Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Açıkçası bu tedavi yöntemini çok merak ettim. Mutlaka bu konu ile ilgli senden bilgi almak isterim. Seni bu formda her zaman bulabilirim dimi.

valla bende cok merak ediyorum acikcasi...hatta ben cok uzuldum agladim sabah telefondan sonra..esim uzulme hala sansimiz varmis dedi...hatta ilac biraz pahali kendiniz ödeyeceksiniz sigorta falan karsilamiyor demis....esimde parasi sorun degil yeterki sansimiz olsun demis..o da sansiniz var demis...ben onun yalancisiyim canim...

beni burada bulabilirsin canim..kesinlikle seni bu konuda bilgilendirecegim emin olasin.icin rahat olsun...

canim ya insan da kime inanacagini bilemiyor...bizimki de bize hala ilac tedavisinden sonra %60 sans veriyormus..nasil biseydirki anlamadim...hele ben bi gideyim randevuya kendi duyduklarimla anladigim kadariyla sana daha detayli anlatirim...iyi kötü anlarim biseyler heralde:)))

insallah insallah insallah doktor guzel seyler söyler umut verir de ben de size umut olurum...belki burdaki doktor farkli seyler uyguluyordur kimbilir....

Tabiki dediğin gibi sen umudunu asla kaybetme. Bakarsın belki de sen bana yeniden umut olursun. Doktoru sen can kulağınla dinle :)) Senin ve benim için inşallah güzel haberler bekliyorum senden .

Tabiki dediğin gibi sen umudunu asla kaybetme. Bakarsın belki de sen bana yeniden umut olursun. Doktoru sen can kulağınla dinle :)) Senin ve benim için inşallah güzel haberler bekliyorum senden .

kiz valla öyle de dikkatli dinliyorum ki adam hizli hizli konusunca kafamda tercüme edene kadar unutuyorum:))))ama ben bu sefer daha bi dikkatli olacam...bakalim benim koca dogru tercüme ediyomu:))))

yade bende cok mrk etdim bu pahali ilaci burda paylasarsin...bikariz ki hepimiz o ilacdan sonra
butun kizlar hamile olmuss super olur :):):):):)

yade bende cok mrk etdim bu pahali ilaci burda paylasarsin...bikariz ki hepimiz o ilacdan sonra

ay insallah kizlar ya bak simdi daha bi umut doldu icim:)))))) keske öyle bi mucize olsa da hepimiz ayni anda hamis olsak.....sonra da sisko sisko hatira fotografi cektiririz dimi ama:)))))

ay insallah kizlar ya bak simdi daha bi umut doldu icim:)))))) keske öyle bi mucize olsa da hepimiz ayni anda hamis olsak.....sonra da sisko sisko hatira fotografi cektiririz dimi ama:)))))

valla ben ta moskivadan nereye derseniz gelirim sisko siskoo resim cekinmeyeee yeterki bebislerimiz olsun...

Belki de dediğin gibi hepimiz o ilaçla hamile kalırız :)) yade ben de bir dönem almanya da kaldım, Seni bu konuda da anlayabilirim. Yabancılar hızlı konuşunda bi yerden sonra kopuyor insan :))

Belki de dediğin gibi hepimiz o ilaçla hamile kalırız :)) yade ben de bir dönem almanya da kaldım, Seni bu konuda da anlayabilirim. Yabancılar hızlı konuşunda bi yerden sonra kopuyor insan :))

sorma canim ya:))konunun basini anlamaya calisirken bi bakiyosun adam diger konuya gecmis...bende saf saf kocamin yüzüne bakiyom artik ne diyo bu adam diye:)))
oda zavallim onumu dinlesin bana mi anlatsin:))gerisini var sen düsün...hele birde türkceye cevirmesi yokmu:)

İnşallah bak gece gece beni de umutlandırdınız birden. Şişkolar arasında poz verenlerden olmayı nasip etsin Allahım hepimizi :49::49::49:

bak ne guzel iste...hep hayatimizda morel bozanlarmi olacak biz de birbirimize morel oluruz....günlük hayatimizda yeterince üzenler var zaten....

kiz sonra o kilolari nasil vercez:)))bide orasi var:)))zaten siskoyum ben))))

arkadaslar peki sperim tahlilinde eslerinizin meni miktari nekadar yaziyo?ben bu meni miktarina cok taktimm yaa diktor dedi meni miktarida azz dedi bizee bende cok mrk etsim hic burdada kimse yazmamis belkide herkesin dikkatini cekicekk

bak ne guzel iste...hep hayatimizda morel bozanlarmi olacak biz de birbirimize morel oluruz....günlük hayatimizda yeterince üzenler var zaten....

kiz sonra o kilolari nasil vercez:)))bide orasi var:)))zaten siskoyum ben))))[/QUOT

Güldürdün beni :60::60: Sen yeterki al o kiloları vermek sorun değil. Ben zaten zayıf biri olduğum içiin bende öyle bir sorun yok :)

kiz sonra o kilolari nasil vercez:)))bide orasi var:)))zaten siskoyum ben))))

olsun biz cocukta yapariz insallah kiloda veririzz bizler egerki bu azoyu yenersek allahin iziniyle artikk hersey yapariz demekdir birdeki biz okadar cocuk istiyoruz allah bize yaramaz cocuk vericek bizde o cocuklarin arkasindan kosucazz zayiflariz o zaman insallahh allahim duy sesimizi bize evlat nasib et ya rabimmmmmmmmmm

arkadaslar peki sperim tahlilinde eslerinizin meni miktari nekadar yaziyo?ben bu meni miktarina cok taktimm yaa diktor dedi meni miktarida azz dedi bizee bende cok mrk etsim hic burdada kimse yazmamis belkide herkesin dikkatini cekicekk

meni miktari derken canim,tahlil icin tüp icine konulan meniden mi bahsediyorsun.anlayamadim da.

kiz sonra o kilolari nasil vercez:)))bide orasi var:)))zaten siskoyum ben))))[/QUOT

Güldürdün beni :60::60: Sen yeterki al o kiloları vermek sorun değil. Ben zaten zayıf biri olduğum içiin bende öyle bir sorun yok :)

:63::63::63:

yade hani sperim tahlil sonucu veriyorlar ya kafitda sonuc bak orda yaziyor sperim kitari nebliyim ph falan bak orda miktarida yaziyor zaten onu diyorum

canim benim elimde kagit falan yok.hepsi kadin doktorumda.bize vermediler öyle bisey...o yuzden bilmiyorum...

tahlillerde meni miktarına dikkat etmedim hiç bu konuda da doktor bişey demedi. Ama meninin miktarının az olması canlı sperm sayısınının azlığını etkiliyordur sanırım.

kizlar emre bakircioglunun sitesinde sizden gelenler bölümünde bizim gibi sorunlari olup bebek sahibi olanlar yazmislar.hic okudunuzmu onlari.bana baya bi umut oldu okuduklarim..

Back
X