Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

mrh canım teşekkürler ama canım hep sıkkın hayırlısı her karanlığın arkasından bir aydınlık gelirmiş rabbim bizede yaşatır inşanlah kocaman bir aile olmayı...sperler donduruldu yumurta toplanacak nasip olursa ama bana dediler ki sen işimizi çok zorluyorsun sana genel anastezi yapacağız dediler.rahim filmi çektiler ben o sırada çok zorlandım utandım...şimdi haber bekliyoruz işte eksikleri tamamlayacağız hayırlısı artık rabbim hepimize umduğunu versin

tatlım inşallah bolca sağlıklı spermler bulunur inşanlah sonrada hayırlı bebekler gelir rabbimin izniyle hepsi olur sabır ve imtahan rabbim bu yolda bizleri güçlü kılsın bolca kuran oku çok faydası var ben özellikle sizin için dua edeceğim tüm arkadaşlarıma ediyorum tek tek buradaki avatar isimlerinizi sayıyorum rabbim kabul eder inşallah A.E.olun

inşallah canım inşallahhhh
GÜNAYDINNNNNNNN.............tatilimin ilk günü ve ben 8:30 da uyandım((( ama görünüşe göre herkes uykuda hala...sizi uykucu tembeller:90:

canım uyusana ne işin var bu saatte okul olsa uyumak istersin dimi

kızlar kar yağıyooo canım sıkılıyoo yapacak bişeyde yok offf nerdesiniz yaaa

canlarım nerlerdesiniz zcu jklim leylan nissan nurşen melisela hepiniz sağolun arkadaşlar size birşey sorucam her şey allahtan ama o testi görünce çokk üzüldüm bizim son 3 aylık bi kürümüz daha var hiçç yapmak içimden gelmiyor siz ne dersiniz bazılarınız harnup pekmezi falan demiş arkadfalar nerdeyse eşim 3 seneden beri ne harnup pekmezi incir bal polen arı sütü çakşır yedirmediğim ot çöp kalmadı sizce son kürüde yapıyım mı arkadaşlar bide benim eşimde varikosel var o yüzden de doktora çıkacak bakalım kendimden çokk eşime daha çokkkk üzülüyorum akşam bana diyorki benden bıktın mı artık beni gerçekten seviyormusun diyor hergün daha çokk üzülüyor

sagol canim allah razi olsun

kizlar artik bir toplum icine girmeye korkuyorum hic girmek istemiyorum
herkes sen ne duruyon diyor sanki ben keyfimden duruyorum
rabbim insallah bizlerinde yüzünü güldürür alalhim bizi kimseden ayri koymasin cok zor
bu imtihandan hayirlisiyla cikmayi nasip etsin

bana da herkes sen neyi bekliyorsun sen ne duruyorsun diyor sinirimi bozuyorlar.içlerine girmemek için özel çaba sarfediyorum ama çokta başaramıyorum bunu Allah gönüllerine göre versin hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.elimde değil kafayada takıyorum

benim eltim hamile simdik onu goren sen niye duruyon diyor
sen niye duruyon diyesiye kadar allahim sanada nasip etsin deseler daha iyi
insan ister istemez kafaya takiyor..bende girmek istemiyorum ama canim bazende girmen gerekiyor iste ondada moral bozuluyor tabi

eltin yakınındaysa çok zor olur .Rabbim hayırlısı ile nasip etsin canım benim 4 tane komşum hamile benim burnumdan getirdiler resmen.Allah gönüllerine göre versin ne diyeyim ben onlara hayırlı olsun diyorum onlar neler neler

günaydın canlarım....bgn uyudum walla..yeni kalktım...ohhh uykumu da almışım..belgincim alışkanlık var ya erken kalkmaya dün sabah o yüzden uyandım sanırım..ama alışmak kolay oldu tatile:)))iyi pazarlar hepinizee....

canım bence bu kadar uğraştınız3 aylık kürü de uygulayın ondan belli olmaz belki bu sefer birşeyler çıkar sonradan belki demektense ....canım eşlerimiz çok hasas bizim her dediğimiz onlar için çok önemli Allah hepimize sabır versin çok zor işimiz.Bir taraftan azo diğer taraftan toplum ve eşlerimiz Allah tez zamanda kavuşturur işallah evlatlarımıza

Slm kızlar nasilsiniz çok zamandır kkye pek takilamiyorum, sadece Diger topicte tedaviye başladığımı yazmıştım. Belgincim Diger topige gel demiş :) bende telden girdiğim için öyle fazla takilmiyorum. Ve tedaviye gelcek olursak gecen Perşembe randovum vardı Umut Tup bebekte iste başladım tedaviye bugün 3.iğnemi vurdum , esimin ameliyatida ben hazır olunca hemen onun ameliyat yapilcak, inşallah bulunur dua edin bize daha sonrasindada size müjdeli haberimi vermeyi çok isterim , hepimizin Allah gönlüne göre versin

mrh inşanllah hayırlı sonuçlar alırsınız.benim anlamadığım birşey var niçin önce bayanı hazırlıyorlar önce erkek amaliyat olsa sonra sperm çıkarsa kadını hazırlasalar daha mantıklı ve sağlıklı olmazmı .Allah korusun kadın hazırlandıktan sonra erkek amaliyat oluyor o sırda sperm çıkmazsa kadına yazık değilmi.önce erkeği amaliyat edip spermleri dondursunlar sonra kadını hazırlasalar...hayırlısı olsun rabbim emeklerinizi boş çıkarmasın ayrıca iğneler zor mu can yakıyormu ağrı sızı oluyormu arkadaşım çünkü önümüzdeki ay bende başlayacağım galiba çok kilo yapıyor falan diyorlar doğrumu acaba...

Tesekkur ederim canim insallah guzel olur sonuc ,ayni seyi bende bu sekilde dusunmustum oncesinde ameliyat olur sonrasinda ben hazirlanirim sonuca Gore, Doktor dedi sonrasinda yaparsak daha iyi etkili olur dondurmadan taze kullamak daha Iyidir dedi Bizde bu sekilde basladik normaldede ayni seymi yapiliyor bilmiyorum,igné icinse ilk gun tedirgin oldum Normalde biraz gobegim var sanirim yagli bolge oldugundan pek agritmiyor :) Kilo yapiyormu bilmiyorum daha bugun 3. Gun oldugu icin farketmedim zaten normaldede biraz kilom var sonuclar olumlu olsunda kilo verilir. S'en nerde baslicaksin peki

herşey vesile hayırlısı nasibi varsa bu dünyada gelir inşanlah Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım inşanlah müjdeli haberler getirirsin Allah kocaman bir aile olmayı nasip etsin hepimize biz ege üniv.tedavi görüyoruz ya şubat yada martta birşeyler olacak gibi eksik testlerimiz varmış onları tamalıyoruz daha çok işimiz var hayırlısı birbirimize dua edelim A.e.olun

selam can canlar nasılsınız? İnş herkes iyidir, bende iyi olmaya çalışıyorum, yazacak birşey olmadığından okuyup geçiyorum..Ne bileyim yaa nasıl olacak ne olacak, Allah'ım hayırlısını versin hepimize..Sabırla bekliyoruz bakalım, başka topiklere falanda bakmıyorum artık, akışına bıraktım açıkcası..Tedaviye devam ediyoruz, şubat 23 te test yaptırmamız lazım, kan ve sperm, kaan hocaya gönderilecek, ona göre bakacağız duruma..hepinizi öpüyorum, dua ile inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…