Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

anladım canım.bence en kısa zmanda sor hocayada içiniz rahat etsin. hormonlarınız normalse o yüzden belkide vermedi endol. hormon testi bozuksa spermiyogram yaptırın demiyor bile. bize yaptırmayın dedi. biz hala yaptırmadık.inşallah gerek kalmaz teseye canım.

iyi bari canım uzun yola çıkmamış benim bile kafama takılmıştı seni düşünemiyorum bile...
ne yapacaksın erkekler kafalarının dikine gidiyor ne desende değişmiyorlar
bebekimmm apartman komşusu olsak daha süper olurdu tabi
ama ben aynı yerde yaşamaya bile razıydım valla ne güzel olurdu
bebekimmmm biliyorum kocişini üzmediğini onlarda üzmek istemiyorlar ama ellerinde değil kimyaları bozuk onların

masalımmmmmm çok özledik seni telaşın olduğunu biliyoruz ama yine de acaba bugün girer mi diye bekledik
oooooohhhh çok sevindim tatlım kafanın dağıldığına inş bundan sonrada hep böyle olur...
ne yazıkki müjde yok canım ya hep aynı işte...
bugün istiyorumbebeğinin randevuları vardı inş onlardan güzel haberler alırız da halaya başlarız

ya ben girdim kimse yok olmadı amaaaaaaa

yaaaa biz de hep giriyoruz kimse olmuyor bekle bekle anca bikaç kişi giriyor :85:

inşallah öyledir..
herkesin birbiri için iyi dilekte bulunması çok güzel..
ben birde 72000 Fatiha okumayı düşüünüyorum.
o da bebek için okunuyormuş..

birde hergün Allah'ın "Ya Evvelü" ismini 1000 defa çekiyorum..

Dualarımızı kabul buyur Allah'ım..

Bi de herkes içiin dua ediyorum..
Rabbim isteyen herkese; hayırlı, sağlıklı, sıhatli, salih evlet nasip eyle diye...
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

canım fırsat buldukça girin topiğe özlüyoruz sonra ona göre bizde durumlar aynı değişik olursa haberdar ederiz...

allah bağışlasın oğluşunu ne güzel ya darısı bizim başımıza inş... bizde sizin gibi şanslı oluruz umarım...

nasıl geçti bugünün bitanem. yoruldunmu yine?

aminnnnn canım aminnnn

baharcım canım nasılsın geldinmi okuldan kaan hocaya randevunuzada az kaldı sizin ben bile çok heyecanlıyım bende birazdan arayıp ekim ayına randevu alıcam

eseslim canım biz şimdi eşime endol başladık eczaneden aldım kaan hoca endol tablet demişti bizim aldığımız kapsül şeklinde sizin nasıldı

nasıl geçti bugünün bitanem. yoruldunmu yine?

bebekimmmmmmmm çok yoruyorlar bu minikler beni :85: kafam kazan gibi inan...
yinede üzerimi değiştirir değiştirmez buraya geldim sizleri çok özlüyorum ya
sen nasılsın bebekim

bebekimmmmmmmm çok yoruyorlar bu minikler beni :85: kafam kazan gibi inan...
yinede üzerimi değiştirir değiştirmez buraya geldim sizleri çok özlüyorum ya
sen nasılsın bebekim

bende iyim canım napıyım. ev işleriyle uğraşıyorum. evdeyim bugün can sıkıntısına işler bulyorum kendime eşimi düşünüyorum. uykusuzya iyim diyor ama belli etmez o şimdi işini yaparken akşam gelir küt yatar

baharcım canım nasılsın geldinmi okuldan kaan hocaya randevunuzada az kaldı sizin ben bile çok heyecanlıyım bende birazdan arayıp ekim ayına randevu alıcam

geldim canım iyi olmaya çalışıyorum tatlım benim mnikler çok fena çok yoruluyorum...
evet az kaldı 9 gün var bende çok heyecanlıyım inş güzel haberlerle döneriz...
ben şimdi istiyorumbebeğiminin güzel haberlerini bekliyorum heyecanla onların bugün randevusu...
27 de eseslimlerin randevusu var inş onlarda güzel haberlerle dönerde topiğimiz şenlenir
sen nasılsın dersane iyi gelecek sana kafan dağılır... randevunuzuda hemen alın canım geçe kalmasın...

bende iyim canım dersaneye gidersem biraz kafam dağılır.
inşallah hepimizin hayırlı haberlerini alırız kaan hoca ya gittiğimizde

kolay gelsin balım yorma kendini ama... o gelir küt yatar benim arkadaşımda yalnız kalır :85:

tamam canım teşekkürler

rica ederim canımcım

kolay gelsin balım yorma kendini ama... o gelir küt yatar benim arkadaşımda yalnız kalır :85:

sağol bebekim. yormuyorum ya can sıkıntısına bişiler yapıyorum mutfakta bardak çanak yer değiştiriyor
evet canım yanlız kalmaya alıştım artık heralde kaderim midir nedir anlamadım

tatlım benim ya ne yapacaksın sıkıntıyla oturmaktan daha iyidir bişeylerle uğraşmak...
canım sen kursları falan araştırmayacak mıydın yada uygun biyer olursa çalışırım diyordun ne yapmaya karar verdin ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…