Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım seninde kandilin mubarek olsun dualarımız kabul olsun.sympathique arkadaşımız İstanbulda umut tüp bebekte Emre Bakırcıoğlunda tedavi oldu.
cok tesekkur edrim cvb icin allah razi olsun darisi hepmizin baasina insallah bizimde esimizde bol bol sperimler coksinn.rabime duva ediyorum bir mucize yaptaa hepimiz hamile olalim yarabbim kocalarimiza sifa versin yuce rabimmmm bizde tez bir zamanda anne olalim.bem moskivadayim burda okadar bebek aldiranlar varki benn cok uzuluyorum allahim ben hergece aglarken hergunn sana bukadar yalvariyorum nolursun birtanede bana tum isteyenlere verr neolur.ama biliyorum hepimize yuce rabbim evlat vericek insallah.birde emre beyden memnun kalanlar varmi?
canım tabi anne olucaz bundan bir şüpenmi var bizim derdimizden büyük Allahımız var sadece vakti zamanı gelmemiş ollmassada hayırsızmış bundan ötesi yok .Rabbimizden ümit kesmek olmaz dualarımız birbirimiz için.lütfen bu gün eşlerimizle azo gibi olumsuz şeylerden bahsederek geçirmiyelim.onlara çoçukları olmasada bizim için değerli olduklarını hissettirelim.benim düşüncem bu.:98:
sağol canım senin de kandilin mübarek olsun inşallah eşinin sonuçları daha da güzel çıkar.Arkadaşlar selma nasılsınız öncelikle herkesin mevlid kandili mübarek olsun rabbim bu gece yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin bizlere esaslı hayırlı evlatlar nasşp eylesin eşlerimize şifalar versin kızlar çok dua edin eşim çarşamba günü test yaptırıcak bundan 2 au önce yaptırdığında çıkan sonuç 5 milyondu şimdi kaç bilmiyorum iniallah artmıştır ben de hamile kalabilyim ben ede anne olayım sizlerde en kısa zaman da hamile kalabilesiniz rabbim peygamberimizin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle
amin canım senin de kandilin mübarek olsun.kizlar hepinizin mevlid kandili mubarek olsun rabbim bugun butun dualarimiz kabul etsin ..... sevgililer gununuzude kutluyorum ....
hoşgeldin canım sana da iyi kandiller. iyisin inşallah.selam kızlar nihayet geldim internetimiz bugün bağlandı ben bi geçmişi okuyum bakiiim güzel haberler vardır inşallah kandiliniz de mübarek olsun çok özledim sizleri
iyi akşamlar kızlar herkesin kandili mübarek olsun allahım bu gece edilen bütün dualarımızı kabul etsin amin
hoşgeldin canım yerleştinmi evine güle güle otur allahım içini çocuk sesleriyle doldursun kurban olduğum allahımmmselam kızlar nihayet geldim internetimiz bugün bağlandı ben bi geçmişi okuyum bakiiim güzel haberler vardır inşallah kandiliniz de mübarek olsun çok özledim sizleri
selvacigim canim gelmemissin canim korkutma beni gel guzel haberi ver bize bu mubarek gunde
Iyi pazarlar arkadaslar. Insallah hepiniz iyisiniz.
Geçmisi okuyamadim.
Pazartesi selva'nin esin mikrotese olucak dualarim onunla insallah çok sayida sperm bulunur.
Cicekcigim sende korkma, türkiye'ye gitmeye hazirlaniyorsunuz. Insallah hersey güzel olucak.
Tedavide olan arkadaslar, bekleyen arkdadaslar insallah sizde en kisaz zamanda bebislerinize kavusursunuz.
Dualarim hepiniz için. Hepiniz aklimdasiniz, siz benim dert ortagi arkadaslarimsiniz.
günaydın canlarım nasılsınız.herkezin mevlit kandilini mübareklerim Rabbim bu günün hatrına dualarımızı dileklerimizi kabul buyursun. bu gün SELVAnın eşi tese olucaktı inşAllah spermcikler bol bol çıkar.ADAK canım eşinin sonuçuna sevindim inşAllah kaynındada iyi güzel sonuçlar çıkar Allah şifa versin.EMA canım geçmiş olsun bu kadar umutsuz olma rabbim ne kapılar açar niye ilk ve son diyorsun bizde tese olduk ikinci için tedavideyiz sizdeki azo sebebi neydi.MELİSELACIM canım gözün aydın koçişine kavuştun artık elinizi çabuk tutun bir bebiş haberide senden bekliyorum.JKLM canım iyi bir tatil geçirmişsin oh hasrette giderdin baya moral oldu her günün böyle geçsin canım.SYMPATHİQUE canım kendine dikkat et bol bol dinlen ayın 23 de hamileyim demeyi nasip etsin rabbim.eşinede geçmiş olsun.ÇİÇEKÇİM canım sizinde az kalmış inşAllah bu sefer olucak korkma dua et canım.LEYLAKCIM canım bizim en büyük şansımız annelerimiz bizde yavrularımızın şansı olalım Rabbim duy sesimizi.sonuçlarınız iyiye gidiyor inşAllah spermçiklerde çıkar.KADERcanım Kaan bey sonuçların çok iyi olduğunu söylemiş çok sevindim inşAllah canım yakında sperm çıkışıda olur. PAPATYAM, NİSSAN, DURUDERYADENİZ,BLUEAVCI,ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım nasılsınız hem kandilinizi kutlarım hemde sevgililer gününüzün sevginize sevgi katmasını dilerim.![]()
selam kızlar nihayet geldim internetimiz bugün bağlandı ben bi geçmişi okuyum bakiiim güzel haberler vardır inşallah kandiliniz de mübarek olsun çok özledim sizleri
canim sagol insallah hersey guzel olacak..sen nasilsin?
sagol canim allah razi olsun allahim hepimizin yüzünü güldürür insallah
canim hosgeldin nasilsin? yerlestinmi evine güle güle otur sana sans getirsin yeni evin
kizlar kandiliniz mubarek olsun allahim dualarinizi kabul etsin
çok sağolun canlarım benim taşınma bitti çok şükür yerleştik alıştık bile yeni evimize dediğiniz gibi inşallah içi çocuk sesleriyle dolar
kızlarrr hu hu napıyorsunuzzzz