Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ii akşamalr o bebek yap diyen cahiller aceba o bebekleri kendilerimi, yapmış yoksa allahmı vermiş bi düşünsünler ve sonra konuşsunlar
hosgeldin arkadasim umarim tez vakitte bu dertten kurtulursun sanirim bayagi geriden takip ediyorsun ilk sayfadan alinti yapmissin canim o yazi 2008e ait:).. birsey sorabilirmiyim 3 kez deneme yapmissiniz neden tutmadi bir bilgi verdiler mi?
canım bak sperm var yine sizde bence ilerki zamanlarda daha çok çıkıcak biraz sabredin
canım ne olsun işte bende seni merak ettim naptın diye eee ne de olsa kader arkadaşıyız patoloji sonucuna göre ben artık hazırım yumurtalar yeterli olgunluğa gelmişler inşallah pazartesi eşim tese olacak benimde yumurtalarım toplanacak kızlar nolur dua edin bu mübarek günde bu kadar uğraştıktan sonra hayal kırıklığı ile dönmek istemiyorum zaten bide çok fena allerjik rinit oldum gözlerim çeşme gibi akıyo görenler niye ağlıyosun diyolar dua edin canlarım nolurtedaviye devam canım.teseden sonra proxeed ve endol vermişti kaan bey.geçen gün bitti ve dün test yaptırdı eşim.hormonlar normal gibi ama sperm yine 0 tabi.mail atıcam kaan beye ne dicek bakalım.gittiğimizde şubat gibi menagona başlarız demişti.tek işe yarayanda o oldu bence bizde.bakalım beklemeye devam şimdilik.sen neler yaptın.tedaviniz ne durumda.ne zamndır girmeyince unuttum herkesin durumunu...
canım sıkmayın canını, bakarsınız diğer testlerde sayı çıkacak, bu Allah'ın işi..tabikide dualarım sizinle..Allah yardımcınız olsun tatlım..evet böyle olmaz ama oluyor işte, biz daha 1 testle bu konumdayız, geceleri uyuyamıyorum, ağlıyorum, eşim sağolsun çekti kendini...bize de dua edin nolurrr
canım ne olsun işte bende seni merak ettim naptın diye eee ne de olsa kader arkadaşıyız patoloji sonucuna göre ben artık hazırım yumurtalar yeterli olgunluğa gelmişler inşallah pazartesi eşim tese olacak benimde yumurtalarım toplanacak kızlar nolur dua edin bu mübarek günde bu kadar uğraştıktan sonra hayal kırıklığı ile dönmek istemiyorum zaten bide çok fena allerjik rinit oldum gözlerim çeşme gibi akıyo görenler niye ağlıyosun diyolar dua edin canlarım nolur![]()
MELISELA tesekur ederım ıyıyım sukur .senın de allah ıslerını rast getrsn ınsalah
evet canım okulla alakalı...annecim daha gelmedi hayatım, haftaya gelecek inş, ay gelsinde azcık bana baksın yaa..ya aslında yoruldum bu gitgellerden falan, kendime biraz tatil verdim açıkcası..haftaya okul ıle ılglı ıslerın var sanırım.rabbı yardımcın olsun.annen yanında dıyemı ıslerden uzaksın)yoksa canım bısey yabmak ıstmeıyrmu?bana da sık sık olur oyle gel gıtler)kolay gelsın tatlım...
Saol canım Allah razı olsun, rabbim hepimizin işlerini kolaylaştırır inş..melisela
iyiyim canım çok şükür.oturuyorum haftanın yorgunluğunu atıyorum bir yandan da sizlere bakıyorum giren çıkan var mı diye. insanın aklında yoğun olarak düşündüğü birşey olunca elinin iş yapası da gelmiyo ondandır belki kendini salman. Allah bütün işlerinde yardımcın olsun.öpüyorum ben de..
iyim belgincim çok şükür..artık dönem sonu geldi ya işler çok bu aralar...biraz yorucu geçiyo bu günler..sen nasılsın ne var ne yok canım?hoşgeldin canım nasılsın
canım ne olsun işte bende seni merak ettim naptın diye eee ne de olsa kader arkadaşıyız patoloji sonucuna göre ben artık hazırım yumurtalar yeterli olgunluğa gelmişler inşallah pazartesi eşim tese olacak benimde yumurtalarım toplanacak kızlar nolur dua edin bu mübarek günde bu kadar uğraştıktan sonra hayal kırıklığı ile dönmek istemiyorum zaten bide çok fena allerjik rinit oldum gözlerim çeşme gibi akıyo görenler niye ağlıyosun diyolar dua edin canlarım nolur[
evet öyle gerçekten..ama ben çok umutluyum..2 m tese geçirdi eşim ama hala çok umutluyum..allahım gülcek inşallah bigün yüzümüze..umarım senin günün pazartesi olur ve bize müjdeyi veririsin canım.allah yardımcınız olsun..
merhaba gamzesezer hoşgeldin.ben yeni gelenlerdenim.sen yokken yani:)
sizin adınıza çok sevindim hormon değerlerinizin normale dönmesine.sperm hemen çıkmayabilir üzülmeyin bence.Çünkü biyerde okudum bir spermin dışarı çıkışı 3 aya yakın bir zaman alıyormuş.Üretilmesi ve dışarı çıkışı yanlış hatırlamıyorsam 70 küsür günde oluyormuş.sizin de hormonlar testisleri çalıştırıp,sperm üretilip çıkartılana kadar zaman geçmesi normal
sizin hormon değerlerinizdeki bozukluk neydi acaba?
hoşgeldin kübracım.biz 2 yıldır uğraşıyoruz.2 m tese oldu eşim.ilkinde üretim yok dedni.2. de pataloji raporunda birkaç elongo hücre çıktı.yani azda olsa üretim başladı çok şükür.onun haricinde zaten hormonlar her zaman normaldi eşimin.herşey normaldi ama üretim yoktu.ama az kaldı o da olcak inşallah:))))
iyim belgincim çok şükür..artık dönem sonu geldi ya işler çok bu aralar...biraz yorucu geçiyo bu günler..sen nasılsın ne var ne yok canım?
canım ne olsun işte bende seni merak ettim naptın diye eee ne de olsa kader arkadaşıyız patoloji sonucuna göre ben artık hazırım yumurtalar yeterli olgunluğa gelmişler inşallah pazartesi eşim tese olacak benimde yumurtalarım toplanacak kızlar nolur dua edin bu mübarek günde bu kadar uğraştıktan sonra hayal kırıklığı ile dönmek istemiyorum zaten bide çok fena allerjik rinit oldum gözlerim çeşme gibi akıyo görenler niye ağlıyosun diyolar dua edin canlarım nolur[
evet öyle gerçekten..ama ben çok umutluyum..2 m tese geçirdi eşim ama hala çok umutluyum..allahım gülcek inşallah bigün yüzümüze..umarım senin günün pazartesi olur ve bize müjdeyi veririsin canım.allah yardımcınız olsun..
hoşgeldin kübracım.biz 2 yıldır uğraşıyoruz.2 m tese oldu eşim.ilkinde üretim yok dedni.2. de pataloji raporunda birkaç elongo hücre çıktı.yani azda olsa üretim başladı çok şükür.onun haricinde zaten hormonlar her zaman normaldi eşimin.herşey normaldi ama üretim yoktu.ama az kaldı o da olcak inşallah:))))
inşallah canım.inancın çok güzel.Rabbim onu da verir inşallah size.herşey normal olup da üretim olmaması da çok ilginç..işte Rabbim ol deyince oluyo ancak.herşey normalse ne için ilaç kullandınız peki?