Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarrr ben gene geldim 1,5 saatte işimi hallettim geldim
yemek derdimde kalmadı kociş balık alacakmış balık var bugün yemekte
ben balık temizleyemem :104: ama saolsun kocişim o işide alıyor üzerimden
temizlemek ondan :104: pişirmek benden
sizde gelin beraber yiyelim

Son düzenleme:
bende temizlik yapıyordum yavaş yavaş cumartesi günü misafirlerim gelecekte. işyerine gidip geldim orda oyalandım biraz. seni görünce napıyorsun diyim dedim bebişim .

napayım ya dersanelere bakıyorum internetten:)
bişey de bulamıyorum kafama göre..ben de osman gibi ağlıcam şimdi
kpss olayını halletmem lazım bu yıl....kafam orda,
deminden beri bişeyler yiyip içiyorum, bu gidişle yuvarlak bi hal alcam...
can sıkıntısından yiyorum ya...millet iştahtan kesilir benim iştahım açılıyor:)))

umarım istediğin gibi bi dersane bulursun tatlım
ben de tam aksiyim canım sıkkınken ağzıma lokma koymam

balığa bayılıyorum...bol salata.... rokalı karışık salata olcak...sonra bi de irmik helvası varsa müthiş olur
yemiş gibi oldum:))))
hamarat kız hemen işleri hallettin de mi,eseslim de bitirdi işleri...ben dün halletmiştim bugün ütü yapcaktım ama eşim erken gelecek vazgeçtim yarına erteledimmmmm

bu aralar bende acayip yemeğe başladım canım ya havalşardan mı acaba yoksa ruh durumumuzdan mı anlamadım acıktığım için yemiyorum ama sırf sıkıntıdan. üst üste yermi insan ya :44:
halederisin canım merak etme bunu bari takma kafana kafalar bi milyon oldu zaten herşeyi kafayı taka taka

merhaba bahar nasılsın buarada çok güzel bir akşam geçir eşimle :)
biz bugün hormon testlerimizi yaptırdık
fsh 14.8
testeteron 244
prolaktin de 2.49 senin bilgin varmı?

bizimde menüde bugün balık var ama dışarıda yicez. ben eve sokmadım hiç balık pişirmedim
evden kokusu çıkmıyo ya dışarda iyip geliyoz napıyım eşim bu durumdan çok şikayetci ama evden koku çıkmıyo

umarım istediğin gibi bi dersane bulursun tatlım
ben de tam aksiyim canım sıkkınken ağzıma lokma koymam
hadi yaaa

sorma sabahtan beri bişiyler yiyorum...meyve,kraker,çay,yemek,sodalimon,şeker...
bi de bunun akşamı varaman yarabbiiiiiiiiiiiiiiii

hadi yaaa

sorma sabahtan beri bişiyler yiyorum...meyve,kraker,çay,yemek,sodalimon,şeker...

bazen insna engelleyemiyor dimi yemeyi.yedikçe yiyesi geliyor. akşam az yiyim bari diyorsun ama oda mümkün olmuyor bazen. benim kilo almam gerekiyordu zaten biraz aldım. ama fazla almamam laızm inşallah almam. yoksa top gibi olurum

işine geliyo di mi itiraf et
ben de bazen eşime naz yapıyorum ya ev kokucak diye eşim yemezler diyorfırında yap folyoda diyor ozaman kokmaz
en son itiraf edip kim uğraşcak diyince canı isterse götürüyor

sen zaten almazsın uzun ve incesin boşver balıketliler düşünsün dermşim
balıketliler beni boğarmışşşşşş

aynenn tatlım güzel bi salata balığın yanına
irmik helvasına da bayılırım ama yapmıycam sonra bizimki kendini durduramıyor çok kaçırıyor
ben ütüyü hafta sonuna bıraktım

merhaba bahar nasılsın buarada çok güzel bir akşam geçir eşimle :)
biz bugün hormon testlerimizi yaptırdık
fsh 14.8
testeteron 244
prolaktin de 2.49 senin bilgin varmı?

iyiyim canım saol sen nasılsın... biz daha hiç hormon testi yaptırmadık değerlerin olması gereken aralığını bilmiyorum kızlar yardımcı olurlar sana ama...

afiyet olsun balım canım ben balığı çok seviyorum yaaa...
herzaman dışarıda da yenmiyor en iyisi evde yapmak...
evet kokusu zor çıkıyor ama gülü seven dikenine katlanır

hadi yaaa

ben de sabahtan beri bi kahvaltı yaptım okadar canım hiç bişey istemiyordu balık iyi oldu

ben de bazen eşime naz yapıyorum ya ev kokucak diye eşim yemezler diyorfırında yap folyoda diyor ozaman kokmaz

bende balık temizleyemiyorum ya :104: ilk evlendiğimiz zamanlar hep dışarıda yerdik
sonra canına tak etti ben evimde yemek istiyorum diye
ben de tamam sen temizlersen :104: olur dedim oda kabul etti
şimdi temizlemeyi canı isterse evde istemezse dışarıda yiyoruz
napıyım ama kokusunu falan geçtim temizleyemiyorum

ee tabi canım orasıda var işime gelmiyor oda alıştı artık eve alıyım pişirirmisin diyo sonrada pişiremezsin ev kokar dimi diyo hem soruyo hem cevaplıyo

sizi siziiiiiii.....
kocişlere temizletin balıkları bakalım benim eşim asla temizlemez mutfağa da girmez yemek yemek haricinde bi kere ben çok hastalanmıştım eşim aç geldi eve dedim bişey yapamıcam görüyosun halimi tamam hayatım yorulma sen yat ben omlet yapayım dedi...aldı yumurtayı bi koydu her yer yumurta Allahım iki saat halı sil tezgah sil...bi de gülüyo yumurta dağılınca...amma kırılganmış diye...e ne sandın dedim dinazor yumurtası mı bu tavuk yumurtası haliyle kırılır yani:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…