Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız nereye gidiyonuz bakim ben burdayım işte ...kısssssss sevgidolu hemende alınırmış ben onu espiri manasında söyledim ...tabiki merak edeceğiz canım bizim durumumuzda olanların normal hali bu.....benim koca bir gün beni zehirlicen ama ne zaman merak ediyorum diyor tabi adamcağızda bıktı onu ye bunu iç bünyesi karıştı

ya zaten hep böyle oluyor faydalı haberleri hemen siliyorlar bende sinir oluyorum bırakın biraz faydalanalım demi

hadi ya aaayyyyyy ne uygulamışlar acaba bilsekte bizde yapsak bu arada kaan aydosa giden varmı ya başka bir sitede okudum azoyu bende yendim diye tamoksifen adlı bir ilaç la sperm çıkışı saglamış şimdi kaan aydosu araştırıyorum bacılar bilen varmı

kız harzem alemsin nasıl güldürdün beni allahda seni güldürsün benim koçişte şikayet ediyor özelliklede çakşırdan ama garbim napsın içiyor işte

he kız gerçektem adam bıktı şu fayda bu fayda yedir içir kilo almayada başladı şikayetlerde artmaya başladı.sonrada birşeyler vermezsem yedirmezsem bu seferde hayırdır elinde şifalı bitkimi kalmadı deyip dalga geçiyor ...ben istemesem bile sen zorla yedir içir diyor bende şaştım ne önünden giliyor nede arkasından...

yok harzemciğim alınmadcım kıs daha neler valla bende yarın incir alcam incir kürü yapcam bakalım

zamancığım kaan aydosun çok metnini duydum eşimde microtese olcak şuan hala menegon kullanıyo 4 ay olcak kaan hocayı aradık cumaya randevu verdi biz gidelim geldimde anlatırım size

kız zaman bacı ben senin yazdığın şu ilacı araştırdım onu meme kanseri tedavisinde hormonal dengeleyici olarak kullanıyorlar ben pek alakalı bulamadım bizim sorunla sen tam olarak biliyomusun

harzemciğim kaan hoca o ilacı bir çok azospermli hastasına vermiş bu larem arkadaşın eşide bir kaç ay başak ilaçla birlikte kullanmış anacığım vardır doktorun bir bildiği her hastasına ayrı bir ilaç verir zaten azosperm sorunu hormonel olanlara veriri büyük ihtimalle

sevgidolu bizede dr monegon iğne bide çinko hapı verdi ama biz almadık tedaviyi ertelediğimiz için şimdi kullanmayalım dedik galiba siz 4 aydan beri kullanıyorsunuz inşallah güzel sonuç alırsınız cuma günüde güzel haberler verirsiniz canım

neyse şekerlerim gene sayfayı doldurdum yazılarımlahihoyyyt en iyisi yatayım artık hepinize iyi gecelr kızlar az kaldı hamiş olammamıza ben çok inanıyorum içime hep öle doğuyo doktorlar ne derlerse desinler ben hep umutlu olcam sonuçta herşey allahın elinde onun bir ol demesi yetiyo ona bıraktım herşeyi bir gün hepimizin muratları olcak eminim hadin öptüm sizleriiiiŞeniz

bizde ankarada özel bir hastaneye gidiyoduk bizdemi acaba dr kaan aydosa bir gitsek ama onun özeli yokmuş hastalarla sadece 5 er dakka ilgileniyomuş bide çok bekliyomuş hastalar kararsız kaldım inşallah biz gidene kadar özeli olur

inşallah sağol canım hakkımzda hayırlısı bu monegon fsh ve lh hormonlarını düzeltiyo bizim bu hormonlar çok düşüktü test tekararladık sperm çıkmadı fakat hormonlar düzene girmeye başladı inşallah canım hepimiz iyi haberlerle burada yazısırız

valla hastalı çok memun hiç olumsuz bir yorum yapan görmedşim inşallah canım allah büyük bakalım ben gideyim size anlatırım

hem canım bu monegon iğnesini nekadar erken başalrsanız kullanmaya o kadar iyi olur süre uzun sürebiliyomuş sonuç almak için en azından hazır beklemişken iğneleri eşin kullansın bence

kızlar başak ilacı googlede arattım acayip şeyler çıktı hayvan yemi veteriner cins şeyler ...sanada iyi geceler canım

neyse haydin ben kaçar kızlar valla çok uykum geldi yarın iş var malum sonra işyerinde uyukluyorum o yüzden yatıyım ben yarın akşam gene girerim öptüm canlarım tekraradan ama bu sefer kesin çıkıyom bay baya

bilemiyorumki ilacı alalımmı kullanalımmı ..benim eşim şimdide ev alma işine kalkıştı bakalım sonumuz ne olacak devamlı birşeyler çıkartıp duruyor şimdilik kurban bayramında sonra yaptırırız diyoduk ama bilemem işte karıştırıp duruyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…