Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlarrr.......
umutolsun gelde listeyi güncelle demişssin ama ben biraz daha erteleyeceğim maalesef inşallah hayırlısıyla selva ve sempatikten güzel haberler alacağız ben onları direk hamileler listesine eklicem öyle güncellicem listeyi inşallahhh..........
jklm cim canım sana özelden yazarım üye olduğum siteyi çok güzel bir site ben oraya girdiğimde konuları duaları okudukça rahatlıyorum çok ama çok güzel paylaşım sitesi hergün dinimizle ilgili yeni şeyler öğreniyorum orası bana huzur veriyor açıkçası......
nursencim yeni gördüm mesajını ben pek iyi değilim aslında bazı sağlık sorunlarım var midemle ilgili dr gidecem üşeniyorum bakalım nereye kadar dayanacağım sen nasılsın nasıl gidiyor tedavi görüyormusunuz yazda senide listede güncelleyeyim şeker......
belgincim senden ne haber kız ne yaptın sendede bazı sağlık sorunları vardı çözüm buldunmu yani sorunun kaynağını öğrenebildinizmi .......
bende değişiklik yok aynı tedaviye başlamadık eşim iş değişikliği yaptı önceden evde haftada 2 gün kalıyosa şimdide 1 güne düştü ondada akşamdan akşama görüşüyoruz yorgun oluyor zaten neyse bizde sözde bu ay ankaraya gidip tedaviye başlayalım diyoduk emmeeeee maalesef işlerinin yoğun olmasından erteledik bende tek başıma gideceğim ankaraya benim dr umla kontrolüm geldi geçti bile sözde kaan beyin yanınada gidecektik ama neyse bundada bir hayır vardır artıkın yaz sonuna kalır hatta sonbahar deyim önceden özel sektördeydi eşim şimdi kendi işinin başına geçti canla başla çalışıyor biraz rahatlayalım ondan sonra başlarız diyo ne yapalım beklicez .........
yeni katılan arkadaşlar olmuş nedeni hoş değil ama hoşgelmişler inşallah tez zamanda evlatlarına kavuşurlar.......
[/FONT] arkadaslar istanbulda bahceci klinige giden varmi????![]()
hep ve yade allahım sizdende razı olsun umarım en kısa sürede buradan ayrılırısınız bebeklerinizle geldiğiniz gibi gidersiniz arad bize bakmak için gelirisiniz hep canım nasıl menisi az cıkıyo anlamadım buluavcı arkadasımızın gözü aydın olsun ne zaman oldu bu süpriz ben gecmişi takip edemedim yeni haberim oldu cok mutlu oldum arkadasım gözün aydın olsun inşallah harzem bacı gelmiyon gelmiyon bi geliyosun sayfalarca yazıyosun neyse unutmayalım burayı gelelim baksana bana neler kacırmısım
yade merhabaa!!!!! nasilsin?? hic üzülme yaaaa!!! bende aynisini yasadim o yüzden biliyorum !!!
Nerde ameliyat oldu esin???
tr de mi???![]()
yade canım çok geçmiş olsun üzüntünü anlıyorum Allah tan umut kesilmez napalım birçok kişi bizim gibi aslında dediğin gibi vardır bunda da bir hayır
yade canım geçmiş olsun çok üzüldüm sonucun olumsuz gelmesine ama sıkmayın canınızı çünkü arkadaşlarında dediği gibi sizinki mikrotese değil sanırım inşl mikrotesede bulunur ve göreceğiniz ilaç tedaviisyle herşey yoluna girer canım
Bahçeci klniğininde ben yeni tüp bebek denedim. kesinlikle tavsiye ederim orayı.
iyi geceler yade. yazdıklarınızı az önce okudum. Seninde eşinde sperm bulunamamış. Benim eşimde dün mikrotese oldu ve sperm bulunamadı. Allah hepimize sabır versin.
iyi geceler yade. yazdıklarınızı az önce okudum. Seninde eşinde sperm bulunamamış. Benim eşimde dün mikrotese oldu ve sperm bulunamadı. Allah hepimize sabır versin.
serzel arkadasim gecmis olsun.senin esin hangi kilinkte mikrotese oldu?bide doktor kim? allahda umut kesilmez