Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb kızlar ben bebeğimi kaybettim yarın kürtaj olacam mutluluğumuz buraya kadarmış cumartesi kalp atışlarını duymak için gittiğimizde artık atmadığını öğrendik bu en zoruymuş bulup kaybetmek daha zor geldi takdiri ilahi tabiki ama Rabbim kimseye yaşatmasın... vazgeçmek yok inşallah kendimizi toparlayınca yeniden başlayacam tedaviye...

ne diyecegimi bilmiyorum arkadasim allah sabir versin:59: bu aciya dayanmak zor biliyorum ama insallah atlatirsin. doktorun sebebini soyledimi acaba bir nedene mi bagli olarak mi kaybettin bebegini arkadasim

Son düzenleme:
gunaydin kizlar kotu bir hafta ve haftasonundan snra bu sabah kotu haberi de alinca gelincikten tutamadim kendimi cok kotuyum bu acilar bitecek mi bir gun dayanmak zor geliyor artik :14:

GELİNCİĞİM canım geçmiş olsun .yazarken bile kilitleniyorum ne desek boş gerçek olan Allahtan umut kesilmez ,Allah yazdıysa er geç olur.ben inanıyorumki Rabbim bu sıkıntılardan sonra bize bebeğimizi hayırlı ise vericek hayırsız ise zaten hiç vermesin.DURUDERYADENİZ canım inşAllah tedavin hayırlı olsun su gibi aksın bebişini kavuştursun Rabbim. BELGİNİM canım atamamız olmadı diyorsun Allahım tez zamanda hem bebiş verir hemde diğer isteklerinine kavuşturur inşAllah.YİNE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLMUŞ ALLAH TEZ ZAMANDA BU DERTTEN KURTARIR HEPİMİZE BEBİŞLER VERİR İNŞALLAH.MELİSELA canım senin ne derdin var kuzucum sanki derdimiz az gibi birde başka dertler çıkıyor.olsun canım sağlık olsun Allah bu zorluklarıda atlatmayı nasip etsin.melisela canım siz proxeed , klomen ,kullanıyorsunuz diymi bizim gibi .extradan neler kullanıyorsunuz bizde birşeyler aldıkta sana danışacaktım.

canım benim inşallah iyi sonuç alırsın bu karışımdan dün biz kaan hocanın yanındaydık yine adını duyduğunuz duymadığınız herşeyi her bitkiyi kullanın demişti inşallah size şifa olur
inşallah canım allahım hepimizin yardımcısı olsun
slm kızlar belgincim çok üzüldüm canım ama ne yaparsın vardır bundada bir hayır inşallah dileklerin muratların en kısa zamanda gerçekleşir
amin canım inşallah mayıstaki alımlara sen nasılsın
kızlar bende mesir masununu öneriyorum ayrıca çakışır otu bunların biz faydasını gördük .mesir macununu orjinalini alacaksınız yani manisadan biz tesadüfen meraktan aldık ama faydası oldu ikimize .rabbim yardımcımız olsun.
canım eşim geçen yıl kullanmıştı çakşırı.
insallah sifa olur belgincigim
amin inşallah canım
iyi akşamlar arkadaşlar
Bizim geri sayım başladı.Şubatta adetin 2. yada 3. günü gel dedi doktor. Bakalım hayırlısı ama aldı beni bir korku. Arkadaşlar tecrübeli olanlarınız lütfen cevap yazın. Hemşire sadece kan değerlerinize bakılır muayeneniz yapılır dedi ama, muayeneden kastı nedir acaba. Daha önce hiç bu şekilde muayene olmadım. Açıkçası çok korkuyorum. :18:Dualarınız ve yazacaklarınız benim için çok önemli Allaha emanet olun:58:
allah yardımcın olsun dualarm seninle
mrb kızlar ben bebeğimi kaybettim yarın kürtaj olacam mutluluğumuz buraya kadarmış cumartesi kalp atışlarını duymak için gittiğimizde artık atmadığını öğrendik bu en zoruymuş bulup kaybetmek daha zor geldi takdiri ilahi tabiki ama Rabbim kimseye yaşatmasın... vazgeçmek yok inşallah kendimizi toparlayınca yeniden başlayacam tedaviye...
canım benim inan çook üzüldüm allahım sabır versin sana ..
canım çok teşekkürler desteklerinizi dualarınızı bekliyorum döner dönmez yazacağım

dualarım seninle canım

GELİNCİĞİM canım geçmiş olsun .yazarken bile kilitleniyorum ne desek boş gerçek olan Allahtan umut kesilmez ,Allah yazdıysa er geç olur.ben inanıyorumki Rabbim bu sıkıntılardan sonra bize bebeğimizi hayırlı ise vericek hayırsız ise zaten hiç vermesin.DURUDERYADENİZ canım inşAllah tedavin hayırlı olsun su gibi aksın bebişini kavuştursun Rabbim. BELGİNİM canım atamamız olmadı diyorsun Allahım tez zamanda hem bebiş verir hemde diğer isteklerinine kavuşturur inşAllah.YİNE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLMUŞ ALLAH TEZ ZAMANDA BU DERTTEN KURTARIR HEPİMİZE BEBİŞLER VERİR İNŞALLAH.MELİSELA canım senin ne derdin var kuzucum sanki derdimiz az gibi birde başka dertler çıkıyor.olsun canım sağlık olsun Allah bu zorluklarıda atlatmayı nasip etsin.melisela canım siz proxeed , klomen ,kullanıyorsunuz diymi bizim gibi .extradan neler kullanıyorsunuz bizde birşeyler aldıkta sana danışacaktım.

amin canım inşallahhhhh sen nasılsın

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar gelincik çokk üzüldüüm canım allah sabir versin kızlar eşim test yaptırdı ilaçların hiç faydası gelmemiş yine aynı kocamon eksileri gördük morelim biraz bozuk allahım hepimize sabır versin tez zamanda bizi bu dertten kurtarsın inşallah:59:

Canım Allah razı olsun..Biraz işlerim ters gitti..İnş düzelir, duaya çok ihitiyacım var, sizdende dua bekliyorum.. Evet canım biz klomen ve proxeed kullanıyoruz..bunun yanında l-arginine, gingseng korean ve ginko gilibo kullanıyoruz..bu kadar, eşim olmadığı için keçiboynuzu falan kaldı, sadece vitaminleri kullanıyoruz, bence sizde alın..bakalım şubatta 3 ayımız dolacak ve test yaptırcaz, inş faydası olmuştur..

mrb arkadaşlar. ben zaman zaman bu sayfaya girip yazılarıızı takip ediyordum. şuan da çok doluyum. göz yaşlarıma hakim olamıyorum. sadece paylaşmak istedim.

eşim bir kez ameliyat oldu ancak hiç bir ilaç tedavisi falan görmeden. sonra sperm bulunamayınca bir kaç doktora gittik. kapılar suratımıza kapandı. sonra bir aktar bulduk. ballar, bitki çayları... olumlu sonuç da aldık. neyse sonra kaan hoca çıktı karşımıza. veeeeee o umut verdi yeniden... şimdi bizimle görüşmek istiyor yeniden. biz de belki sperm bulunur daha doğrusu bulunabilme olasılığını arttırmak için ender saraça gidelim dedik. randevu aldım sekreterinden, tabii belki okur mailimi diye bu arada da msj atım. cevap geldi, hiç sperm yoksa gelmeyin diye.

allah elimizden ümitlerimizi almasın. ne diyeyim bilmiyorum gam yok allah var...
geçmiş olsun arkadaşım Allah tez zamanda şifa versin.Rabbim dilesin olsun inşallah.
iyi akşamlar arkadaşlar
Bizim geri sayım başladı.Şubatta adetin 2. yada 3. günü gel dedi doktor. Bakalım hayırlısı ama aldı beni bir korku. Arkadaşlar tecrübeli olanlarınız lütfen cevap yazın. Hemşire sadece kan değerlerinize bakılır muayeneniz yapılır dedi ama, muayeneden kastı nedir acaba. Daha önce hiç bu şekilde muayene olmadım. Açıkçası çok korkuyorum. :18:Dualarınız ve yazacaklarınız benim için çok önemli Allaha emanet olun:58:
canım Allah yardımcınız olsun hayırla başlayıp hayırla sonuçlansın inşallah.
mrh hanımlar yarın yola çıkıyoruz şimdi valizleri falan hazırlayacağım desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum adetimin 10. günü çağırdılar birşey yapaçaklarmı bilmiyorum 25 oçakta start veriyorlar tahminime göre iğne falan verip gönderecekler şubatta transver yapaçaklar çünkü diğer arkadaşlar adetlerini 2. veya 3. günü başladılar diye biliyorum. gidiyoruz Allahtan ümit kesilmez dualarınızı bekliyorum desteklerinizi hissediyorum hepiniz A.e.olun sizleri seviyorum
canım benim hadi hayırlısı inşallah Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
canım benimmm çok üzüldüm Allah sabır versin sabır dilemekten başka ne diyeceğimi bilemiyorum canım Allah güç kuvvet versin zor bir durum canım.
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar gelincik çokk üzüldüüm canım allah sabir versin kızlar eşim test yaptırdı ilaçların hiç faydası gelmemiş yine aynı kocamon eksileri gördük morelim biraz bozuk allahım hepimize sabır versin tez zamanda bizi bu dertten kurtarsın inşallah:59:
canım ne yapalım işte elden birşey gelmez inşallah bir dahakine güzel sonuçlar alırsınız canım.Siz ilaç mı kullanıyodunuz canım yoksa bitkisel mi?

canım benim merakla senden gelecek haberi bekliyorduk, Allah'ım inş tez zamanda bizi bu dertten kurtarır..ne kadar üzülme desemde boş, Allah'ım nolur rabbim kurtar bizi..Bu dert gittikçe daha daartıyor ve daha ağır gelmeye başlıyor..Kurtar rabbim bizi..

canım benim merakla senden gelecek haberi bekliyorduk, Allah'ım inş tez zamanda bizi bu dertten kurtarır..ne kadar üzülme desemde boş, Allah'ım nolur rabbim kurtar bizi..Bu dert gittikçe daha daartıyor ve daha ağır gelmeye başlıyor..Kurtar rabbim bizi..

slm kızlar gelincik canım inan çok üzüldüm allahım sabrını versin inşallah bebeğin tez zamanda sana gelir çok geçmiş olsun

arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlıyacağız tarih büyük ihtimalle 3 şubat..size bi sorum olacak kaan hoca gelirken şu evrakları getirin demişti ama ben tam olarak neler olduğunu hatırlayamadım,bilenler yazarsa sevinirim...

belgincim iyiyim canım benim durudenizderya inşallah tedaviniz güzel sonuçlanırda bebeğini kucağına alırsın saklambaç tatlım inşallah bu son tedavinizde bebeğin seninle olur allah yardımcınız olsun

Back
X