e vitamini çok önemli çinko da öyle ben çinko da aldım ama sonradan yeşilex kullancaz diye çinkoyu hiç vermedim..evicap ve diğer bitkiselleri kullanıyoruz işte...
belki devlet hastanesinden isteme sebepleri torpil falan olmasın diyedir:26:aklıma tek bu geldi..aslında hiçbi mantığı yok
bilmiyorum beklemedeyiz işte.en azından paranı iade ediyolar değerler değişmezse bu da bişey...
o gene iyiymiş bigün bana sordular 4 yıl oldu yapmıyo musunuz bebek diye..ben de eşim istemiyor dedim...kadın ne dedi biliyon mu OLSUN YAP SEN Bİ TANE YAPtek kişiyle oluyo mu teyze diyecektim az daha
bende oyle yapıyom baharım
once saglık sonra kılo
sıradaki avatarı sinir bozucu mahalle karıları,akraba ve meraklı komşum adını bilmediğim ama beni her gördüğünde tuhaf şivesiyle"beben yoh mu gelin,gaç yıl olduuu vıy,vış,çıh,çuh"gibi tuhaf cümleler kuran teyzeye armağan ediyorum:26::26::26::26::26::26::26:
ben de sana bayılıyorum bebekimmmmmmay sana bayılıyorum kızzzzzzzzzz
allah ıyılıgını versın emı
dogru valla soyledıklerın
hadi ya ben sonuç değişmezse parayı iade ettiklerini duymamıştım buda bişey...
neyse biz bi kaan hocaya gidelim bakalım o ne ilaçlar verecek ona da danışır öyle başlarız vitaminlere...
aman kafam karıştı iyice valla...
kürler bi yandan macunlar bi yandan ilaçlar bi yandan bizede kocişlerede yazık...
allahım çabalarımızı karşılıksız bırakmaz inş...
aynen öyle tatlım önce sağlık
ben de sana bayılıyorum bebekimmmmmmseviyom gız sizi
vet fayda etmezse paranı geri veriyolar sitesine bakarsan yazıyo zaten...ay parayı köpek os.rmuyo yani az uz değil 700 lira falan tutuyor...yazık değil mi işe yaramazsa geri alırız paramızı
bizim gibi çocuk sahibi olmayan bi kadın varmış annemler annlatıı 19 yıl sonra tüp le bebegi olmuş maşalah ama gel gelelimki kadının yıkanması gerekmiş kadın bebegini komşuya teslim etmiş daha 40 günlük komşusu kendilerde yani komsuşu yanlışlıkla bebegi düşürünce kafa üstü düşen bebek akli dengesini kaybetmiş anne üzüntüden delirmiş bu burda olduuu
o kadın delırmesınde ne yapsınbizim gibi çocuk sahibi olmayan bi kadın varmış annemler annlatıı 19 yıl sonra tüp le bebegi olmuş maşalah ama gel gelelimki kadının yıkanması gerekmiş kadın bebegini komşuya teslim etmiş daha 40 günlük komşusu kendilerde yani komsuşu yanlışlıkla bebegi düşürünce kafa üstü düşen bebek akli dengesini kaybetmiş anne üzüntüden delirmiş bu burda olduuu
bizim gibi çocuk sahibi olmayan bi kadın varmış annemler annlatıı 19 yıl sonra tüp le bebegi olmuş maşalah ama gel gelelimki kadının yıkanması gerekmiş kadın bebegini komşuya teslim etmiş daha 40 günlük komşusu kendilerde yani komsuşu yanlışlıkla bebegi düşürünce kafa üstü düşen bebek akli dengesini kaybetmiş anne üzüntüden delirmiş bu burda olduuu
eseslim bebekimmmmm hoşgeldin
nasılsın nerlerdeydin bu saate kadar
her şeyin hayırlısını nasip etsin amin kızlar endol ne kadar süre kullanılmalı
hem size yazıp hem toz alıyor ve yerleri siliyorumölsün mikroplar
gecikmeli yazıyosam affola bebekler
hem size yazıp hem toz alıyor ve yerleri siliyorumölsün mikroplar
gecikmeli yazıyosam affola bebekler
her şeyin hayırlısını nasip etsin amin kızlar endol ne kadar süre kullanılmalı
valla canım biz endolu 15 gün kullandık test yaptırdık yani hormon testi. onun için vermişti bize hoca. 15 gün kullanın demişti
ne olsun canım işte,çamaşır,bulaşık,yemek,esra erol,hande ataizi geçinip gidiyoruzzz:)öldür mikropları canım
nasılsın bu arada canım iyimsiin ?
ooo hamarat arkadaşım benim
canım sen bak işine biz bekleriz seni
ben yorgun olduğum için bişey yapmıyorum...
okuldan gelir gelmez pcnin başına geçiyorum
hem sizinle dertleşiyorum hem dinleniyorum ne güzel değil mi
zaten 3 gün görüşemiycez...
yarın izmirde üniden en yakın arkadaşım aynı zamanda ev arkadaşımın kınası var...
okul çıkışında kocişle oraya gidicez... cumartesi düğünden sonra gece dönücez eve...
pazar günüde ev sahibinin kızının düğünü var...
bu haftayı düğünlerle ve göbek ata ata geçiricem anlayacağınız
hoşbulduk çiçeğimmm
iyim valla napıyım çarşıdaydım bu saate kadar kardeşim staja başladı çalıştığı yerden portör muayenesi ve sabıka kaydı filan istemişler adliye hastane filan uğraştım yeni geldim eve hemen açtım bilg. neler neler kaynatılmış gene
sen nasıl oldun canım iyimsiin kuzuların sana iyi geldimi ?
ne olsun canım işte,çamaşır,bulaşık,yemek,esra erol,hande ataizi geçinip gidiyoruzzz:)
kadınların hayatına hoşgeldim ama hoş bulmadımmm...haftaya dersana başlıyor oh be yaprak testler,denemeler savulun ben geliyorummmmm
ohhh göbecikleri atcan bahar....benim yerime de at..ben de pek severim oynamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?