Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım benim herşey yolunda giderde buradan güzel haberler veririz gülenciğim senin lucrin bittimi yani adet oldunmu canım ben bugün 4. iğnemi oldum hayırlısı bakalımhaziran 9 da kaan beye kontrole gideceğiz sanırım başka ilaçlar verecek inşallah mikroteseye gerek kalmadan sperm bulunur ama hiç ümidim kalmadı sanırım çok çabuk pes ediyorum. kız benim herifte iğneden çok korkar :1rolleyes: inşallah herşey yolunda gider hepimiz doğum hikayelerimizi anlatırız burda.
caneylom tebrikkk ederimmm canımmmmm.. bende tedaviye başladım canım pazartesi puregona başlıcammm
senin transferi kim yaptı ?
akupunktur oldunmu öncesidne ve sonrasında ?
birde ilk kez blastosite bırakıldı değilmii
caneylom sana bişey sorcam yanlış hatırlamıyorsam almanda tedavi oldunuz mteseyi kim yaptı birde almanda tüp bebek ve mtese nekadar tutuyor birde ilaçlara nekadar verdiniz malum ramazandan sonra bizim ikinci deneme olcak bakalım elde avuçtaki yetecekmi
ah canım benim ağzın bal yesin inşallah canım evet bugün 5. iğnemi olcam inşallah hepimiz o haberi veririzsevgidolu sende inşallah burada hamileyim diye haykıracaksın canım bak zaman nasıl geçiyor bugün 5. iğneni olmuşsundur az kaldı inşallah microda bol bol sperler bulunur döllenir ikiz hamileyim dersin bizlerde halayını çekeriz kız
canım hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alcazsevgidolu canım ;
benim 1.tedavide lucrinde adet olmadım 8-9 gün gecti söktürücü ile adet olmuştum.. çok stresliydim.. bu ilac başlı başına adet gecirtirmiyor stres kaynaklı regli olmadım.. çok şükür bu tedavide akupunkturun ilk meyvesini yediğime inanıyorum cuma günü adet günümdü ben 22'de tatile gittim dün geldim.. cuma günü havuzdayken adet olmuşum haberim yok odaya gidip lucrin vuracağımda fark ettim.. 7 iğneden sonra oldum.. bugün 9.iğnemi vurucam yarında doktora gidiyorum 3.gün oluyor yarın.. puregona başlıyacağım..
gelincik canım biz bunu öğreneli 1-2 ay oldu ilaç kullanıyor eşim ilaç tedavisi ne kadar sürer bilmiyorum. ya herşey üst üste geldi tayinimiz çıkıyor eşimin doğu görevi geldi 1 aya kadar gideceğiz eşime bağlı olarak benimde tayinim çıkacak çok stresliyim neyi düşüneceğimi bilmiyorum artık kafam okadar dolu ki. canım inşallah bizdede bulunur ilaç tedavisinden sonra artık normal çıkış olmazsa mikrotese yapılacak inşallah bebişlerini kucağına alırsın canım
kocişle evde oturduk sonra dışarı çıktık ama akşam asker ugurlamasıturkbayragi yapılıyor burda yolda çok tehlikeli davranıyorlar az kalsın kaza yapıyoduk:sm_confused: tabi gene bebek vurdu dün akam gayet sinirliydim ama uyanınca sinirim geçti şimdi fena degilim:1closedeyes: bakalım akşama kendimi affettirmem lazımopuyorumnanaktanzamancım nasıl geçsin hafta sonu koçiş evde oldugundan hep iş çıkarttı onunla ugraştım canım sen neler yaptın..