Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim simdik soylemek dahada zor keske basta soylesemiydik diyorum bende
hayir canim yanlis anlamam...üzülürler biliyorum ama elimdende bisey gelmiyor kimseye soyllemeden icinden ciklalim dedik ama cikamadik bir turlu..soyleyince dahada zor olacak her dakka soracaklar durum ne diye..simdikte soruyorlar tedavinize bakin diyor kayinvalidem sizinde olsun diyor bende istiyorum ama olmuyor iste olmuyor..herkes kendi cektigi derdi bilir derdi cekmeyen anlamaz anlayamaz

haklısın söylemek zor söylememek daha da zor bizimle birlikte öğrendi ailelerimiz her karşılaşmamızda benimkilerde eşimin aileside hep ağlıyo bizim onların üzülmediğini düşündüğümüzü sanıyorlar herhalde tam unuttuk derken kendimizi avuturken hiç ummadığımız bi anda soru soruyolar yada sebepsiz yere ağlıyorlar onları teselli etmekten ben bittim valla neyse hayırlısı kısmette bu zor sınavı yaşamak varmış onlar bi şekilde diğer evlatlarından torun görürler ama biz başka türlü anne baba olamayız bunu düşünmüyolar

vallah bizimkiler karsilasmayi beklemez telefonda sorarlar cok baskicilar
durup duruken moralimis bozulur biliyorum..kendi anneme bile soyleyemedim kendi annem hic sormaz üzüldugumu biliyor bir kere sordu agladim anlatamadim
iki yil sabrettik canim herseyi esim le icimizde yasadik beraber agladik beraber gulduk ama artik cok agir geliyor herseyi icimize atmak ta iyi degil hasta oluyoruz
evet hakklisin onlarin torunlari var olurda daha..ama biz bilmiyorum ömur boyu bu hasretemi yasayacagis

iyi aksamlar kizlar cicekcigim icini ferah tut bu sefer insallah cikicak canim hem bence sanslisin giibime geliyo onceki tesede olgunlasamis hali gorulmus 2 yil gecmis o kadar ilac bitkisel kullandiniz bence bu sefer cikicak canim allah gonlune versin bu hastalikdan insallah kurtulucaksin sende rabbim hepimize yardim etsin hepimizi kurtarsin biizm ailelerimiz biliyo esimin annesi bizi duyduktan sonra seker hastaligi orataliga cikdi benim ailemde cok uzuluyor annem yok ama babaannem cok aglar her konusmamizda goz yasi doker babamda cok uzulur ikinci evliligini yapti babam 5 yasinda kucuk kiz kardesim var esi hamileyken cok aglardi babam benim olmayipda esinin hamile olmasina bir yonden ailelerin bilipde uzulmeleri kotu ama bilmeleride iyi bence cunku en azindan konusyorsun icin ferahliyo yoksa bu dert tek basina hic cekilmez en azindan dinleyen anliyan oluyo

iyi aksamlar olurmu nasilsin canim
germ hucresi aplazisi ne oluyor canim sizin patoloji roporundami oyle yaziyordu

bizim patolaji raporundada germ hucresi aplazisi yaziyordu kiz kardesimin dogdugu gun 30 temmuz 2006 esimde ayni gun tese ameliyati olmus

Son düzenleme:

ay canim icimi yaktin zaten yaniyor icimm..allahim insallah sanada verir canim annenin olmamasinada üzüldüm allahim sabir versin
canim iki yil degil bir yil gecti sagol insallah hersey duzelecek bizlerde feraha cikacagiz
ins

bizim patolaji raporundada germ hucresi aplazisi yaziyordu kiz kardesimin dogdugu gun 30 temmuz 2006 esimde ayni gun tese ameliyati olmus

buda iyi bisey canim insallah sperm olmuslardir artikkkk
ay ne spermis bunlar ya ömrumuzu yiyor hic aklima gelmezdi bu kadar hayatimda spermi dusunecegim

ay canim icimi yaktin zaten yaniyor icimm..allahim insallah sanada verir canim annenin olmamasinada üzüldüm allahim sabir versin
canim iki yil degil bir yil gecti sagol insallah hersey duzelecek bizlerde feraha cikacagiz
ins

canim seni uzmek istemezdim kusura bakma hakkini helal et ..... sag olasin canim 8,5 yil oldu annemi kaybedeli ama acisi hic dinmiyor her gun aklimda canim annem..... canim 2 yil zannediyordum ben bize baya oldu tese olali yazin temmuzda 2. tese 5 yili tam dolduruyoruz o zaman doktor bizde ikinci tese olun demisdi ama esim istemedi o zaman bakalim inslalah cikar bu defasinda

buda iyi bisey canim insallah sperm olmuslardir artikkkk
ay ne spermis bunlar ya ömrumuzu yiyor hic aklima gelmezdi bu kadar hayatimda spermi dusunecegim

canim su huzunlu animda beni guldurdun ya allah dilegini versin canim( hic aklima gelmezdi bu kadar hayatimda spermi dusunecegim) :):):)

ne hakkim var canim varsada helan olsun..sadece üzüldüm kendim icin nasil üzüluyorsam sizler icinde uzuluyorum..annenin mekani cennet olsun nur icinde yatsin canim allahim evlatlarina uzun omurler versin

ne hakkim var canim varsada helan olsun..sadece üzüldüm kendim icin nasil üzüluyorsam sizler icinde uzuluyorum..annenin mekani cennet olsun nur icinde yatsin canim allahim evlatlarina uzun omurler versin

sag olasin canim benim rabbim hepimiizin ailelerine uzun omur versin onlarin acilarini gostermesin

canim su huzunlu animda beni guldurdun ya allah dilegini versin canim( hic aklima gelmezdi bu kadar hayatimda spermi dusunecegim) :):):)

sende beni guldurdun bak simdik
ee canim gelirmiydi senin vallah benim gelmedi hic gecem gunduzum sperm oldu simdik

GÜNAYDINNNNNNNN.............tatilimin ilk günü ve ben 8:30 da uyandım((( ama görünüşe göre herkes uykuda hala...sizi uykucu tembeller:90:

ne guzel gamze ınsallah dogal cıkış olur da m.teseye gerek kalmaz tekrardan arkadasım buarada ıyı tatıller dılerm

canım sıkma guzel canını ınsallah guzel sonuclar alırsınız bak sperm de cıkmıs napalım doktorların da bır bıldıgı vardır elbet çıkan spermlerı dondurdular mı? sanırım ılk once senı hazırlayacaklar dımı? kendıne ıyı bak yolunuz açık olsun bu yolda yuruyenlerın de guzel haberlerle donersiniz ınşallah

gunaydın kızlar herkese ıyı haftasonları buarada tum öğretmen arkadaşlarıma da ıyı tatıller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…