Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

eseslım ben okudum allah boylesı kısılerı ::::::::::::

kızlar eşimin hormon testlerini yorum yapabilecek varmı hiç bilgim yok fsh değeri 14.8 testestron 244 prolaktin 2.49 yardımcı olurmusunuz

okudum canım..
bu kadar düşmüşler ne uğruna para uğruna...pes diyorum.
Allah böylelerinin eline düşürmesin.
artık şaşırmıyorum bile bu haberlere...okadar şey duyuyoruz ki.
bu forumda okumuştum,mikroteseden sperm bulunamamış bi çifte dr ameliyat çıkışı gelip diyorsa isterseniz eşinize söylemeden yabancı sperm koyarız diye ben bu insanın ahlak anlayışından şüphe duyarım...bu ne iğrençlik bu ne hadsizlik,ne küstahlık..neyine güveniyorsun beyaz önlüğüne mi?
bazısı sperm vardır yok der..
bazısı yabancı sperm transfer edelim der...
der de der....
normal yoldan olmuyor ki..mecbur elimiz mahkum..
yanlış bişey yapsalar ne bileceksin.
kolay beddua etmem ama Allah onları kahretsin.eğer bize de böyle çirkin oyunlar yapılıyorsa iki elim yakalarında olur ahirette..

canım ben çıkmak zorundayım bu konu ile ilgili yazcam ben sana çünkü çoook iyi tanıyorum bu kişileri öptüm canım kocam beni bekliyor

herkezlere merabalar kızlar ortalık sahtekar dolu doktorda olsalar onların içindede çıkıyor çürükleri allah iyilerle karşılaştırsın para hırslarına yeniliyorlar haksızlıkla kazanılan paranın hayrını görmesinler .

hoşgeldin canım....
bu drlar sinirlendirdi yine bizi....ama Allahın sopası yok....eden bulur!

napayım ev işi biraz yapıp dükkana gidiyorum mecbur bu ğün salaklıgıma sinir oldum çingene kadınlarına elimle paramı kaptırdım anam bizi s..k meyenin zaten s..ki sızlar .

yarıldım ya gülmekten sızlar demek ya varya alemsin bacım nasıl kaptırdın üzülme ya çok mu gitti

nası kaptırdın ya çaldılar mı....

kız ikindine yakın kargolar vardı gg de satış yapıyoruz neyse onları yaparken kargo bandı bitti benimki alayım geleyim diye gitti arkasından bir genç karı koca geldi onlar 100 gr zencefil aldı onlar daha içerdeyken şalvarlı cingen karısı geldi dışarda duran pembe maskeyi eline almış geldi bu dışardada 2 kişi daha var organizeler neyse kaça bu dedi 25 tl dedim neye iyi geliyor yüzüde çilliydi yüzüme iyi gelirmi dedi evet gelir falan dedim iyi alayım dedi çıkarttı 100 tl verdi bende üste 75tl verdim sonra dedi ay ben demedemmi 15 olsun diye fişini almayayımda 15 olsun dedimya dedi yok sen öyle bişey demedin olurmu 15 ben sana ucuz bile söyledim eşim 30 za veriyordu agzımdan sana 25 çıktı dedim ay al ver paramı dedi iyi dedim aldık verdik 20 eksik vermiş farkında bile degilim neyse o daha dururken karı koca olan müşteri 7,50 alışveriş yaptı 100 tl de onlar verdi üstünü verdim onlar çıktı çingenelerin ötekisinler girdi bu sefer öteki aldı pembe maskeyi geri dışarı çıktı ay almıyomuş diyerek para istedi o da tabiki 100 verdi bütün aynı şekil 75 verdim üste geri verdi verdiğim parayı tabi ğene 20 eksik o arada dışarda eşimde var biride dışarda hususi içeriye onu lafa tutup salmıyor pazarlık ediyor 20 bari olsun filan diye eşimde hadi olsun dedi aldı gittiler geri ğeldi almıyormuş vazgeçti diye 2 onluk verdilerdi geri verdik tabi ben bunlarla ugraşırken birisi eline 1tl almış bana birliralık kına ver diyor biri mısır aldı 20 lira uzattı içinden 2lira kestim verdim hepsi oyunmuş benim kafam karışsın diye nitekimde öyle oldu eşim giderken kasada 185 para vardı ve karı kocadan ve birisinden aldım 10 da o oldu 195 ve çingenler gittikten sonra parayı saydık 155 para 40tl yi kaydırdılar al ver ederken 20 -20 kaydırmışlar pislikler hiç aklıma gelmedi öyle yapacakları.

görüşürüz baharım....
afiyet şeker olsunnnnn

görüşürz canım afiyet olsun sende kendine iyi bak öptüm

saolun canlar afiyetle balığımı yedim geldim

allah iyilerle karşılaştırsın masalım
kime inanacağımızı şaşırdık...
en güvenilecek yerlerde bile kalpazanlar yuva yapmış allah böylelerinden uzak tutsun bizi

canım geçmiş olsun hep aynı taktik
burada da duydum aynı şekilde kafa karıştırarak almışlar parayı...
allahtan kasiyer son anda farketmiş de uzaklaşmadan gidip almış parayı...
allah ıslah etsin böyle kötü yürekli insanları

ya bacım sizin fsh nolmal nerdeyse testestoronda maşallah sizde yani çıkar be gülüm mtesede bulunur inşallah dert etme buarada bebiş için sizin yaş hakkaten gelmiş ben kök hücreyi bekliyorum yapcak bişeyimiz yok buarada ben 26 herif 28 yaşında bizinde az kaldı bebiş için yaşın kemale ermesine
eşeysiz üreme kararı mı aldınız kızlar
krize girdimmmmm zaman alemsinnnn
ahhh ahhh bide beni görsen neler düşünüyorum neler

ay o gene anında fark etmiş ben gittiklerinden sonra anladım öyle bişey yaptılarki nasıl anlıcam sürekli paranın birini verip birini aldılar bi yandan başka müşteri vardı onlar gitti biri mısır alır 20 tl vermeide oyun biri dedi ille bana kına ver hepsi bişey dedi hepsi oyumuş aslında .ama esas para cüzdandaydı benim cüzdan gözlerinin önündeydi dükkana ilk girdigimde elimden baharat vitrini var önüne koymuşum ve içinde 600 tl vardı dükkanın kirası içindi o para içinde telofon vardı onlar gittikten yarım saat sonra fark ettim ay cüzdan burda bu naıl gitmedi dedim hemen açtım baktım paralar içinde oh dedim ama nasıl almadılşar şaşırdım allah sanki ğözlerine göstermedi bide onu çalsalardı 3 gün hasta yatardım valla gene verilmiş sadakamış varmış dedim bunada şükür bide o gitseydi .

bacım sadaka verin nediyim bu dünyanın ardıda var nasıl hesap vericez hiç düşünmezler

geçmiş olsun canım allah beterinden korusun. verilmiş sadakanız varmış fazla para kaptırmamışsın. benimde başıma gelmişti aynı senin yaşadığın gibi canın sağolsun canım.

afiyet olsun canımm. bizde yeni geldik.eşim sızdı bnde giriyim bakalım dedim.ama kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…