Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim hayirli olsun cok sevindim super ya
varya seni dusunerek actim bilgisayari cok mutlu oldum ,insaalah bebeginede kavusursun saglicakla
tekrardan kutlu olsunn

selva bu siizn ilk ameliyatti degilmi?
birde problemin iz neydi hormonlar normalmiydi yada dusukmu yuksekmi???

canımmmmmmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam..Darısı tüm isteyenlere olsun inşAllah..ama gerçekten çok güzel bir haberdi, biz gelmeyince korkamya başlamıştık valla, ne yalan söyleyim, ama çok şükürki Rabbim yüzünüzü güldürdü..Binlerce kez şükürler olsun..

gunaydin herkesee.....erkenciyim bugun(

günaydın canım bayağı erkenciymişsin belli selvacım canım çok sevindim sperm bulunduğuna inşallah transfer de bir an evvel olur da sana tutunur sımsıkı canım tebrik ederim tekrar Rabbim bizlere de bu mutluluğu yaşamayı nasip eder inşallah.

nasılsınız kızlar hepinize günaydın

selva bu siizn ilk ameliyatti degilmi?
birde problemin iz neydi hormonlar normalmiydi yada dusukmu yuksekmi???
canım bizim ilk ameliyattıuzun süre cesaret edemedik ve bizim dışımızda olaylar yüzünden bekledik kısmet bu zamanaymış..eşimin hormonları normal yalnız bir testisi küçüktü..

selva çok sevindim allahım rabbim o kadar büyük ki, size de mucizesini gösterdi. Uzun süredir topiğe yazmıyordum, bu ara çok sevinçli haberler var. Sen de bunlara ekledin inşallah peşi sıra gelecek 2011 uğurlu olacak, inşallah sorunsuz bir şekilde transferin olur ve hamile olarak devam edersin. Sonuna kadar aynı güzellikte ve kolaylıkta gitsin işleriniz.....

BLUEAVCI, SYMPATHQUE sizlerede çok sevindim. İnşallah çok daha güzel günler bizleri bekliyor, test günü inşallah güzel sonucu söylemek nasip olur sympathque, herşey çok güzel olacak :)

sayes nursen melissa canlarım rabbim hepimize yaşatsın sağlıklı bebekler versin inşaallah...

gozun aydin arkadasim cok sevindim insallah transferin de sorunsuz gecer

SELVACIM bende arkadaşlarım gibi çoook sevindim...inşallah bundan sonraki aşamalar problemsiz devam ederde müjdeli haberlerini verirsin bizlere...

selva amin canım, allah hepimizin dualarını kabul etsin... Biz de allah izin verirse mart sonu başlıcaz. Bu cumartesi randevu alıcam kadın doğumcudan, allahım bir an önce geçsin istiyorum, bir an önce kavuşalım istiyorum bebeklerimize. Güzel sonuçlar alıp buradan paylaşalım istiyorum, inşallah embriyoların güzelce gelişir,transferin de sorunsuzca hallolur ve müjdeli haberlerini tekrar buradan duyarız.

melisila,adak,papatyam ,zcu jklm yazdıklarınız ve bana verdiğiniz moral için çoook teşekür edrim...bizim durumu yaşıyan ve beni anlayan arkadaşlarımın olması beni inanın çok rahatlatıyor.

kısaca özetliyim tedaviye m.parkta Doç.dr.küpelioğlu ekibiyle başladık ama ameliyatı a.şafak hastanesi Doç dr.Refahattin beyde olduk keşke emre beye gidebilseydik ...bir tanıdık tavsiye etti son anda karar değişrirdik ama sperm bulunamadı,,önceki dr.yüzde 10-15 şansı var demişti.sebebi ise hormon değerleri çok düşük ve sperm üretimi yok dendi bize,eşim küçükken ağır bi darbe almış testisleri çok zarar görmüş bizimkisi nadir olan durumlardan biriymiş..ama sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra bende artık mucizelere inanmaya başladım...RABBİM hakkımızda hayırlısı neyse onu nasib etsin..

GUNAYDIN HERKESE! nasılsınız? UMUTOLSUN SEN bılmıyrmusun canım gelıncık dusuk yaptı ya kurtaj oldu 2 aylıkken.epeyde oldu..maalesef bızım durumdakı bebısler dusukle sonuclanıyr .rabbbım buyuk ınsaalah baska guzel kapılar acar .SELVA cım tekrar tekrar gozunaydın olsun yazdım ama tekrar ıcımden geldı.canım SELVA CIM neden 2 embroyı yanı yumurtan mı azdı.yanı cok sperm dedın ama 2 embrıyo?en azından donmus bebsılerın olurdu zahmetını cekmesdın....

canım nasıl sevindim bilemessin Allah hamiş olup sağlıkla kuçağını almayıda nasip etsin.ne yalan söyleyim senden haber gelmeyince olumsuz düşünmüştüp,sabah topiğe girdiğimde ismini gördüm ama yazdıklarını okumak istemedim olumsuzdur diye hemen okumadığım sayfalara geçtim okuya okuya gelirken sayfaları senin güzel haberini okudum nasıl sevindim bilemessin sonra arkadaşların tebriklerini okudum ve bu yazını okuduğumda koptum ağlamaktan baya zor okudum sanki beraber yaşadık her şeyi her anı inşAllah canım embriyoların sağlıklı olur ve annesine tutunur .bu yıl hepimizin yılı olur Allah yardımcınız olsun.

canım yumurta olayını çok konuşamadım eşim için hemen çıktım ama masada bi yumurtanı aldık dediler 5 dk kadar sürmeden bi hemşire geldi o yumurta değil folükül dedi yani ilaçlardan olmuş ultrasyonda yumurta dediler ama embryolog yumurta değil dedi o aldıklarını yumurta sanmışlardı sonra ultrasyonla baktılar 2 tane aldık dediler kaçtane olduğunu bilmiyorum doktor toplarken var ama bunlar daha küçük dedi sanırım o folökül biraz işleri karıştırdı ama şükür 2 tane aldılar..sabah aradım 2 side döllenmiş ve iyi dediler yarın 11 de transfer dua edin kızlar..allaha emanet olun..

kader nl rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla..valla bende o kadar şaşkınım ki sebepsiz yere gülüyorum ..

canım arkadaşım öyle mutluyumki şuanda gözlerimden akmak için çabalayan damlacıklar sevinçtenn allahım bu mutluluğunu hiç bozmasın başardık selvam zoru atlattık allahım bebeğine kavaşacağın doğum yapacagın günleride nasip etsin sana çok sevindim çokkkkuykuda tutmamış seni canım yaaa

selvacım tebrik ederim darısı bizlerin başına inşallah allahım inşallah bebişinin tutunduğu haberinide yaşatır size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…