canım aklımda hep sen varsın inş. güzel haberler sende verceksi ben buna bütün kalbimle inanıyorum senin haberlerini almak için girip arada bakıyorum.EVin hayırlı olsun inş. darısı bebene olsun inş..
benim oğluş 15.aya girdi bi yaramaz sorma teyzesiiii darısı sizlere inş..
kızlar herkeze günaydın iyi hafta sonları ben kaan hocaya mail atmıştım cevabı geldi sperm sperm tahlinde birtane ölü sperm çıktıgını çok bol lökosit varmış buda spermmin üretimini etkileyecegini olanada zarar verecegini söylemişler antibiyotik kullanıyoruz demiştim . oda şöyle cevap yazmış - sperm üretiminin bozuldu zamanda lökosit çok görülür sperm kültürü yaptırın mikrop ürerse öyle ilaç kullanın üremesse gerek yok ayrıca birtane ölüde olsa bu çok iyi bişey gelin buna yönelik tedavi yapalım sperm çıkşını daha fazla çogaltıp bunu dondurup tüp bebekge geçile bilir yazmış .bizde bu hafta gidelim diyoruz acaba çalıştıgı fakültesinemi gitsek özel muayenisinemi fark olurmu acaba fakültesine giderkende randevu alınıyormu biz bir günde gidip dönmemiz gerek işimiz oldu için benimki fakülteyede gitsek olur diyor tahlil falan isterse orda yapılır diyor ben ne bileyim kırk yılın başı bir doktara gitcez özelinemi ğitsek daha iyi ilgilenir diyorum kararsız kaldık siz bir akıl verin sizler nasıl gittiniz özelinemi tıpamı .
kızlar herkeze günaydın iyi hafta sonları ben kaan hocaya mail atmıştım cevabı geldi sperm sperm tahlinde birtane ölü sperm çıktıgını çok bol lökosit varmış buda spermmin üretimini etkileyecegini olanada zarar verecegini söylemişler antibiyotik kullanıyoruz demiştim . oda şöyle cevap yazmış - sperm üretiminin bozuldu zamanda lökosit çok görülür sperm kültürü yaptırın mikrop ürerse öyle ilaç kullanın üremesse gerek yok ayrıca birtane ölüde olsa bu çok iyi bişey gelin buna yönelik tedavi yapalım sperm çıkşını daha fazla çogaltıp bunu dondurup tüp bebekge geçile bilir yazmış .bizde bu hafta gidelim diyoruz acaba çalıştıgı fakültesinemi gitsek özel muayenisinemi fark olurmu acaba fakültesine giderkende randevu alınıyormu biz bir günde gidip dönmemiz gerek işimiz oldu için benimki fakülteyede gitsek olur diyor tahlil falan isterse orda yapılır diyor ben ne bileyim kırk yılın başı bir doktara gitcez özelinemi ğitsek daha iyi ilgilenir diyorum kararsız kaldık siz bir akıl verin sizler nasıl gittiniz özelinemi tıpamı .[/QUOT
mrb cnm. Bizde kaan hocaya tedaviye başladık bizde rendevu aldık haftaya çarşamba gününe verdi özel muayenesine aldık.300-350 civarında ücret alıyormuş.kaan hocaya gidin bencede çünkü ölü spermden bile bişey olabileceğini söylüyor.bizde m.tesede ölü sperm çıkmış ama işe yaramaz o deyip geçmişlerdi o yüzden bu hoca duyduğuma göre çok hastası var. tavsiye eden çok yani. ama orada bi sekreteri, var sinir krizi geçirmeden randevu alabilrsen çok iyi.: )
testısten sperm alınıp bebek sahıbı olan varmı azoperm
canım yanlış hatırlamıyorsam alt topiklerde sıfır spermle ne yapabiliriz diye bir yer var, orada funda arkadaşımızın eşinede vermiş kaan hoca, istersen ona bir sor, birde sanırım pahalı bir iğneydi, funda 1 tanesi 250 gibi bişey demişti..ben yanlış bişey söylemeyim, sen ondan detaylı öğren..bizde menogon kullanıyoruz, eşimin fsh düşük olduğu için verdi bizede..
cok sagol canim insaalah hayirli olur sartlardan dolayi beklememiz gerekiyor yurtdisinda oldugumuz icin hemen gelemiyoruz ne yazikki insaalah dogru bir karar almisizdr,gerci kaan beye sorduk beklesek sakincali olurmu diye marta kadar bir sakincasi yok dedi oda,eger sakincali dese sartlari zorlayip eylule gelecektik...Amin canım
canım o iğneyi bizde kullandık 250 tl 1 defa kullandık ve hergün değildir o iğne çok etkili eşimin 1 hafta kalçası çok ağıdı. Ondan sonra zaten ameliyata çağırdı bizi canım .Beklemeye karar vermişsiniz işallah hayırlısı olur sizin için
cnm bizde kulladık o iğneyi ama 1 adet ..hormonları normalae döndürdü işe yaradı 3 ay bitince tekrar tahlil yaptırın dedi başka ilaç kullanmayın dedi...3 günsonra tahlil varr korkuyorum :18:
Olmadı arkadaşlar, beklenen sonuçtu ama yine de umut dünyasıydı işte....Bizim evlatlık ya da donasyon haricinde şansımız yok gözüküyor. Donasyona eşim de ben de daha sıcak bakıyoruz şu an. Keşke böyle olmasaydı!!!!
elevit kullanıyorum ben nur efesan apikobal da sanırım folik asit gebe kalmadan önce kullanılmalı 12. haftaya kadar devam ediliyor pronatalı bilmiyorum.meraba arkadaslar epeydir yazmiyorum foruma ama arada acip takip ediyorum vaktim oldukca.allah isteyen tum kullarina hayirli evlatlar nasip etsin insallah.benim esimde azosperm.ilk defa tupbebek denicez eger tedavi secenegi olmazsa.ulun bey bana mailinde elevit pronatal ve apikobal tablet kullanmami yazmis.temmuzda tedaviye baslicaz insallah umut merkezde.bu ilaci kullanan arkadaslar varmi?
Var baharokan. her şey dua iletestısten sperm alınıp bebek sahıbı olan varmı azoperm
çok üzüldüm denetmen. yalnız donasyona olumsuz bakıyorum iyi düşünün. Onun bilgisi olmadan ne bir dişi gebe kalır ne de doğurur. inançlıysan demek ki herşeyin bir nedeni ve hayrı vardır. şu geçici hayatımızda herkesin herşeyi olması sözkonusu değildir. olması için belli imkanlarla ancak bir yere kadar zorlanmalıdır.Olmadı arkadaşlar, beklenen sonuçtu ama yine de umut dünyasıydı işte....Bizim evlatlık ya da donasyon haricinde şansımız yok gözüküyor. Donasyona eşim de ben de daha sıcak bakıyoruz şu an. Keşke böyle olmasaydı!!!!
arkadaşlar dün doktora gittim bebeğim 20.haftasını doldurdu ve dün cinsiyetini öğrendik...kızımız geliyor..rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu allaha emanet olun..
arkadaşlar dün doktora gittim bebeğim 20.haftasını doldurdu ve dün cinsiyetini öğrendik...kızımız geliyor..rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?