feci yağmur yağıyor ya bi yavaşlıyor sonra tekrar şiddetleniyor... kanallar bile gitti inş akşama gelir hürremi kaçırmak istemem
gerçi habire doğurup insanı deli ediyor ama yine de izlemeden duramıyorum
tamm canım benim nasıl istersen her zamn dinlerim moralini bozma ama tamam mıı
ben hiç izlemem hürremi ya millet müptelası olmuş resmen...
saol bebekimmmmmmmmmmsizde olmasanız ne yaparım ben
diyorum ya yeni bişey değil küçük şeyler birikiyor birikiyor sonra patlayınca kötü oluyor...
ama allahtan kociş hatasının farkındada etrafımda dört dönüyor bugün...
eee farkına varması bile bişeydir değil mi kızlar
ne kadarda dikkat etsende oluyor işte onlarında bizimde ruh halimiz yerinde değil
allahtan çabuk toparlıyoruz da sorun olmuyor...
bugün ben öğlen eve geldikten sonra gitmiş bana yiyecek bişeyler yaptırmış getirdi...
"al aşkım sen yorulma şimdi hazırlıycam diye" dedi...
ooooffff diyorum ya bu azodan kurtulsakta eski mutlu mesut günlerimize geri dönsek...
erkekler böyle canım hatalarını anlayınca etrafımızda dört dönüyolar. ama sende biraz inatçıysan süründürürsün.şahsen ben öyle yapıyorum. ama hiç de kavga etmek istemiyorum. ama elde olmayan sebeplerden edincede insan sinir oluyor.
ben izlerim canım ya seviyorum o diziyi
normaldede pek dizi seyretmez misin yoksa muhteşem yüzyılı mı sevmiyorsun???
çok dizi takip ederim aslında eşim sevmiyo ya o diziyi bende izleyemiyorum işte...
ben çok inatçıyım canım ya eşim "sende keçi inadı var" derbukadar da olmaz diye kızar bazen
ama ne yapayım haklı olduğum konuda asla taviz vermembu da benim yapım
bazen içim acır hadi affedivereyim derim sonra içimden "ya ne affetmesi önce hatasının farkına varsın" derim frenlerim kendimi
kociş geldi
yemek hazırlayayım kızlar kendinize iyi bakın öpüldünüz cümleten
bende aynen öleyim canım. hatta eşim bana oyuncak keçi aldı. tartışırız oyuncağı verir elime
kenimize yapıyoruz aslında inat yapıp ben farkın varıyorum ama vazgeçmiyorum bu huyumdan. can çıkmadan huy çıkmaz derler ya
canım biz hemen yumuşarsakta adamlar hatalarını yapmaya devam ediyorlar
bende ne kadar üzülsemde hiç taviz vermiyorum ta ki o yanlışının farkına varıp kendini affettirene kadar
zor iş bunlar tatlım "kadınlar marstan erkekler venüsten" diye boşuna dememişler kimyamız farklı erkeklerle
bahar eseslim nasılsınız ben geldim yemek yaparken bi açayım bakayım dedim:)
iyim canım bende yemek yapıyorum
senin menünde ne var bugün. ben biber dolması yapıyorum
zeytinyağlı pırasa ve közlenmiş patlıcan salatası yoğutlu
bize pilav makarna falan yok malumbuna bi soslu makarna yakışırdı ama napalım
ben de biber dolması çok severim ama artık dolma yapmıyorumyasak bize:84:
sağlık olsun canım. sen kendine ayrı yap çok sevdiğin şeyleri. ama o zamnda eşinin canı ister oda olmaz dimi.
onsuz da canım istemiyor o olsa canı ister olmaz
kısacası sevdiğim pek çok şeyi yemiyorum...o yiyemiyor ben de yemesem de olur napiyimm
gerçi yiyebileceği şeyleri de yemiyor benim de iştahım kaçıyor...mesela
dün karnabahar salatası yaptım bi baktım karnabaharları ayırmış yememiş,ben de karnabaharı her şekilde yerim iştahım kaçtı ben de zordan yedim..
çok doğru canım. farklıyız. ama ne kadr kızsakta seviyoruz kıyamıyoruz. yani ben şahsen kıyamıyorum. yumuşuyorm.
yemekte ne var bugün canımcım
sende de oluyormu aynı şey. mesela bi yemek yapıyorsun beğenmiyor mırın kırın edip yemiyor. sen sevdiğin halde o yemeği yiyemiyorsun iştahın kaçıyor. ben yiyemiyorum oda öyle yapınca yerse bende onunla iştahla yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?