Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ii akşamalr o bebek yap diyen cahiller aceba o bebekleri kendilerimi, yapmış yoksa allahmı vermiş bi düşünsünler ve sonra konuşsunlar

hosgeldin arkadasim umarim tez vakitte bu dertten kurtulursun sanirim bayagi geriden takip ediyorsun ilk sayfadan alinti yapmissin canim o yazi 2008e ait:).. birsey sorabilirmiyim 3 kez deneme yapmissiniz neden tutmadi bir bilgi verdiler mi?

slm arkadaşım vallahi araştırmaktan öyle kafam karışıyorki yeniyim zaten bilmiyorumda :) denemelerimin 2 tanesi anatolia tüp bebek merkezinde 1 side fatih üniversitesinde yapıldı herşey çok güzel gidiyor sonuna kadar ama olmuyor anatolianın tek bildiği ve sldiği şey embriyo kalitesizliği ama araştırdım o kadar kalitesiz değillerdi sonuç kocaman bir sıfır ve üzgünüz demeleri hayırlısı hakkımızda :58:

tedaviye devam canım.teseden sonra proxeed ve endol vermişti kaan bey.geçen gün bitti ve dün test yaptırdı eşim.hormonlar normal gibi ama sperm yine 0 tabi.mail atıcam kaan beye ne dicek bakalım.gittiğimizde şubat gibi menagona başlarız demişti.tek işe yarayanda o oldu bence bizde.bakalım beklemeye devam şimdilik.sen neler yaptın.tedaviniz ne durumda.ne zamndır girmeyince unuttum herkesin durumunu...
canım ne olsun işte bende seni merak ettim naptın diye eee ne de olsa kader arkadaşıyız patoloji sonucuna göre ben artık hazırım yumurtalar yeterli olgunluğa gelmişler inşallah pazartesi eşim tese olacak benimde yumurtalarım toplanacak kızlar nolur dua edin bu mübarek günde bu kadar uğraştıktan sonra hayal kırıklığı ile dönmek istemiyorum zaten bide çok fena allerjik rinit oldum gözlerim çeşme gibi akıyo görenler niye ağlıyosun diyolar dua edin canlarım nolur:5::5::5:

IYI aksamlar guzeller!GAMZE HOSGELDIN nasılsın tatlım?LEYLAK BELGIN canlarım ya ayın 24 de kılavuz yayımlanmıcakmı sız nasıl tercıh yabyrsnz kı anlmadım oncedende sordum cvb vermedınız?AKKURT allaha havale et sabr et kardesım bende cok karsılasyrm boylelerıyle tatlım.

OLURMU 83 canım benım rabbım yar ve yardmcın olsun ınsalalah gozlerınden akan o damlalar ptesı gunu sevınc gozyasları olsun,sonu su gıbı berrrak temız ve guzel olsun tatlım yurekten amınnnnnnnnnnnnnnn

evet böyle olmaz ama oluyor işte, biz daha 1 testle bu konumdayız, geceleri uyuyamıyorum, ağlıyorum, eşim sağolsun çekti kendini...bize de dua edin nolurrr
canım sıkmayın canını, bakarsınız diğer testlerde sayı çıkacak, bu Allah'ın işi..tabikide dualarım sizinle..Allah yardımcınız olsun tatlım..

canım ne olsun işte bende seni merak ettim naptın diye eee ne de olsa kader arkadaşıyız patoloji sonucuna göre ben artık hazırım yumurtalar yeterli olgunluğa gelmişler inşallah pazartesi eşim tese olacak benimde yumurtalarım toplanacak kızlar nolur dua edin bu mübarek günde bu kadar uğraştıktan sonra hayal kırıklığı ile dönmek istemiyorum zaten bide çok fena allerjik rinit oldum gözlerim çeşme gibi akıyo görenler niye ağlıyosun diyolar dua edin canlarım nolur:5::5::5:

canımmm hadi hayırlısı, inş çok güzel haberlerle döneceksin, sana mutlaka dua edeceğim, Allah'ım inş yüzünü güldürür..

JKLM, KÜBRA sizler nasılsınız canlarım? bende iyim çok şükür, evimdeyim saldım kendimi :)) Kızlar benimde duaya ihitiyacım var gelecek hafta çok önemli bizim içinde, başka işler için..:54: çok öptüm..

haftaya okul ıle ılglı ıslerın var sanırım.rabbı yardımcın olsun.annen yanında dıyemı ıslerden uzaksın)yoksa canım bısey yabmak ıstmeıyrmu?bana da sık sık olur oyle gel gıtler)kolay gelsın tatlım...

melisela

iyiyim canım çok şükür.oturuyorum haftanın yorgunluğunu atıyorum bir yandan da sizlere bakıyorum giren çıkan var mı diye. insanın aklında yoğun olarak düşündüğü birşey olunca elinin iş yapası da gelmiyo ondandır belki kendini salman. Allah bütün işlerinde yardımcın olsun.öpüyorum ben de..

haftaya okul ıle ılglı ıslerın var sanırım.rabbı yardımcın olsun.annen yanında dıyemı ıslerden uzaksın)yoksa canım bısey yabmak ıstmeıyrmu?bana da sık sık olur oyle gel gıtler)kolay gelsın tatlım...
evet canım okulla alakalı...annecim daha gelmedi hayatım, haftaya gelecek inş, ay gelsinde azcık bana baksın yaa..ya aslında yoruldum bu gitgellerden falan, kendime biraz tatil verdim açıkcası..
melisela

iyiyim canım çok şükür.oturuyorum haftanın yorgunluğunu atıyorum bir yandan da sizlere bakıyorum giren çıkan var mı diye. insanın aklında yoğun olarak düşündüğü birşey olunca elinin iş yapası da gelmiyo ondandır belki kendini salman. Allah bütün işlerinde yardımcın olsun.öpüyorum ben de..
Saol canım Allah razı olsun, rabbim hepimizin işlerini kolaylaştırır inş..

slm kızlarrrrrrrrrrr..........

bayadır yazmıyodum 2 aya yakın oldu herhalde bazen girip okuyorum ama yazmıyorum içimden gelmiyo ama baya arkadaş katılmış aramıza üzüldüm açıkçası gittikçe çoğalıyoruz erkek infertilitesi gittikçe artıyor allah sonunu hayır etsin inşallahhh......
yeni gelenler bilmez beni ama bu topiğin en uzun süre azoyla yaşayan biri olaraktan baş bayrağı çeken ben gittikçe kalbimin taşlaştığını söylemek zorundayım 10 yıl oldu artık niye bebeğiniz yok sorusuna allah bilir diyorum eğer sorunun devamı gelirse yapımını biliyorsanız söyleyin deyip susturuyorum milleti bu yüzdende sevilmez biri oluyorum ama ne yapim sonra soruların ardı arkası kesilmiyor 10 yıldan beri gına geldi artıkın....geçenlerdede arkadaşın bebeğine baktım ne kadar sıkıldım daraldım anlatamam ben baya rahatlığa alışmışım ya bide genelde evde yanlız kalan biriyim eşimin işi nedeniyle fazla evde olmaz tıkandım resmen......
bende bir gelişme varmı derseniz yok eşim en son 2 ay önce testlerini yaptırdı ama sonucunu kaan beye göndermedim belki ankaraya gideceğiz benim dr yanına kontrolüm geldi geçiyor o zaman kaan beyin yanınada gideriz diye göndermedim sonuçları 2 ay oldu ama kaldıda gitti açıkçası içimdende gelmedi aslında baya boşladım yine tedaviyi kimse benim gibi vurdum duymaz değil herhalde bu topikte başladığı bir işin hiç sonunu getirmeyen bir ben varım herhalde neyse.......
eşim işini değiştirdi haftada 2 3 gün yanlız kalıyodum şimdiki işi nedeniyle bu süre 5 güne çıktı oda kısa süreli görüşüyoruz herhalde bu gidişle eşimle yatak odasında buluşacağız gibi belki gülersiniz ama 3G en çok benim işime yarıyor duacıyım bunu icat edene ..........

neyseeeeeeeee bacılar kendinize iyi bakın inşallah sonumuz hayır olur..... heeee sizlerle yeni duyduğum bir bilgiyi paylaşmak istiyorum dini olarak bu ay safer ayı bu ay başımıza gelecek kazalar belalar yazılırmış bol bol la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim okuyalım günde yüz kere birde ayetel kursi ve bol bol selavat aklımıza geldikçe benim üye olduğum bir sitede yazıyordu genelde orda takılıyorum manen beni çok rahatlatıyor orası bugün okudum herkesle paylaşın diyordu bende sizlere söyleyim bari hepiniz öpüldünüz:70:

:49::nazar:...AZOSPERM OLUP HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZ...:nazar::49:
DERYA22....Varikosel teşhisinden azo kullandıkları bitkisel ilaç doğal çıkış sağladı tüpbebek hamileeeee
TÜLAY24....Microtese başarılı tüpbebek ikizlerine hamileeeee
EALSNAS....Tesa başarılı tüpbebek hamileeeee
LAREM82....Microtese başarısız doğal yoldan çıkış sağlandı dondurulmuşlarıyla 2. tüpbebek denemesinde hamileeeee
CANEYLOM....İnmemiş testisten dolayı azo 2 tesede sperm bulundu 3. denemede tüpbebek hamileeeee
GÜLENCİM....İnmemiş testisten azo microtese başarılı dondurulmuşla 2. denemede tüpbebek hamileeeee
ALAİNA....İnmemiş testisten azo microtese başarılı tüpbebek hamileeee
MAWİİİ....İnmemiş testisten azo microtes başarılı tüpbebek hamileeee
ARTVİNLİ9876....Tesede sperm çıkışı var 2 düşük doğum sonrası ikiz ölüm 4 denemede hamileeee
SURAYN....microtesede 10 sperm bulundu tüpbebek hamileeeee
HİLAL85....Microtese başarılı tüpbebek hamileee dondurulmuşları var
İİPEKK....Oligoastenoteratospermi tüpbebek hamileeeee
NURDOST....microtese başarılı tüpbebek hamileeee (6 haftada gebelik sonlandı)
EBANA....Biyopside sperm çıkmadı eşine kullandırdığı kekik suyu doğal yoldan çıkış sağladı hamileeee
P_AYTAR....Doğuştan sperm kanalı yokluğu tesede sperm bulundu hamileeee
SİMTEN81....Bilgisi yok ama şuan hamileeeee
SEDASEM....Microtese başarılı tüpbebek hamileeeee
BEBEKECEM....Eşine keçiboynuzu kürü ve hakiki adana şalgam suyu içirdi doğal yoldan hamileeeee
TOSBİK81....İnmemiş testisten azo hipogonodizm ilaç tedavisiyle sperm çıkışı oldu tüpbebek hamileeeee
HANDENİZUZ....Sebepsiz azo ilaç tedavisiyle sperm çıkışı oldu doğal yoldan hamileeeee
GÖZDEMMMM......hipogonodizmden dolayı azo tüpbebek pozitif 10. haftada düşük
ESPOİR_FR.........gördüğü ilaç tedavisi ve kürlerle tesada sperm bulundu dondurulmuşlarla tüpbebek tedavisiyle hamileeeeeeeeeee
...................sperm çıkışı olan arkadaşlarımız.............................
melisss.......microtese başarılı tüpbebek negatif
emine 1983....doğuştan kanal yokluğu mesa yöntemiyle 4 milyon çıkış oldu donduruldu
melek23....microtese ve tese başarılı 2 tüpbebek negatif
sevgidolu....hipogonodizm ve fsh düşük microtesede gelişmemiş sperm bulundu tüpbebek negatif
firuze64....microtese başarılı bulunan spermler kalitesiz
mutsuz72....doğuşten kanallar gelişmemiş tesede sperm çıkışı var 4 tüpbebek negatif
gelincik238....inmemiş testisten azo klineferter sendromu microtese başarılı tüpbebek negatif 2 denemede
berre10....microtese başarılı tüpbebek haber yok
banban....inmemiş testisten azo kürler sayesinde 80 cansız sperm çıktı
aydennnn....microtese başarılı 4 tüpbebek negatif
adak1985....microtese başarısız doğal çıkış tüpbebek tedavisi gördü sonuç negatif
blueavcı....hipogonodizmden dolayı azoilaç tedavisiyle doğal çıkış oldu
yağmur05....microtese başarısız kaan aydosta tedavide immatür hücre bulundu
isra06....tesede olgunlaşmamış sperm bulundu tüpbebek negatif
hayat44....microtese başarılı dondurulmuşlarla tüpbebek negatif
kriz79....microtese başarılı tüpbebek negatif
hot_trot....microtese başarısız doğal yoldan 10 tane sperm çıktı
saklambaccc....2 microtese başarısız 3 tesede 2 tane olgunlaşmış sperm bulundu 4 denemedeler
Belgin....microtese başarılı elonge hücre bulundu tüpbebek negatif tedavideler
melisela....gördükleri ilaç tedavisi bolca sperm çıkışı sağladı
aşkböceğim....microtese başarılı döllenme gerçekleşmedi 2. denemedeler
jklm....klineferter sendromlu microtese başarılı tüpbebek negatif
talyasu....doğuştan genetik bozukluk microtese başarılı fakat spermler ölü
bnefise....inmemiş testisten dolayı azo microtese başarılı
sumakim....doğuştan sperm kanalları yokluğu sperm üretimi var
perver....tese başarılı tüpbebek negatif
sed_a....kaan aydosta ilaç tedavisiyle doğal çıkış oldu
sibel19....microtese başarılı tüpbebek negatif 3.denemedeler
cefalınazlı....doğuştan sperm kanalları yok pesada sperm bulundu 4 tüpbebek negatif
nilay74....2 microtese başarılı tüpbebek negatif
olurmu_83....microtese başarılı elonge sperm bulundu tüpbebek negatif
geranimo85....microtese başarılı
özlemsu33....doğal yoldan sperm çıkışı oldu
figenn....microtese başarılı
asi06....inmemiş testisten dolayı azo microtese başarılı tüpbebek negatif
umudunukaybetme....kaan aydosta ilaç tedavisiyle sperm çıkışı oldu microtese başarılı döllenme gerçekleşmedi
çiçek00....tese başarılı gelişmemiş sperm bulundu
umutolsun....2 microtese başarılı tüpbebek negatif
nzmyhn....sperm çıkışı var ama morfoloji bozukluğu spermler tamamen kalitesiz tüpbebek negatif
nuruay....microtese başarısız ilaç tedavisiyle 5 az gelişmiş 95 ölü sperm bulundu
demmi....microtese başarılı tüpbebek tedavisinde tutunma olmadı negatif
..............tedavi görüp sperm çıkmayan arkadaşlarımız.................
harzem....sebepsiz azo tese başarısız şimdi tedavide
zaman....inmemiş testisten dolayı azo 2 microtese başarısız
kader_nl....tese başarısız
gamzesezer....2 microtese başarısız
hasibe....microtese başarısız
sultan49....microtese başarısız
lazleydi....microtese başarısız
esrik....microtese başarısız
samsak....inmemiş testisten dolayı azo microtese başarısız
fatoş1983... 2 microtese başarısız
tina85....microtese başarısız
melikebursa....varikosel ameliyatı microtese başarısız kromozom sayısı 24
kalbim34....microtese başarısız donasyona karar verdiler
tu_runcu....microtese başarısız
gülderencim....microtese başarısız
eryasu....microtese başarısız
hayrunisa....microtese başarısız
angell1974....microtese başarısız tedavideler
senayda....microtese başarısız
vavelya....microtese başarısız
leylak1919....microtese başarısız
gülüm_se....microtese başarısız
mehtapsym....microtese başarısız
vili....inmemiş testisten dolayı azo parça alındı sonuç sıfır
ebruli78....genetik kromozom bozukluğu microtese başarısız
doktorum....microtese başarısız
yelizt....tesa ve tese yapıldı sonuç sıfır
medine04....klineferter sendromu microtese başarısız
gülderencim.... microtese başarısız
efe33....setoli coll only sendromu microtese başarısız
bsxxx....microtese başarısız
lamvay....tesa başarısız kaan aydosta tedavide
zcu....inmemiş testisten dolayı azo microtese başarısız
..................................diğer azolu arkadaşlar.....................................
selva2009.......tedavide bayramdan sonra microtese olacak
krishazel.....ağır varikosel ameliyattan önce 19 milyon sperm vardı sonraki testlerde sonuç sıfır
nevki....şiddetli oligospermi
berennur....sebepsiz azo
adige4638....inmemiş testisten dolayı azo
simal18....ateşli hastalıktan dolayı azo
mavimenekşe.....inmemiş testisten dolayı azo 2005 yılında 3.5 milyon sperm vardı sonraki testlerde sonuç sıfır
brc....hipogonodizmden dolayı azo
denzkaya....tedavide
sudenazayral....varikosel ameliyatı oldu daha test yaptırmadılar
herales....varikosel ameliyattan önce sperm vardı sonraki testlerde sonuç sıfır kaan aydosta ilaç tedavisi doğal çıkış oldu
umudumnerde....testis küçüklüğü tedavide
nesime....testis küçüklüğü
durudenizderya....tedavide
yasemenyusuf....
ceylinsu....2 denemelerini yapacaklar
sayes....tadavide
sympathipe....testisler gelişmemiş tedavide
gulan....
esra08....
zhncnr....
t3kçar3m.....
zenon....
inciii.....
reyhan26reyhan....
yağmurum2001....
runya30....
syolcu....
tinkerbell2....
schatze32....
nnilüfern....
özgür1....
seher7478....
bengazel7884....
nuray27....
flewers81....
elanur8679....
sevalzeynep....
uğurböceği....
mesleki_teacher....
şekerler....
damlalı....
ebrarium....
sirenas....
boniibon....
lilium....
armaganndm....
emineyaz....
selma21....
akkanarya....
ecemnur....
orchardroad....
anastasya3335....
turtem....
meldayel....
ay_ser....
artıkumutsuz....
sopia35....
nissan....
gozuyas....
ezgim_ez....
zaycik....
munaes....
nurhira....
urhan90....
melda822....
narsude....
esmer226....
aleyna84....
didem1980.......

........................ kullanılan kürler ve ilaçlar .....................
arginmaxxx............çinko...........e vitamini...........trubulis terrestris.........l cartinine.........ginsgeng.........ginko globa..........mesir macunu........keçiboynuzu kürü .........nohut kürü.......... böğütlen kökü kürü.........çakşır suyu.........incir kürü........muzzz..........ceviz......bal.........polen ..........arısütü...........iğde tohumu kürü..........fındık........civanperçemi çayı.........çörekotu bal karışımı......gojiberryy........harnup pekmezi........tarçın çayı......havuç suyu.....
şalgam suyu...........kekik suyu..........ısırgan otu ve tohumu çayı..........

kızlar sadece bunları buldum eğerki kullandığınız başka kürler otlar çaylar varsa söyleyin ekleyeyim

FAVORİ DOKTORLAR........KAAN AYDOS........EMRE BAKIRCIOĞLU......

.

rabbimden tek dileğim inşallah bu dertle uğraşan yaşayan bütün arkadaşlarım birgün erer muradına kavuşur bebeklerine ...........

kızlar listeyi çıkarayım dedim yeni gelenler isterse kendilerini eklesinler hemde bilgi sahibi olsunlar istedim iyi akşamlar

harzem bacım nerelerdesin yine döktürmüşsün nabıyon ne var ne yok hiç görüşemiyoruz eşinede üzüldüm allahım kolaylık versin canım ya gel arada sende olmasan bizi, bilgilendiren yok tavsilerin içinde cok teşekkürler kendine ii bak öpüldün

hoşgeldin canım nasılsın
iyim belgincim çok şükür..artık dönem sonu geldi ya işler çok bu aralar...biraz yorucu geçiyo bu günler..sen nasılsın ne var ne yok canım?
canım ne olsun işte bende seni merak ettim naptın diye eee ne de olsa kader arkadaşıyız patoloji sonucuna göre ben artık hazırım yumurtalar yeterli olgunluğa gelmişler inşallah pazartesi eşim tese olacak benimde yumurtalarım toplanacak kızlar nolur dua edin bu mübarek günde bu kadar uğraştıktan sonra hayal kırıklığı ile dönmek istemiyorum zaten bide çok fena allerjik rinit oldum gözlerim çeşme gibi akıyo görenler niye ağlıyosun diyolar dua edin canlarım nolur:5::5::5:[
evet öyle gerçekten..ama ben çok umutluyum..2 m tese geçirdi eşim ama hala çok umutluyum..allahım gülcek inşallah bigün yüzümüze..umarım senin günün pazartesi olur ve bize müjdeyi veririsin canım.allah yardımcınız olsun..

merhaba gamzesezer hoşgeldin.ben yeni gelenlerdenim.sen yokken yani:)
sizin adınıza çok sevindim hormon değerlerinizin normale dönmesine.sperm hemen çıkmayabilir üzülmeyin bence.Çünkü biyerde okudum bir spermin dışarı çıkışı 3 aya yakın bir zaman alıyormuş.Üretilmesi ve dışarı çıkışı yanlış hatırlamıyorsam 70 küsür günde oluyormuş.sizin de hormonlar testisleri çalıştırıp,sperm üretilip çıkartılana kadar zaman geçmesi normal
sizin hormon değerlerinizdeki bozukluk neydi acaba?

hoşgeldin kübracım.biz 2 yıldır uğraşıyoruz.2 m tese oldu eşim.ilkinde üretim yok dedni.2. de pataloji raporunda birkaç elongo hücre çıktı.yani azda olsa üretim başladı çok şükür.onun haricinde zaten hormonlar her zaman normaldi eşimin.herşey normaldi ama üretim yoktu.ama az kaldı o da olcak inşallah:))))

iyim belgincim çok şükür..artık dönem sonu geldi ya işler çok bu aralar...biraz yorucu geçiyo bu günler..sen nasılsın ne var ne yok canım?
canım ne olsun işte bende seni merak ettim naptın diye eee ne de olsa kader arkadaşıyız patoloji sonucuna göre ben artık hazırım yumurtalar yeterli olgunluğa gelmişler inşallah pazartesi eşim tese olacak benimde yumurtalarım toplanacak kızlar nolur dua edin bu mübarek günde bu kadar uğraştıktan sonra hayal kırıklığı ile dönmek istemiyorum zaten bide çok fena allerjik rinit oldum gözlerim çeşme gibi akıyo görenler niye ağlıyosun diyolar dua edin canlarım nolur:5::5::5:[
evet öyle gerçekten..ama ben çok umutluyum..2 m tese geçirdi eşim ama hala çok umutluyum..allahım gülcek inşallah bigün yüzümüze..umarım senin günün pazartesi olur ve bize müjdeyi veririsin canım.allah yardımcınız olsun..

hoşgeldin kübracım.biz 2 yıldır uğraşıyoruz.2 m tese oldu eşim.ilkinde üretim yok dedni.2. de pataloji raporunda birkaç elongo hücre çıktı.yani azda olsa üretim başladı çok şükür.onun haricinde zaten hormonlar her zaman normaldi eşimin.herşey normaldi ama üretim yoktu.ama az kaldı o da olcak inşallah:))))

inşallah canım.inancın çok güzel.Rabbim onu da verir inşallah size.herşey normal olup da üretim olmaması da çok ilginç..işte Rabbim ol deyince oluyo ancak.herşey normalse ne için ilaç kullandınız peki?

Back
X