Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar benimde eşim tese oldu çok şükür bulundu ilk tüp bebek tutmadı.ikincisi bugün 10. günüm hayırlısıyla sonuç alcaz cuma günü yarın yapsam sonuç çıkarmı acaba...

slm kızlar benimde eşim tese oldu çok şükür bulundu ilk tüp bebek tutmadı.ikincisi bugün 10. günüm hayırlısıyla sonuç alcaz cuma günü yarın yapsam sonuç çıkarmı acaba...

insallah seninde halayini cekeriz allahin iziniyle.sizin doktorunuz kim?birde nerde tetavi goruyorsnuz?

insallah seninde halayini cekeriz allahin iziniyle.sizin doktorunuz kim?birde nerde tetavi goruyorsnuz?
bursa dayım canım ben benim ilkinde 6. günü kanamam oldu busefer olmadı daha olmazsa hamile kalırmıyımki
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallh

cok haklisin canimm allaha sukurler olsunn.darisi bizim basimiza benimde ilk denemem esimde ilk mikro tesa ameliyati olucak insallahh bizde sizin kadar mutlu oluruzz allahin iziniylee.allah banada benim esimede boyle mutlulugu yasatsin insallahh butun istiyenlere yasatsin rabbimm.sizin toktorunuz emre beydi galiba degilmi?:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

insallah canim dilegim hepinizin mutlu olmasi dileginin kabul olmasi
esin ne zaman olcak teseyi insallah sozdede fazlasiyla sperm blunuz esimde sagda bulunamadi solda fazlasiyla bulundu
evet bizim doktorumuz emre beydi zaten ozellikle esim icin sectim emre beyi

rabbim hepimize yaşatsın böyle mutlulukları neolur dua edin kızlar bende sizlere böyle güzel bir haber vereyim...
canımmm dualarım inan seninlede o kadar çok istiyorumki sizin hamile haberinizi almayı, merak etme, Allah'ın izniyle seninde güzel haberini alacağız haftaya..

canım haberini bekleyecez, inş sende hamilesindir tatlım :))) mutlaka haber ver..

hayirli olsun canim ,sizde ulunmus sperm
insallah sizinde sonuc pozitif olur
ben tam gununde yaptim bilmem belli olurmu ama gecelerde bi arkadas onuncu gunde yaptirdi belli olmustu onda

hayirli olsun canim ,sizde ulunmus sperm
insallah sizinde sonuc pozitif olur
ben tam gununde yaptim bilmem belli olurmu ama gecelerde bi arkadas onuncu gunde yaptirdi belli olmustu onda

canım sende hayırlısıyla alırsın kucağına benim kasıklarında şişlik falan oldumu benim yarın adet günüm olurmuki çok korkuyom sende nasıl belirtiler oldu

[ı]insallah canim dilegim hepinizin mutlu olmasi dileginin kabul olmasi
esin ne zaman olcak teseyi insallah sozdede fazlasiyla sperm blunuz esimde sagda bulunamadi solda fazlasiyla bulundu
[/ı]

canım sizin azo nedeni neydi?fsh kaçtı.testis boyutu nasıldı çokmu özel oldu

rabbim hepimize yaşatsın böyle mutlulukları neolur dua edin kızlar bende sizlere böyle güzel bir haber vereyim...
inşallah güzel haberini alırız canım

inşallah sende hamilesindir
dualarımız sizler için

canım sende hayırlısıyla alırsın kucağına benim kasıklarında şişlik falan oldumu benim yarın adet günüm olurmuki çok korkuyom sende nasıl belirtiler oldu
tesekkur ederim canim
evet felaket sislik oldu hemde cok rahatsiz oldum hala sislik var nefes alamicak kadar
senin yarin test gununmu adet gununmu anlamadim
bi belirti anlayamadimki felaket sislik oldu dun biraz kan geldi korktum ama sonuc pozitif cikti
canım sizin azo nedeni neydi?fsh kaçtı.testis boyutu nasıldı çokmu özel oldu
esimin sperm sayisi 0 di mikro teseyle bulundu
fsh :30.66di
testis boyutunun nasil oldugunu bilmiyorum :)
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :nazar::nazar::66::66::64::64::64::66:

tesekkur ederim canim insallah darisi isteyen herkese

vick canım benim son dururuöu öerak etmişin suan bebegim yok 2 tane düşük oldu sempatik korkma canım inşallah güzel haberler alırsın

insallah canim dilegim hepinizin mutlu olmasi dileginin kabul olmasi

burdaki doktor simdilik ilac vermis bize insallah hayirlisiyla turkiyeye gelelim bizde emre beye gelicez insallah allahin iziniyle insallah bizde sizin mutlulugunuzu yasarizz allah bizide tum evlat hasrete cekenlri evlat sevinciyle sevindirisinn insallahhhhhhhhh

kizlarr hamileyimm pozitif cikti sonuc
haydin bakim halaya
:66::66::64:
:62::62::64::64:
:64::64::64::64:canım tebrik ederim bak ben sana ne demiştim o yerleşme kanaması hamilesin demiştim allah tamamına erdirsin canımmm çok sevindim
kizlar simdi esim aldi geldi kagidi
deger 165.9 yaziyor
ve altta bir daha ayni yazilardan var ou anlamadim

ikiz oldugu testte belli olurmuki
cunku ilk testimiz

canım neden ikiz iki emriyomu koydulardı anlamadım

slm kızlar siplatikenin sonucu için açtım bide baktımki halaylar tutulmuş gözün aydın arkadaşım allah tamamına erdirsin darısı bizlere olsun inşallah bende katılayım halaya:64::64::64::64::64:

Sempatik canım sizin sorun yumurtalığın ufak olmasımıydı yani normalden küçükmüğdü

Back
X