme..melisa..duruderya denız..ve adını sayamadıgım herrksler selamlar
canım güzel haberlerini bekliyoruz inş..baktım daha gelmemişsin inş yolundadır herşey..

bu arada ZCUm hayırlı olsun, BELGİN canım inş eşin en kısa zamanda atanır, GELİNCİK canım dikkat et kendine..
Bu arada herkese selamlar..dün benim içinde zor bir gündü..okulda en iyi arkadaşlarımdan biri hamileymiş ve 2 aylıkmış ama bana söylememiş..o kadar içerledim ki anlatamam..inş sağlıkla kucağına alır ama insan çok kötü oluyor kızlar, durumumuzu biliyor ve belkide üzülmeyim diye söylemek istemedi..onlarda kaldım, ağlayamadımda, ölece kaldım..çok kötüydü ama umarım acımı dışarıya fazla yansıtmamışımdır..Rabbim sabır versin bize..

iyi akşamalr kızlar
zcu canım hayırlı uğurlu olsun inşl allah tamamına erdirsin canım
yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş allah inşl en kısa zamanda derdinin dermanını verir gönlünün muradına kavuşur
kızlar bende severdim kıvırcık aliyi çok üzüldüm daha gençtide allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

sağ ol canım Allah razı olsun.

yeni gelen arkadaşlar olmuş, herkese selamlar ve hoşgeldiniz, Rabbim inş en kısa zamanda size burdan hamile ayrılmayı nasip eder..

canım güzel haberlerini bekliyoruz inş..baktım daha gelmemişsin inş yolundadır herşey..

bu arada ZCUm hayırlı olsun, BELGİN canım inş eşin en kısa zamanda atanır, GELİNCİK canım dikkat et kendine..
Bu arada herkese selamlar..dün benim içinde zor bir gündü..okulda en iyi arkadaşlarımdan biri hamileymiş ve 2 aylıkmış ama bana söylememiş..o kadar içerledim ki anlatamam..inş sağlıkla kucağına alır ama insan çok kötü oluyor kızlar, durumumuzu biliyor ve belkide üzülmeyim diye söylemek istemedi..onlarda kaldım, ağlayamadımda, ölece kaldım..çok kötüydü ama umarım acımı dışarıya fazla yansıtmamışımdır..Rabbim sabır versin bize..
melisela sağ ol canım.inşAllah hamileyim haberini sende yakın zamanda vereceksin ben buna inanıyorum:69:

anliyorum seni ne yazikki basimiza hep bu geliyor yeni hamile haberleri .bizde hamile kalirizda insaalah ...gecenlerde bende en yakin arkadasimin hamile haberini aldim bende hayirli olsun dedim ama agladim agliycam ,arkadas anlamistir buyuk ihtimal..

iyi akşamlar lamyay nasılsın canım.bende bu ay senin gibi adet günümü hesapladım durdum malesef geldi hayaller suya düştü.:9:

merhaba kizlar nasilsiniz ben pek iyi degilim bugun adet oldumda her ayki problem yani:5:
adetim 5 gun kadar gecikmisti bende ne bileyim hayallere daldim hamileyimmiacaba diye
nerdeeee hayallerde ancak,insaalah sperm cikarda hayaller gercege donusur[/Qba TE]

merhaba canim nasilsin? benimde ayni senin gibi adetim gecikti gecikince insan ümitleniyor
ama sonuc husran tabi..canim birde benim adetim bu ay cok az niye boyle olur bilgin varmi
her ay yasadigim iki gün ku gibi degil cok az geliyor

herkes her ay umut ediyor ama ne yazikki hüsran oluyor sonu
zcu canim nasilsin? insallah bir gün hamile kalacaz bizde

iyi akşamlar lamyay nasılsın canım.bende bu ay senin gibi adet günümü hesapladım durdum malesef geldi hayaller suya düştü.:9:

su an iyiyim canim sagol,aksam ustu gorecektin beni adet oldugumu gorunce sok oldum bende esimde ,sanki azosperm degiliz ya:2:umut dunyasi iste..ama birgungelecek olacak insaalah hepimizin Rabbimiz ol derse olur :62:

nerdeeee hayallerde ancak,insaalah sperm cikarda hayaller gercege donusur[/Qba TE]

merhaba canim nasilsin? benimde ayni senin gibi adetim gecikti gecikince insan ümitleniyor
ama sonuc husran tabi..canim birde benim adetim bu ay cok az niye boyle olur bilgin varmi
her ay yasadigim iki gün ku gibi degil cok az geliyor

merhaba cicek,iyiyim canim ,sen nasilsinn,benimde gittikce azaliyor gibi geliyor...stres tabiki bence sebebi

su an iyiyim canim sagol,aksam ustu gorecektin beni adet oldugumu gorunce sok oldum bende esimde ,sanki azosperm degiliz ya:2:umut dunyasi iste..ama birgungelecek olacak insaalah hepimizin Rabbimiz ol derse olur :62:
biz inançlı insanlarız bu bizim imtihanımız sabırla bunuda geçeceğiz Rabbim mükafat olarak verecek bebeklerimizi bize sadece sabır ve şükür.:49:

merhaba cicek,iyiyim canim ,sen nasilsinn,benimde gittikce azaliyor gibi geliyor...stres tabiki bence sebebi

sagol canim bügünümüze sükür iyiyim..bilmiyorum strestenmi hem cok gec oldu hem son gün gibi geliyor...doktora giitim gecenlerde duzensizlikmi var diye yok stresten geciyor senin skintindan dedi
belki buda stresten az geliyor olabilir bilmiyorum kafama takildi

proxeed i hep kargoyla amerikadan istediyoduk bu ay problem cikti daha gelmedi beklemedeyiz,parayida odemis bulunduk

çiçekçim sizin az kaldı neler kullanıyorsunuz.ilç vit vs.

canim klomen ve proxeed plus kullaniyor esim birde baska vitamin var
nohut kuru yapiyorum son bikacgundurde kavuc suyu iciyor
kuru yemis falan yiyor

sence ne kullansin canim fikir verirsen sevinirim

Back
X