canım seni bekledim iii haber gelir diye ama olmamış hayırlısı birdahakine işallah.arkadaşlar hepinize iyi akşamlar gelincik çokk üzüldüüm canım allah sabir versin kızlar eşim test yaptırdı ilaçların hiç faydası gelmemiş yine aynı kocamon eksileri gördük morelim biraz bozuk allahım hepimize sabır versin tez zamanda bizi bu dertten kurtarsın inşallah![]()
canım işallah sperm bulunur ve hamile haberini alırız dualarım seninle ...............arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlıyacağız tarih büyük ihtimalle 3 şubat..size bi sorum olacak kaan hoca gelirken şu evrakları getirin demişti ama ben tam olarak neler olduğunu hatırlayamadım,bilenler yazarsa sevinirim...
kızlar nasılsınız benim moralim çok kötü artık olumlu düşünemiyorum...
GELİNCİK canımyaa sen bu azimle anne olacaksın buna canı gönülden inanıyorum.... DURUDENİZDERYA hayırlıhaberlerle dön inş ..tedaviler nasıl gidiyor kızlar hiç iyi haber yokmu inanın buna çok ihtiyacım var
bağıra bağıra ağlasam rahatlıyacam
![]()
canım hepimiz aynı durumdayız zaman geçtikçe artık olumlu birşeyler olmayınca gerçekle başbaşa kalıyoruz ...Nereya gitsem ne yapsam herşey boş geliyo bana ...İnsanların konuştuğu herşey boş geliyo Allakh yardımcımız olsun