Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:18:
canım arada bi uğra biz baylaştıkca hafifliyoruz Allahtan umut kesilmiyor .umreye gidiyorsun Rabbim kabul etsin Allah dualarımızı geri çevirmesin dualarında bizleride yer ver .güle güle git güle güle gel canım.

sağol bilgiler için. paylaşacak kimseler bulmakla belki daha kolay atlatılır bu süreç. öncesinde varlığından haberdar dahi olmadığım bir sorun bu. elbette kabullenmek zor ve yalnızca kendime ait olmadığı için herkesle rahatça dertleşmek de. eşime destek olmam daha güçlü olmamı gerktiriyor, yüküm ağırlaşıyor. sanki şimdiye kadar gerçekten üzülecek bir durum gelmemiş başıma.

canım korkma allahın izniyle sende güzel haberler vereceksin bize dualarım seninle bizi merakta bırakma..

nasılsınız canlarım........ birşey sorucam geçenlerde bir arkadaş yazmıştı izmirde kent hastanesinde tedaviye başlıycaktı kimdi o haberi olan varsa yazarmı.:26:

nasılsınız canlarım........ birşey sorucam geçenlerde bir arkadaş yazmıştı izmirde kent hastanesinde tedaviye başlıycaktı kimdi o haberi olan varsa yazarmı.:26:

merhaba zcu ben izmirdeyim sende mi izmirdesin siz başladınızmı tedaviye nerede ben çok kararsızım napacağımı bilmiyorum maddi anlamda bi lüksüm yok o yüzden çok iyi karar vermem gerek sabrım gücüm kalmadı artık çok yoruldum çok

selva bacım bu çiceklerde benden maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin senin duan kabul olur şimdi banada dua et
bu arada ayın 15. de umreye gidiyorum kızlar inşallah bu sefer dualarım kabul olur

tebrik ederim allah tamamini erdirsin :)))))

kızlar hepınıze tesekkur ederım ınsallah bende guzel haberler verırım sızlere...selva canım tekrar tebrıkler allah tamamına erdırsın cok ama cok mutlu oldum canım benım umut oldun bıze

kızlar güzel anne adayımız aramızdan ayrılmış gitmişşşş SELVAA SELVA nerdesinnnn ayy ne heyecenlıdır yaaaa

selvacim cok sevindim senin adina allah tamamina erdirsin insallah....seni birdaha tebrik ediyorummmmmm cok sevindimmmmm banada duva edin esimle bu ayy turkiyeye tetaviye geliyoruz insallahhhhhhh

İşte beklediğimiz haber Gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah. Darısı hepimizin başına

canim gozun aydin hayirli olsun cok sevdimm

çok çok çok sağolun arkadaşlar rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,sevincime ortak oldunuz..o kadar şaşkınımki ne olduğunu anlamadım böyle sersem gibi oldum akşam o yüzden fazla yazamadım cevap veremediğim arkadaşlar kusuruma bakmayın..hepiniz benim için önemlisiniz..

canım bende izmirdeyim biz ege üni.tüp bebek böl. tedaviye baş m.tese oldu eşim mayıs 2010 da sonuç sıfır patolojide sperm evresi görüldü fakat ilaç falan vermediler oradaki androloji dr. larına sorduk bol bol meyve sebze yiyin dediler bu kadar hiç ilgi yok .ekstradan prof parası öderseniz ilgi oluyor anlıycan herşey paraya dayanıyor.sizdeki sorun neydi sperm çıkıyormu.Allah şifa versin

biz ağustoz ayından bu yana Kaan hocada tedavideyiz artık hayırlısı Allahtan

ne demek meleğim anlıyorum seni şimdi bulutların üzerinde kuş gibisin sen haklısında allahım mutlulğunu bozmasın hiç....

selvacıgım cok sevındım canım tebrık ederım

tebrik ederim allah tamamini erdirsin :)))))

canim gozun aydin hayirli olsun cok sevdimm

canımmmmm gözün aydın çok sevindim beklettiğne değidi hayatım

selvacım gözün aydın allahım tamamına erdirsin inşallah kaan beyin hastne kısmındamı yoksa özel bölümündemi yapıldı donmuşların varmı hakkında hayırlısı olsun

nasılsınız kızlar
yeni kürler varmı yada ibrahim saraçoğluna herbalist te falan giden varmı sonuçlar nasıl

bacılar özelden mesajları aldım ismen verenleri ve vermeyenleri nicleri ile yazdım bacılar tabiki sadece bebek konusunda değil istediğiniz her konuda dua isteyin inşallah dua edicem bu sefer daha bilinçliyim kızlar inşallah cennet bahçesinde isimleriniz ve istekleriniz için dua edicem gerci çok kalabalık oluyor cennet bahcesi ama edebildiğim kadar edicem sonra mekkeye gecince isimlerinize tavaf yapmayı planlıyorum ve hicirde isimleriniz okuyup namaz kılıcam biliyorsunuz hicr önceden kabenin içindeymiş taş yetmeyince dışında kalmış YANİ ORASI KABENİN İÇİ Efendimiz kız Hz. Fatmaya orda namaz kıl der inşallah bu sefer daha farklı daha bilinçli geçicek kızlar sizin de bildiğiniz şunuda yap dediğiniz bişey varsa özelden haber verin inşallah yaparım
kader-nl bacım sana özelden attım bi bakta ona göre cevap ver emi
sayes bacım Allah razı olsun ne kadar içten bir temenniydi benim adım esra herifinki adem inşallah dua edersen sevinirim

evet canım birbirimize çok benziyoruz bende adetimi bekliyorum evet birbirimize mutlaka destek olalım canım aynı günlere denke geliyo hemen hemen biz batı bahat hastanesinde fuat esersoy doktorumuz canım

bu hastaneyi ilk kez duydum umarım hayırlı olur.Allah yardımcımız olsun :)

beeeeennnnn......hayırdır sizdemi orada düşünüyorsunuz??

anlamadim tam olarak onceden cikis vardi sonradan mi azo oldu ve mikrotesede bulunmadi....??
eger oylyse bence tedaviyle ins cikis olur sanslisiniz ,vucut uretiyomus demekki onceden,peki hormonlariniz ve testis boyutlariniz normalmi

canım sana bir tavsiyede bulunmak isterim mekke'ye gidince orda satılan bir hurma var ağacını hz.muhammed(sav)'in diktiği bir ağaç .fiyatı biraz pahallı 300ytl gibi ama çok almana gerek yok 14 tane al.7 tanasini sen 7 tanesini de eşin akşam yatmadan önce yesin onun üzerine birşey yiyip içmeyin.yalnız hurmaları senin eşininkileri ayır sonra her birinin üzerine yasin-i şerif oku göreceksin allah'ın izniyle allahu teala inşallah size şifa verecektir.ölüleri dirilten rabbim inşallah bizim için hayırlısıysa bizede evlat nasip etsin .benide dualarından eksik etme özelden mesaj atmıştım.bende aldım o hurmadan inşallah bizde yapıcaz şifa allah'tan

amin canım inşalah hakkımızda hayırlısı olur senin eşinde problem neymiş doktor bişey dedimi benimkinde problem yok çocukluktan falan bilinmiyo

amin canım inşalah hakkımızda hayırlısı olur senin eşinde problem neymiş doktor bişey dedimi benimkinde problem yok çocukluktan falan bilinmiyo

peki hormon değerleri nasıl testis boyutu nasıl genetiğe baktırdınızmı siz.bizimkini bilmiyorum şimdiye kadar gittiğimiz doktor sadece sperm testine bakarak konuştu hiç bir test yaptırmadı ama bence genetik olabilir bilemiyorum

hormaonları iyi çıktı canım eşimin çocukluktan gelen rahatsızlığı yada ameliyatı yok doktor tesede buluruz dedi bakalım herşey 15 gün sonra belli olacak canım ayrıca bizimki genetik değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…