Allah yardımcınız olsun canım biz en başından beri kimseden saklamadık ama bazen hata mı ettik acaba diyede düşünüyorum herkes anlayışlı değil bizde kaynanama tesenin ne olduğunu hala anlatamadık ve daha bi çok kişiye bize herkes siz bilmiyorsunuz aşılama yaptırmışsınız diyolar Allahım sabır ver evet 2 yıl öncesine kadar bilmiyorduk ama şimdi siz bizim başımızdaki derdi bizden daha iyi mi biliyorsunuz anlatmak çok zor canım ne yaparsanız yapın yanınızda ağlayıp moralini bozarlar hazırlıklı ol diye diyorum yanlış anlama ama ben söylediğim için çok pişmanım
canim simdik soylemek dahada zor keske basta soylesemiydik diyorum bende
hayir canim yanlis anlamam...üzülürler biliyorum ama elimdende bisey gelmiyor kimseye soyllemeden icinden ciklalim dedik ama cikamadik bir turlu..soyleyince dahada zor olacak her dakka soracaklar durum ne diye..simdikte soruyorlar tedavinize bakin diyor kayinvalidem sizinde olsun diyor bende istiyorum ama olmuyor iste olmuyor..herkes kendi cektigi derdi bilir derdi cekmeyen anlamaz anlayamaz
haklısın söylemek zor söylememek daha da zor bizimle birlikte öğrendi ailelerimiz her karşılaşmamızda benimkilerde eşimin aileside hep ağlıyo bizim onların üzülmediğini düşündüğümüzü sanıyorlar herhalde tam unuttuk derken kendimizi avuturken hiç ummadığımız bi anda soru soruyolar yada sebepsiz yere ağlıyorlar onları teselli etmekten ben bittim valla neyse hayırlısı kısmette bu zor sınavı yaşamak varmış onlar bi şekilde diğer evlatlarından torun görürler ama biz başka türlü anne baba olamayız bunu düşünmüyolar
iyi aksamlar olurmu nasilsin canim
germ hucresi aplazisi ne oluyor canim sizin patoloji roporundami oyle yaziyordu
iyi aksamlar kizlar cicekcigim icini ferah tut bu sefer insallah cikicak canim hem bence sanslisin giibime geliyo onceki tesede olgunlasamis hali gorulmus 2 yil gecmis o kadar ilac bitkisel kullandiniz bence bu sefer cikicak canim allah gonlune versin bu hastalikdan insallah kurtulucaksin sende rabbim hepimize yardim etsin hepimizi kurtarsin biizm ailelerimiz biliyo esimin annesi bizi duyduktan sonra seker hastaligi orataliga cikdi benim ailemde cok uzuluyor annem yok ama babaannem cok aglar her konusmamizda goz yasi doker babamda cok uzulur ikinci evliligini yapti babam 5 yasinda kucuk kiz kardesim var esi hamileyken cok aglardi babam benim olmayipda esinin hamile olmasina bir yonden ailelerin bilipde uzulmeleri kotu ama bilmeleride iyi bence cunku en azindan konusyorsun icin ferahliyo yoksa bu dert tek basina hic cekilmez en azindan dinleyen anliyan oluyo
bizim patolaji raporundada germ hucresi aplazisi yaziyordu kiz kardesimin dogdugu gun 30 temmuz 2006 esimde ayni gun tese ameliyati olmus
bizim patolaji raporundada germ hucresi aplazisi yaziyordu kiz kardesimin dogdugu gun 30 temmuz 2006 esimde ayni gun tese ameliyati olmus
ay canim icimi yaktin zaten yaniyor icimm..allahim insallah sanada verir canim annenin olmamasinada üzüldüm allahim sabir versin
canim iki yil degil bir yil gecti sagol insallah hersey duzelecek bizlerde feraha cikacagiz
ins
hoşgeldin kader siz yeniden tese olacakmısınız
buda iyi bisey canim insallah sperm olmuslardir artikkkk
ay ne spermis bunlar ya ömrumuzu yiyor hic aklima gelmezdi bu kadar hayatimda spermi dusunecegim
canim seni uzmek istemezdim kusura bakma hakkini helal et ..... sag olasin canim 8,5 yil oldu annemi kaybedeli ama acisi hic dinmiyor her gun aklimda canim annem..... canim 2 yil zannediyordum ben bize baya oldu tese olali yazin temmuzda 2. tese 5 yili tam dolduruyoruz o zaman doktor bizde ikinci tese olun demisdi ama esim istemedi o zaman bakalim inslalah cikar bu defasinda
ne hakkim var canim varsada helan olsun..sadece üzüldüm kendim icin nasil üzüluyorsam sizler icinde uzuluyorum..annenin mekani cennet olsun nur icinde yatsin canim allahim evlatlarina uzun omurler versin
canim su huzunlu animda beni guldurdun ya allah dilegini versin canim( hic aklima gelmezdi bu kadar hayatimda spermi dusunecegim) :):):)
sag olasin canim benim rabbim hepimiizin ailelerine uzun omur versin onlarin acilarini gostermesin
sende beni guldurdun bak simdik
ee canim gelirmiydi senin vallah benim gelmedi hic gecem gunduzum sperm oldu simdik
oyle canim nerdeee gelcekdi aklima ama isde aklimiza gelmeyen basimiza geldi insallahda kurtulucagiz allahin izniyle
inşallah olumlu sonuç alırsınız canım...evet çok yıpratıcı ama umudn olunca daha bi gayretle uğraşıyosun.allahım inşallah emeklerimizin karşılığını verir tez zmnda..bu arada eşim 2 sinde de m tese oldu.ben kısaca tese diye yazdım sadece.zaten ilki 2009, 2. si 2010 da oldu.yeni yani..
canım doğal çıkış olabilir dedi.yaza kadr devam edicez tedaviye.aslında 3. m tese yoktu planda.2. tese sonunda elengo hücre çıkması tekrar umutlandırdı bizi ve kaan hocayı.o yüzden yaza kadr çıkış olmazsa 3. m teseyi yapma kararı aldı.
bu arada tatil de başladı...nasıl rahatladım anlatamam...son günlerde yazılıydı, not girişiydi derken çok yorlmuşm.sıkılana kadr yatıcam artık:))) gerçi pzt abimler geliyo...sıkılmaya vaktim olmıcak...
nasılsınız canlarım ben pek iyi değilim dün hastaneden aradılar şu eksik bu eksik haftaya gelin tamamlayın bıktım ya bir yıldır gitgel maddi manevi mahvalduk ne hevesle gitmiştim adetinin 10 günü gel dediler koşakoşa gittik şimdi haftaya gelin eşinin tesleri eksik diyorlar bugün git yarın gel 24 arlıkta mesa olduk şükürler olsun spermde bulundu ama bir gelişme yok şubat yada martta düşünebilirlermiş.Allahtan başka kimsem yok birde sizin destekleriniz canlarım A.e.olun hepinize çok dua ediyorum inşanlah kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?