merhaba arkadaşlarbulundu mevlid kandilinde mikrotese olduk ve sperm bulundu iki tüp donduruldu bugün aradım bir yumurtam döllenmiş biride döllenme belirtisi göstermiş.rabbime ne kadarşükretsem azdır,çok mutlu olduk çok rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu..büyük ihtimalle yarın transferim var.
kızlar canlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..size en baştan yaşadıklarımı anlatayım.eşimle sabah hastaneye geldik kaan hocanın yanına hoca gelmemişti önce beni aldılar yumurta toplamaya çok ağrılı oldu masada çok ağladım demirlerden tuttum ama sürekli dua ediyorum ara ara sesli olarak rabbim gör halimi..şimdi anlatırken bile gözlerim dolu dolu..neyse acılı bi şekilde yatağıma getirdiler eşim girecek meteseye dedim yatmadım bile sancılı sancılı çıktım eşimin yanına sonra eşimi aldılar kapıda yalvardım yaradana ver rabbim sadece bana değil herkese diye sonra eşim çıktı kaan hoca bişey dememiş yine yıkıldım çıksa söylerdi dedim parça labaratuarda dediler kapısına gittim bekledim hemşire gördü beni o an yüzünde bi sıcaklık hissettim yan tarafa gelin dedi ve direk o kadar ağlamıştın bak birsürü bulundu dedi ne diyeceğimi bilemedim sadece ağladım baktım eşimde ağlıyor ilaçları yazdılar dışarı çıktık ailelerimizi arayıp uzun süre ağladık..işlemleri hallederken kaan hocanın yanına gittik toplantısı varmış bizim sonucu duymamış biz söyledik o kadar heycanlandıki hemen ayağa kalktı kutladı bizi hadi gözünüz aydın dedi..bugün aradım iki yumurtan döllendirilecek demişlerdi biri döllenmiş biride döllenme belirtisi göstermiş yarın sabah belli olacak transfer günü...kızlar spermin bulunduğunu ilk duyunca aileleri ararken aklıma geldiniz şimdi dedim bulunmadı sanmışlar ve üzülmüşlerdir dedim ama net yoktu..rabbim mevlitd kandilinde bize bayramı yaşattı rabbimden tüm kalbimle herkesin en kısa zamanda bu mutluluğu yaşamasını diliyorum ve sizi seviyorum..
merhaba arkadaşlarbulundu mevlid kandilinde mikrotese olduk ve sperm bulundu iki tüp donduruldu bugün aradım bir yumurtam döllenmiş biride döllenme belirtisi göstermiş.rabbime ne kadarşükretsem azdır,çok mutlu olduk çok rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu..büyük ihtimalle yarın transferim var.
gunaydin herkesee.....erkenciyim bugun(
canım bizim ilk ameliyattıuzun süre cesaret edemedik ve bizim dışımızda olaylar yüzünden bekledik kısmet bu zamanaymış..eşimin hormonları normal yalnız bir testisi küçüktü..selva bu siizn ilk ameliyatti degilmi?
birde problemin iz neydi hormonlar normalmiydi yada dusukmu yuksekmi???
LAREM bacım hoşgeldin bebegin nasıl büyüdümü eski kadro dagıldı akşama kadar burdan cıkmadğımı bilirim ben ama şimdi arada bul jklm bacım sen nasılsın neler yapıyosun be aynı aynı tas aynı hamam gelincikten kötü bi habermi vardı öyle bişey yazmışsın umarım kötü bişey yoktur belgin sende selam yazıyorum cevap yok küstükmü yoksa harzem bacı nerelerdesin gelsende şu listeyi bi güncellesen
canım nasıl sevindim bilemessin Allah hamiş olup sağlıkla kuçağını almayıda nasip etsin.ne yalan söyleyim senden haber gelmeyince olumsuz düşünmüştüp,sabah topiğe girdiğimde ismini gördüm ama yazdıklarını okumak istemedim olumsuzdur diye hemen okumadığım sayfalara geçtim okuya okuya gelirken sayfaları senin güzel haberini okudum nasıl sevindim bilemessin sonra arkadaşların tebriklerini okudum ve bu yazını okuduğumda koptum ağlamaktan baya zor okudum sanki beraber yaşadık her şeyi her anı inşAllah canım embriyoların sağlıklı olur ve annesine tutunur .bu yıl hepimizin yılı olur Allah yardımcınız olsun.kızlar canlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..size en baştan yaşadıklarımı anlatayım.eşimle sabah hastaneye geldik kaan hocanın yanına hoca gelmemişti önce beni aldılar yumurta toplamaya çok ağrılı oldu masada çok ağladım demirlerden tuttum ama sürekli dua ediyorum ara ara sesli olarak rabbim gör halimi..şimdi anlatırken bile gözlerim dolu dolu..neyse acılı bi şekilde yatağıma getirdiler eşim girecek meteseye dedim yatmadım bile sancılı sancılı çıktım eşimin yanına sonra eşimi aldılar kapıda yalvardım yaradana ver rabbim sadece bana değil herkese diye sonra eşim çıktı kaan hoca bişey dememiş yine yıkıldım çıksa söylerdi dedim parça labaratuarda dediler kapısına gittim bekledim hemşire gördü beni o an yüzünde bi sıcaklık hissettim yan tarafa gelin dedi ve direk o kadar ağlamıştın bak birsürü bulundu dedi ne diyeceğimi bilemedim sadece ağladım baktım eşimde ağlıyor ilaçları yazdılar dışarı çıktık ailelerimizi arayıp uzun süre ağladık..işlemleri hallederken kaan hocanın yanına gittik toplantısı varmış bizim sonucu duymamış biz söyledik o kadar heycanlandıki hemen ayağa kalktı kutladı bizi hadi gözünüz aydın dedi..bugün aradım iki yumurtan döllendirilecek demişlerdi biri döllenmiş biride döllenme belirtisi göstermiş yarın sabah belli olacak transfer günü...kızlar spermin bulunduğunu ilk duyunca aileleri ararken aklıma geldiniz şimdi dedim bulunmadı sanmışlar ve üzülmüşlerdir dedim ama net yoktu..rabbim mevlitd kandilinde bize bayramı yaşattı rabbimden tüm kalbimle herkesin en kısa zamanda bu mutluluğu yaşamasını diliyorum ve sizi seviyorum..
canım yumurta olayını çok konuşamadım eşim için hemen çıktım ama masada bi yumurtanı aldık dediler 5 dk kadar sürmeden bi hemşire geldi o yumurta değil folükül dedi yani ilaçlardan olmuş ultrasyonda yumurta dediler ama embryolog yumurta değil dedi o aldıklarını yumurta sanmışlardı sonra ultrasyonla baktılar 2 tane aldık dediler kaçtane olduğunu bilmiyorum doktor toplarken var ama bunlar daha küçük dedi sanırım o folökül biraz işleri karıştırdı ama şükür 2 tane aldılar..sabah aradım 2 side döllenmiş ve iyi dediler yarın 11 de transfer dua edin kızlar..allaha emanet olun..GUNAYDIN HERKESE! nasılsınız? UMUTOLSUN SEN bılmıyrmusun canım gelıncık dusuk yaptı ya kurtaj oldu 2 aylıkken.epeyde oldu..maalesef bızım durumdakı bebısler dusukle sonuclanıyr .rabbbım buyuk ınsaalah baska guzel kapılar acar .SELVA cım tekrar tekrar gozunaydın olsun yazdım ama tekrar ıcımden geldı.canım SELVA CIM neden 2 embroyı yanı yumurtan mı azdı.yanı cok sperm dedın ama 2 embrıyo?en azından donmus bebsılerın olurdu zahmetını cekmesdın....
kızlar canlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..size en baştan yaşadıklarımı anlatayım.eşimle sabah hastaneye geldik kaan hocanın yanına hoca gelmemişti önce beni aldılar yumurta toplamaya çok ağrılı oldu masada çok ağladım demirlerden tuttum ama sürekli dua ediyorum ara ara sesli olarak rabbim gör halimi..şimdi anlatırken bile gözlerim dolu dolu..neyse acılı bi şekilde yatağıma getirdiler eşim girecek meteseye dedim yatmadım bile sancılı sancılı çıktım eşimin yanına sonra eşimi aldılar kapıda yalvardım yaradana ver rabbim sadece bana değil herkese diye sonra eşim çıktı kaan hoca bişey dememiş yine yıkıldım çıksa söylerdi dedim parça labaratuarda dediler kapısına gittim bekledim hemşire gördü beni o an yüzünde bi sıcaklık hissettim yan tarafa gelin dedi ve direk o kadar ağlamıştın bak birsürü bulundu dedi ne diyeceğimi bilemedim sadece ağladım baktım eşimde ağlıyor ilaçları yazdılar dışarı çıktık ailelerimizi arayıp uzun süre ağladık..işlemleri hallederken kaan hocanın yanına gittik toplantısı varmış bizim sonucu duymamış biz söyledik o kadar heycanlandıki hemen ayağa kalktı kutladı bizi hadi gözünüz aydın dedi..bugün aradım iki yumurtan döllendirilecek demişlerdi biri döllenmiş biride döllenme belirtisi göstermiş yarın sabah belli olacak transfer günü...kızlar spermin bulunduğunu ilk duyunca aileleri ararken aklıma geldiniz şimdi dedim bulunmadı sanmışlar ve üzülmüşlerdir dedim ama net yoktu..rabbim mevlitd kandilinde bize bayramı yaşattı rabbimden tüm kalbimle herkesin en kısa zamanda bu mutluluğu yaşamasını diliyorum ve sizi seviyorum..
kader nl rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla..valla bende o kadar şaşkınım ki sebepsiz yere gülüyorum ..
allahım bu mutluluğu hepimize yaşat boynu bükük koyma bizlerii AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?