biz kısmetse haziranda başlıyacağız tedaviye. adetimin 21.günü lucrin kullanmaya başlayacağım. yaklaşık 2,5 ay var. şimdiden başlasam kürlere iyi olacak. soğanı içemem belki ama incir kürüne başlayım diyorum. senin dediğin zeytinyağlı incir kürünü bizde kullansak iyi gelirmiki.
Merhaba kızlar nerdesiniz yaaaa kimsecikler yok ben geldim diyemii
Kızlar az önce vavelya ile görüştüm.Perşembe sabah 08:30 da hastanede olacaklarmış.09:30 da eşini mikro tese için alacaklar ve sperm çıkar ise Allahın izniyle 11:30 da da vavelyayı alacaklar transfer işlemi yapılacak.Kızlar perşembe günü hepberaber dua edelim vavelya için.Allah inşallah yüzlerini güldürür
biz kısmetse haziranda başlıyacağız tedaviye. adetimin 21.günü lucrin kullanmaya başlayacağım. yaklaşık 2,5 ay var. şimdiden başlasam kürlere iyi olacak. soğanı içemem belki ama incir kürüne başlayım diyorum. senin dediğin zeytinyağlı incir kürünü bizde kullansak iyi gelirmiki.
Merhaba kızlar nerdesiniz yaaaa kimsecikler yok ben geldim diyemii
Kızlar az önce vavelya ile görüştüm.Perşembe sabah 08:30 da hastanede olacaklarmış.09:30 da eşini mikro tese için alacaklar ve sperm çıkar ise Allahın izniyle 11:30 da da vavelyayı alacaklar transfer işlemi yapılacak.Kızlar perşembe günü hepberaber dua edelim vavelya için.Allah inşallah yüzlerini güldürür
merhaba arkadaşlar
aslında bu siteye girmrkten vazgeçmeyi düşünmüştüm.(çünki millet 17 yumurtam toplandı çok az diye tüh vah ediyo bende ister istemez kahroluyorum) ama dayanamadım.dedim arkadaşlarıma haberler kötüde olsa gidip söyleyeyim......
eger hatırlarsanız e2 sonucum çok düşmüştü ama yinede opu ya girdim.8 yumurtam toplandı.cumartesi gün gelen haberle herşey bitti.
yumurtalar biri hariç kalitesizdi ve bir tanesine işlem yapıldı oda döllenmedi......
NE YAPALIM NASİPTEN ÖTE YOL GİTMEZMİŞ DEYİP ŞUAN SABREDİYORUM...SABREDİYORUZ...
BİZE DUA EDİN OLURMU
BELKİDE BU ZEVKİ HİÇ TADAMIYCAM BEN YADA NE BİLEYİM İŞTE ŞİMDİ SPERM BULDUK AMA YUMURTALARIN KALİTESİ YOK OLDU............NE DİYCEM NE YAZCAM BİLEMİYORUM KIZLAR BU BİR İMTİHAN SADECE BUNU BİLİYORUM VE SİZDEN DUA BEKLİYORUM...............
kardeş inşallah hayırlısıyla olur ben azo ile geçmişinizi ve nasıl tadavi oldugunuzu başarınızı bilmiyorum anlatırmısın çok merak ettim kaan aydoa nasıl biri bizdemi gitsek diye düşünüyoruz size nasıl bir tedavi uyguladı anlatısan çok sevinirizbiz şimdi tüp bebek tedavisindeyiz,ALLAh nasip ederse netice alınca KAAN by le tekrar görüşeceğiz ;
ben iğne kullanıyorum şu an sanırım ay sonunda işlemler bitecek ve transfer yapılacak
sonuca göre değerlendirme yapacak KAan by hayırlısı ALLAH tan dua edin inş. Biz bütün azolular için dua ediyoruz insan başa gelmeyince hiç bir şeyin farkında olmuyor ..
laremciğim o yazdın adres kaldırıldımı eşinin anlattığı kısım allah çok büyük o isteyince oluyo siz ne zaman kaan aydosa gitceksiniz
bugünde yiğenim yanımdaydı daha 9 aylık kardeşim hastaneye gitti ben ilgilendim ....aman allahım hiç durmuyor bana birşey yaptırmıyor hep kucak oyun yerini yadırgadı sadece 15 dakika uyuyup kalkıyor ondan sonrada huysuzluk yapıyor ne yemek ne içmek anca onla ilgilendim kardeşim geldi bak işte bizde hergün böyle beni bezdiriyor birşey yapamıyorum ne ev işi ne kocayla ilgilenme hiç biri kalmadı diyor..... beni baya yordu ama olsun herşeye değer zaten çok özlemiştim bütün gün onla olmak çok güzeldi zaten eşimde yok yarın gelecek bol bol dinlenecek vaktim var ....onunla her şeyi unuttum sadece o vardı hem aklımda hem yanımda ...allahım ne olur bizlerede anne olmayı nasip et hayırlı sağlıklı çocuklar nasip eyle hakkımızda ne hayırlıysa onu ver rabbim
kız zaman bir alemsin valla ..sen sevgidoludanda meraklı çıktın öğrenmedende bırakmıcan ...kısss larem sende yazsana hikayeni bizde öğrenelim yani ..........kızzz zaman bende gökmenin yazdığı siteyi öğrenmek istiyorum bileniniz varmı amerikadaki şu site bana yazsanıza benim kociş ingilizce biliyor yarın gelecek bir okutim bari belki faydalanırız demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?