aynen canım inan bende çok yorgunum çookkkiyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor,iyiyimde bir yorgunluk var üstümde nedense vücut yorgunluğundan öte ruhum yorgun sanki yinede şükür.
Merhaba arkadaşlar....Biliyorsunuz geçen pazartesi elongelerle oluşan embriyolarla transfer yapılmıştı. Biri iyi kalite, biri orta kaliteydi. Cumartesi test günüm, ama adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.Of ya çok canım sıkılıyor, çok düşük ihtimal olduğunu bilmeme rağmen insan umutlanmak istiyor işte. Bizim birde 2.mikrotesydi ve testislerin içi kötü dedi Kaan Hoca. Yani başka şansımız yok gibi. Mutsuzum yani anlayacağınız, içimi dökmek istedim.....
Merhaba arkkadaşlar aranıza yeni katılıyorum ama uzun zamandan bu yana konuları dikkatle takip ediyorum.Bizde azosperm mağdurlarındanız.iki yıllık evliyim ve bir yıl önce bebek sahibi olmak istedik ama başarısız olunca doktora başvurunca eşimde azosperm olduğu ortaya çıktı ve hemen ankara tıp fakültesine giitk bakalım şimdi regl günümün ikinci günü bazı testlere gireceğim ve eşimde hormon tahlilleri yaptıracak yani haftaya salı nasipse gideceğiz
inşallah ilaçla düzelme imkanı olur kızlar
Aramıza hoşgeldin canım,umarım en kısa zamanda mutlu haberlerle ayrılırsın bu topikten.hergün yeni birilerini görmek ne acı,ne zaman kurtulucaz bu illetten?ve ne zaman kök hücre hakkında güzel gelişmeler duyucaz..bugün başladık 2. tüp bebek tedavimize,rabbim kolaylaştırır inş.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Merhaba arkkadaşlar aranıza yeni katılıyorum ama uzun zamandan bu yana konuları dikkatle takip ediyorum.Bizde azosperm mağdurlarındanız.iki yıllık evliyim ve bir yıl önce bebek sahibi olmak istedik ama başarısız olunca doktora başvurunca eşimde azosperm olduğu ortaya çıktı ve hemen ankara tıp fakültesine giitk bakalım şimdi regl günümün ikinci günü bazı testlere gireceğim ve eşimde hormon tahlilleri yaptıracak yani haftaya salı nasipse gideceğiz
inşallah ilaçla düzelme imkanı olur kızlar
hoş geldin yaseminiremce umarım azospermden hemen fazla ugraşmadan kurtulursunuz ankaradaysan kaan aydosa görünün hemen ankara tıp fakültesinde hangi doktora baş vurdunuz tüp bebek tedavisenemi başlıcaksanız direk başlamadan önce kaan aydosla görüşün azonun sebeni ögrenin ona yönelik tedavi verir bitkiselleride yanında tedaviye destek amaçlı kullanırsın inşallah fazla ugraşmadan sonuca ulaşırsınız..:26:
nasılsınız bacılar ben heyecanla beklemedeyim bugün kredi sonucu belli olucak bakalım inşallah çıkarda alırız
lamyay bacım sen bilirsin tabi nezaman hazır hissedersen ozaman yaptır da kaan hocanın dediğini dinle bence çokda erteleme en azından yol haritanız belli olur öyle düşün
peki arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum azospermi olupta kaan hocada veya farklı bir hocada tedavi olupta hamile kalan var mı? bizde hiç sperm çıkmadı sadece bazı sahalarda 1-2 adet canlı ve cansız sperme rastlandı. bende bir umut olsun diye bitkisel olarak deve dikeni ve keçiboynuzu aldım hemen birde arısütü ve polen karışımı bal aldım eşime ayrıca kilolarca fındık aldım belki olur he ne dersiniz kızlar dediğim gibi tamamen umut
Merhaba cnm öncelikle dostane tavırlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum. ben eskişehirde yaşıyorum geçen hafta cuma günü ankara tıpa gittim ve dediğin gibi kaan hocayla görüştük. eşim sadece spermiyogram testi yaptırdı şimdi kan tahlili vs tahliller yapalım dedi kaan hoca haftaya salı yada çarşamba gideceğiz çünkü benim regly dönemimim ortalama ikinci gününe denk gelecek özellikle gitmişken benimde tüm tahlillerim yapılacak ve rahim filmim çekilecek. ben eskişehirde testleri yaptırmıştım Allaha şükür normal çıktı ama kaan hoca rapor almak için tekrar istiyor. umarım bir tedavisi vardır. ben şimdiden azosperm tedavi ümidiyel bitkilerden yaralanmak istiyorum inşallah Allah yardımcımız olur
yaseminciğim kaan hoca eğer iğne tedavisi uygularsa size mutlaka çok güzel gelişmeler olucaktır
proxeed plus kulalnan ve faydasını gören bi çok kişi var
omega
korean ginseng
evicap bunlarda etkili keçiboynuzu bulman zor olur mevsimi geçti,tozunu alabilirsin
zeytinyağında bekletilmiş incir de etkili fakat hormon sorununuz varsa ,bence bunu hormon sonuçlarını almadan uygulama ki fsh yüksekliği sorunu varsa eğer dahada artırır
eşine bol bol nohut yedir her gün mutlaka
ısırgan tohumu da etkiliymiş
bol meyve sebze
sigara yok
fındık fıstık bal badem kabak çekirdeği
bunlar kullananlarda etkili oluyor deneyebilirsin
evet bunlar arasında keçiboynuzu satılıyor onlardan aldım birde nohut demişsin ben bunun internetten suyunu kaynatıp içilirse azosperm için iyi gelir yazıyordu az önce kaynattım eşim işten gelince hemen içirmeye başlayacağım birde deve dikeni aldım dün aktardan ama nasıl yapılacağını daha net olarak bilmiyorum ama deneyeceğim ve onuda yapacağım yani toplamda eşime nohut suyu,keçiboynuzu,fındık,arı sütü ve polen karışımı bal,bir de deve dikeni çayı yapacağım bu arada dün ayrıca ısırgan otu aldım çayını yapmak için ama hepsi çok gelir diye yapmıyorum:)))
elbette bir çok gebe ve çocuk sahibi arkadaşımız var yaseminiremce. bol bol dua et eşin de etsin.peki arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum azospermi olupta kaan hocada veya farklı bir hocada tedavi olupta hamile kalan var mı? bizde hiç sperm çıkmadı sadece bazı sahalarda 1-2 adet canlı ve cansız sperme rastlandı. bende bir umut olsun diye bitkisel olarak deve dikeni ve keçiboynuzu aldım hemen birde arısütü ve polen karışımı bal aldım eşime ayrıca kilolarca fındık aldım belki olur he ne dersiniz kızlar dediğim gibi tamamen umut
elbette bir çok gebe ve çocuk sahibi arkadaşımız var yaseminiremce. bol bol dua et eşin de etsin.
iyi geceler kızlarrr.........
zamancım ev alıyormuşsunuz hayırlı uğurlu olsun canım içinde bebeğini büyüttüğün günleride yaşarsın inşallahhhhhhhhh....
troubled canım 2. tedaviye başlıyormuşsunuz umarım bu sefer kavuşursun bebeğine rabbim yüzünüzü güldürsün inşallahhhhhh....
tedavide bir çok arkadaş var rabbim inşallah fazla uğraştırmadan cümlenizi bebeklerinize kavuştursun emeklerinizi ümitlerinizi boşa çıkarmaz inşallahhh....
ben 3 günde olsa annelik duygusunu tamamen yaşadım nasılmı 5.5 aylık yiğenime 3 gün baktım gece gündüz herşeyi ban aitti kaynımgil yurt dışından gelmişlerdi 3 günlüğüne deniz kenarına tatile gittiler bana bıraktılar seve seve kabul ettim....bir yandan çok zor rahatlığa o kadar çok alışmışımki evin içinde her daim senden ilgi alaka bekleyen olunca biraz zorlandım açıkçası ama su gibi geçti günler anlamadım heleki kız çocuğu oluncada bambaşka oluyor her şekilde süsledim püsledim gezdirdim cadıyı gören bayıldı herkes sevdi gözlerde mavi olunca çok dikkat çekiyor muzur bir görseniz çok tatlı bide akıllı tabii yoksa 3 gün yanlız baş edemezdim eşimde yoktu zaten her dakikam onunla geçti mamasını yedirmek altını değiştirmek banyosunu yaptırmak bambaşka bir mutluluk en çokta banyosunu yaptırmak dahada zevkliydi geceleri yatağımda minik bir canlının yanında olması dahada farlık bir duygu tabi devamlı kalktım durdum nefesini dinledim bu yüzdende hep uykusuz kaldım sabahlarıda miniğe yalvarıyodum ne olur biraz uyu bende yatim diye saat 6 da kalkıyo oyun istiyo benle konuş diyo nasıl sesler çıkartıyor uyutmuyor ama o bile o tatlı geliyoki anlatamam tamda herşeyi tanıyıp araştırma zamanlarındada olunca hep kucağımda gezdi durdu sadece cuyuduğu zamanlarda aceleyle iş yapıyodum öyle tatlı bir telaşki insan usanmıyo...yeğenlerimide büyütürken yardımcı olmuştum ama bu cadıyla yanlız kalınca daha faklı duygular yaşadım açıkçası....bana en çok koyan sadece her görenin allah sanada nasip etsin seninde böyle bir kızın olsun demeleriydi kötü niyetli demiyolardı ama ben nedense hiç birine samimiyetle amin diyemedim bir zamanlar çok olsun diye dua ettiğim şeyi şimdilerde istemiyorum dualarıma katmıyorum sebebi eşim isterdimki evde olsaydıda kendide yaşasaydı kendide baksaydı bir bebeğin sorumluluğunu alsaydı benim yüreğimin kendinden fazla yandığını hissetseydi ama nerde ben onun için annelik duygusundan vazgeçtim ama o hiç bir şeye değmezmiş...neyse inşallah mevlam hepinize hayırlı evlatlar verir benim bu kısa mutluluğumu sizlere her daim yaşatır
kızlar günaydın. bugün eşim kan tahlillerini yaptırmak için doktora gitti tüm tahlilleri yapılacak. dua edin benim için inşallah herşey yolunda gider ki bir çözüm olur ve bebişimiz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?