Selam kızlar. Yaklaşık 10 gündür topiğe giremiyorum.Ne var ne yok bilmiyorum. İnşallah ben yokken güzel haberler verenler olmuştur. Ben de tatildeydim.Memlekete gittim. Ordan eşimle geçen cuma Kaan beye gittik.Çok şükür Kaan Bey bizi umutla gönderdi. Sağolsun gerçekten anlatıldığı kadar varmış. Bizi çok güzel karşıladı.Çok kibar ve duyarlı bir hali vardı.Onca hastadan sonra hala sabırlı oluşuna hayran kaldım. Gerçi içeride 5 dakika ya durduk ya durmadık ama az ve öz herşeyi söyledi. Varikosel ameliyatına gerek olmadığını söyledi. Hatta normal yolla çıkış olabileceğini söyledi. sabah akşam kullanılacak 2 ilaç yazdı. Her ay hormon tahlili göndericez. Ama spermiyogram yaptırmayın dedi.Onun zamanını kendisi söylicekmiş. Olmazsa tese yapacakmış. Yanından çıkarken sanki herşey çok basitmiş, herşey halledilebilirmiş hissi verdi bize. Bir de keçi boynuzu ve ısırgan otu tüketmemizi söyledi. Keçi boynuzu kürü yapıyorduk zaten. Nasıl tüketmemiz gerektiğini sordum.suyu,tozu, kendisi..hepsi olur dedi...Kısacası umudumuz arttı. Olacakları Rabbim bilir.Hayırlısı inşallah..