günaydın kızlar
bugün adetim geçeli 6gün oluyor sabah test yaptım ikinci çizgide çıktı sanırım hamileyim kızlar bugün kan testide yaptıracam sizlerede haber veririm dua edin nolur
canlarım benim dert sırdaşlarım hamileyimmmmmmmm kesinleşti değerim 5340 doktor 5 6 haftalık hamile olduğumu söyledi hepinize çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için inanın hissettim heyecandan ellerim titriyor yazamıyorumda darısı hepinize isteyen herkese olsun inşl keseyi görmeyi kalp atışını duymayı ve kucağıma almayıda nasip eder rabbim kızşar bigün buraya hamile haberimi yazacağım aklımın ucundan bile geçmiyordu hayalim gerçk oldu darısı isteyen herkese
canlarım benim dert sırdaşlarım hamileyimmmmmmmm kesinleşti değerim 5340 doktor 5 6 haftalık hamile olduğumu söyledi hepinize çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için inanın hissettim heyecandan ellerim titriyor yazamıyorumda darısı hepinize isteyen herkese olsun inşl keseyi görmeyi kalp atışını duymayı ve kucağıma almayıda nasip eder rabbim kızşar bigün buraya hamile haberimi yazacağım aklımın ucundan bile geçmiyordu hayalim gerçk oldu darısı isteyen herkese
günaydın kızlar
bugün adetim geçeli 6gün oluyor sabah test yaptım ikinci çizgide çıktı sanırım hamileyim kızlar bugün kan testide yaptıracam sizlerede haber veririm dua edin nolur
canım benim ne kadar sevindim anlatamam gözünüz aydın Rabbim kucağınıza da almayı nasip eder inşallah,sağlıklı,hayırlı evlat olur size,canım sizde sperm vardı demi bekliyodun yani bu haberi ben öyle hatırlıyorum da tekrar gözünüz aydın canım tebrik ederim.canlarım benim dert sırdaşlarım hamileyimmmmmmmm kesinleşti değerim 5340 doktor 5 6 haftalık hamile olduğumu söyledi hepinize çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için inanın hissettim heyecandan ellerim titriyor yazamıyorumda darısı hepinize isteyen herkese olsun inşl keseyi görmeyi kalp atışını duymayı ve kucağıma almayıda nasip eder rabbim kızşar bigün buraya hamile haberimi yazacağım aklımın ucundan bile geçmiyordu hayalim gerçk oldu darısı isteyen herkese
sağol canım inşl o günleride görürüm bende isteyen herkeste hayırlısıylaMerhaba blueavci uzun zamandir girmiyordum bu topice ne var ne yok bakim dedim ve senin halayini gördüm.
Senin adina çok ama çok sevindim allah tamamini erdirsin.
Allahin izniyle keseyide göreceksin kalp atisinida duyacaksin.
sağol canım amincanim cok sevindim allah tamamina erdirsin saglicakla kucagina almayi nasip etsin
evet canım sen hep söylüyodun ama insan başına gelince inan bilmiyor ya kıpkırmızı çıkan ikinci çizgiye bile inanamadım eşime canım bak varmı ikinci çizgi benmi yanlış görüyorum diyorumBLUEAVCI tebrıkler ama ben sana sureklı soyluyrdm .hamıle kalacaksın allahın ıznıyle dıye...rabbım kucagına almayı da nasıp etsın ınsaalah
sağol canımcım eminim hayatım mutluluğundan eşinede çok teşekkür ederim inşl sizlerdende duyacağız böyle güzel haberi tam olacakcanım benimya..valla inan ne kadar mutlu oldum anlatamam..hemen eşime söyledim :)) oda tebrik ediyor sizi..Rabbim kucağına aldığın günleride nasip etsin..Bu aşamaya kadar neler yaptınız kısaca anlatda bizde faydanalım :))) şimdi sen heyecandan yazamazsında birkaç gün..Ama bekliyoruz, kendinde birşeyler yaptın mı? Dikkat et kendine, haberlerini bekliyoruz..
sağol hayatım bilmezmiyim yaamin canım amin Allah mutluluğunu daim etsin yanında degiliz ama inan seni sevinçle kuçaklıyorum.
sağol hayatım. evet cnım bizde sperm vardı eşim hipogonodzm hastasıydı 2aydır eşimin değerleri olması gereken kadardı ve bu ikinci ayımda hamile kaldım işte şükürler olsuncanım benim ne kadar sevindim anlatamam gözünüz aydın Rabbim kucağınıza da almayı nasip eder inşallah,sağlıklı,hayırlı evlat olur size,canım sizde sperm vardı demi bekliyodun yani bu haberi ben öyle hatırlıyorum da tekrar gözünüz aydın canım tebrik ederim.
amin canıminşl sende tedavinden bebişle döneceksin hayatım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım evet hayatım normal yoldan oldublueavcı tatlım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşanlahAllah bizlerede bu şevinci yaşatsın.hayırlısı ile kuçağına almayı nasip etsin normal yoldan oldu galiba değil mi ne kadar güzel maşallah maşallah Allah korusun saklasın kendine dikkat et A.e.ol dünyanın en güzel annesi olursun inşanlah.
amin canım aminallah nazarlardan korusun tatlımkalp atışını duymayı keseciği gormeyi kucağına almayı nasip etsin yarrabim tekrar gözün aydın cok sevindim kendine iyi bak
amin canım iyikide girmişsin nete mutluluğuma ortak oldun en içten dileklerimle rabbiminşl en kısa ve hayırlı vakitte sizlerede nasip etsin inşlBlueavcı canım gözünüz aydın , Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni hayırlı ,sağlıklı bir evlada sahip olmayı nasip etsin, canım benim geç oldu nete girim girmeyim kararsızdım , bugün duyduğum en güzel haber oldu , iyi ki girmişim , Allaha emanet ol canım
ne guzel ya cok mutlu oldum canim tekrardan,su an mutluluktan aglamak istiyorum evet bu br mucize
sağol canım inşl o günleride görürüm bende isteyen herkeste hayırlısıyla
sağol canım amin
evet canım sen hep söylüyodun ama insan başına gelince inan bilmiyor ya kıpkırmızı çıkan ikinci çizgiye bile inanamadım eşime canım bak varmı ikinci çizgi benmi yanlış görüyorum diyorum
amin canım darısı inşl hepinize olsun dularımdasınız
sağol canımcım eminim hayatım mutluluğundan eşinede çok teşekkür ederim inşl sizlerdende duyacağız böyle güzel haberi tam olacak
sağol hayatım bilmezmiyim ya
sağol hayatım. evet cnım bizde sperm vardı eşim hipogonodzm hastasıydı 2aydır eşimin değerleri olması gereken kadardı ve bu ikinci ayımda hamile kaldım işte şükürler olsun
amin canıminşl sende tedavinden bebişle döneceksin hayatım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım evet hayatım normal yoldan oldu
amin canım amin
amin canım iyikide girmişsin nete mutluluğuma ortak oldun en içten dileklerimle rabbiminşl en kısa ve hayırlı vakitte sizlerede nasip etsin inşl
sağol canımya evet kesinlikle mucize hala inanamıyorumya ama sen ağlama kıyamam biz yeterince ağladık sulandırdık gözleri
canim tebrik ederim tekrardan gozun aydin rabbim hepimize nasip etsin
meliselacım ben kısaca yazayım nelr yaptığımızı yine sormak istediğiniz bişeyler olursa seve seve cevaplarım
evliliğimizin 5ayında (mart 2010) eşimin hipo hastası olduğunu öğrendik ve onunla birlikte ben keçiboynuzu kürüne başladım eşime doktoru 4ay pregnly diye bir iğne verdi aynı zamanda ben bal polen arısütü ballı fındık keçiboynuzu pekmezi nohut kürü felan yaptım 4ayın sonunda eşimde herhangi bi çıkış olmayınca doktor değiştirerek emre beye gittikfostimon diye bir ilaç verdi ve ağustos ayında emre beyle tedaviye başladığımız ayın sonunda eşimde 3tane sperm görüldü her ay bunlarda artış oldu tabi ben keçiboynuzu kürüne devam ettim 1mlde 20milyon ve üzerinde sperm varsa normalmiş eşimdede aralık ayında 20milyon ocaktada 34milyon sperm çıktı ve şuan hamileyimşükürler olsun
ben kendim içinse düzenli folik asit içtim heran hamile kalabilirm diye gün aşırı denedik ama tahmini yumoş günlerim bittiğinden beri tık olmadı sanki hissetmişiz gibiilişkiden sonra kalçamın altına yastık koydum sabaha kadar hiç kalkmadım canım
uzun yazdım biraz ama ayrıntıyı kaçırmayayım dedim
canımmmmmm tekrar hayırlı olsun, bende uygularım artık dediklerini :)) yastık olayı falan..Bakalım bizimde bu ay test yapılacak, 3. ay doluyor ilaçlarda..hayırlısı artık bizede dua et bol bol..Seni çok öpüyorum, bu arada kendine çok dikkat et, fazla radyosyana falan maruz kalma canım..pc başında falan fazla oturma..Allah'a emanet güzel annemiz, mercimeğe de iyi bak :))meliselacım bide bu ay ilişkiden sonra hep elimi göbeğime koydum ve içimden dualar ettim canım ve hep o günler çok güzel rüyalar gördüm bende hiç belirti felan yoktu ama ben o rüyaların bi işaret olduğunu düşünüyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?