Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sorma bebekim ben de çok severim hiç durmam yerimde
evlenecek arkadaşımlada ünideyken nerde müzikli eğlence var bizde oradaydık
uzun zamandır atamıyordum göbecikleri iyi olacak

aynen ben de kapı gıcırdasa oynarımramazanda davul çalarken oynuyorsdum eşim diyordu ki çarpılacaksın....
benim yerime de oyna..

aynen ben de kapı gıcırdasa oynarımramazanda davul çalarken oynuyorsdum eşim diyordu ki çarpılacaksın....
benim yerime de oyna..

negüzel kız içimizin ne kadar şen şakrak olduğunu gösteriyoruz işte
biz eskiden böyle pisişik miydik hepsi bu azo derdinden
inş bundan da kurtulup daha bi kıpır kıpır oluruz...

yoruldum valla canım bide ayakkabı ayağıma vuırdu su topladı hemen
iyi olmana çok sevindim canım sen hep mutlu ol
evt ya baya kaynatmışınız biraznını okudum giren olunca sohbetler ilerliyor iyi oluyor.
bide burda yağmur başladı. dün gecede çok yağdı. dün gece çok ıslandık biz ya gece 1 de işyerinin alarmı çaldı apar topar gittik bişey yok ama acayip yağmur yağıyordu baya ıslandık bende gittim tabi eşimle. gök gürlüyordu evde duramadım yanlız.

sen de mi korkuyosun gökgürültüsünden....ben çok tırsıyorummmmm:18:
hasta falan olmayın kız ıslanmışsınız bari akşam ıhlamur falan içseydiniz bi de minoset...ben hastalanmaktan korktuğumda öyle yapıyorum

hepimiz hep mutlu olalım bebekim
valla bugün iyiyiz sohbet şahane
geçmiş olsun bebekim aman iyi ki bişey yokmuş...
sen niye gittin o yağmurda yalnız kalamıyor musun gök gürültüsü varken...
aman hasta olmasanız bari dikkat edin kendinize...

çoook korkuyorum canım ya.:18: eşim tlf çaldı apartopar gitmeye çalışıyor ben ondan önce hazırlandım kapıya dikildim sen nereye diyo ben bakarım hırsızlara deidm evde yanlız duramam dedim takıldım peşine gittim valla. baya ıslandık çok şükür şimdi bişey yok bakalım. zaten hastalıktanm yeni kurtulduk bidaha allah korusunn hasta filan olmayalım valla canım

kizlar nasilsiniz hepinize merabalr..istiyorumbebeyimden haber varmiki nededi acap dr..merak ettim ..:44:

hoşgeldin canım biz iyiyiz allaha şükür sen nasılsın
istiyorumbebeğimden daha haber yok bizde çok merak ediyoruz heyecanla bekliyorum :18:
inş güzel haberler verirler bize...

canım ben gökgürültüsünden çok korkarım o yüzden ondan önce hazırlanıp dikildim kapıya. normalde evde çıkacaz ben en son çıkarım ama işin içinde korku olunca hemen hazırlanmışım

kıyamam bebekim ya... aman tatlım dikkat edin valla 5 gün kaldı randevunuzada...
hasta hasta gitmek zorunda kalmayın...

canım ben gökgürültüsünden çok korkarım o yüzden ondan önce hazırlanıp dikildim kapıya. normalde evde çıkacaz ben en son çıkarım ama işin içinde korku olunca hemen hazırlanmışım

seni tırsak seni şaka bi yana korkuncada durulmaz tabi...
gitmesen eşin gelene kadar kalp çarpıntısıyla beklerdin...

kıyamam bebekim ya... aman tatlım dikkat edin valla 5 gün kaldı randevunuzada...
hasta hasta gitmek zorunda kalmayın...

ayy evt canım ya çok az kaldı hafta sonu geldimi bizim günde geldi sayılır ben öyle düşünüyorum hafta sonu çabuk geçerse günler çabuk geçiyor bana.çoook heyecanölıyımmm diyecekleirni merak ediyorumm. bu arada ben dün rüyamda ne gördüm eşime bile söylemedim burda söylüyorum. sperm çıkmış gördüm bizde yaa %5 filan bişi yazıyordu kağıtta çok şükür sperm dedik filan.çok mutlu uyandım.hayırlısı inşallah allahım dedim. yüzümüzü güldür hayatımızda dedm.

seni tırsak seni şaka bi yana korkuncada durulmaz tabi...
gitmesen eşin gelene kadar kalp çarpıntısıyla beklerdin...

öyleyim valla canım bu aralar acayip bir korku var bende eskiden öyle değildim evin içinde eşim olsa dahi bir odan diğer odaya geçerken bile korkuyorum düşün yani. sanki arkamdan biri geliyormuş gibi hissediyorum koşarak gidiyorum evin içinde :18:

hayrolsun canım inş çıkar rüyanda sen de güzel haberlerle dönersin ankaradan
bende dün gece rüyamda nurefsanın hamile olduğunu gördüm...
hamileymiş topiğe yazmış bizde sevinçten uçuyoruz topiğimizde iyi bi haber var diye...
inş rüyalarımız gerçekleşir bebekim...

canım neden oldu böyle acaba bişeyden falan mı etkilendin...
ya da aniden korkacağın bişey mi oldu düşün bakalım...
hani kiminin huyudur korkar ama senin sonradan olduysa bi sebebi vardır...
devam ederse bi dr a görün istersen...

kizlar nasilsiniz hepinize merabalr..istiyorumbebeyimden haber varmiki nededi acap dr..merak ettim ..:44:
hoşgeldin canım özledik ya......nasılsın ne var ne yok
hayırdır inşallah canım inşallah spermler çıkar da seviniriz....artık iyi haber almak istiyorum ya:84:
aynen ben de çok tırsak biriyimdir..ben de gece tuvalete bile kalkacak olsam eşimi uyandırırım.sanki biri böhh yapacak gibi gelirne alaka kel alaka benimkisi.

inşaallah canım ya inşallah seviniriz bizlerde...
şu ankara gideceğimiz gün yaklaştıkça hayallerle yatıyoruz heralde rüyalar görüyoruz. inşallah rüyalarımız çıkar sadece rüyalarımızda sevinmeyiz.

nur efsan geldi mi diye bakıyorum hep ama artık girmiyo galiba
girse keşke...ya nerdesin nurefsan yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…