hmmmm bitene kadar kullanayımmm tahlil felan yapar bakarımmmmm faydası oldumuuuu
sorma bebekim ben de çok severim hiç durmam yerimde
evlenecek arkadaşımlada ünideyken nerde müzikli eğlence var bizde oradaydık
uzun zamandır atamıyordum göbecikleri iyi olacak
aynen ben de kapı gıcırdasa oynarımramazanda davul çalarken oynuyorsdum eşim diyordu ki çarpılacaksın....
benim yerime de oyna..
ne olsun canım işte,çamaşır,bulaşık,yemek,esra erol,hande ataizi geçinip gidiyoruzzz:)
kadınların hayatına hoşgeldim ama hoş bulmadımmm...haftaya dersana başlıyor oh be yaprak testler,denemeler savulun ben geliyorummmmm
kadınlatın hayatı böyle bide günler olursa tam ev kadınıbörekler çörekler kısırlar ohh
bu dershane iyi gelecek sana canımcım
ohhh göbecikleri atcan bahar....benim yerime de at..ben de pek severim oynamayı
ooo baya uğraşmışsınız bebekim yorulmuşsundur sen
valla bugün topikte iyi kaynattıksen varken kimse yok sayfalar ilerlemiyor diye yakınıyorduk
bugünde kaynattık durduk sohbet iyiydi anlayacağın
iyiyim canım geldi geçti işte... hem benim miniklerle geçmemesi mümkün mü
onlarla uğraşırken kendimi unutuyorum valla
yoruldum valla canım bide ayakkabı ayağıma vuırdu su topladı hemen
iyi olmana çok sevindim canım sen hep mutlu ol
evt ya baya kaynatmışınız biraznını okudum giren olunca sohbetler ilerliyor iyi oluyor.
bide burda yağmur başladı. dün gecede çok yağdı. dün gece çok ıslandık biz ya gece 1 de işyerinin alarmı çaldı apar topar gittik bişey yok ama acayip yağmur yağıyordu baya ıslandık bende gittim tabi eşimle. gök gürlüyordu evde duramadım yanlız.
yoruldum valla canım bide ayakkabı ayağıma vuırdu su topladı hemen
iyi olmana çok sevindim canım sen hep mutlu ol
evt ya baya kaynatmışınız biraznını okudum giren olunca sohbetler ilerliyor iyi oluyor.
bide burda yağmur başladı. dün gecede çok yağdı. dün gece çok ıslandık biz ya gece 1 de işyerinin alarmı çaldı apar topar gittik bişey yok ama acayip yağmur yağıyordu baya ıslandık bende gittim tabi eşimle. gök gürlüyordu evde duramadım yanlız.
sen de mi korkuyosun gökgürültüsünden....ben çok tırsıyorummmmm:18:
hasta falan olmayın kız ıslanmışsınız bari akşam ıhlamur falan içseydiniz bi de minoset...ben hastalanmaktan korktuğumda öyle yapıyorum
kizlar nasilsiniz hepinize merabalr..istiyorumbebeyimden haber varmiki nededi acap dr..merak ettim ..:44:
hepimiz hep mutlu olalım bebekim
valla bugün iyiyiz sohbet şahane
geçmiş olsun bebekim aman iyi ki bişey yokmuş...
sen niye gittin o yağmurda yalnız kalamıyor musun gök gürültüsü varken...
aman hasta olmasanız bari dikkat edin kendinize...
çoook korkuyorum canım ya.:18: eşim tlf çaldı apartopar gitmeye çalışıyor ben ondan önce hazırlandım kapıya dikildim sen nereye diyo ben bakarım hırsızlara deidmevde yanlız duramam dedim takıldım peşine gittim valla. baya ıslandık çok şükür şimdi bişey yok bakalım. zaten hastalıktanm yeni kurtulduk bidaha allah korusunn hasta filan olmayalım valla canım
kizlar nasilsiniz hepinize merabalr..istiyorumbebeyimden haber varmiki nededi acap dr..merak ettim ..:44:
canım ben gökgürültüsünden çok korkarım o yüzden ondan önce hazırlanıp dikildim kapıya. normalde evde çıkacaz ben en son çıkarım ama işin içinde korku olunca hemen hazırlanmışım
kıyamam bebekim ya... aman tatlım dikkat edin valla 5 gün kaldı randevunuzada...
hasta hasta gitmek zorunda kalmayın...
seni tırsak senişaka bi yana korkuncada durulmaz tabi...
gitmesen eşin gelene kadar kalp çarpıntısıyla beklerdin...
ayy evt canım ya çok az kaldı hafta sonu geldimi bizim günde geldi sayılır ben öyle düşünüyorum hafta sonu çabuk geçerse günler çabuk geçiyor bana.çoook heyecanölıyımmm diyecekleirni merak ediyorumm. bu arada ben dün rüyamda ne gördüm eşime bile söylemedim burda söylüyorum. sperm çıkmış gördüm bizde yaa %5 filan bişi yazıyordu kağıtta çok şükür sperm dedik filan.çok mutlu uyandım.hayırlısı inşallah allahım dedim. yüzümüzü güldür hayatımızda dedm.
öyleyim valla canım bu aralar acayip bir korku var bende eskiden öyle değildim evin içinde eşim olsa dahi bir odan diğer odaya geçerken bile korkuyorum düşün yani. sanki arkamdan biri geliyormuş gibi hissediyorum koşarak gidiyorum evin içinde :18:
hoşgeldin canım özledik ya......nasılsın ne var ne yokkizlar nasilsiniz hepinize merabalr..istiyorumbebeyimden haber varmiki nededi acap dr..merak ettim ..:44:
hayırdır inşallah canım inşallah spermler çıkar da seviniriz....artık iyi haber almak istiyorum ya:84:ayy evt canım ya çok az kaldı hafta sonu geldimi bizim günde geldi sayılır ben öyle düşünüyorum hafta sonu çabuk geçerse günler çabuk geçiyor bana.çoook heyecanölıyımmm diyecekleirni merak ediyorumm. bu arada ben dün rüyamda ne gördüm eşime bile söylemedim burda söylüyorum. sperm çıkmış gördüm bizde yaa %5 filan bişi yazıyordu kağıtta çok şükür sperm dedik filan.çok mutlu uyandım.hayırlısı inşallah allahım dedim. yüzümüzü güldür hayatımızda dedm.
aynen ben de çok tırsak biriyimdir..ben de gece tuvalete bile kalkacak olsam eşimi uyandırırım.sanki biri böhh yapacak gibi geliröyleyim valla canım bu aralar acayip bir korku var bende eskiden öyle değildim evin içinde eşim olsa dahi bir odan diğer odaya geçerken bile korkuyorum düşün yani. sanki arkamdan biri geliyormuş gibi hissediyorum koşarak gidiyorum evin içinde :18:
hayrolsun canım inş çıkar rüyanda sen de güzel haberlerle dönersin ankaradan
bende dün gece rüyamda nurefsanın hamile olduğunu gördüm...
hamileymiş topiğe yazmış bizde sevinçten uçuyoruz topiğimizde iyi bi haber var diye...
inş rüyalarımız gerçekleşir bebekim...
hayrolsun canım inş çıkar rüyanda sen de güzel haberlerle dönersin ankaradan
bende dün gece rüyamda nurefsanın hamile olduğunu gördüm...
hamileymiş topiğe yazmış bizde sevinçten uçuyoruz topiğimizde iyi bi haber var diye...
inş rüyalarımız gerçekleşir bebekim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?