Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hepinizede çok teşekkür ediyorum gerçekten üzüldüm daha kötüsü çok yıprandık.doktor iki üç ayda kalan yumurtaları vücüdundan ancak atarsın dedi.zaten ağrılarımda devam ediyor...nete girme fırsatım pek olmadı bende kızlara süpriz yaparım dedim onlarada umut olurum dedim ama olmadı hayırlısı tabi ama zormuş Allahım hepimizin yardımcısı olsun hepiniz A.e.olun

[/QUOT

yeni gelenler için herkes kendi hikayesini yaşadıklarını yazabilir mi acaba? nasıl bir süreç, nelerle uğraşmak gerekiyor, ortalama ne kadarda ne olucağı belli oluyor gibi birsürü soru var kafamda. biz yeni öğrendik tedaviye bile başlamadık 3 ay kadarda başlayamıyacağız. ama bu konuyla yatıyourm bu konuyla kalkıyorum. hayatımın merkezinde bu var. yakınlarıma açmadığımız için kimseylede konusamıyorum. zaen kafamda almıyor cocugumun olamıycagını durumu kabullenmiş bile eğilim sanki. büyük bir boşluk,tuhaf ve insanın içini kemiren bi durum...............
çift taraflı 5 yaşında testis indirme ameliyatı. sıfır sperm. zamanı ve ne olacağı belli olmuyor herkese göre değişiyor. Her soruyu rahaylıkla sorabilirsin kanayanyara. cevap veririz veya verebileceklere yönlendiririz.
hepinize iyi aksamlar canlarim ben evime döndüm bugun
ne guzel dualar etmissiniz allah sizlerden razi olsun allahim bana yasatmadigi o mutlulugu sizlere yasatsin dostuma dusmanima bu derdi vermesin cok zor..simdik siz diyeceksiniz uzulme 3 tesede bulunur belkide 3 deneme hic olmayacak demek böylesi hayirliymis isyan etmiyorum ama cok üzülüyorum kime ne icin uzulduysem bu hayatta hepsi benim basima geldi..kimin ahini aldim bilmiyorum dusunuyorum ama bulamiyorum..kaan hoca ameliyatin cok iyi gectigini cok ugrastim dedi cok guzel parcalar aldim cok guzeldi dedi ama hic bir sey bulunamadi dedi eger pataloji de kök hucre cikmassa dosyayi kapatirim dedi ben o zaman cok kotu oldum siz bizim umudumuzdunuz diyebildim tek bende istiyordum bende uzuldum dedi sonra uzulmeyin gencsiniz umudunuzu kaybetmeyin dedi bir hastam vardi tam dosyasini kapatma asamasinda hamile kaldi dedi umudunuz hic bitmesin dedi..yani kizlar dosya kapanacak biz hangi yoldan gidecez simdik cok zoruma gidiyor ama hic bisey olmamis gibi davraniyorum etrafa esime karsi..hastanede kaldik o gece esim genel annestesi oldu doktor cikmasina izin vermedi genel olunca cikilmaz hic gormedim cikani dedi..esim lokal istiyordu ama belden igneyi vuramamislar..simdik iyi hic agrisi falan olmadi..iste kizlar böyle belkide yolun sonu bilmiyorum..birhafta sonra patolojinin sonucunu soyleyecek..kok hucre varsa tedavi ugyularim dedi..ha birde tek sola bakmis saga bakmamis
sağa bakılmadan umut kaybedilir mi hiç çiçek vazgeçmeyin kaan hoca ne derse desin sakın.
Selam arkadaşlar,
Sizlere iyi bir haber vermek istiyorum. Umarım umut veririm sizlere. Çünkü yaklaşık 1 sene önce ben de bu sayfalarda dolaşırken hep iyi haberler okumayı isterdim. Umutsuzca okurdum ne olmuş ne bitmiş diye. Mteseden başka çaremiz yoktu ve ameliyatı uzun bir süre ertelemiştik. En sonunda eşim mtese oldu ve sperm bulundu ve ben şu anda hamileyim :64: Ameliyatı Dr. Emre Bakırcıoğlu yaptı Umut Tüp Bebek Merkezinde. Emre Bey'in adını da burdaki sayfalardan görmüştüm. Daha hamileliğin ilk üç ayı içerisindeyim süreç inşallah iyi ilerler ancak bundan 1 sene önce bu durumu hayal bile edemezdim. Allahtan ümit kesilmiyor. Hayatımızda ne zaman ne olacağını bilemiyoruz. Gerçekten çok şükrediyorum ve hepinizin için aynısını diliyorum.
çok candan kutluyorum orchardroad. Allah öpüp koklamayı nasip etsin.
Canım senin yaşadığın durumu şuanda biz yaşıyoruz.Anlatamam harşey aynı bizde iki doktor arasında çıkmazda kaldık.Eşim kaan aydosun verdiği ilaçları araştırıyor şu zamanlarda.Bizede 1 aylık bir tedavi arkasından da iki aylık bi ilaç tedavisi daha uygulayacağını söyledi.Microteseyi emre bey de yaptıracağız o ilaca gerek yok demişti belki ilaçları kullanmadan bi kez daha emre beye danışmamız gerekecek iyi ki bilgilerini paylaştın çok teşekkürler.Benim eşimde 7-8 yaşlarında tek taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş ve hormonlar normal emre bey direk tese dedi.kaan bey önce ilaç tedavisi dedi .ilaçları kullanmadan önce iyice araştıralım .Çoook teşekkürler duyarlılığın için....Rabbim kucağına almak nasip etsin....Bizlerede versin
Bu inmemiş testislerde galiba kanallara hasar verme sıklıkla yaşanıyor. tek taraflıda azosperm olması ilginç. bence aslında üretim en azından bir tarafta yüksek olasılıkla vardır fakat indirme ameliyatı sırasında kanal hasar gördüğü için çıkış olamıyordur. mesa denilen epididimden sperm bulma ameliyatını doktorlardan soruşturun. ordan bulunan spermlerin bebek oluşturma şansı daha fazla olabiliyor.
merhaba gofretto kardeşim.eşimin hormon değerleri şöyle total testesteron : 7,41 idi 3 ay sonra 6,71 olmuş.fsh ise 1,46 idi 3 ay sonra 2,82 olmuş.emre bey bize de 4 ay önce microtese der diyordum ama muayene sonrasında testisleri ölçtü hormonların durumuna göre mi artık bilemiyorum ilaç tedavisi uygulayalım sizden ümitliyim sperm çıkışı bekliyorum dedi.şu an için sperm çılışını bekliyoruz.hormon sonuçlarını gönderdik geçen cuma bu sabah eşimi aramış o da uyuyordu duymamış yarın tekrar arayacakmış bakalım.sağolasun her ay tedaviyi istanbuldan yönlendiriyor.kimisine ilaç tedavisi kimisine microtese diyor bende anlamadım.ama alanında bayağı uzman tecrübeli bir kişi.o diyorsa birşeyler bilerek söylüyordur.sizin hormon değerleri nasıldı gülüm.emre beye güvenin gülüm sperm bulunursa emninim tüp bebekte tutaacaktır.senin halayını çekeriz haziran ayında inş.:64::64::64:
ilaç genelde hipo hastalarına verilir. fsh azsa. diğer durumlarda ilaca gerek duymuyor emre bey.
iyi geceler kızlarrrr...........

kusuruma bakmayın bazen sadece ceee deyip kaçıyorum sorulara yanıt veremiyorum liste hakkında sorular olmuş fırsatım olursa arkadaşlar sizide ekleyeceğim inşallahhh.....

bugünlerde gececiyim aklımı derince kurcalayan bir sorunla maalesef cebelleşip duruyorum aslında aylardır almak istediğim bir karar ama tamda cesaret edemiyodum çünkü çok ciddi bir karar ama ağır basan tarafımı seçtim ben evliliğimin 10 yılına girdim bu 10 yılın 5 yılında tüpbebek denedik sonuç maalesef negatif tesede sperm çıkmadı bu benim için hüsran olmadı her zamanda demişimdir yani yıkılmadım dr bana sperm yok bulunamadı ir daha deneyin dediğinde bile hiç birşey hissetmiyordum bir damla gözyaşı dökmedim o zamanlar niye böyle hissiz davrandım anlam veremedim aslında çok istiyordum bir çocuğum olmasını yıkılmam gerekirken ben sanki hiçbirşey yaşamamış gibiydim eşim yıkılmış perişan tabiii......
her neyse hızlı geçim aradan 4 yıl geçti tekrar tedaviye başladık kaan hocayla irtibata geçtim tahliller sonuçlar patoloji raporu falan herşeyi gönderdim başımızdan geçenleri anlattım oda yine tahliller falan istedi yaptırdık gönderdim ilaçlar verdi eşim kullandı tekrar yaptırmamızı söyledi yine yaptırdık yine ilaçlar şimdi yine tahlil yaptırmamız lazım sonuçları göndereceğim dr ona göre ilaç verecek eşim yaz tüpbebeğe başlamak istiyor ramazan bayramından sonra microtese olayım şansımızı bir kez daha deneyelim diyor 2 aydan beri bunu çok sık dile getiriyor çok istiyor bir çocuğumuzun olmasını eeeeeeeeee diyeceksiniz ne var bunda ..........

işte sorunda burda başlıyor ben istemiyorum ne tedavi görmek nede bir çocuğumuzun olmasını ve bunu eşime söyleyemiyorum bundan öncede böyle düşünüyordum ama 4 aydan beri bunda kesin kararlıyım ama diyemiyorum hep geçiştiriyorum olur tamam falan gibi ama içim öyle demiyor en son cumartesi günü konuştuk kahvaltıda yine dile getirdi çocuk isteğini ben yine geçiştirdim zaten pazar günüde gitti perşembe günüde gelecek kismet olursa herhalde 1 veya 2 gün evde kalır yine konuyu açarsa ben artık söyleyeceğim içimde taşımak istemiyorum nasıl bir tepki verir onuda bilemiyorum bu aramızda ne gibi sorunlar açar evliliğimi etkilermi onun hakkında bir tahmin bile yürütemiyorum ama tek bildiğim şey artık söylemem gerektiği.......

belki diyeceksiniz kii nerden biliyosun tedavide sperm çıkıp senin hamile kalacağını kesinmiş gibi karar almışsın diye ama allahın işi belli olmaz hani bir şeyi çok istersin olmaz ama istemezsin hemen başına gelir buda onun gibi bişey benceeee.......

şimdi belki eşimle çok büyük sorunlar yaşadığımı düşüneceksiniz ama yaşamıyorum eşimi seviyorum oda beni seviyor rahat bir yaşantım var hemen hemen her şeyim dört dörtlük geçen yıl ev aldık bu yılda eşim kendi işinin başına geçti allahıma binlerce çok şükür sıkıntımız yok sadece ailesiyle aram iyi değil istenmeyen gelin olduğum için genelde problem yaşarım.....eeeeeee o zaman kuru yermi kudurtuyor seni demeyinnn

ben yoruldum yenildim kendi içimde boğuldum karmakarışığım duygusuzlaştım hissizleştim çok asabi sinirli oldum ani patlamalar yaşıyorum kimseye anlatamıyorum bir kızkardeşimle dertleşirim ama çokta açılmam kendi kabuğuma tamamen çekildim diyebilirim kardeşim bir dr git diyor ama benim sorunum dr luk değil yılların birikimi artık ortaya çıkıyor yıllardan beri çevre baskısı söylediğim onca yalanlar çocuk üstüne imrenmelerim iç çekmelerim milletin laf sokması benden çocuklarını esirgemeleri yada bilerek gözüme sokmaları içimdeki açılan yarayı büyüttükçe büyüttü geçmişte yani ilk evliliğimin yıllarındaki yaşadığım problemler şimdilerde ağır basıyor.........
aslında yenide değil 1.5 yıldan beridir aynıyım ama yine sessiz yanımı kullanıyodum amma 4 aydan beridir öyle değil artık bastıramıyorum içimdekileri biraz uzaklaşmaya ihtiyacım var yanlız kafamı dinleyeceğim bir yere gitmem lazım ama gidemiyorum eşim izin vermez hem yanlış anlar birden bire nerden çıktı diye bu konu böyle diye......
ben kendi içimde mutsuzum huzurlu değilim ne yapacağımı bilemiyorum şimdilerde çocukta istemiyorum nasıl eşimin tedavisi için uğraşabilirimki .........sakın yanlış anlamayın beni hakkımdada kötü şeyler düşünmeyin eşimde bende namazlı abdestli kişileriz allahtan çok korkarım ve ben namusum için yaşarım evli kadınların eşlerini aldatmasını çok kötü karşılarım irandaki gibi cezalandırılsın isterim taşlanarak o kadar katıyım yanii......

bu kararımı ilk sizlerle paylaşıyorum bacılar bir şey söyleyin bir yolda siz gösterin ne yapmalıyım yanlış bir şeyde yapmak istemiyorum eşimi çok ama çok seviyorum onu kaybetmek istemem 14 yıllık bir sevgi bizimkisi ne zorluklarla evlendik filmlere konu olur o türden ama işte amalar dönüp duruyor zihnimde ..........sizide sıktığım için kusuruma bakmayın kızlarrr sizden başka bu sorunumu dökeceğim kimsem yok hakkınızı helal edin.....
Helal olsun harzem sen de helal et. Yerinde olsam menepoza kadar asla vazgeçmezdim.
arkadaşalr size bişey soracam bu micro tese tam olarak iğnelere başladıktan sonra 12.günmü oluyo yani ben 8 martta başladım 19 martamı geliyo bilen varsa yazssın lütfen
yumurta toplama gününe göre değişiyor meldacım. kiminde 10. gün kiminde 14. gün olabiliyor. doktorunun takipleriyle kesinleşecek bir durum şimdiden birşey söylenemez.
hepinizede çok teşekkür ediyorum gerçekten üzüldüm daha kötüsü çok yıprandık.doktor iki üç ayda kalan yumurtaları vücüdundan ancak atarsın dedi.zaten ağrılarımda devam ediyor...nete girme fırsatım pek olmadı bende kızlara süpriz yaparım dedim onlarada umut olurum dedim ama olmadı hayırlısı tabi ama zormuş Allahım hepimizin yardımcısı olsun hepiniz A.e.olun
Amin Duru, Sen de Allah'a e. Ol hangi merkez ve doktorlarda olmuştu tedaviniz. dondurulmuş embriyo ve spermleriniz ne miktarda var anlatabilir misin.

AZOSPERM OLUP HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZ...:
demmi.... geç indirilmiş çift testisten dolayı azosperm. Microtese başarılı 1.tüpbebek tedavisinde tutunma olmadı negatif, donup çözdürülmüş spermlerle 2. denemede 8 haftalık hamile.

nazar::49:[/I][/COLOR][/FONT][/B]
DERYA22....Varikosel teşhisinden azo kullandıkları bitkisel ilaç doğal çıkış sağladı tüpbebek hamileeeee
TÜLAY24....Microtese başarılı tüpbebek ikizlerine hamileeeee
EALSNAS....Tesa başarılı tüpbebek hamileeeee
LAREM82....Microtese başarısız doğal yoldan çıkış sağlandı dondurulmuşlarıyla 2. tüpbebek denemesinde hamileeeee
CANEYLOM....İnmemiş testisten dolayı azo 2 tesede sperm bulundu 3. denemede tüpbebek hamileeeee
GÜLENCİM....İnmemiş testisten azo microtese başarılı dondurulmuşla 2. denemede tüpbebek hamileeeee
ALAİNA....İnmemiş testisten azo microtese başarılı tüpbebek hamileeee
MAWİİİ....İnmemiş testisten azo microtes başarılı tüpbebek hamileeee
ARTVİNLİ9876....Tesede sperm çıkışı var 2 düşük doğum sonrası ikiz ölüm 4 denemede hamileeee
SURAYN....microtesede 10 sperm bulundu tüpbebek hamileeeee
HİLAL85....Microtese başarılı tüpbebek hamileee dondurulmuşları var
İİPEKK....Oligoastenoteratospermi tüpbebek hamileeeee
NURDOST....microtese başarılı tüpbebek hamileeee (6 haftada gebelik sonlandı)
EBANA....Biyopside sperm çıkmadı eşine kullandırdığı kekik suyu doğal yoldan çıkış sağladı hamileeee
P_AYTAR....Doğuştan sperm kanalı yokluğu tesede sperm bulundu hamileeee
SİMTEN81....Bilgisi yok ama şuan hamileeeee
SEDASEM....Microtese başarılı tüpbebek hamileeeee
BEBEKECEM....Eşine keçiboynuzu kürü ve hakiki adana şalgam suyu içirdi doğal yoldan hamileeeee
TOSBİK81....İnmemiş testisten azo hipogonodizm ilaç tedavisiyle sperm çıkışı oldu tüpbebek hamileeeee
HANDENİZUZ....Sebepsiz azo ilaç tedavisiyle sperm çıkışı oldu doğal yoldan hamileeeee
GÖZDEMMMM......hipogonodizmden dolayı azo tüpbebek pozitif 10. haftada düşük
ESPOİR_FR.........gördüğü ilaç tedavisi ve kürlerle tesada sperm bulundu dondurulmuşlarla tüpbebek tedavisiyle hamileeeeeeeeeee
BLUEAVCI..........hipogonodizmden dolayı azoilaç tedavisiyle doğal çıkış oldu VEEE HAMİLEEE
SYMPATİP............. gelişmemiş testis ilaç tedavisi microtese başarılı tüpbebek hamileeee
SELVA2009..........2. microtese veeeeeeeeee tüpbebekle hamileeeeeeeee
...................sperm çıkışı olan arkadaşlarımız.............................
melisss.......microtese başarılı tüpbebek negatif
emine 1983....doğuştan kanal yokluğu mesa yöntemiyle 4 milyon çıkış oldu donduruldu
melek23....microtese ve tese başarılı 2 tüpbebek negatif
sevgidolu....hipogonodizm ve fsh düşük microtesede gelişmemiş sperm bulundu tüpbebek negatif
firuze64....microtese başarılı bulunan spermler kalitesiz
mutsuz72....doğuşten kanallar gelişmemiş tesede sperm çıkışı var 4 tüpbebek negatif
gelincik238....inmemiş testisten azo klineferter sendromu microtese başarılı tüpbebek negatif 2 denemede
berre10....microtese başarılı tüpbebek haber yok
banban....inmemiş testisten azo kürler sayesinde 80 cansız sperm çıktı
aydennnn....microtese başarılı 4 tüpbebek negatif
adak1985....microtese başarısız doğal çıkış tüpbebek tedavisi gördü sonuç negatif
yağmur05....microtese başarısız kaan aydosta tedavide immatür hücre bulundu
isra06....tesede olgunlaşmamış sperm bulundu tüpbebek negatif
hayat44....microtese başarılı dondurulmuşlarla tüpbebek negatif
kriz79....microtese başarılı tüpbebek negatif
hot_trot....microtese başarısız doğal yoldan 10 tane sperm çıktı
saklambaccc....2 microtese başarısız 3 tesede 2 tane olgunlaşmış sperm bulundu 4 denemedeler
Belgin....microtese başarılı elonge hücre bulundu tüpbebek negatif tedavideler
melisela....gördükleri ilaç tedavisi bolca sperm çıkışı sağladı
aşkböceğim....microtese başarılı döllenme gerçekleşmedi 2. denemedeler
jklm....klineferter sendromlu microtese başarılı tüpbebek negatif
talyasu....doğuştan genetik bozukluk microtese başarılı fakat spermler ölü
bnefise....inmemiş testisten dolayı azo microtese başarılı
sumakim....doğuştan sperm kanalları yokluğu sperm üretimi var
perver....tese başarılı tüpbebek negatif
sed_a....kaan aydosta ilaç tedavisiyle doğal çıkış oldu
sibel19....microtese başarılı tüpbebek negatif 3.denemedeler
cefalınazlı....doğuştan sperm kanalları yok pesada sperm bulundu 4 tüpbebek negatif
nilay74....2 microtese başarılı tüpbebek negatif
olurmu_83....microtese başarılı elonge sperm bulundu tüpbebek negatif
geranimo85....microtese başarılı
özlemsu33....doğal yoldan sperm çıkışı oldu
figenn....microtese başarılı
asi06....inmemiş testisten dolayı azo microtese başarılı tüpbebek negatif
umudunukaybetme....kaan aydosta ilaç tedavisiyle sperm çıkışı oldu microtese başarılı döllenme gerçekleşmedi
çiçek00....tese başarılı gelişmemiş sperm bulundu...2. microtese başarısız
umutolsun....2 microtese başarılı tüpbebek negatif
nzmyhn....sperm çıkışı var ama morfoloji bozukluğu spermler tamamen kalitesiz tüpbebek negatif
nuruay....microtese başarısız ilaç tedavisiyle 5 az gelişmiş 95 ölü sperm bulundu
..............tedavi görüp sperm çıkmayan arkadaşlarımız.................
harzem....sebepsiz azo tese başarısız şimdi tedavide
zaman....inmemiş testisten dolayı azo 2 microtese başarısız
kader_nl....tese başarısız
gamzesezer....2 microtese başarısız
hasibe....microtese başarısız
sultan49....microtese başarısız
lazleydi....microtese başarısız
esrik....microtese başarısız
samsak....inmemiş testisten dolayı azo microtese başarısız
fatoş1983... 2 microtese başarısız
tina85....microtese başarısız
melikebursa....varikosel ameliyatı microtese başarısız kromozom sayısı 24
kalbim34....microtese başarısız donasyona karar verdiler
tu_runcu....microtese başarısız
gülderencim....microtese başarısız
eryasu....microtese başarısız
hayrunisa....microtese başarısız
angell1974....microtese başarısız tedavideler
senayda....microtese başarısız
vavelya....microtese başarısız
leylak1919....microtese başarısız
gülüm_se....microtese başarısız
mehtapsym....microtese başarısız
vili....inmemiş testisten dolayı azo parça alındı sonuç sıfır
ebruli78....genetik kromozom bozukluğu microtese başarısız
doktorum....microtese başarısız
yelizt....tesa ve tese yapıldı sonuç sıfır
medine04....klineferter sendromu microtese başarısız
gülderencim.... microtese başarısız
efe33....setoli coll only sendromu microtese başarısız
bsxxx....microtese başarısız
lamvay....tesa başarısız kaan aydosta tedavide
zcu....inmemiş testisten dolayı azo microtese başarısız
..................................diğer azolu arkadaşlar.....................................

krishazel.....ağır varikosel ameliyattan önce 19 milyon sperm vardı sonraki testlerde sonuç sıfır
nevki....şiddetli oligospermi
berennur....sebepsiz azo
adige4638....inmemiş testisten dolayı azo
simal18....ateşli hastalıktan dolayı azo
mavimenekşe.....inmemiş testisten dolayı azo 2005 yılında 3.5 milyon sperm vardı sonraki testlerde sonuç sıfır
brc....hipogonodizmden dolayı azo
denzkaya....tedavide
sudenazayral....varikosel ameliyatı oldu daha test yaptırmadılar
herales....varikosel ameliyattan önce sperm vardı sonraki testlerde sonuç sıfır kaan aydosta ilaç tedavisi doğal çıkış oldu
umudumnerde....testis küçüklüğü tedavide
nesime....testis küçüklüğü
durudenizderya....tedavide
yasemenyusuf....
ceylinsu....2 denemelerini yapacaklar
sayes....tadavide
sympathipe....testisler gelişmemiş tedavide
gulan....
esra08....
zhncnr....
t3kçar3m.....
zenon....
inciii.....
reyhan26reyhan....
yağmurum2001....
runya30....
syolcu....
tinkerbell2....
schatze32....
nnilüfern....
özgür1....
seher7478....
bengazel7884....
nuray27....
flewers81....
elanur8679....
sevalzeynep....
uğurböceği....
mesleki_teacher....
şekerler....
damlalı....
ebrarium....
sirenas....
boniibon....
lilium....
armaganndm....
emineyaz....
selma21....
akkanarya....
ecemnur....
orchardroad....
anastasya3335....
turtem....
meldayel....
ay_ser....
artıkumutsuz....
sopia35....
nissan....
gozuyas....
ezgim_ez....
zaycik....
munaes....
nurhira....
urhan90....
melda822....
narsude....
esmer226....
aleyna84....
didem1980.......

........................ kullanılan kürler ve ilaçlar .....................
arginmaxxx............çinko...........e vitamini...........trubulis terrestris.........l cartinine.........ginsgeng.........ginko globa..........mesir macunu........keçiboynuzu kürü .........nohut kürü.......... böğütlen kökü kürü.........çakşır suyu.........incir kürü........muzzz..........ceviz......bal.........polen ..........arısütü...........iğde tohumu kürü..........fındık........civanperçemi çayı.........çörekotu bal karışımı......gojiberryy........harnup pekmezi........tarçın çayı......havuç suyu.....
şalgam suyu...........kekik suyu..........ısırgan otu ve tohumu çayı..........

kızlar sadece bunları buldum eğerki kullandığınız başka kürler otlar çaylar varsa söyleyin ekleyeyim

FAVORİ DOKTORLAR........KAAN AYDOS........EMRE BAKIRCIOĞLU......

Son düzenleme:
Eeeyy kendisinden izinsiz tek bir yaprağın dahi toprağa düşmediği Rabbim!
yeryüzünde şimdiye kadar ve kıyamete kadar toprağa düşürdüğün, düşüreceğin ve yeşerteceğin büttüüün yaprakların sayısınca şükretsem sana yinede çoook azdır.

Başta, zaman, harzem ve belgin bacılarım olmak üzere Allah'ım kimseyi daha fazla evlat hasretiyle yandırmasın. Bana yaşattığın mucizeyi tüm isteyen kullarından; sana avuç açıp gece gündüz yakaran arkadaşlarımdan da esirgeme eyy olmazları olduran Allah'ım.
Kızlar. Bilirim ki Rabbim bizi duyar ve yalvarışlarımızı sonuçlandırır. İnşallah sizlerin de dualarını kabul edecektir. hiç şüphem yok ki O bizimledir.
Ben hep duacınız olacağım sizde önce kendiniz ve ben de dahil diğer arkadaşlarımız için duacı olalım.

nerdeeeee tedavi felan ilaçlarla kürlerle idare ediyoruz.şu proxeed plus iki ay kullanalım bir test yaptırcaz.yani ölme eşşeğim ölme durumu bekliyoruz bakalım .valla bizden korkulur çoçuk diye adamları patlatcaz bugün eşimi gönderdim markete havyar aldırdım .dedimki bundan hergün bir kaşık yenecek napsın yiyiyor artık. sabah öğlen akşam isırgan salatası yapıyorum.da ha neler neler .birde diyorum bir dr. gitsek eşimin karaciğer fonkiyonlarına baktırsak bu yemeye göre korkuyorum valla birşey olacak diye....:1:neyse ben çok kanuştum sizin tedavi ne zaman yazamı umutta yaptıracaksınız diymi.

zcu havyar ne ise yariyor

hayırlı sabahlar canlarım nasılsınız?umarım ıyısınzdr.rabbım ınsaalh bıze de guzel kapılar acar ,mutluluklar yasatr....cektıgımızı sıkıntılarımız gunahlarımıza keffaret olur.ZAMAN TATLIM YOLUN acık ve aydın olsun ınsaaalh ıstedgn zamanda da temızlenıp gdrsn.allah razı olsun emanetlerımızı yerıne getirecegınden oturu....rabbım bızede yasatsın ınsaalh.DEMMI CIM CANIM ne guzel bır haber bu ben neden kacrdm sen hamıleymısssın ya 2 aylık rabbım devamında gtrsn kardesım ne kutlu ne mutlu bır olay.....ne olur bana da dua et .sen ın duan kabul olur ınsaalh bebek dısında da sıkınıtılarım var.kızlar bırbırımıze dua edelım ınsaalah ...her daım sıkıntılarımız ısteklerımız zaman zaman oluyr ve gonulden yapılan dualarla red olunmaz ınsaaalh...BELGIN kuzum rabbım sıfanı versın ınsaaalh yuzun gulsun guller acsın ınsaalh kardesım HARZEM.DURUDENIZDERYA MELDA ZCU BELGIN CICEK BLUEAVCI MELISSA ZAMAN VCK GELINCIK ERYASU UMUTOLSUN UMUDUM NERDE CANSUYUM ESPOIR SEVGI DOLU ORCHROAD KANAYAN YARA GOFRETTO ESMA SISY daha syamadıgım varsa affola ınsaalah rabbım sıkıntılarınızı alıp yerıne guller actrsn ferakhlık huzur mutluluk saglık ve bol bol bıkacak kadar evlatlar nasıp etsın ınsaalah.ne dılegınız varsa gerceklesssın....rabbım benım de ıcımı bılıyr ınsaalah benım de tum sıkıntılarım alır ve ısteklerım yerıne gelır ınsaalh kendı kardesımın ve sız degerlı kardeslerımın yuvalarına da muhabbet huzur mutluluk dolsun ınsaaalhhhh...amın amın

NISSAN NURSEN LAMLAY CANLARIM SIZLERDE varsınız dularımda rabbım sızlerıde guldrsn ınsaalh ısteklerınız dularınız kabul olsun..

demmicim....ya çok sevindim...hiç bilmiyodum 2.tedaviye başladığını....hayırlı olsun...arkadaşım geçte olsa halayını çekicem senin inan çokkkkkkkkkkk sevindim biri daha azodan kurtuldu....:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: ama topiği bırakma bilgilerine burdaki herkesin ihtiyacı var...duanıda eksik etme arkadaşım...allah sona kadar gelmeyi nasip etsin...

herkese günaydın arkadaşlar....allah rızası için dua edelim benimde bu haftasonu yumurta toplama ve mikro tese olacak sanırım....allah yardımcımız olsun....

herkese günaydın arkadaşlar....allah rızası için dua edelim benimde bu haftasonu yumurta toplama ve mikro tese olacak sanırım....allah yardımcımız olsun....

Allah yardımcın olsun adakçım önümüzdeki hafta da biz yumurta toplama işlemi olacak hepimiz birgün kavuşuruz inşallah bebişlerimize sanırım senin ikinci tedavin su gibi akıp geçer inşallah

çiçekçim canım arkadaşım sana da çok üzüldüm sanırım 3. mikroteseydi....arkadaşım ben bu yaşadıklarımızla günahlarımızın döküldüğünü ve tertemiz bir kul olduğumuzu düşünüyorum...bu beni kısmen teselli ediyor sonuçta dünya fani....o yüzden arkadaşım dünyanın nimetlerini eksik görsekte inşallah öbür dünyada fazlasıyla göreceğiz ...rabbim sabır versin lütfen umudunu asla kesme.....

demmi bacım hayırlı olsun hamile haberini kaçırmışım herhalde yada unuttum ama çok sevindim senin duan şimdi kabul olur dua et bizlere inşallah kucagına almak hayırlısıyla nasip olur hayırlı sağlıklı evlatların olur inşallah
adak bacım Rabbim yardımcın olsun inşallah sperm çıkarda artık sende hamile kalırsın
jklm ve zcu Allah razı olsun güzel dilekleriniz için
kızlar ben hala regli olmadım sabah olcak gibi oldum ama geçti artık olmazsam ilaç kullancam 15 gün olmamak için bugün yada yarın olsam yeter inşallah regli olurum

Kızlaaaaarr günaydın... cuma sabahı "Ömer Çelakıl ile hayatın şifreleri" (FOX TV) programında erkeklerde doğal sperm arttırıcı kür ve kadınlar için kolay hamile kalmayı sağlayıcı kür vericek Adnan Saraçoğlu..kaçırmayın sakın ;)

Başta, zaman, harzem ve belgin bacılarım olmak üzere Allah'ım kimseyi daha fazla evlat hasretiyle yandırmasın. Bana yaşattığın mucizeyi tüm isteyen kullarından; sana avuç açıp gece gündüz yakaran arkadaşlarımdan da esirgeme eyy olmazları olduran Allah'ım.
Kızlar. Bilirim ki Rabbim bizi duyar ve yalvarışlarımızı sonuçlandırır. İnşallah sizlerin de dualarını kabul edecektir. hiç şüphem yok ki O bizimledir.
Ben hep duacınız olacağım sizde önce kendiniz ve ben de dahil diğer arkadaşlarımız için duacı olalım.
canım çok sevindim inanamadım tedavide olduğunu bilmiyordun yada unuttum bilmiyorum.Rabbim inşAllah kuçağına alıp koklamayı sağlıkla sıhhatle nasip etsin ve burada evlat hasretiyle yanan tüm arkadaşlarıma nasip etsin.sende dualarını bizden eksik etme Allaha emanet ol Rabbim nazarlardan korusun:nazar:bugün neti açarken dedimki keşke hergün burada bir hamile haberi duysam böylece hergün birimiz bu dertten kurtulsak ve senin hamileliğini duyunca çok şaşırdım keşke hergün birimiz hamile olsak.:26:

nasıl duygulandım anlatamam aslında özelden yazcaktım ama 10 dk dolması gerekiyormuş çok teşekkürederim siz dua ediyorsunuz ya ben daha ne yapayım inşallah giditmek kısmet olursa salı günü uçuyoruz önce medineye cennet bahçesindede sonra kabede de çok dua editmek istiyorum kısmet olursa isimlerinize tek tek ne istediyseniz inşallah dua edicem emanetlerinizi inşallah yerine ulaştırıcam
buarada regli olmam gerekiyordu dün olmadın bugünde olmadım inşallah yarın olurum aslında ilaç bile kullandım ama hala yok kızlar dua edinde umreye sarkmasın inşallah bu gece olurumda temiz temiz giderim

Zaman canım Allah yolunu açık etsin.termitemiz git inşallah duaların kabul olsun,hayırlısıyla git hayırlısıyla gel canım..

Çok geçmiş olsun canım :( inşallah tez vakitte ağrılarında diner..ruhende bedenende iyileşirsin inşallah..

Ne mutlu sana..rabbim bizede bu mutluluğu yaşatın çok görmesin inşallah :( donmuş spermlerle hamile kalmışsın sanırım..ben sperm dondurma olayına hiç sıcak bakmıyordum dondurulan çözülen spermin kalitesinin düştüğüne inanırdım ama senin sayende bu tezim kıırıldı bende artık sperm dondurma olayına sıcak bakıyroum :) Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun..

hayırlı sabahlar canlarım nasılsınız?umarım ıyısınzdr.rabbım ınsaalh bıze de guzel kapılar acar ,mutluluklar yasatr....cektıgımızı sıkıntılarımız gunahlarımıza keffaret olur.ZAMAN TATLIM YOLUN acık ve aydın olsun ınsaaalh ıstedgn zamanda da temızlenıp gdrsn.allah razı olsun emanetlerımızı yerıne getirecegınden oturu....rabbım bızede yasatsın ınsaalh.DEMMI CIM CANIM ne guzel bır haber bu ben neden kacrdm sen hamıleymısssın ya 2 aylık rabbım devamında gtrsn kardesım ne kutlu ne mutlu bır olay.....ne olur bana da dua et .sen ın duan kabul olur ınsaalh bebek dısında da sıkınıtılarım var.kızlar bırbırımıze dua edelım ınsaalah ...her daım sıkıntılarımız ısteklerımız zaman zaman oluyr ve gonulden yapılan dualarla red olunmaz ınsaaalh...BELGIN kuzum rabbım sıfanı versın ınsaaalh yuzun gulsun guller acsın ınsaalh kardesım HARZEM.DURUDENIZDERYA MELDA ZCU BELGIN CICEK BLUEAVCI MELISSA ZAMAN VCK GELINCIK ERYASU UMUTOLSUN UMUDUM NERDE CANSUYUM ESPOIR SEVGI DOLU ORCHROAD KANAYAN YARA GOFRETTO ESMA SISY daha syamadıgım varsa affola ınsaalah rabbım sıkıntılarınızı alıp yerıne guller actrsn ferakhlık huzur mutluluk saglık ve bol bol bıkacak kadar evlatlar nasıp etsın ınsaalah.ne dılegınız varsa gerceklesssın....rabbım benım de ıcımı bılıyr ınsaalah benım de tum sıkıntılarım alır ve ısteklerım yerıne gelır ınsaalh kendı kardesımın ve sız degerlı kardeslerımın yuvalarına da muhabbet huzur mutluluk dolsun ınsaaalhhhh...amın amın

Ammiiiinnn...jklm bizim hakkımızda ne istiyorsan rabbim sana bin katını versin..sıkıntıların kurtul feraha eriş inşallah

Allah yardımcın olsun..benimde tedavi süreci yaklaştıkça heyecanlanıyorum..allah sana sabır versin hayırlı sonuçlarla karşılaştırsısn üzünü güldürsün inşallah...

Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep Akdağ'ın özel kalem müdürü
Dr.Ercan Şimşek
Faks. 431 48 79
recepakdag@akparti.org.tr

ankara@saglik.gov.tr
istanbul@saglik.gov.tr

yukseksagliksurasi@saglik.gov.tr
+90 (312) 458-3530 faks

Sayın İlğilinin Dikkatine
Doğuştan yada sonradan çeşitli sebeplerle azosperm olan,tüp bebek yöntemiyle başarılı olamayan,tek ve son çareleri kök hücre olan,kendi kanından canından bir evlat sahibi olmak için önerilen sperm bankalarını red eden,çaresizlikle bir umut sesini duyurmaya çalışan,evlat sahibi olma özlemiyle dolu binlerce aileden biriyiz.Azosperm denen bu hastalık nedeni ile çocuk sahibi olamıyoruz.
Araştırmalarımızdan ve basından edindiğimiz bilgilerle Kök Hücre yöntemi ile bu tür hastaların çocuk sahibi olma konusunda bir çok ülkede araştırmaların yapıldığını hatta sperm ve yumurta hücresi üretildiğini öğrenmiş bulunuyoruz.

Türkiye'nin infertilite ve Tıpta bir çok ülkeden çok ileri seviyelerde olduğu aşıkar. Başka hastalıkların tedavisinde de kullanılmaya başlanan Kök hücrenin,bir hastalık olan Azosperm'de ve erken yaşta yumurta rezervi azalmış hatta menepoza girmiş insanlar için büyük bir umut olduğu kesin.

Siz devlet büyüklerimizden ricamız Kök Hücre ile bebek sahibi olma yönteminin Türkiye'de daha ileri boyutlarda araştırılıp faaliyete geçirilmesidir.
Gereken izinlerin verilmesinde göstereceğiniz hassasiyet ile, umutsuz bir topluluk halinde tek umudunu kök hücre ile sperm elde etmeye bağlayan bizleri ihya edersiniz.
Bu konuda hassasiyetinizi ve umutlarımıza ışık olmanızı rica ediyoruz.
Saygılarımızla...
Azosperm mağdurları

kızlar bilenler bilir cocukistiyorumcom var gerci ben o araya pek bakmıyorum ama http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...823-kok-hucre-cocuk-sahibi-olmayi-bekleyenler
diye bir topik var orda okudum kampanya başlatılmış ve türkiyede kobaydan yapılan bir deneyde bebek dünyaya gelmiş malum daha geçen günlerde ankarada kök hücre araştırma merkezi açıldı
kızlar bu adreslere örnekteki maili atalım sesimizi duyuralım taze anneler sizdende destek bekliyoruz inşallah bizlerede şifa kapısı olur kök hücre

zcu havyar ne ise yariyor

canım işte sperme iyi gelen vede afrodizyak yiyecekler diye nette araştırırken buldum .bizim bildigimiz şeyler var onların dışında havyar, hardal sosu ,nane, tarcin,kekik kereviz,hindi,yumurta,antep fıs.,fındık,muz,kivi,roka,kuşkonmaz,pekmez,bal,birde işte gınsenk,ısırgan,nohut,arısütü bolen keçiboynuzu,bakliyatlar,havuç,istiritye,aklıma bu kadarı geldi şu an işte Rabbim verdikten sonra bunlar bir sebep:69:

Back
X