Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ikiz olup olmadigi ancak doktora gidince belli olur degilmi
herkes beni ruyasinda goruyo kimisinin elinden iki oyuncak poseti aliyomusum
kimisi cift yelek giydiriyomus bana hayirdir diyelim hayir olsun

[
kizlarr hamileyimm pozitif cikti sonuc
haydin bakim halaya
:66::66::64:
:62::62::64::64:

tesekkur ederim canim benim
evet test gunune kadar bekledim bugun test gunumdu sabah yaptirdim aksam belli olur dediler ogleden sonra arayip ogrendim sonucu
transferde tam 12 gun sonra test gunumdu

cok sevindim canim gozun aydin hayirli olsun allah tamamina erdirsin saglicakla kucagina almayi nasip etsin :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: darisi hepimize

canımmmm güzel haberini bekliyoruz..tüm kalbimiz ve duamız seninle inşAllah..Akşam topik şenlenir senin haberinle :)))
Herkese selam kızlar..Umarım herkes iyidir, kızlarrrr sıra bize geliyor inşAllah..

canim hadi hayirlisi ile sizdende guzel haberler aliriz insallah

bu arada gunaydin herkese..:16: hadi pembe ve selva sizden gelicek guzel haberleri bekliyoruz insallah halaylar devam eder

slm kizlar gunaydinn tek tek bakamadim yazilanlara ama genelde halaylari gordugume gore :) cok cok tesekkur ederim rabbim herkese nasip etsin
az oce aradim hastaneyi aynen igne ve ilaclara devam edip 15 gun sonra doktora gidicekmisim

kizlar birde bisey sorcam size ,ben hamile kaldigima dair baslik acicam
cunku kac senedir ugrastik neler neler gecirdik cok kisiye umut olur diye bastan sona yazmak istiyorum
nereye konu acim yani konu tup bebek bolumu icnde olsun
cok zamandir takilmadigim icin detayli bakamadim :)

ac canim acc yasadiklarini yazz basdan sona kadar

[ı]slm kizlar gunaydinn tek tek bakamadim yazilanlara ama genelde halaylari gordugume gore :) cok cok tesekkur ederim rabbim herkese nasip etsin
az oce aradim hastaneyi aynen igne ve ilaclara devam edip 15 gun sonra doktora gidicekmisim

kizlar birde bisey sorcam size ,ben hamile kaldigima dair baslik acicam
cunku kac senedir ugrastik neler neler gecirdik cok kisiye umut olur diye bastan sona yazmak istiyorum
nereye konu acim yani konu tup bebek bolumu icnde olsun
cok zamandir takilmadigim icin detayli bakamadim :)
[/ı]

allahım ne kadar sevindim anlatamam :))) inşallah sonuna kadar güzelce gider ve bebişinizi kucağınıza alırsınız :))):52::52::52::52:

yine slm kizlarr
teskkur ederim sevincime ortak oldugunuz icin isim isim saymayim ama tek tek ayri ayri tesekkurler

ve senelerdir bekledigim seyi yapmak istedik baya baya bir uzun oldu ama bastan sona neler yasamisim ozetle yazmaya calistim tabi bu ozeti daha :)
bu zamana nasil geldigimi merak ediyorsaniz burdan bakabiliriisniz

Arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi değilim dün dayanamadım evde test yaptım hiç bir şey çıkmadı bugün 7.günüm sizce daha erkenmi çıkmaması normalmi..ne biliyim dayanamadım birde hamile haberlerini alınca çok heves ettim yapmasamıydım..kızlar dua edin bana çok daraldım çok..

Arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi değilim dün dayanamadım evde test yaptım hiç bir şey çıkmadı bugün 7.günüm sizce daha erkenmi çıkmaması normalmi..ne biliyim dayanamadım birde hamile haberlerini alınca çok heves ettim yapmasamıydım..kızlar dua edin bana çok daraldım çok..

7. gün çıkmaması çok normal. Bence bir daha test yapma derim. İdrar testi ile doğru sonucu alamazsın. Bence test gününü olumlu düşünerek bekle. İnşallah Allahım senin de yüzüne gülsün. Emeklerinin karşılığını alırsın inşallah.

canim allah yardimcin olsun korma inslllah bebegin seninledir bozma moralini

selvacigim tekrar diyorum moralini bozma canim insallah güzel haber vereceksin bizlere
ben inaniyorum..

canım ne bu acele sabırlı ol sen bu çoçuğu beş aylıkken doğurmayada kalkarsın şaka şaka şaka bence test gününüğ bekle kan testiyle öğren olurmu.:49:

canım bozma moralini bence erken yapmışsın testi canım biraz daha sabret bu kadar zaman beklemişin birkaç gün daha sabır tatlım inşallah sen de mutlu haberi vereceksin bizlere tatlım.:38:

merhaba kızlar nasılsınızz bugün giremedim gün vardı güne gittim nasılsınız neler yaptınız SELVAM daha erken bozma moralinii

canım bozma moralini bence erken yapmışsın testi canım biraz daha sabret bu kadar zaman beklemişin birkaç gün daha sabır tatlım inşallah sen de mutlu haberi vereceksin bizlere tatlım.:38:

canim allahdan umudunu kesmee,daha cok erken cunku once kana sonra idrarda cikmasi lazim bencee.neden o teslerin usunde yaziyor ki adetden en az 3 gun yada 1 hafta kesmesi lazim diye ondan morelini bozmaaa daha erken

selvacim ama soyle oyrene bilirsin termo metir varya onunla oyrene bilirsin eger ki 37 beya 37,1 ise kesin hamilesin ama oda kan gunuve 2 veya 3 gun kala gosterir ok

arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi değilim dün dayanamadım evde test yaptım hiç bir şey çıkmadı bugün 7.günüm sizce daha erkenmi çıkmaması normalmi..ne biliyim dayanamadım birde hamile haberlerini alınca çok heves ettim yapmasamıydım..kızlar dua edin bana çok daraldım çok..

canım seni anlıyoruzda şimdiye kadar dayanabildin neden şimdi sabırsızlanıyorsun negatif çıkacağını tahmin etmedinmi ?yani yanlış anlamada sen üzülmek için yaptın bence o testi çünkü şimdi çıkması biraz ezan okunmadan namaz kılmaya benziyor bence.biliyorumki bazı kişiler hamile olduğu halde o testte negatif çıkıyor.sabret ve dua et bilki bizde hem kalben hemde dualarımızla sizinleyiz.şimdi üzülmeyi bırakta hayal kur yarın çekeceğimiz halayı oğlunun sünnetinde çekeceğimiz halayın hayalini kur olmazmı.artık sevinme ve mutlu olma sırası bize geldi sencede öyle değilmi?

Serzel,.çiçek zcu,nursen belgin,hep destekleriniz için sağolun kızlar..bugün bende hastaneyi aradım 12.günden önce yaptırsam kanı olur mu dedim çıkmaz dediler..

canım seni anlıyoruzda şimdiye kadar dayanabildin neden şimdi sabırsızlanıyorsun negatif çıkacağını tahmin etmedinmi ?yani yanlış anlamada sen üzülmek için yaptın bence o testi çünkü şimdi çıkması biraz ezan okunmadan namaz kılmaya benziyor bence.biliyorumki bazı kişiler hamile olduğu halde o testte negatif çıkıyor.sabret ve dua et bilki bizde hem kalben hemde dualarımızla sizinleyiz.şimdi üzülmeyi bırakta hayal kur yarın çekeceğimiz halayı oğlunun sünnetinde çekeceğimiz halayın hayalini kur olmazmı.artık sevinme ve mutlu olma sırası bize geldi sencede öyle değilmi?

haklısınız eşimde kızdı biraz erkenden neden yaptın dedi..ne deseniz haklısınız test gününe kadar bekleyeceğim kızlar..rabbim yardım etsin hepimize..

Kızlar bu arada size bişey anlatmak istiyorum..benim eşimin testis boyutu biri küçük diğeri normal boyutlardaydı..bu durumda olan arkadaşlar vardı aramızda..tatilde kaan hocaya gittik ya biz rahat 2 aydır sperm testi yaptırmamıştık beni hazırlamaya başladıkları gün kaan hocanın yanına girdik ve test yaptırmak istediğimizi söyledik bize gerek yok zaten sizde tek testis biri bitmiş durumda,ben hücre bulabilirmiyiz diye bile tereddütteyim dedi..çok moralimiz bozulmuştu eşimle neye uğradığımızı şaşırdık sonra apar topar kaan hocanın odasından ayrıldık..sonra mikrotese yapıldı kaan hoca parça alıp labaratuara göndermiş sonuç çıktı akşam üzeri odasına gittik toplantıdan yeni gelmişti oldukça mutsuz bi şekilde gelin bakalım dedi oturduk hocam çıktı iki tüp dondurduk gayet hareketliymişlerde dedim öyle bir heyecanlandıki direk ayağa kalktı tebrik ederim sizin tek testisti gözünüz aydın dedi o anda gözünün içi parlıyordu bizim gibi rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu o an dünyada üztesinden gelemeyeceğim sıkıntı yok gibi geldi..kızlar hiç aklımdan çıkmıyorsunuz hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum...

Back
X