iyim bacım buralardayımda arada bakıp çıkıyorum yazcak bişeyim yok ki evet yenenler var onların sevinçlerini paylaşıyorum anca biz yenemedik nşallah diğer bekleyenler yener 4 yıl oldu dile kolay her günü hüzünle 4 yıl aklımdan hiç çıkmıyor ama Rabbim vermeyincede olmuyor işte gene umreye gidiyoruz inşallah tek umudum o bu sefer inşallah dualarım kabul olurda sperm çıkar anne olurum yaşta gidiyor malum
hayırlısı olsun bitanem napalım, valla bunada çok şükür, ilk testte kağıt bomboştu..kendime gelemem derken iyi anlamdamı kötü anlamdamı anlamadım :))) inş iyi anlamda kendime gelemem demişsindir :)) Rabbim inş katlarıyla burdaki arkadaşlarıma da nasip eder..hep dua ediyorum valla..
canım sakin olun ve ya kaan aydosda ya da Emre bakırcıoğlunda tedavinizi olun derim..emre bey istanbulda, kaan hocada ankarada, ama mutlaka bunlardan birine gidin canım..inş tez zamanda kurtulursunuz..
SELVAAAAAAAAA nerdesin tatlım???? sevinten ağlıyorsundur belkide :))) güzel haberle gel :))
kızlar hepınıze merhaba
hepinize guzel sozlerınız ıcın tesekkur ederım ıyıkı varsınız yanımdasınız
yarın saatı bellı degıl amelıyatın saat 8 de hastanede olacagız kaan hoca galıba gırmeyecek gıremeye bılırım ben ama sonuclara ben bakacam dedı. moralım bozuk korkuyorum sonuc ınsallah guzel olur allahım kımseyı zorda koymasın cok zor
bu ıkıncı oldugu ıcın dahada cok korkuyorum
kendınıze ıyı bakın görüsürüz
nasılsınız canlarım........birşey sorucam geçenlerde bir arkadaş yazmıştı izmirde kent hastanesinde tedaviye başlıycaktı kimdi o haberi olan varsa yazarmı.:26:
SELVAM KIZ BENI nıye alıntı yabmadım kız o kadar cıcek bastım kız asagıdaya tekrar tekrar tebrıkler kuzum gozlerım doldu su annnnnnn ayyyy ne mutlu ne kutlu ne guzel bır haber bu yaVCK TATLIMAGZINDAN bal damlıyor amın ınsallah bırgun bende burda halaylar cekerımmm allah razı olsun
selva bacım bu çiceklerde benden maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin senin duan kabul olur şimdi banada dua et
bu arada ayın 15. de umreye gidiyorum kızlar inşallah bu sefer dualarım kabul olur
tebrik ederim allah tamamini erdirsin :)))))
kızlar hepınıze tesekkur ederım ınsallah bende guzel haberler verırım sızlere...selva canım tekrar tebrıkler allah tamamına erdırsın cok ama cok mutlu oldum canım benım umut oldun bıze
kızlar güzel anne adayımız aramızdan ayrılmış gitmişşşş SELVAA SELVA nerdesinnnn ayy ne heyecenlıdır yaaaa
Allaha bin şükür bu siteden bu halaylar hiç eksik olmasın hergün biri için halay çekelim sabahtan beri senin hayırlı haberlerini bekliyoruz....rabbim sonuna kadar daim etsin tebrik ederim..
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
selvacim cok sevindim senin adina allah tamamina erdirsin insallah....seni birdaha tebrik ediyorummmmmm cok sevindimmmmm banada duva edin esimle bu ayy turkiyeye tetaviye geliyoruz insallahhhhhhh
İşte beklediğimiz haberGözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah. Darısı hepimizin başına
canim gozun aydin hayirli olsun cok sevdimm
merhaba zcu ben izmirdeyim sende mi izmirdesin siz başladınızmı tedaviye nerede ben çok kararsızım napacağımı bilmiyorum maddi anlamda bi lüksüm yok o yüzden çok iyi karar vermem gerek sabrım gücüm kalmadı artık çok yoruldum çok
merhaba zcu ben izmirdeyim sende mi izmirdesin siz başladınızmı tedaviye nerede ben çok kararsızım napacağımı bilmiyorum maddi anlamda bi lüksüm yok o yüzden çok iyi karar vermem gerek sabrım gücüm kalmadı artık çok yoruldum çok
çok çok çok sağolun arkadaşlar rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,sevincime ortak oldunuz..o kadar şaşkınımki ne olduğunu anlamadım böyle sersem gibi oldum akşam o yüzden fazla yazamadım cevap veremediğim arkadaşlar kusuruma bakmayın..hepiniz benim için önemlisiniz..
selvacıgım cok sevındım canım tebrık ederım
tebrik ederim allah tamamini erdirsin :)))))
canim gozun aydin hayirli olsun cok sevdimm
canımmmmm gözün aydın çok sevindim beklettiğne değidi hayatım
selvacım gözün aydın allahım tamamına erdirsin inşallah kaan beyin hastne kısmındamı yoksa özel bölümündemi yapıldı donmuşların varmı hakkında hayırlısı olsun
canım maaşallah allah tamamına erdirsin ben biliyordum zaten hamiş olduğunu 2011 uğurlu gelecek demiştim :))))seni ve babayı tebrik ederim, inşallah sonuna dek sağlıklıbir bi şekilde kucağınıza alırsınız rabbim burada ve burada olmayan tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara nasip etsin inşallah bu güzel duyguları yaşamayı :)
maaşallah selva inşallah allah kucağına sağlıkla almayıda nasip eder
selva ALLAHIM tamamına erdirsin inşallah hayırlıısıyla kucağına al çok sevindim burasını neden daha önce bulmadım diye kendime kızıyorum harika biyermiş Allahım bu güzel duyguyu bize de yaşatır inşallah tez zamanda....
gunaydinlar gecmisi okuyamadim ama halaylari gordum SELVA canim tebrik ederim senin adina cok sevindim arkadasim allah tamamini erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin daha ne diyeyim bilmiyorum cok sevindim
ZAMAN sanirim sende umreye gidiyorsun simdiden hayirli yolculuklar arkadasim yolun acik olsun..
burdaki herkesin dualari kabul olsuninsallah bizde yasariz bu guzel duygulari.. 2011 e guzel basladik hamile haberleri arka arkaya geliyor insallah tedavideki tum arkadaslarimizdan da guzel haberler aliriz.. CICEK ten haber varmi neler yaptilar acaba gecmisi okuyamadim da ....
tebrik ederim selva cım ne güzel bir duygu bu inşallah aynı duyguyu bende bu ay sonu yaşıcam yumurtlama iğnelerine başlıcaz haftaya ondan sonra ameliyat giricez eşimle eğer bulunursa bizim için bayram olacak dua edin mutlaka
canım çok sevindim heyecanla bekliyorduk Allah sağlıcakla kuçağına almayıda nasip etsin darısı burada seni bekliyen dua eden evlat hasretiyle yanan hepimize olsun.kendine dikkat et Rabbim nazarlardan korusun bende halayın ucundan tutayım.
en kısa zamanda hepinizin halayını çekeriz inşallah.....dualarımdasınız...
evet canım birbirimize çok benziyoruz bende adetimi bekliyorum evet birbirimize mutlaka destek olalım canım aynı günlere denke geliyo hemen hemen biz batı bahat hastanesinde fuat esersoy doktorumuz canım
nasılsınız canlarım........birşey sorucam geçenlerde bir arkadaş yazmıştı izmirde kent hastanesinde tedaviye başlıycaktı kimdi o haberi olan varsa yazarmı.:26:
anlamadim tam olarak onceden cikis vardi sonradan mi azo oldu ve mikrotesede bulunmadi....??Allah şifa versin arkadaşım .benim eşimde geç kalınmış inmemiş testis ameliyatı olmuş 8 yaşında geçen mayıstada m.tese ameliyatı olduk sperm bulunamadı fakat patolojide sperm evresi görüldü ağustozdan bu yana kaan hocada tedavideyiz benimde isteğim teseye gerek kalmadan azda olsa doğal olarak çıkması Allah nerde varsa bu dertten muzdarip olan şifasınıda versin.gerçekten maddi manevi kayıp.hadi maddiyatı geçtim ne için yaşıyoruz sağlık olsun huzur olsun da bazen çok ağır psikolojik olarak .benim tek umudum 2007 yılında 400 bin kadar çıkış vardı bizde belki yine üretim olabilir.:26:
kızlar teyze oluyorsunuz...değerim 160...hamileyim
canım sana bir tavsiyede bulunmak isterim mekke'ye gidince orda satılan bir hurma var ağacını hz.muhammed(sav)'in diktiği bir ağaç .fiyatı biraz pahallı 300ytl gibi ama çok almana gerek yok 14 tane al.7 tanasini sen 7 tanesini de eşin akşam yatmadan önce yesin onun üzerine birşey yiyip içmeyin.yalnız hurmaları senin eşininkileri ayır sonra her birinin üzerine yasin-i şerif oku göreceksin allah'ın izniyle allahu teala inşallah size şifa verecektir.ölüleri dirilten rabbim inşallah bizim için hayırlısıysa bizede evlat nasip etsin .benide dualarından eksik etme özelden mesaj atmıştım.bende aldım o hurmadan inşallah bizde yapıcaz şifa allah'tanbacılar özelden mesajları aldım ismen verenleri ve vermeyenleri nicleri ile yazdım bacılar tabiki sadece bebek konusunda değil istediğiniz her konuda dua isteyin inşallah dua edicem bu sefer daha bilinçliyim kızlar inşallah cennet bahçesinde isimleriniz ve istekleriniz için dua edicem gerci çok kalabalık oluyor cennet bahcesi ama edebildiğim kadar edicem sonra mekkeye gecince isimlerinize tavaf yapmayı planlıyorum ve hicirde isimleriniz okuyup namaz kılıcam biliyorsunuz hicr önceden kabenin içindeymiş taş yetmeyince dışında kalmış yani orası kabenin içi efendimiz kız hz. Fatmaya orda namaz kıl der inşallah bu sefer daha farklı daha bilinçli geçicek kızlar sizin de bildiğiniz şunuda yap dediğiniz bişey varsa özelden haber verin inşallah yaparım
kader-nl bacım sana özelden attım bi bakta ona göre cevap ver emi
sayes bacım allah razı olsun ne kadar içten bir temenniydi benim adım esra herifinki adem inşallah dua edersen sevinirim
amin canım inşalah hakkımızda hayırlısı olur senin eşinde problem neymiş doktor bişey dedimi benimkinde problem yok çocukluktan falan bilinmiyo
peki hormon değerleri nasıl testis boyutu nasıl genetiğe baktırdınızmı siz.bizimkini bilmiyorum şimdiye kadar gittiğimiz doktor sadece sperm testine bakarak konuştu hiç bir test yaptırmadı ama bence genetik olabilir bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?