Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
caneylom önceki sayfalara bakmadım ama degerin kaç çıktı yazsana..........belkim ikizdir bebeiş

Gelincik, pardon ama anlayamadığım bişi var, tese ameliyatından sonra bulunan spermleri neden transfer etmiyorlar(moralimiz bozuldu)..Ve Çözülürse diye bir ifade kullanmışsın ne anlamda çözülme, bana ayrıntılı olarak anlatırmısın gelincik, sana şuan bulunan spermlerden transfer oldumu? ve tese ameliyatı ile çıkan spermler de nekadar tutunma şansı var acaba? bizde bu hafta hormon tahlillerinden sonra ürolog doktor karar verirse İzmir e gidip tese ameliyatına başlayacağımız için merak içerisindeyiz....Tşkler...

sıs20 canım sızın tedavınız nasıl gıdıyor ?İZMIR'demısınız yoksa tese ıcın?Ne yaptınız?ALLAH yardımcınız olsun .Insaalah ıyı haberlerle donersınız .:CüvCüv:

hayırlı cumalar bacılar rabbim bu muberek günün hatrına caneyloma hayırlısı ile bebişlerini kucagına almayı nasip etsin tedavisi başlayan arkadaşlara bu sevinçi yaşatsın ve beklemede olan bizlerede nasip etsin inşallah

oley işte haber bu yaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey:
sevinçten uçurdun bizi kız.............gerçi ben biraz geç kalmışım ama................
Allah hayırlısıyla eline ayagına kavuştursun canım kardeşim.............lütfen artık bizlere 2 katı dua et olur mu???????????????

caneylom önceki sayfalara bakmadım ama degerin kaç çıktı yazsana..........belkim ikizdir bebeiş

hayırlı cumalar bacılar rabbim bu muberek günün hatrına caneyloma hayırlısı ile bebişlerini kucagına almayı nasip etsin tedavisi başlayan arkadaşlara bu sevinçi yaşatsın ve beklemede olan bizlerede nasip etsin inşallah

canlarım allah razı olsun hepinizden rabbim hepimize yavrularımıza kavuşmak bebeklerimizi kucaklamak nasip etsin nzmyhncım zamancım allah sizinde gönlünüze göre versin ben.
tamam canım bundan sonra ben size iki kat dua etcem sizde bana iki kat dua edin bu kadar yaklaşmışkenrabbim kavuşmak nasip etsin inşallah
nzmyhncım 7.gün testim 31 çıktı bilemiyorumcanım ikiz olurmu olmazmı keseyi görüncebelli olcak artık rabbim hayırlısını versin inşallah sağlıcakla kavuştursunda bir iki o iyisini bilir ..........
allahım bu aziz mübarek cuma günleri hürmetine olmayan herkese nasip etsin evlerini bebeksiz neşesiz bırakmasınkimsenin içindede bizlerin amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn..........

canlarım nasılsınız bugün misafirim vardı giremedim ama zaten bişey olmamış vallahi inanırmısınız caneylomun sevincini hala yaşıyorum onun adına çok sevindim inşallah allahım en kısa zamanda bizlerede nasip eder bu sevinci tekrardan söylüyorum caneylom allahım nazarlardan saklasın arkadaşım....:nazar:

canlarım nasılsınız bugün misafirim vardı giremedim ama zaten bişey olmamış vallahi inanırmısınız caneylomun sevincini hala yaşıyorum onun adına çok sevindim inşallah allahım en kısa zamanda bizlerede nasip eder bu sevinci tekrardan söylüyorum caneylom allahım nazarlardan saklasın arkadaşım....:nazar:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn canımm iki duanada en içten amiiinnn diyorum allahım gönlüne göre versin canım benim bir günde senin içinve bütün arkadaşlarım için halaylar çekmek nasip etsin bizlere en yakın zamanda dualarım sizlerle sizde benii unutmayın dualarınızda allaha emanet olun............

ya kızlar bir şey soracağım bizim azonun sebebi belli değil ama eşim bebekken çok ateşlenmiş hastanede yatmış biz nedeni buna bağlıyoruz. bu durum hakkında bilgisi olan varmı şansımız varmı yani sperm bulunma ihtimalı varmı mikrotesede. bilinmezlikte çok kötü ya şimdi kaan beyin verdiği ilaçları kullanıyoruz ama faydası olacakmı bilmiyorum.

gülümse canım bizimde azonun sebebi belli değil eşim hastalık felanda geçirmemiş bence şansa var canım benim eşimde kaan hocanın verdiği ilaçları kullanıyo ayrıca 7 aydır iğne oluyo bakalım hayırlısı

ya kızlar bir şey soracağım bizim azonun sebebi belli değil ama eşim bebekken çok ateşlenmiş hastanede yatmış biz nedeni buna bağlıyoruz. bu durum hakkında bilgisi olan varmı şansımız varmı yani sperm bulunma ihtimalı varmı mikrotesede. bilinmezlikte çok kötü ya şimdi kaan beyin verdiği ilaçları kullanıyoruz ama faydası olacakmı bilmiyorum.[/QUOTE

bilinmezlik çok kötü canım tahmin edebiliyorum. azoyu öğrendikten sonra bizde 1 yıla yakın ne çektik. acaba varmı yokmu. ihtimal elbette var. sen aklına kötü şeyler getirme dua et bol bol. doktolar bizede çok şans vermiyodu ama bulundu inşallah sizdede bulunur. Allah yardımcınız olsun. ne zaman olacak eşin microtese?

hayırlı günler kızlar.....gülümse canım bizede tam teşhis konulmadı ateşli hastalık falan denildi ama kesin birşey yok tesede çıkmadı ......herşeyin hayırlısı inşallah sizde sperm çıkar bunu tesede ama yaptırmadan bilemezsiniz yani o zamana kadar neler değişir neler olur bilinmez inşallah kullandığınız ilaçlarında faydası olmuştur allah bilir ya belki teseyede gerek kalmaz

selam bacılar topige gene haftasonu mahmurlugu çökmüş hadi bakalım inşallah hepinizin h.sonu iyi gecer

merhaba kızlar..............
sagol zamancım........eger benimki beni yarın kaynananın yanına götürmezse iyi geçegini umuyorum hafta sonunun ama nasip

kaydirigubbakcemile4a.s.
kızlar 10 gündür adet olamıyorum........düzen müzen hiç bişi kalmadı........napcam ben yaaaaaaaaaaa

gülümse canım bizimde azonun sebebi belli değil eşim hastalık felanda geçirmemiş bence şansa var canım benim eşimde kaan hocanın verdiği ilaçları kullanıyo ayrıca 7 aydır iğne oluyo bakalım hayırlısı

haziran 9 da kaan beye kontrole gideceğiz sanırım başka ilaçlar verecek inşallah mikroteseye gerek kalmadan sperm bulunur ama hiç ümidim kalmadı sanırım çok çabuk pes ediyorum. kız benim herifte iğneden çok korkar :1rolleyes: inşallah herşey yolunda gider hepimiz doğum hikayelerimizi anlatırız burda.

gelincik canım biz bunu öğreneli 1-2 ay oldu ilaç kullanıyor eşim ilaç tedavisi ne kadar sürer bilmiyorum. ya herşey üst üste geldi tayinimiz çıkıyor eşimin doğu görevi geldi 1 aya kadar gideceğiz eşime bağlı olarak benimde tayinim çıkacak çok stresliyim neyi düşüneceğimi bilmiyorum artık kafam okadar dolu ki. canım inşallah bizdede bulunur ilaç tedavisinden sonra artık normal çıkış olmazsa mikrotese yapılacak inşallah bebişlerini kucağına alırsın canım

hayırlı günler kızlar.....gülümse canım bizede tam teşhis konulmadı ateşli hastalık falan denildi ama kesin birşey yok tesede çıkmadı ......herşeyin hayırlısı inşallah sizde sperm çıkar bunu tesede ama yaptırmadan bilemezsiniz yani o zamana kadar neler değişir neler olur bilinmez inşallah kullandığınız ilaçlarında faydası olmuştur allah bilir ya belki teseyede gerek kalmaz

evet canım herşeyin hayırlısı siz tese ne zaman yaptırdınız niye mikrotese değil. ne sinir bir dertmiş gerçi Allah beterinden saklasın. araştırdıkça yeni yeni şeyler çıkıyor. ürolog olacağız yakında. sağol canım benim ya inşallah hepimiz o duyguyu tadarız.

caneylom tebrikkk ederimmm canımmmmm.. bende tedaviye başladım canım pazartesi puregona başlıcammm
senin transferi kim yaptı ?
akupunktur oldunmu öncesidne ve sonrasında ?
birde ilk kez blastosite bırakıldı değilmii

caneylom sana bişey sorcam yanlış hatırlamıyorsam almanda tedavi oldunuz mteseyi kim yaptı birde almanda tüp bebek ve mtese nekadar tutuyor birde ilaçlara nekadar verdiniz malum ramazandan sonra bizim ikinci deneme olcak bakalım elde avuçtaki yetecekmi

kaydirigubbakcemile4a.s.
kızlar 10 gündür adet olamıyorum........düzen müzen hiç bişi kalmadı........napcam ben yaaaaaaaaaaa

haklısın canım bende aynen senin gibiyim önceden yani tüp tedavisinden önce saat gibiydi ama şimdi nerde çok geç oluyorum hatta nerdeyse 2 ayda bire düşecek dr da gittim kullandıgım iğneler yumurtalarda toplanmayınca ters tepmiş kist yapmış en son buna baglamışlardı ama hala düzelmedim normalde bir hafta içinde olmam lazım gel görki hiçbir belirti yok ama inşallah sen belginin dediği gibi:CüvCüv: olursun

Back
X