Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım aklımda hep sen varsın inş. güzel haberler sende verceksi ben buna bütün kalbimle inanıyorum senin haberlerini almak için girip arada bakıyorum.EVin hayırlı olsun inş. darısı bebene olsun inş..

canım bebişin kaç aylık oldu .Allah acılarını göstermesin size bağışlasın.

Günaydınnnnnn iyi hafta sonları...bir de baktım kimsecikler yazmamış dünden bu güne...

kızlar herkeze günaydın iyi hafta sonları ben kaan hocaya mail atmıştım cevabı geldi sperm sperm tahlinde birtane ölü sperm çıktıgını çok bol lökosit varmış buda spermmin üretimini etkileyecegini olanada zarar verecegini söylemişler antibiyotik kullanıyoruz demiştim . oda şöyle cevap yazmış - sperm üretiminin bozuldu zamanda lökosit çok görülür sperm kültürü yaptırın mikrop ürerse öyle ilaç kullanın üremesse gerek yok ayrıca birtane ölüde olsa bu çok iyi bişey gelin buna yönelik tedavi yapalım sperm çıkşını daha fazla çogaltıp bunu dondurup tüp bebekge geçile bilir yazmış .bizde bu hafta gidelim diyoruz acaba çalıştıgı fakültesinemi gitsek özel muayenisinemi fark olurmu acaba fakültesine giderkende randevu alınıyormu biz bir günde gidip dönmemiz gerek işimiz oldu için benimki fakülteyede gitsek olur diyor tahlil falan isterse orda yapılır diyor ben ne bileyim kırk yılın başı bir doktara gitcez özelinemi ğitsek daha iyi ilgilenir diyorum kararsız kaldık siz bir akıl verin sizler nasıl gittiniz özelinemi tıpamı .

cnm günaydın ii hafta sonu geçirmenizi ilk önce temenni ederim. kaan hocaya gideceğini söylemişsin.Ankara tıpta kontrolleri yok yani özel olarak ilgileniyor.ben tıp a telefon açtım bilmem ne yasasına göre artık özel olarak hastalarıyla ilgileniyor dedi ve telefonunu verdi bende aradım haftaya çarşamba için randevu aldım 300 tl gibi bir ücret talep ediyorlar. bu yola girdik inşallah yaptıklarımızın hepsine değer ve sağlıklı bir bebişimiz olur.

Son düzenleme:

iyi ozaman özel muayenesinden randevu alıp gitmeli amann veririz üç yüzü keşke sonucu güzel olsunda önemli degil sagalun cevaplarınız için allah hepimiz yardımcısı olsun..

testısten sperm alınıp bebek sahıbı olan varmı azoperm

merhaba canım tabiki var zaten azosperm olan erkeklerin çoğundan doğal yolla sperm çıkmadığı için testis ameliyatı yani tese yada mikrotese ameliyatı ile sperm bulunursa TÜPBEBEK YAPILARAK ÇOCUK SAHİBİ OLUNUYOR RABBİM HEPİMİZE ANNE BABA OLMAYI SALİH EVLAT SAHİBİ OLMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

cok pahali ya bu igne hergunmu yapiliyp acaba 250 kac ay icin bir bakayim sagol

cok sagol canim insaalah hayirli olur sartlardan dolayi beklememiz gerekiyor yurtdisinda oldugumuz icin hemen gelemiyoruz ne yazikki insaalah dogru bir karar almisizdr,gerci kaan beye sorduk beklesek sakincali olurmu diye marta kadar bir sakincasi yok dedi oda,eger sakincali dese sartlari zorlayip eylule gelecektik...
yani bir tane yaptiriyosun baska birsey yaptirmiyomusun ondan sonra anlamadim:44::44::44:

Son düzenleme:
cnm bizde kulladık o iğneyi ama 1 adet ..hormonları normalae döndürdü işe yaradı 3 ay bitince tekrar tahlil yaptırın dedi başka ilaç kullanmayın dedi...3 günsonra tahlil varr korkuyorum :18:

bizede 1 tane kullanin diye yazmis eylul basinda da hormon tahlilini yollayin demis,yani bisey kullanmadan bekliyomusunuz???
sizindemi hormonlar yuksek fsh?
insaalah normale donmustur hormonlariniz,sonra tese mi yapacak hemen?

Son düzenleme:
Olmadı arkadaşlar, beklenen sonuçtu ama yine de umut dünyasıydı işte....Bizim evlatlık ya da donasyon haricinde şansımız yok gözüküyor. Donasyona eşim de ben de daha sıcak bakıyoruz şu an. Keşke böyle olmasaydı!!!!

arkadaşlar dün doktora gittim bebeğim 20.haftasını doldurdu ve dün cinsiyetini öğrendik...kızımız geliyor..rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu allaha emanet olun..

ayyy çok üzüldüm gerçektende hamileyiimmm demeni isterdim allahtan hayırlısı sözün bitti biyer iüzülme arkadaş fazla inşallah allah başka bir çare çıkaracaktır karşınıza elimizden bişey gelmiyor çaresizlerin çaresi kimsesizlerin kimsesi sesinizi birgün duyacaktır allaha emet olun geçmiş olsun canımm..

elevit kullanıyorum ben nur efesan apikobal da sanırım folik asit gebe kalmadan önce kullanılmalı 12. haftaya kadar devam ediliyor pronatalı bilmiyorum.

testısten sperm alınıp bebek sahıbı olan varmı azoperm
Var baharokan. her şey dua ile
çok üzüldüm denetmen. yalnız donasyona olumsuz bakıyorum iyi düşünün. Onun bilgisi olmadan ne bir dişi gebe kalır ne de doğurur. inançlıysan demek ki herşeyin bir nedeni ve hayrı vardır. şu geçici hayatımızda herkesin herşeyi olması sözkonusu değildir. olması için belli imkanlarla ancak bir yere kadar zorlanmalıdır.
arkadaşlar dün doktora gittim bebeğim 20.haftasını doldurdu ve dün cinsiyetini öğrendik...kızımız geliyor..rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu allaha emanet olun..

çok sevindim selva Allah'ım tamamına erdirsin

ALLAH tamamına erdirsin selva.ALLAH hepimize hayırlı evlatlar versin.tedaviyle oldu sanırım.tedavi aşamanız nasıl geçti.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…