Merhaba arkadaslar.
Güzel dilekleriniz için hepinize tesekkür ederim darisi hepinizin basina.
Melisela canim üzülme sonuçta spermiogramda çikiyor ben bu yolla çiktigimda esimin bütûn spermiogramlari 0 bira tene desen yoktu.
Belgincim neden 2 ben fransa'da yaptirdim burda yasadigim için ve fransa'da bir embriyo yasasi olmadigi için 2 tane saglikli embriyon döllenmis ise transfer ediyorlar. Ve allaha sükürler olsunki ikisi tuttu.
Selva canim evet hikayelerimiz ayni ayni günde ameliyat olacakti esin olmadi önemli degil geç olsun gÜç olmasin. Sonuçta esinde bulundu adiniza çok sevindim. Ve simdi senden güzel hamile haberini bekliyoruz.[/Q
CANIM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN ?SİZİN AZO SEBEBİ NEYDİ
Peygamberimiz hz.muhammed(sav)hergün 100kere tövbe istiğfar okurmuş.
Estağfirullah elazim ellezi lailaheilla hüvel hayyel kayyume ve etubüileyh
manası:razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru.kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan allah'a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup ona sığınırım. Günde 700kere hem eşleriniz hem siz okuyun lütfen
selam kızlar, selva hala gelmemiş yaaaa( açıp bakıyorum yok, bizim içinde hayırlısı kızlar, ben asla isyan etmiyorum ve hep çok şükür ediyorum..rabbim hepimize hayırlısını verir inşallah..
peki sizin sorun neydi testislerin boyutunu biliyormusun.hiç tedavi gördünüzmü
sagol arkadasim ya icime su serptin herseye uzule uzule bir hal oldumıyı aksamlar kızlar,nasılsınız?MELISELA cım rabbımın bıldgı vardr elbette...ınsaaalh yurekten dılıyorum bır daha kı testlerde senı sevınc gozyaslarına bogacak sonucların olsun,yada teste gerek kalmadan hamıle kal emı:)))))canım arkadasım...ESPOIR hamılelerın duası red olunmazmıs tatlım allah rızası ıcın dualarında yer alayım bıtanem..rabbım meleklerını kucagına almak nasıp etsın ınsalah.SELVA canım benım az kaldı ben bıle bu kadar heyecanlıyken senı dusunemıyorum.kendı test gunumgeldı sımdı aklıma ....rabbım ınsaalah yarın burada halay cekmeyı kutlamayı nasıp etsın...degerın yuksek yuksek cıksın arkadasım ınsaalah ERYASU ,GELINCIK,CANSUYUM,HARZEM nereledersınız ben de olumsuz haberımı aldım ammmma buradayım yıkılmadım henuz sukurler olsun.kızlar gelın sohebet edelımneler yabyrsnz?HARZEM bacım sen bana adres yollayacaktın ya ,beklıyorum....CICEK canım benım rabbım ısınızı rast getrsn ınsaaalh su gıbı gıt su gıbı gel su gıbı azıztemız guzel sonuclar gtr bıze....VCK caanım sende yaz bol bol mıllete, slm felan verde dolsun su mesajların tatlım yaaaa.ozelden goruselım hıc degılse ,baska turlu nasıl olacakkkı bılmem..LAMLAY TATLIM TESTIS BOYUTU sperm bulumunu etkılemyr canlı ornegı bızız.doktorların bu testıs acılmaz bıle fındık buyuklugunde dedıklerı testıstensukurler olsun kı 6 tane bulunmustu.oysakı ılk dıger buyuk testısı aramıs dr ancak hıc bulamamıs sonra kucuge gecmıs 6 sperm bulundu.sen onu dert etme....
testis boyutunu bilmiyorum esim ultrasyona irmisti orda bakmislardi ama boyut demediler sadece normaldediler,tese oldugumuz yer ise kucuk dedi...
Bizim fsh yuksek ,kaaan hocada tedavideyiz 10 aydir ,su an proxeed ve testojel kullaniyor esim bekliyoruz...
canım da ha ne kadar tedavi göreceksiniz proxeed kaç aydan bu yana kullanıyorsunuz.bizim proxeed kullanmaya başlıyalı bir buçuk ay oldu.testis boyutunu bilmiyorum esim ultrasyona irmisti orda bakmislardi ama boyut demediler sadece normaldediler,tese oldugumuz yer ise kucuk dedi...
bizim fsh yuksek ,kaaan hocada tedavideyiz 10 aydir ,su an proxeed ve testojel kullaniyor esim bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?