Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar biz tedaviye başladık bir hafta oldu iğne oluyorum sanırım pazartesi mikrotese olacak eşim...bize dua etmeyi unutmayın...

okuduğum gibi dua ettim canım her aklıma geldiğinde hepimize dua ediyorum Allah yardımcınız olsun tedaviden hamiş dönersin inşAllah eşinede Allah kolaylık versin.

Selam kızlar. Yaklaşık 10 gündür topiğe giremiyorum.Ne var ne yok bilmiyorum. İnşallah ben yokken güzel haberler verenler olmuştur. Ben de tatildeydim.Memlekete gittim. Ordan eşimle geçen cuma Kaan beye gittik.Çok şükür Kaan Bey bizi umutla gönderdi. Sağolsun gerçekten anlatıldığı kadar varmış. Bizi çok güzel karşıladı.Çok kibar ve duyarlı bir hali vardı.Onca hastadan sonra hala sabırlı oluşuna hayran kaldım. Gerçi içeride 5 dakika ya durduk ya durmadık ama az ve öz herşeyi söyledi. Varikosel ameliyatına gerek olmadığını söyledi. Hatta normal yolla çıkış olabileceğini söyledi. sabah akşam kullanılacak 2 ilaç yazdı. Her ay hormon tahlili göndericez. Ama spermiyogram yaptırmayın dedi.Onun zamanını kendisi söylicekmiş. Olmazsa tese yapacakmış. Yanından çıkarken sanki herşey çok basitmiş, herşey halledilebilirmiş hissi verdi bize. Bir de keçi boynuzu ve ısırgan otu tüketmemizi söyledi. Keçi boynuzu kürü yapıyorduk zaten. Nasıl tüketmemiz gerektiğini sordum.suyu,tozu, kendisi..hepsi olur dedi...Kısacası umudumuz arttı. Olacakları Rabbim bilir.Hayırlısı inşallah..
canım Allah yardımcınız olsun.bizim köyde ısırgan çok tüketilir biz ısırganın pidesini yapıyoruz ama bu aralar bende yapamadım başka işlerimden yazını okuyunca kendime kızdım bu ara ilaçlara düştük bende bol bol yedireğim bari ısırganın vakti geçmeden.salatasıda güzel oluyor çok lezzetli tavsiye ederim.inşAllah hepimiz şifa buluruz.:71:

canlarım nasılsınız ben pek iyi değilim tedavimizde bir gelişme yok ayrıca iş yerimde bir takım sorunlar şu sıralar iyi değilim yani A.e.olun dualarınızı bekliyorum

canım arkadaşlarım hepinize tek tek çok teşekkürederim..dua ettiğinizi öğrendiğimde gözlerim doldu,içim bazen genişliyo bazen o kadar daralıyorki anlatamam heryerde dua ediyorum minibüste yolda neresi gelirse aklınıza sadece kendime değil rabbim isteyen herkese ver diyorum..kader nl hormonları sormuşsun normal değerlerdeydi..kendinize iyi bakın öpt.

canım arkadaşlarım hepinize tek tek çok teşekkürederim..dua ettiğinizi öğrendiğimde gözlerim doldu,içim bazen genişliyo bazen o kadar daralıyorki anlatamam heryerde dua ediyorum minibüste yolda neresi gelirse aklınıza sadece kendime değil rabbim isteyen herkese ver diyorum..kader nl hormonları sormuşsun normal değerlerdeydi..kendinize iyi bakın öpt.

Allah yar ve yardımcın olsun içini ferah tut işallah iiii olucak ..............

Allah yar ve yardımcın olsun içini ferah tut işallah iiii olucak ..............

selam arkadaslar benimde esimde azospermi sizden birkac seyler sormak isterdim cok uzgunum ama umudumuda yok etmek istemiyorum insallahh hemipimz enkiza zamanda anne oluruz allah hepmize kucak acsin hepimize yardimci olsun

selam arkadaslar benimde esimde azospermi sizden birkac seyler sormak isterdim cok uzgunum ama umudumuda yok etmek istemiyorum insallahh hemipimz enkiza zamanda anne oluruz allah hepmize kucak acsin hepimize yardimci olsun

canim aramiza hosgeldin keske bu dertten gelmeseydin insallah tez zamanda kurtulursun canim .... sorabilirsin canim sen yaz baska bilen arkadaslarda cevaplar

geçmiş olsun Allah tez zamanda kurtarsın bu dertten

canım ilk önce Allah kurtarsın bu dertten hepimizin zaman zaman umutsuz olduğumuz oluyor ama derdi veren Allah dermanıda versin.canım sen sormak istediğini sor kimse olmasa bile siteye giren arkadaşlar muhakkak cevap yazar bizi bizden başkası anlıyamaz.:5:

Kızlar günlerdir giremedim aklımda burda kalıyo ama cok yogunum hasta oldum iyice ne var ne yok biriniz bana özgecmişi bi özetlesin

ASKOLSUN kızlar ya LEYLAK CIM dısında kımse yoklugumu farketmemıs.( leylak 'cım annemlerdeyım ama tatılın yanı guzellıgın bıtmesıne az kaldı,memlekettımdeyım yanı ) azıcık naz edem sıze:))))

ASKOLSUN kızlar ya LEYLAK CIM dısında kımse yoklugumu farketmemıs.( leylak 'cım annemlerdeyım ama tatılın yanı guzellıgın bıtmesıne az kaldı,memlekettımdeyım yanı ) azıcık naz edem sıze:))))

canım iyi gezmeler tatilin tadını çıkar .bende haftasonları giremiyorum.pazartesiyi iple çekiyorun gelişmeler varmı ne var ne yok diye :69:

Back
X