Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizimkide teseydi canim insallah bu sefer mikro tese cikar .. iyiyim canim ne olsun ayni seylerle ugrasiyoruz degisik bir sey yok sen neler yapiyorsun canim

amin canim insallah cikar bizlerinde yüzü güler insan böyle hic biseyden sevk almiyor hep birseyler eksin insanin icinde..bende ayni canim bir denisiklik yok biraz endiseliyim sadece,yolculuk var insllah sonu güzel olur biletleri aldik 27 pazar aksami gidiyoruz

hayirlisi olsun canim gule gule gidin gelin...... canim bu sene insallah hepimize ugurlu gelecek insallah ameliyatiniz basarali gecerde bol bol spermcikler bulunur iyi dusun iyi olsun dualarim hep seninle rabbim korktugumuza ugratmasin insallah guzel haberlerle donersin canim

Gözün aydin selvacim sizin adiniza çok sevindim. Allah tamamini erdirsin. Insallah sendende güzel sonuç aliriz.

canım bence randevudan önce sen bir ocaya mail atsan değerlerinizi falan..biz ilk öyle yapmıştık, 1 ay mailden tedavi olduk yani..bence dene derim..hocanın sitesinde mail adresi var, ben şimdi hatırlayamadım..

Ben aranıza yeni katıldım bu durumdan hiç şikayetçi değilim size de umut olmak ve hayattan zevk almanıza yardımcı olmak için yazıyorum.6.5 senelik evliyim 5 aylık evliyken doktora gittim neden çocuğum olmuyor diye.oda muayene etti ve kocanda spermiogram çektirsin sonuçlarla birlikte gel dedi bizde 2 ay sonra yaptırdık sonuçları doktora götürdüm ben orada sıra beklerken kadının biriside test yaptırmak için gelmişti.kadının 5 çocuğu varmış tekrar hamile olmaktan korkuyordu.neyse içeriye girdim doktor değişmiş.bende kendisine sonuçları gösterdim cevabı azosperm bu adamın çocuğu olmaz dedi ben kesinlikle böyle birinin duygularının olduğuna inanmıyorum o anda beynimden vurulmuştum çevremdeki hiç bir şeyi görmüyor duymuyordum .tam ben dışarı çıkarken kadının sonucu geldi hamileymiş.doktor yanındaki hemşireye döndü hey allah ım isteyene vermezsin istemeyene sürüyle verirsin dedi azospermle tanışmamız böyle oldu

Kızlar size sorum olacak emre bakırcıoğlu na eşimin sorunuyla ilgili mesaj yazmıştım.daha sonra eşimi aramış ve muayene için randevu alıp gelmesini istemiş.eşim 22 yaşındayken kabakulak olmuş azospermin nedenini şimdiye kadar gittiğimiz doktorlar buna bağlamıştılar .fakat emre bey telefonda eşime eğer kabakulağı çok şiddetli ve yatakta geçirmediysen başka bir sorun vardır demiş yani senelerdir gittiğimiz doktorlar haybiyeden doktorlarmış.sorum şu muayene ücreti ne kadar ve yapılacak olan testleri nerede yaptırıyorlar ücretleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim

iyi akşamlar bacılar neler yaptınız bakiim ben yokken selva canım gözn aydın inşallah Allah tamamına erdirir kucağına almak da nasip olur belgin bluevcı umutolsun jkml çiçek kader melisela adak ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlar nasılsınız bakalım vck canım sende maalesef hoşgeldin aramıza inşallah sende bebeğinle ayrılırsın aramızdan benim nöbetlerim sık bu aralar pek giremiyorum öptüm hepniizi

canım benim saolasın iyiz, aynı devam ediyoruz hayata :)) seninde iyi olmana sevindim..çok öpüyorum canım, kendine iyi bak..

Ya reca(kullarına ümit kaynağı olanlar)
ya fatır(mahlukatı yoktan var eden donatan)
ya cabir(dilerse zorla tamir ve ıslah eden)
ya mucib(dualara cevap veren)
ya mükevvin(mahlukatı yoktan var eden)
ya mufiye menistevfeh(ihtiyaçlarını arz edenlerin ihtiyaçlarını karşılayan)
ya tabibe menla tabibeleh(ey tabibi olmayanların tabibi)
ya şefiye menisteşfeh(ey kendisinden şifa isteyenlere şifa veren)
ya men yahluku me yeşe(dilediğini yaratan)
ya men la yağluku el halke illa huve(ey mahlukatı kendisinden başkası yaratamayan)
ya men ceale minel meeeeibeşera(ey insan oğlunu bir damla sudan yaratan)
ya varis 707 kere (çocuğu olmayan çok zengin bir zat peygamberimiz(sav)bu durumdan dolayı dua ister oda günde 707 kere ya varis diye duada bulun allah isterse sana varis olacak evlat nasip eder buyurmuş ve adamın tam 10 tane çocuğu olmuş dua bizden kabul edip icabet etmesi allah tan inşallah birilerinin ağzında dua karnında bebekleri olur amin

cok sagol canim insallah aminnn

sagol canim iyiyim sukur sen nasilsin

evet canım artık kavuştuk :)) çok şükür valla, çok zor günler geçiriyordum, 1 haftadır herif yanımda kilo almaya başladım valla :))
canım boşver al kilpları siz çalışmalara başlayın güzel haberler bekliyoruz senden
canım geçmiş olsun eşinin sonucu güzel çıkmış gözün aydın işallah kayınbiraderin de şifa bulur....
canım geçmiş olsun neden ilk ve son tese dedin ki birdaha deneyebilirsiniz canım size ne söylediler ki o şekilde düşünüyorsunuz...

sağol canım işallah

inşallahh canımm
canım sanırım ikisinede bakılıyo ama mademki biri küçük eşin zarar görmesin diye bakmıyordur dr...ne zaman başlıyosunuz...

canım benim iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsunnnn öpüyorum

valla canım çalışıyoruz ama ne kadar etkili olur bilmiyorum açıkcası rabbim hayırlısını versin..

Canım Allah razı olsun paylaşımın için..

herkese iyi akşamlar kızlar uzun zamandır girmiyordum inşallah bu süre zarfında hamile kalıp bu dertten kurtulan arkadaşlarımız olmuştur bugün bi arkadaşımız bebeğini kaybetti hemde 9 aylıktı karnında ölmüş sezeryan için gün almaya giderken bebeğini kucağına almayı düşünürken bebeğin kordonu boğazına dolanıp öldüğünü duyduk tabi çok büyük bi şok allahım sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun olmayanlara bizlerede nasip etsin meleklerimizi rabbim böyle bi acıyıda kimselere yaşatmasın

Son düzenleme:
SELVAAAAA....gözün aydın canım...ancak girebildim topiğe..allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ÇİÇEKcim nasılsın canım..görüşemiyoruz ne zamndır..az kalmış sizin m teseye de..

merhaba canim iyiyim canim sen nasilsin yogunsun galiba hic gelmiyorsun
evet canim az kaldi valla hakkimizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…