Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın arkadaşlar nerelerdesiniz...SELVA tatlım güzel haberlerle gel canım Allah umduklarına nail etsin.

selva canım testi yaptırmadın mı?sonucu bekliyoruz halaylar çekicez

kızlar herkese hayırlı gunler SELVA DAN haber yok daha sabah berı belkı 100 defa geldım actım amma ınsaalah sevınc gozyaslarıyla gelırsın kardesım.rabbım yardımcın olsun

selvayı bekliyorum 4 gözle, allahım yüzünü güldürdü inşallah :)) bize heyecan yaptırıyo, ama gel artık ta hayırlı sonuca sevinelim :)

Merhaba arkadaslar.
Güzel dilekleriniz için hepinize tesekkür ederim darisi hepinizin basina.

Melisela canim üzülme sonuçta spermiogramda çikiyor ben bu yolla çiktigimda esimin bütûn spermiogramlari 0 bira tene desen yoktu.

Belgincim neden 2 ben fransa'da yaptirdim burda yasadigim için ve fransa'da bir embriyo yasasi olmadigi için 2 tane saglikli embriyon döllenmis ise transfer ediyorlar. Ve allaha sükürler olsunki ikisi tuttu.

Selva canim evet hikayelerimiz ayni ayni günde ameliyat olacakti esin olmadi önemli degil geç olsun gÜç olmasin. Sonuçta esinde bulundu adiniza çok sevindim. Ve simdi senden güzel hamile haberini bekliyoruz.

CANIM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN ?SİZİN AZO SEBEBİ NEYDİ[/QUOTE]

Tesekkür ederim. Bizim azo sebebi bilinmiyordu. Ameliyatta bir çok sayida bulundu bir yerde anormalik var ama ne oldugunu bilemiyoruz. Ben tikanikliga baliyorum.

kızlar selvadan hala haber gelmedimi inşAllah sevinçten unutmuştur.sizler nasılsınız ne var ne yok....

Canlarım okuduğum bir yazıda şöyle yazıyordu.müslüman bir erkek asla kısır olmazmış.ama çocuğunun olmadığı durumlarda bol bol tövbe istiğfar etmeli hasan basri hazretlerine bir zat gelmiş ve çocuğunun olmadığını ve nasıl bir duada bulunması gerektiğini sormuş.o da günde 700 kere tövbe istiğfar oku sebebi ise nuh suresi(10-12).ayetlerde yazdığı gibi:çok affedici olan rabbinize istiğfar ediniz ki,gökten bol yağmur indirsin;size mal ve oğullarla yardım etsin,sizin için bahçeler ve ırmaklar versin
inşallah okursunuz ve rabbim dualarımızı kabul eder.

Peygamberimiz hz.muhammed(sav)hergün 100kere tövbe istiğfar okurmuş.
Estağfirullah elazim ellezi lailaheilla hüvel hayyel kayyume ve etubüileyh
manası:razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru.kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan allah'a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup ona sığınırım. Günde 700kere hem eşleriniz hem siz okuyun lütfen

çok güzel baylaşım olmuş canım Allah razı olsun.

Her gece seher vakti,allahu teala buyurur ki istiğfar eden yokmu?affedeyim isteyen yok mu vereyim duasını kabul edeyim dermiş

Hadisi şerif(mümin dua edince allahu teala cebrail'e '''ben onu seviyorum,isteğini hemen yerine getirme''''facir(günahkar)dua edince ''ben onun sesini sevmiyorum isteğini hemen yerine getir'''buyururmuş.

selam kızlar, selva hala gelmemiş yaaaa ( açıp bakıyorum yok, bizim içinde hayırlısı kızlar, ben asla isyan etmiyorum ve hep çok şükür ediyorum..Rabbim hepimize hayırlısını verir inşAllah..

selam kızlar, selva hala gelmemiş yaaaa ( açıp bakıyorum yok, bizim içinde hayırlısı kızlar, ben asla isyan etmiyorum ve hep çok şükür ediyorum..rabbim hepimize hayırlısını verir inşallah..

canım siz tedavi gördünüzmü sorun neydi

peki sizin sorun neydi testislerin boyutunu biliyormusun.hiç tedavi gördünüzmü

testis boyutunu bilmiyorum esim ultrasyona irmisti orda bakmislardi ama boyut demediler sadece normaldediler,tese oldugumuz yer ise kucuk dedi...
bizim fsh yuksek ,kaaan hocada tedavideyiz 10 aydir ,su an proxeed ve testojel kullaniyor esim bekliyoruz...

sagol arkadasim ya icime su serptin herseye uzule uzule bir hal oldum
insalah hepiiz kurtuluruz bu dertten hayirlisiylaa

benim eşiminde yüksek çıkmıştı ama 6 sene önce ama testisin biri küçük diğeri büyük ama hiç tedavi görmedik düzgün bir yerde gittiğimiz doktor tam olarak birşey anlamıyordu zaten bir sonucada varamadık

canım da ha ne kadar tedavi göreceksiniz proxeed kaç aydan bu yana kullanıyorsunuz.bizim proxeed kullanmaya başlıyalı bir buçuk ay oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…