Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hadi hayırlısı canım allahım yardımcınız olsun....:teselli:

İnşallah edicez tabi .Rabbim yardımcıları olsun. ne kadar heyacanlıdırlar kim bilir.emekleri boşa çıkmaz inşallah. çatlatma iğnesini bugün vurunur o zaman.kaç tane yumurtası oluşmuş biliyormusun, söyledimi?

hadi hayırlısı canım allahım yardımcınız olsun....:teselli:..

laremciğim çok sağol bu senin eşinmi çok güzel bir haber valla şimdi bizde cuma kaan hocaay gitcez inşallah bizim içinde iyi olur tüm azospermliler kurtulur inşallah bu dertten inşallah hepimiz bir gün bu mutluğu burada paylaşırız

vavelyaya bizden çok selam söyle. onun için çok dua edeceğim. inşallah sperm bulunur ve o da yumurta toplama işlemine girebilir. ve bebeğini kucağına alır. eminim herkes onlara umut tüp bebekte destek olacaktır. özellikle yasemin hanım.

Merhaba, benden de 9 yumurta toplanmıştı. çok yumurta toplanmasının iyi olmadığını söylemişti doktorum,kaliteleri düşermiş. o nedenle moralini bozma ve stres yapma. emin diğer denemenizde çok daha iyi olacaktır. nerede yaptırdınız?

laremciğim o yazdın adres kaldırıldımı eşinin anlattığı kısım allah çok büyük o isteyince oluyo siz ne zaman kaan aydosa gitceksiniz

biz şimdi tüp bebek tedavisindeyiz,ALLAh nasip ederse netice alınca KAAN by le tekrar görüşeceğiz ;
ben iğne kullanıyorum şu an sanırım ay sonunda işlemler bitecek ve transfer yapılacak
sonuca göre değerlendirme yapacak KAan by hayırlısı ALLAH tan dua edin inş. Biz bütün azolular için dua ediyoruz insan başa gelmeyince hiç bir şeyin farkında olmuyor ..

iyi akşamlar kızlar bir kaç günden beri giremiyordum en sonunda geldim misafirlerim vardı onların yanında açamıyordum pc yi ama arada bir bakıp çıkıyordum bide çocuklardan bana fırsat gelmiyodu tam bir canavar onlar çok bilmişler herşeyi lep demeden anlıyorlar .....baya gelişmeler var ...inşallah vavelyadan güzel haberler alırız

kardeş inşallah hayırlısıyla olur ben azo ile geçmişinizi ve nasıl tadavi oldugunuzu başarınızı bilmiyorum anlatırmısın çok merak ettim kaan aydoa nasıl biri bizdemi gitsek diye düşünüyoruz size nasıl bir tedavi uyguladı anlatısan çok seviniriz

bugünde yiğenim yanımdaydı daha 9 aylık kardeşim hastaneye gitti ben ilgilendim ....aman allahım hiç durmuyor bana birşey yaptırmıyor hep kucak oyun yerini yadırgadı sadece 15 dakika uyuyup kalkıyor ondan sonrada huysuzluk yapıyor ne yemek ne içmek anca onla ilgilendim kardeşim geldi bak işte bizde hergün böyle beni bezdiriyor birşey yapamıyorum ne ev işi ne kocayla ilgilenme hiç biri kalmadı diyor..... beni baya yordu ama olsun herşeye değer zaten çok özlemiştim bütün gün onla olmak çok güzeldi zaten eşimde yok yarın gelecek bol bol dinlenecek vaktim var ....onunla her şeyi unuttum sadece o vardı hem aklımda hem yanımda ...allahım ne olur bizlerede anne olmayı nasip et hayırlı sağlıklı çocuklar nasip eyle hakkımızda ne hayırlıysa onu ver rabbim

laremciğim o yazdın adres kaldırıldımı eşinin anlattığı kısım allah çok büyük o isteyince oluyo siz ne zaman kaan aydosa gitceksiniz

bacım ya çok merak ettim sende biliyorsan laremmin hikeyesini anlatırmısın birde hangi adres bizede söylede bakalım ay nekadar meraklı oldum ama napim umut işte ya bizdede olursa hadi kızlar çok merakta bırakmayın beni cevaplarınızı bekliyorum

oooooohhhhh misgibide kokar şimdi dimi bugün bende daha bir ayrı anladım bebek hasretimin nasıl oldugunu sabah ördeklerimi karnıma yatırdım onlarda nasıl sevdiler uyudular onların sıcaklıgını hissedince birde arada bir kıpırdanınca dedim bebegim olsa oda karnımda böyle kıpırdanırdı napalım evlat özlemini yavru ördekle geçiştiriyoruz

laremciğim hoşgeldin bacım şu tedavi olayını ve azo hikayeni anlatırmısın çok heyecanlandım bitkisel kullandnızmı kaan bey nasıl biri ilaç tedavisi uyguladımı

kız zaman bir alemsin valla ..sen sevgidoludanda meraklı çıktın öğrenmedende bırakmıcan ...kısss larem sende yazsana hikayeni bizde öğrenelim yani ..........kızzz zaman bende gökmenin yazdığı siteyi öğrenmek istiyorum bileniniz varmı amerikadaki şu site bana yazsanıza benim kociş ingilizce biliyor yarın gelecek bir okutim bari belki faydalanırız demi

harzemciğin niye öyle diyon başımızda azosperm sorunnu varken kim ne dese merak ediyoz napcan anacım umut dünyası hem diyene bak bu arada artık buraya pek uğrayan olmuyo nedenki canım

he valla bir cevap verseydiniz hepiniz gittiniz bir ben kaldım larem cevap verir diye anam oda cevap vermedi de haydi bende gidim

laremin hikayesini ilk ben okudum galiba ilk ben yorum yazdım sona başka topikleri gezdim geri döndümki bide baktımki laremin verdiği site gitmiş ama ya süper bişe eşinde 600000 sperm çıkmış hemde doktorlar umudu kesmişken hatta evlar-tlık veya sprm donasyonu önermiş allahımın mucizesi bu bizede umut oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…