Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ne kadar güzel Rabbim bizlere de nasip eder inşallah o mübarek yerlere gitmeyi Rbbim dualarını şimdiden kabul etsin sağlıcakla gidip gelmeyi nasip etsin inşallah.

sağol tatlımm benim bil mukabele:93:

canım hayırlı olsun tedaviniz Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah bu sefer bebeğin inşallah sımsıkı tutunur sana :49:
Kızlar demmi arkadaşımız hamileymiş tebrik ederim canım yeni okudum bebeğini kucağına almayı nasip etsin güzel Allahım.
Ben de maili gönderdim kızlar yazılan bütün adreslere inşallah cevap bulur isteklerimiz.

nursencim bende göndermek istiyorum ,bu maili olduğu gibi nasıl gönderebilirim.

nursencim bende göndermek istiyorum ,bu maili olduğu gibi nasıl gönderebilirim.

canım uğraştım ben de kopyala yapıştır yapmaya ama beceremedim hepsini teker teker yazıp gönderdim ilkini yazdım güzelce diğerlerini adresleriini değiştirip gönderdim.

arkadaşlar dün iki tane güzel haber aldım .bizle beraber evlenen eşimiz kuzenininde bebeği olmuyordu hamile haberini aldım çok sevindi eşimle aynı zamanda aynı ameliyatı olmuş 8 yaşlarındayken nasıl oldu narmalmi bilemiyorum onlar pek bu konulardan bahsetmiyorlardı.birde iş yerinden bir arkadaşımında beş yıldan bu yana bebeği olmuyordu onunda hamile haberini aldım çok sevindim Rabbim bizlerede nasip etsin.dün eşim bu haberleri duyunca gece hiç uyumadığını hissettim tabi onlar adına çok seviniyoruz ama bizim yaramız biraz daha acıyor .sabah kalktığında eşim geçe çok dua ettim dedi rüyamda bir kız bebeğimiz olmuş gördüm dedi,hayırlısı artık Rabbim hayırlısını nasip etsin.:75:

Onlarada hayırlı uğurlu olsun inşallah...inşallah rabbim bizim dualarımızıda kabul edicek zcu'm Allah büyüktür herşeyin bir vakti inşallah bizlrde kavuşucaz yavrumuza dua ile..

sagol belgincigim iyi olmaya calisiyorum ama gun gectikce cok koyuyor insana dayak yimis gibiyim ayni
sen nasilsin?

çiçekcim vallahi billahi çok üzülüyorum üzülmene..elbetteki üzülücez ağlıycaz kırılıcaz..ama bu kadar yıpratma kendini Allah büyüktür vardır bir zamanı..biliyorum size kolay geliyo demek diyorsun ama kendimi senin yerine koyuyorum bende Allahın izniyle bikaç gün sonra tedaviye başlıyoruz belki bzim mtesedende bişey çıkmıycak bunu düşünerekten konuşuyorum kendimi düşünüyorum yani..üzme bu kadar kendini,hadi toparlan artık hayat devam ediyor bellimi olur belki birgün kendiliğinden gelir beklediğiniz yavrunuz..

ZAMAN ben mail yolladım ;)
kızlar mausenin sol tuşuna basılı tutarak yazının üzerinden geçin mavileşecek sonra o maviliğin üzerine sağ tıklayın KOPYALA diyin sonra mail de posta oluştur deyin ve metin kısmına yine boşluğa sağ tıklayıp yapıştır diyin...alıco kısmınada adresleri aynışekilde kopyalayıp yada yazabilirsiniz..ben 3 adresede yolladım...hadi hayırlısı..

mesleki teacher bacım mailini aldım kızlar gönderen herkezin maillerini aldım hepinizden Allah razı olsun
kızlar nolur dua edin bu akşama kadar regli oluyum hala olmadım

mesleki teacher bacım mailini aldım kızlar gönderen herkezin maillerini aldım hepinizden Allah razı olsun

canım ruhun gibi bedeninde tertemiz gitsin o kutsal topraklar .inş regli olup temizlenir dilediğin gibi gidersin canım her türlü sıkıntıdan arınırda nurlarla gelirsin .dualarım seninle.:16:

kızlar çatlıcam hala regli olamadım hopladım zıpladım ama yok tüm belirtiler var yok yok sabahtan beri olmak için aklıma geleni yaptım ama hala olmadım varmı bildiğiniz bişey onu deniyim bari

ZAMAN KUZUMMMMMM BAKKKKKK İbrahim Saraçoğlu Adet düzenleyici kür

Adet düzenlemesi için bir tutam kurutulmuş testere dişli aslan pençesi kaynamakta olan 1 bardak kadar damacana suyuna ilave edilir. Kısık ateşte 5 dakika kürün demlenmesi beklenir. Demlenen kür ılıdıktan sonra süzülür ve her gün 1 bu adet söktürücü kürden birer bardak içilir. 1 ay bu küre devam edildikten sonra 1 haftalık ara verilir. Küre ara verdikten 1 hafta sonra ise adet düzenleyici kür 1 ay daha uygulanır ve tamamlanır.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yukarıdaki adet düzensizliği için hazırlanan kürün, kahvaltıdan 2 saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içilmesinin daha iyi etki edeceğini söylüyor. Ayrıca bundan sonraki dönemlerde adet düzensizliği tekrar başlarsa aynı kürün tekrar uygulanmasını tavsiye ediyor.

sağ ol canım bende öyle yapayım.......:10:
rica ederim canım

kızlar çatlıcam hala regli olamadım hopladım zıpladım ama yok tüm belirtiler var yok yok sabahtan beri olmak için aklıma geleni yaptım ama hala olmadım varmı bildiğiniz bişey onu deniyim bari

canım herşeyde bir hayır vardır belki gelmemesi daha hayırlıdır belki de gelmicek ayrıca sıkma kendini canım ya gelceği varsa da gelmez ama bildiğim birşeyi söyliyim sana yine de çünkü ben öyle yapıyodum 1 bardak kaynayan suyun içine 1 tatlı kaşığı çörek otu at 1-2 dk daha kısık ateşte kaynat ve altını kapatıp 10-15 dk. demlemeye bırak sonra da iç canım.

Zaman, canım bence sen bu saatten sonra artık git bi eczaneye geciktirici al..hâlâ gelmediyse başka çare yok.

ZAMAN KUZUMMMMMM BAKKKKKK İbrahim Saraçoğlu Adet düzenleyici kür

Adet düzenlemesi için bir tutam kurutulmuş testere dişli aslan pençesi kaynamakta olan 1 bardak kadar damacana suyuna ilave edilir. Kısık ateşte 5 dakika kürün demlenmesi beklenir. Demlenen kür ılıdıktan sonra süzülür ve her gün 1 bu adet söktürücü kürden birer bardak içilir. 1 ay bu küre devam edildikten sonra 1 haftalık ara verilir. Küre ara verdikten 1 hafta sonra ise adet düzenleyici kür 1 ay daha uygulanır ve tamamlanır.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yukarıdaki adet düzensizliği için hazırlanan kürün, kahvaltıdan 2 saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içilmesinin daha iyi etki edeceğini söylüyor. Ayrıca bundan sonraki dönemlerde adet düzensizliği tekrar başlarsa aynı kürün tekrar uygulanmasını tavsiye ediyor.
bacım normalde çokda geçikme olmaz ama işte oluyum diye bekliyorum ya olmuyorum bana hemen etki etcek bişey lazım
rica ederim canım

canım herşeyde bir hayır vardır belki gelmemesi daha hayırlıdır belki de gelmicek ayrıca sıkma kendini canım ya gelceği varsa da gelmez ama bildiğim birşeyi söyliyim sana yine de çünkü ben öyle yapıyodum 1 bardak kaynayan suyun içine 1 tatlı kaşığı çörek otu at 1-2 dk daha kısık ateşte kaynat ve altını kapatıp 10-15 dk. demlemeye bırak sonra da iç canım.
bacım bunu içince hemen oluyormusun yada içtiğin gün içinde oluyormusun
Zaman, canım bence sen bu saatten sonra artık git bi eczaneye geciktirici al..hâlâ gelmediyse başka çare yok.
bacım eger pazara kadar olmazsam öyle yapıcam salı günü gidiyoruz inşallah en geç yarına kadar olurum

iyi akşamlar kızlar demmicim hamileymişsin gözün aydın tedavide olduğunu bilmiyordum ne zaman tedaviye başladın hangi hsatanede oldu allahım tamamına erdirsin canım ne güzel inşallah darısı bana ve buradaki herkese olsun inşallah

NISSAN NURSEN LAMLAY CANLARIM SIZLERDE varsınız dularımda rabbım sızlerıde guldrsn ınsaalh ısteklerınız dularınız kabul olsun..

sağol canım arkadaşım inşallah seninde yüzün güler feraha çıkarsın bütün sıkıntılarımız su gibi akar gider:nazar:

herkese günaydın arkadaşlar....allah rızası için dua edelim benimde bu haftasonu yumurta toplama ve mikro tese olacak sanırım....allah yardımcımız olsun....

hadi hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün güler iyi haberlerle gelirsin canım yolun açık olsun :nazar::nazar:

demmi gözün aydın canım :64::64::64::64::64::64::64::64:allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına al arkadaşım allaha emanet ol:nazar:

demmi canım gözün aydın çook sevindim bu ne güzel bir haber böyle tedavide olduğunu bilmiyordum sürpriz oldu :64::66::64::66::64::66:

hepinizede çok teşekkür ediyorum gerçekten üzüldüm daha kötüsü çok yıprandık.doktor iki üç ayda kalan yumurtaları vücüdundan ancak atarsın dedi.zaten ağrılarımda devam ediyor...nete girme fırsatım pek olmadı bende kızlara süpriz yaparım dedim onlarada umut olurum dedim ama olmadı hayırlısı tabi ama zormuş Allahım hepimizin yardımcısı olsun hepiniz A.e
canım çok üzüldüm ama işallah birdahaki sefere dene şansın var daha
TE=demmi;18089668]Eeeyy kendisinden izinsiz tek bir yaprağın dahi toprağa düşmediği Rabbim!
yeryüzünde şimdiye kadar ve kıyamete kadar toprağa düşürdüğün, düşüreceğin ve yeşerteceğin büttüüün yaprakların sayısınca şükretsem sana yinede çoook azdır.
Ne kadar güzel bir dua bu canım ne kadar güzel bir şükür bu Allahım
herkese günaydın arkadaşlar....allah rızası için dua edelim benimde bu haftasonu yumurta toplama ve mikro tese olacak sanırım....allah yardımcımız olsun....
canım işallah müjdeli haberler verirsin bize Allah yardımcın olsun........

Back
X