Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah razı olsun elimizden geldiğince edelim..

canım da ha ne kadar tedavi göreceksiniz proxeed kaç aydan bu yana kullanıyorsunuz.bizim proxeed kullanmaya başlıyalı bir buçuk ay oldu.

bilmiyorum kaan hoca devam dedi ,tabiki benim istegim normal yolla cikis olmasi insallah
tese magduru oldugumuz icin cok korkuyoruz tekrardan o surece girmek istemiyorum ,cok zor toparlandim ,tek dilegim teseye gerek kalmadan normal yolla cikis olmasii
biz 11 aydir kaan hoca da tedavideyiz ,o zamandan beri ilaclar degisti tam bilmiyorum kac aydir kullaniyoruz
sizin problem neydi

Allah şifa versin arkadaşım .benim eşimde geç kalınmış inmemiş testis ameliyatı olmuş 8 yaşında geçen mayıstada m.tese ameliyatı olduk sperm bulunamadı fakat patolojide sperm evresi görüldü ağustozdan bu yana kaan hocada tedavideyiz benimde isteğim teseye gerek kalmadan azda olsa doğal olarak çıkması Allah nerde varsa bu dertten muzdarip olan şifasınıda versin.gerçekten maddi manevi kayıp.hadi maddiyatı geçtim ne için yaşıyoruz sağlık olsun huzur olsun da bazen çok ağır psikolojik olarak .benim tek umudum 2007 yılında 400 bin kadar çıkış vardı bizde belki yine üretim olabilir.:26:

hala haber yokmu selvadan çok merak ettim inşAllah mutluluktan arayamamıştır.....

slm kızlar işten geldim hemen neti açtım selvadan haber varmı diye ama hala gelmemiş inşallah hamiledir

kızlar nasılsınız selvanın bugün müydü test günü inşallah sonuç olumludur.

Kızlar selvadan haber yokmu umarım tutumuştur ve arkadasımız suanda cok mutludur mutluluktan girememiştir espoir canım hamileleğin nasıl geciyo jklm sen nasılsın canım benim biara msn de görüşelim

Kızlar selvadan haber yokmu umarım tutumuştur ve arkadasımız suanda cok mutludur mutluluktan girememiştir espoir canım hamileleğin nasıl geciyo jklm sen nasılsın canım benim biara msn de görüşelim

CANIM SİZİN SORUN GENETİKMİYDİ TEDAVİNİZ NE AŞAMADA FSH NIZ KAÇTI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.MEVLAM SİZİNDE YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN.CANIM SİZE BİRŞEY SÖYLİYCEM AMA YAPARSINIZ AMA YAPMAZSINIZ SİZİN BİLECEĞİNİZ BİRŞEY.BİLDİĞİMİZ GİBİ YAZIN YEŞEREN KIŞIN ÖLEN BİTKİLER ALLAH'ın İZNİYLE YAĞMUR SUYUYLA VE ALLAH'IN İNAYETİYLE CAN BULUYOR.LÜTFEN ELİNİZDEN GELDİĞİNCE YAĞMUR SUYUNU BİRİKTİRİP YAĞMUR SUYU ÜZERİNE MERYEM SURESİ YUSUF SURESİ VE DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM YA FATIR (MAHLUKATI YOKTAN VAR EDEN )ESMAUL HÜSNAYI OKUYUN
(İNŞALLAH DERSE YAKARAN İNŞA EDER YARADAN)MEVLAM BİZLER İÇİNDE İNŞALLAH MUCİZELERİNİ GÖSTERİR BİZİMDE EVLAT SAHİBİ OLMAMAMIZI NASİP EDER

canım siz tedavi gördünüzmü sorun neydi

canım valla bizde anlamadık sorunumuzun ne olduğunu..önce azo dendi ama sadece ilk testte sıfırdı, diğer testlerin hepsinde çıkış vardı, şimdide hareket sorunu var..Biz de kaan hocanın hastasıyız, temmuzdan beri tedavideyiz, dünkü sonuçları hocaya yolladım oda klomen ve proxeede yaza kadar devam edin demiş..normlde biz bu ay tüp bebek deniyecektik ama ben istemedim nedense, hemde ders yoğunluğu ve izin sorundu..yaza kadar devam edeceğiz ilaçla, doğal yoldan olmazsa artık, haziran veya temmuzda tüp deneyecez kaan hocanın orda..

Bu arada herkese selam, SELVAM nerdesin yahuuuu..bebişi buldun bizi unuttun ama sen kavuş bebene biz ölede mutlu oluruz canım benim :)))

canım allah inşallah en yakın zamanda şifa versin istemediğimiz kadar evlatlarımız olur inşallah senin için daha zor oluyordur başkalarının çocuklarına eğitim verirken içinin sızladığını tahmin edebiliyorum.mevlam güç versin salih evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin

saol canım benim :))) Ayy Allah'tan ben ünvdeyim :))) çocuklarla uğraşsam dediğin gibi daha kötü olabilirdi :)) ama valla Rabbim insana kaldırabileceği kadar yük yüklüyor, ben çok sıkıntı etmiyorum çünkü tüm kalbimle inanıyorum ki rabbim birgün bizede nasip edecek, bu arada sana da yayınladığın dualar için teşekkürler..İnsan duasını edince daha bir hafifliyor ve bu derdi vereni bilen insan için hiçbişey inan ağır gelmiyor..Sabır sadce, bir hadisde ne diyor?? ...ALLAH HİÇBİR KULUNA ŞİFASI OLMAYAN HASTALIK VERMEMİŞTİR...

[ı]kızlar selvadan haber yoxmu bugun ısde butun gunu selvanı dusunmusum ınsallah hamıledı sevıncden gırememısdıııı...[/ı][/b]

kızlar iyi aksamlar .ben sayfaları okuyamadım ınternet cok yavas sayfalar denısmıyo..selva yı merak ettım ama gelmemıs ınsallah hamıledır.... Bızde ıkı gundur tahlıllerle ugrasıyoruz hastane ıslerı cok zor...amelıyat persembe gunu dualarınızı eksik etmeyın

[ı]kızlar selvadan haber yoxmu bugun ısde butun gunu selvanı dusunmusum ınsallah hamıledı sevıncden gırememısdıııı...[/ı][/b]

selam kizlar !!
bende cok merak ediyorum insallah hersey yolundadir!!
belki daha zaman bulamamistir bizlere haber vermeye!!!

bir de cicek den haber belkiyoruz ,insallah tedavisi istedikleri gibi olulu olmustur!!!
allah yardimcilari olsun!!

iyi aksamlar cicek haber verdigin cok güzel oldu ;merak ediyordum seni!!!
dualarimiz seninle !!!
insallah güzel haberlerini aliriz persembe günü!!!!
kendine iyi bak oralarda!!!

HAYIRLI AKSAMLAR CANLARIM NASILSINIZ?SELVA CIM ınsaalh mujdelı haber vermekten ugrayamamıstr buraya.MELISELA VCK canlarım ya ben ne yapayım her gun 30 a yakın mınık mınık meleklere ders veryrm ayrı ayrı ılgılenıyorum.ustelık de annelerı benımle yasıt ....zaten cocuklarımda anladılar sankı problem oldugunu kı ....artık sormuyrlr cocugunuz var mı dıye?olsun ben onların sankı dualarıyla guzel kapılar acılacagına ınanan bırıyım hersey cocuk da degıl....rabbım ne zman ısterse ozman anne olayım.zaten 25 tane cocugum varve bu 5 yılda bır de degısyr.benımılk mezun ettıgım ogrencılerım su an unıversıtede okuyorlar,kımı ogretmen olacak kımısı komıser vs vs.... yanı ıcım rahat ....daha bır cok vaktımı harcıyorum ogrencılerıme... bu azoyu ogrendıkten sonra yanı 6 yıl oncesınde...neyse rabbım hepımız ıcın guzel kapılar acsın ınsalah CICEKCIM persembe mubarek gun ınsaalah sanada hayırlı gelır tatlım...UMUTOLSUN canım ben de ozledım msn sohbetlerımızı ınssalalah goruselım MEVLAM NE EYLERSE GUZEL EYLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…