Canlarım okuduğum bir yazıda şöyle yazıyordu.müslüman bir erkek asla kısır olmazmış.ama çocuğunun olmadığı durumlarda bol bol tövbe istiğfar etmeli hasan basri hazretlerine bir zat gelmiş ve çocuğunun olmadığını ve nasıl bir duada bulunması gerektiğini sormuş.o da günde 700 kere tövbe istiğfar oku sebebi ise nuh suresi(10-12).ayetlerde yazdığı gibi:çok affedici olan rabbinize istiğfar ediniz ki,gökten bol yağmur indirsin;size mal ve oğullarla yardım etsin,sizin için bahçeler ve ırmaklar versin
inşallah okursunuz ve rabbim dualarımızı kabul eder.
canım da ha ne kadar tedavi göreceksiniz proxeed kaç aydan bu yana kullanıyorsunuz.bizim proxeed kullanmaya başlıyalı bir buçuk ay oldu.
Allah şifa versin arkadaşım .benim eşimde geç kalınmış inmemiş testis ameliyatı olmuş 8 yaşında geçen mayıstada m.tese ameliyatı olduk sperm bulunamadı fakat patolojide sperm evresi görüldü ağustozdan bu yana kaan hocada tedavideyiz benimde isteğim teseye gerek kalmadan azda olsa doğal olarak çıkması Allah nerde varsa bu dertten muzdarip olan şifasınıda versin.gerçekten maddi manevi kayıp.hadi maddiyatı geçtim ne için yaşıyoruz sağlık olsun huzur olsun da bazen çok ağır psikolojik olarak .benim tek umudum 2007 yılında 400 bin kadar çıkış vardı bizde belki yine üretim olabilir.:26:bilmiyorum kaan hoca devam dedi ,tabiki benim istegim normal yolla cikis olmasi insallah
tese magduru oldugumuz icin cok korkuyoruz tekrardan o surece girmek istemiyorum ,cok zor toparlandim ,tek dilegim teseye gerek kalmadan normal yolla cikis olmasii
biz 11 aydir kaan hoca da tedavideyiz ,o zamandan beri ilaclar degisti tam bilmiyorum kac aydir kullaniyoruz
sizin problem neydi
slm kızlar işten geldim hemen neti açtım selvadan haber varmı diye ama hala gelmemiş inşallah hamiledir
slm kızlar işten geldim hemen neti açtım selvadan haber varmı diye ama hala gelmemiş inşallah hamiledir
Kızlar selvadan haber yokmu umarım tutumuştur ve arkadasımız suanda cok mutludur mutluluktan girememiştir espoir canım hamileleğin nasıl geciyo jklm sen nasılsın canım benim biara msn de görüşelim
canım siz tedavi gördünüzmü sorun neydi
canım valla bizde anlamadık sorunumuzun ne olduğunu..önce azo dendi ama sadece ilk testte sıfırdı, diğer testlerin hepsinde çıkış vardı, şimdide hareket sorunu var..biz de kaan hocanın hastasıyız, temmuzdan beri tedavideyiz, dünkü sonuçları hocaya yolladım oda klomen ve proxeede yaza kadar devam edin demiş..normlde biz bu ay tüp bebek deniyecektik ama ben istemedim nedense, hemde ders yoğunluğu ve izin sorundu..yaza kadar devam edeceğiz ilaçla, doğal yoldan olmazsa artık, haziran veya temmuzda tüp deneyecez kaan hocanın orda..
Bu arada herkese selam, selvam nerdesin yahuuuu..bebişi buldun bizi unuttun ama sen kavuş bebene biz ölede mutlu oluruz canım benim :)))
canım allah inşallah en yakın zamanda şifa versin istemediğimiz kadar evlatlarımız olur inşallah senin için daha zor oluyordur başkalarının çocuklarına eğitim verirken içinin sızladığını tahmin edebiliyorum.mevlam güç versin salih evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin
[ı]kızlar selvadan haber yoxmu bugun ısde butun gunu selvanı dusunmusum ınsallah hamıledı sevıncden gırememısdıııı...[/ı][/b]
kızlar iyi aksamlar .ben sayfaları okuyamadım ınternet cok yavas sayfalar denısmıyo..selva yı merak ettım ama gelmemıs ınsallah hamıledır.... Bızde ıkı gundur tahlıllerle ugrasıyoruz hastane ıslerı cok zor...amelıyat persembe gunu dualarınızı eksik etmeyın
kızlar teyze oluyorsunuz...değerim 160...hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?