canım kısaca anlatayım sana..biz durumu temmuzda öğrendik, daha önce hep ben tedavi olmuştum ama eşime bakmamışlardı sonra doktor değiştik ve eşimden sperm testi istedi, yaptırdık ve kağıt bomboş herşey sıfır..tabi kahrolduk, ağladık sizladık..sonra bir hafta geçti tekrar test yaptık ve 100 bin çıktı..Allah'ımın mucizesi..o 1 haftada öle dua ettimki, öle istedimki anlatamam, şükürler olsun oda bize umudumuzu verdi..sonra netten yani burdan kaan hocayı buldum.ona mail attım sonuçları, oda panik yapmayın demiş ve ilaç yazmış saolsun..klomen ve pharmaton diye..1 ay kullanın mail atın demiş..bizde denileni yaptık, tabi bu arada keçiboynuzu kürü, kuruyemişler, bal falan fistan işte..1 ay sonra test yaptık ve 26.6 milyon ama 300 bin canlı yazıyordu..hocaya tekrar yolladık ve o yanına çağırdı, bayramdan sonra gittik tabi gidene kadar yine test yaptık ve sayı 52 milyon oldu ama %100 hareketsiz hepsi..yılmadık devam ettik..son hocaya gittik ve ordada test yapıldı 8 milyon ve %100 hareketsiz..sonra klomen ve proxeed verdi, 1 ay kullanınca bakalım bi değişiklik olmuşmu dedik ve yaptık sonuçta toplam 44 milyon sperm ve hızlı ve yavaş hızlı % 2, yerinde %6 ve hareketsiz % 90 çıktı..çok şükür Rabbim bizi bu günlere getirdi..fazla bekletmedi ve hala devam bakalım ilaçlara, şbubatta tüp bebek düşünüyorduk ama erteledik yaza..uzun oldu ama diyeceğim şuki asla ümitsiz olmayın, yılmayın ve gönülden isteyin..Rabbim mutlaka verecektir..Sabır acı ama meyvesi çok tatlı..Binlerce kez şükürler olsun..bazen o kadar kendime kzıyorumki Allah'ım ne kadar nankörüm diye..İşte böyle canım..Daha sanırım siz yeni öğrendiniz durumu yani demek istediğim 1 testlede azospermsin denmez, bizdede öle dediler ama bak rabbim verdi..moral ve inanç çok önemli..birbirinize destek olun..benim eşimde üzüldü kahroldu ama asla yılmadı, hep düzeleceğine inandı..ve çok saolsun ne yaptıysam yedi içti..böle işte canım..hepinize duacıyım , rabbim hepimizi tez zamanda anne baba yapar inşAllah..öpüldün sıkma canını, sen elinden geleni yap, Tevekkül Allah'tan..Oda mutlaka verecektir..
çok teşekkür ederim canım manevi desteğin ve yazdıkların için.Çok doğru söylüyosun. ben de böyle düşünüyorum,elimizden geleni yapıp gerisini Allah'ın takdirine bırakmalıyız..
evet yeniyiz ama 3 kez sperm testi yaptırdık hepsi aynı

( üzüldük tabi ama umutsuz değiliz.Çok şükür Rabbime sabrını da yanına vermiş dertle birlikte.eşim de çok tevekkül sahibi bu konuda.bu da işleri çok daha kolaylaştırıyo.Dermanımızı aramaya çalışıyoruz burdaki herkes gibi.Allah hepimizi dermana kavuşturup bize o şükür anını ve şükretmeyi yaşamayı nasip etsin.ben de öpüyorum..